已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 19 Language Section Lesson 2 & Lesson 3.语法填空1The growing demand _(purchase) goods on credit was satisfied for the moment.答案:to purchase2When we saw the road_(block) with snow,we decided to spend the holiday at home.答案:blocked3He once observed that “All happy families_(resemblance) one another,but each unhappy family is unhappy in its own way”答案:resemble4I know you didnt break the vase_purpose.Dont cry.答案:on5Did you hand in your application for a league member?Not yet.If I_(not,go) to see my father,I would have.答案:hadnt gone6The amount of money given to everyone will be the same,regardless_whether they are kids or adults.答案: of7I know the job of mine isnt well paid,but on_hand I dont have to work long hours.答案:the other 8At first I thought I understood what my teacher said,but the more he explained,the _confused I became.答案:more9It is just three months since we received official_(approve) to go ahead with the project and it will be completed next week.答案:approval 10It is rather difficult to make friends with him,but his friendship,once_(gain),is stronger than any others.答案:gained11Of the two bestsellers,which do you think is the_suitable to me?答案:more 12Im calling to enquire about the position_(advertise) in yesterdays China Daily.答案:advertised.完成句子1我将与他们的教练就比赛时间进行协商。Ill_their coach _the date of the match.答案:negotiate with;on2我们都祝贺李娜在澳公开赛中获胜。We all _Li Na_the Australian Open.答案:congratulated;on her winning3法律规定人人平等,不分种族、宗教或性别。The law requires equal treatment for all,_race,religion or sex.答案:regardless of4你再说一遍好吗?我没明白。Would you mind repeating that?I didnt quite_.答案: catch on5你认为他是故意犯错误的吗?Do you think he made that mistake_?答案: on purpose6你越放松,考试的成绩会越好。_you worry,_results you will get in the examination.答案:The less;the better.完形填空Having a son as a woman who has only really been around women can be a strange experience.I sometimes tell my husband that raising our 3yearold boy_1_someone dropped me off on another planet where I didnt know the_2_and had no map.My son makes me laugh like no other,but his desires and interests sometimes do feel as_3_to me as another galaxy.He has taught me so much about the bigger man in my life (my husband) and even more about _4_in general.When I get mad at my husband now,I look at our son and_5_.He was once as sweet and precious as my son,even if he is so_6_now.My motherinlaws attitude used to be confusing to me,but now I kind of_7_it.I love my son fiercely.If some woman ever_8_him,shed be punished for that._9_my daughter cant find something,she searches.But my son is_10_calling,“Mommy!Daddy!Where is my toy?” Its so much like my husband.He also will spend 0.1 seconds_11_before calling out to me and _12_where the butter,cheese,or coat is.My son has taught me its a male thing._13_,that doesnt mean I wont break him of it.I_14_will.Isnt that what all moms say?My husband showers every day on most_15_days.But on the weekends or on vacation?Forget it.Now I understand that.My son hates bath time and _16_ the whole time.I have to fight with him and bribe him to get _17_.Nothing is sweeter for a mom than her baby boy.My daughter and I are equally_18_,but in a different way.He tells me he loves me and how_19_I am.I wish I could bottle that sweetness and _20_it for the teen years.语篇解读 在养育儿子的过程中,作者加深了对丈夫乃至全部男性的认识。1Afeels like Bcompetes withCcontributes to Dturns out解析:作者把养育儿子与被扔到其它的星球的感觉进行比较。答案:A2Aconnection BmovementClanguage Dchange解析:在一个陌生的星球,语言不通又没有地图,非常困惑。答案:C3Arisky BmildCforeign Dclassic解析:作者感觉儿子的很多行为都是自己不熟悉的。答案:C4Ainterests BplanetsCkids Dmen解析:通过与儿子的相处,作者加深了对丈夫乃至全部男性的认识。答案:D5Astop BgrowCrise Dburst解析:从后面的He was once as sweet and precious as my son可知作者想起了丈夫好的一面,应该会停止发火。 