已阅读5页,还剩13页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
SectionWarm-up & Lesson 1 Stories from History一、根据汉语提示或首字母,写出空白处各单词的正确形式1.She b into his office and demanded an explanation.答案:burst2.It never o to his parents that their son was lying.答案:occurred3.This was hard for young children,p when they were ill.答案:particularly4.Spending all day at home writing,the n went out for a walk in the evening.答案:novelist5.A crowd g to watch the fight.答案:gathered6.The sick girl was a by her parents when she was a baby.答案:abandoned7.I was t almost as much as the ground under my feet.答案:trembling8.What we need is more effective laws to p the environment.答案:preserve9.Dont let yourself be influenced by the “fashion (受害者)”.答案:victims10.The power of the earthquake is (令人敬畏的)!答案:awesome 二、选词填空knock sb.overcome into viewonce upon a timeblock outin a wayon ones sidesplit upon the way topay risebreak down1.Stand and Dad will take a photo for us.答案:on my side2.Steves parents when he was four.答案:split up3.After you have worked here for one year you can get a .答案:pay rise4.On his way to the supermarket,his car .答案:broke down5.Your article is well written .答案:in a way6.The old man when he crossed the road.答案:was knocked over7.The high wall all the light.答案:blocks out8. school,I came across my good friend,Tom.答案:On the way to9.,there stood an old tower in the town.答案:Once upon a time10.As they turned the corner,a small river .答案:come into view三、根据课文内容结合所学知识填空1.我喜欢幻想中的事物。我最喜欢的书之一是哈利波特。I .One of my favourite books is HarryPotter.答案:like fantasies 2.那个工厂看起来像弃置的样子。The factory .答案:looked abandoned3.突然,太空飞船慢了下来,整个星系立刻出现在我们眼前一颗明亮的恒星,周围有20多颗行星。Suddenly,the spaceship slowed down and immediately the system a bright star with twenty or more planets.答案:came into view4.我记得那条狗跳起来扑向我,把我撞倒在水中。I remember the dog jumping up on me and .答案:knocking me over into the water5.公元1世纪末左右,一位名叫普利尼的罗马作家描述了他青年时代亲眼看见的一场灾难性的火山喷发。Around the end of the first century AD,a Roman writer Pliny wrote about a terrible volcanic eruption that he as a young man.答案:called;had witnessed6.这次火山喷发发生于公元79年8月24日。The eruption on August 24th,79 AD.答案:had occurred7.普利尼描述道,一团云自山巅而降,遮天蔽日,将所经之处的一切,包括一座座村庄和城镇统统吞没。Pliny described a cloud coming down the mountain,the sun and , whole villages and towns.答案:blocking out;burying everything in its path;including8.这场灾难给普利尼留下了深刻的印象,他的一位叔叔在灾难中丧生。This sad event Pliny who had lost an uncle in the eruption.答案:particularly;left a deep impression on9.从某种程度上说,庞培古城如同一个“时间舱”,保存了历史上凝固的一刻。,Pompeii is like a “time capsule”in history.答案:In a way;preserving a frozen moment10.但是,与城里的建筑和物品相比,那些在那场灾难中遇难的人们的轮廓更使这个城市成为人类历史上的一座纪念碑。However,much more than buildings and objects,the forms of the people the disaster have made the city a to human history.答案:it is;who were caught in;that;monument11.当你往前走时,你会遇到在生命的最后时刻聚集在一起寻求保护的人们。As you walk,you will pass people for protection in their last hours of life.答案:gathered together12.The building because a gas pipe .因为燃气管道破裂,这座建筑物爆炸了。答案:exploded;had burst13.对这些曾经活着的雕像人物,人们只能感到悲痛和深切的同情。One can only feel for these once-living statues.答案:sorrow and deep sympathy14.警察逮捕了那个正闯入珠宝店的人。The police arrested the man who wasa jewellery shop.答案:breaking into15.一个流行团队解散了。A famous pop group .答案:split up 16.在去海边的路上我的车坏了。My car the beach.答案:broke down on the way to17.他想向老板要求加薪。He is going to ask his boss for a .答案:pay rise四、单句语法填空1.The earth began (tremble)and a volcano (name)Vesuvius,near Pompeii,Italy,(erupt).答案:to tremble;named;erupted2.Yet, the centuries,there was a greater (lose).答案:over;loss3.The people,towns,and villages had disappeared under the ashes were (entire)(forget)by the world.答案:that;entirely;forgotten4.However,more than 1,600 years (late),some scientists found the lost towns that (bury) under the ashes.答案:later;had been buried 5.Before the eruption occurred,it had been a booming Roman city temples,markets,restaurants and theatres.答案:with6.The bodies of people had died in Pompeii left (impress)in the ash that showed their exact shapes.答案:who/that;impressions7.One person,(sit)alone,looks like he is praying.答案:sitting8.This accident has caused a great (lose).答案:loss五、用所给单词的适当形式完成句子1.(2016浙江卷)Silk (become)one of the primary goods traded along the Silk Road by about 100 BC.答案:had become2.(2016天津卷)When walking down the street,I came across David,whom I (not see)for years.答案:hadnt seen3.(2016天津卷)I (wear)a seatbelt.If I hadnt been wearing one,I would have been injured.答案:was wearing4.Sofia looked around at all the faces;she had the impression that she (see)most of the guests before.答案:had seen5.During his stay in Xian,Jerry tried almost all the local foods his friends (recommend).答案:had recommended6.She (phone)someone,so I nodded to her and went away.答案:was phoning7.I found the lecture hard to follow because it (start)when I arrived.答案:had started8.The twins,who (finish)their homework,were allowed to play badminton on the playground.答案:had finished9.Writing out all the invitations by hand was more time-consuming than we (expect).答案:had expected10.I felt very tired when I got home,and I (go)straight to bed.答案:went11.Im calling about the apartment you (advertise)the other day.Could you tell me more about it?答案:advertised六、单句改错1.The temple has well preserved and looks fantastic.答案:has后加been2.The idea was occurred to me on my way home.答案:去掉was3.He likes meat very much,particular mutton.答案:particularparticularly4.Your bike is on the way.Could you please move it aside?答案:onin5.Nobody believed him because he has often lied before.答案:hashad七、阅读理解ANo one can believe that the over 6,300-kilometer Great Wall might disappear some day.Believe it or not,the Great Wall is being destroyed by people.Less than 20 percent of the Great Wall built in the Ming Dynasty is still perfect,and about 80 percent is in danger.The Great Wall can be called “great” mostly because of its amazing length.If we do nothing to save the Great Wall,it will become wasteland rather than a historic site.The Great Wall is actually a series of walls built and rebuilt by different dynasties over the past 2,000 years.It began in the Qin Dynasty(221 BC-206 BC),and lasted into the Ming Dynasty.The parts built before the Ming Dynasty have nearly disappeared.People are familiar with sections such as Badaling in Beijing and Jiayuguan Pass in Gansu,because they have been open to tourists for many years.But those sections far away from the public eyes have been almost forgotten.Few local people knew the 3-meter-high walls made of earth and stones beside them are part of the Great Wall.The lack of knowledge is considered as one of the main reasons behind humans.The bricks on the Great Wall are carried off by countryside people to build their houses.Rubbish is spread over the battlements.Those who destroyed and are destroying the Wall know its name,but dont know its cultural meaning.The local farmers not only carried off the body of the Wall but dug out the entire base.It is necessary to protect the Great Wall.First of all,the officials should be aware of the importance of the Great Wall.Young Chinese should know more about the nations great civilization and learn to love it.1.Why does the author say the Great Wall might disappear?A.It is useless from now on.B.It will be replaced by a new one.C.Some parts of it are being destroyed.D.It is too old to be used again.答案:C2.Which of the following is TRUE?A.The Great Wall was completed in the Ming Dynasty.B.There are only two wonders in the world:one,the Great Wall;the other,the pyramids in Egypt.C.The last part of the Great Wall was built in 221 BC-206 BC.D.The Qin Great Wall was protected well.答案:A3.The underlined part “those sections far away from the public eyes”(in Paragraph 2)refers to the parts of the Great Wall .A.that are too difficult to understandB.that nobody can watchC.that are too far to be seenD.that are not well-known to the public答案:D4.Whats the main reason of the Great Walls being destroyed?A.The local people are short of culture knowledge.B.The local people need bricks and stones to build houses.C.The local people think that the Great Wall is not important.D.The local people are against the government.