答案:A6Aexciting BconfusingCtouching Dannoying解析:从前面的When I get mad at my husband可知这时的丈夫很让人恼火。 答案:D7Aset BgetCmake Dtake解析:婆婆的态度曾让作者感到困惑,但是现在她有些明白了。答案:B8Aapproaches BhurtsCignores Dpersuades解析:从后面的shed be punished for that可知前面假设的是做了不好的事的情况。答案:B9ABefore BBecauseCIf DUnless解析:if表示“如果”,在此处引导条件状语从句,假设了一种情况。答案:C10Asincerely BimmediatelyCfortunately Dobviously解析:与作者的女儿自己找东西相比,作者的儿子总是第一时间就找别人要。 答案:B11Aguessing BimaginingCwondering Dlooking解析:与儿子一样,作者的丈夫也不会花时间四处找找看。 答案:D12Athinking BtellingCasking Ddebating解析:作者的丈夫会直接问她东西在哪里。答案:C13AStill BMoreoverCOtherwise DTherefore解析:still可以表示转折的含义,意为“但是,尽管如此”。答案:A14Afinally BprobablyCmainly Ddefinitely解析:作者肯定地表示她会让丈夫改正坏习惯。答案:D15Acold BrainyCmeeting Dworking解析:从后面的But on the weekends or on vacation可知此处指的是工作日的情况。答案:D16Alaughs BscreamsCtalks Dsings解析:从前面的My son hates bath time可推测出作者的儿子可能会一直尖叫。答案:B17Aweak BtightCclean Dclever解析:此处描述的是洗澡的情况,作者需要与儿子斗争、贿赂儿子来让他洗干净。答案:C18Aclose BwelcomeCstrange Dsimilar解析:作者与女儿的关系也很好,与跟儿子的关系一样亲密。答案:A19Aregretful BbeautifulCskilful Dshameful解析:从前面的He tells me he loves me可知此处是儿子夸作者的话。答案:B20Aremind Bexchange Csave Dappreciate解析:作者希望能把儿子此时的乖巧装起来,保留下来。 答案:C.阅读理解Dear Editor,I was surprised to read your recent article on the question of students parttime jobs.You appear to be making a lot of generalizations (归纳) on the basis of just one unfortunate incident (I assure you that not all young people who deliver newspapers are as foolish and dishonest as the two youths mentioned in your article)The first point I would like to make is that there are many jobs teenagers can do which give them useful experience of the working world.They are brought into contact with a variety of people,often older,and are given experience of expressing themselves clearly and fluently.I am thinking here of jobs such as travel guides and shop assistants.Another argument for schoolchildren and college students having holiday or weekend jobs is that many parents need the financial assistance.If we take,for example,a family in which the father is unemployed or perhaps a singleparent family on a low income,it seems logical and fair that a son or daughter should try to bring money into the family.One further thing I want to say is that a lot of jobs for the young can be both fun for the people who do them and useful to the community.Young people who help in schools and hospitals often get a great deal of pleasure and satisfaction as well as contributing something valuable to local society.In conclusion,I would add that when I was a girl,my father said my teens were a time for books,hobbies and academic studies:Thinking back,I feel I would have learnt much moreabout myself,other people and life in generalif he had allowed me to do a limited amount of real work.Certainly,when she is old enough,I shall encourage my own daughter to do so,rather than waste her time on soap operas and computer games.Yours faithfully,Margaret Williams (Mrs)语篇解读作者在信中表达了自己支持学生从事兼职工作的观点。1Why did Margaret write the letter to the editor?ATo ask for some advice.BTo express her support.CTo show her thankfulness.DTo give a different opinion.解析:写作目的题。通读全文可知,Margaret Williams不同意那位编辑的观点。Margaret认为学生可以去从事一些兼职工作。故本文的写作目的是为了表达一种不同的观点。答案:D2What was the editors attitude towards students parttime jobs?ASupportive. BIndifferent.COpposed. DTolerant.解析:推理判断题。主要根据在第一段。Margaret Williams认为那位编辑只根据一件不幸的事件就得出了很多结论。她认为那个事件的发生,两个年轻人也有责
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年水产养殖生态补偿协议
- 幼儿托管机构协议书
- 广告位招商合同范本
- 工厂围栏施工协议书
- 并购矿产协议书模板
- 工地儿童安全协议书
- 小区供电协议书范本
- 延迟交房免责协议书
- 工位设备出租协议书
- 平台代理运营协议书
- 传染病患者床旁血液透析治疗规范与流程
- 《上海市幼儿园办园质量评价指南(试行)》
- 超声引导下颈椎病治疗
- 人工智能在戏剧创作与表演中的潜力-全面剖析
- 宣讲数学思维导图
- 2025年大学英语四级考试大纲
- 血透室护士长述职报告
- 《光伏建筑一体化》课件
- 数学物理方法期末试题(5年试题含答案)
- DB11-T 945.1-2023 建设工程施工现场安全防护、场容卫生及 消防保卫标准 第 1 部分-通则
- 汽车连接器标准QCT1067解析
评论
0/150
提交评论