答案:AB导学号95364000Nineteen-year-old Simone Biles is one of the best gymnasts who have ever lived.She has won more Olympic medals than any other American gymnast.And while she now makes gymnastics look simple,her road to the top was anything but easy.When she was young,Simones parents were not able to take care of her and her little sister.Simone was out in foster care for the early years of her life.Simone first tried gymnastics at age six as part of a field trip at her day care.The instructors were very surprised at her natural talents.Simone soon entered for a gymnastics program.And she loved it.At age 8,Simone started training with a local coach named Aimee Boorman.A few years later she started competing in national and international tournaments.At age 12,she then started home schooling to give herself more time to practice and more flexibility to attend competitions.This made a huge difference to her!She kept winning and winning and training harder and harder.As her Olympic teammate Gabby Douglas once said,“Gold medals are made out of your sweat,blood and tears,and efforts in the gym every day,and sacrificing a lot.”Simones sacrifices paid off.When she was 16,she became the first female African-American all-around champion!And then,finally,she made it to compete in the Rio Olympics!Simone won 5 medals in Rio and is now compared to the best gymnasts in history!Even though Simone kept advancing in her sport,she never forgot her faith or education.She attends church regularly and plans to go to college in California as well!Her life story is now an inspiration to girls and athletes all over the world.5.What does the underlined word“it” in Paragraph 2 refer to?A.The field trip.B.Her natural talent.C.The gymnastics program.D.The day care center.答案:C解析:细节理解题。根据上下文逻辑可知,it代指上文的agymnasticsprogram,因此选C项。6.According to Paragraph 4,we know Simone .A.attends church every monthB.wants to receive college educationC.won 5 Olympic gold medals in RioD.was the first female world champion答案:B解析:细节理解题。根据倒数第二段中的“SheattendschurchregularlyandplanstogotocollegeinCaliforniaaswell!”可知选B项。7.The story of Simone is developed in order of .A.importanceB.spaceC.sizeD.time 答案:D解析:通读文章可知,本文是按照时间顺序来组织的。8.What can we learn from the example of Simone?A.No pains,no gains.B.Like father,like son.C.Failure is the mother of success.D.If you dont aim high,you will never hit high.答案:A解析:推理判断题。Nopains,nogains.“不劳无获。”;Likefather,likeson.“有其父必有其子。”;Failureisthemotherofsuccess.“失败是成功之母。”;Ifyoudontaimhigh,youwillneverhithigh.“不立大志,难攀高峰。”9.Which of the following is in the right order?a.She entered for a gymnastics program.b.She competed in Rio Olympics and won 5 medals.c.She trained with Aimee Boorman.d.She was put in foster care.e.She became the first female African-American all-round world champion.f.She started competing in national and international tournaments.A.a,d,c,f,b,eB.d,a,c,f,e,bC.d,a,c,e,f,bD.a,d,c,e,b,f答案:B解析:推理判断题。通读全文可知选B项。八、完形填空When I was a boy,every holiday that I had seemed wonderful.My 1 took me by train or by car to a hotel by the 2.All day,I seem to remember,I 3 on the sands with strange 4 children.We made houses and gardens,and 5 the tide destroy them.When the tide went out,we 6 over the rocks and looked down at the fish in the rockpools.In those days the 7 seemed to shine always brightly 8 the water was always warm.Sometimes we 9 beach and walked in the country,exploring ruined houses and dark woods and climbing trees.There were 10 in ones pockets or good places where one could 11 ice creams.Each day seemed a life-time.Although I am now thirty-five years old,my idea of a good 12 is much the same as it was.I 13 like the sun and warm sand and the sound of 14 beating the rocks.I no longer wish to 15any sand house or sand garden,and I dislike sweets.16,I love the sea and often feel sand running through my fingers.Sometimes I 17 what my ideal holiday will be like when I am 18.All I want to do then,perhaps,will be to lie in bed,reading books about 19 who make houses and gardens with sand,who watch the incoming tide,who make themselves 20 by eating too many ice creams.1.A.teacherB.parentsC.nurseD.younger sister答案:B解析:作者回忆儿时的假日,根据常识可判断是其父母带他出游。2.A.seaB.lakeC.mountainD.river答案:A解析:从后文提到的词语beach,sand等可知作者在海边。3.A.playedB.sleptC.satD.stood答案:A解析:playwithsb.“与某人玩耍”。4.A.movingB.excitingC.anxiousD.nervous答案:B解析:去海边度假,孩子们感到“激动”和兴奋。moving“令人感动的”;anxious“焦急的”;nervous“紧张的”,均不合题意。5.A.madeB.broughtC.watchedD.heard答案:C解析:watchsb./sth.dosth.“看着某人/某物做某事”。6.A.collectedB.jumpedC.turnedD.climbed答案:D解析:从后面的“lookdownat”判断,此处应该用climbed。7.A.lightB.sunC.moonD.lamp答案:B解析:由于在海边玩耍,心情好,所以太阳也特别明亮。8.A.andB.yetC.butD.or答案:A解析:前后两句为并列关系,所以用and。9.A.leftB.came toC.stood byD.played by答案:A解析:前文说“在海边玩耍”,后文说“乡村探寻、购物”,因此,该空应该用left表示离开海滨。10.A.sweetsB.sandC.ice creamsD.money答案:A解析:下一段说Idislikesweets,故选A项。11.A.makeB.sellC.buyD.offer答案:C解析:make,sell和offer都不可能是孩子们的所为,故用buy表示“买冰淇淋”。12.A.houseB.holidayC.garden D.tide答案:B解析:上文叙述儿时度假的快乐时光,成年后他对于假期的想法依然如故。13.A.hardlyB.almost C.stillD.perhaps答案:C解析:与上句照应,多年来,我“仍然”喜欢14.A.wavesB.tidesC.hands D.feet答案:A解析:tides指“潮汐”,而文中指“海浪”拍打岩石的声音。15.A.destroyB.fixC.useD.build答案:D解析:buildanysandhouse“建造任何沙房子”,文章开头和结尾有提示。16.A.ButB.HoweverC.OtherwiseD.Besides答案:B解析:空格后有逗号,且表转折关系,所以用however。17.A.wonderB.feelC.understandD.believe答案:A解析:wonder“想知道”;feel“感到”;understand“明白”;believe“相信”。从句意看应该用wonder。18.A.strongB.weakC.youngD.old答案:D解析:作者回忆了儿童时代快乐的假期,但是不知道年老以后理想中的假期是什么样子。19.A.childrenB.boysC.girlsD.grown-ups答案:A解析:children包括boys和girls,只有孩子们才迷恋于沙子堆成的小房子,所以此处用children。20.A.happyB.tiredC.sadD.sick答案:D解析:根据“由于吃了太多的冰淇淋”可判断是病了。九、七选五阅读理解导学号95364001There was a park near my home.But I didnt go there very often.Many people said there was nothing special.One afternoon I went into the park and found it was really small.I walked quickly because there wasnt much to see.I walked for some time and found myself standing in front of two paths.1 I found that the two paths were different from each other.The left one was wide and clean.There were lots of flowers on both sides of the path.Though the flowers werent very beautiful,they made me feel good.I decided to take this path.But wait!I looked at the right one.The path didnt look nice.2 Grass grew everywhere.For a long time I couldnt make up my mind.3 It wasnt nice,but I didnt want to give up.At last,I came to the end of the path.Ah!There was a small garden there.It was beautiful,perhaps the most beautiful garden I had ever seen.4Many people told me that there was nothing much to see in the park.Now Id like to tell them that if they had followed the right way,they would have felt differently.But when I told them about what I had seen in the park,they just smiled at me without saying a word.I knew they didnt believe me.They couldnt even remember that path because it was so small.5 Dont be afraid to choose a different path.You may get a big surprise!A.There is nothing that I want to see.B.It looked like it had not been cleaned for months.C.After a while a strange feeling made me follow the dirty path.D.“Which way should I go?” I asked myself.I looked at one way,then the other.E.I told them what happened.F.My trip to the park that day made me understand something about life.G.There were trees,flowers and chairs.I thought it was the nicest part of the park.答案:15 DBCGF十、语篇填空导学号95364002People visit other countries for 1.(vary)reasons.Some travel on business;others travel to visit interesting places 2. are o
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 《GBT 3690-2017 织物芯输送带 全厚度拉伸强度、拉断伸长率和参考力伸长率 试验方法》专题研究报告
- 焊接专机装配工岗位安全技术规程
- 公司船舶管系工设备安全技术规程
- 铆工创新思维水平考核试卷含答案
- 搪瓷花版饰花工冲突管理强化考核试卷含答案
- 车辆托管及转让协议书
- 《openEuler系统管理与服务部署》 教案-72课时 - 项目1-3 openEuler操作系统概述与VirtualBox虚拟机软件安装-用户账户锁定策略与系统组管理
- 函数的概念及其表示(跟踪训练)-2026年高考数学一轮复习
- 技术文档编写标准细则
- 沪粤版八年级物理上册 第一章《走进物理世界》单元测试卷及答案
- 保险行业职业生涯规划总结
- 施工现场临水临电标准化图册图文并茂
- 中国现当代文学史-13贾平凹的文学地理
- 大数据与会计专业职业生涯规划书2700字数
- 蒂森克虏伯扶梯电气原理图
- 七年级上册小题狂做英语巅峰版2022电子版
- 组培基本操作技术-无菌操作(园艺植物组织培养)
- 群众文化副高答辩问题及答案
- SB/T 10468.2-2012轮胎理赔技术规范
- GB/T 30637-2014食用葛根粉
- GB 17840-1999防弹玻璃
评论
0/150
提交评论