免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module 4Section Integrating Skills & Cultural Corner.单词拼写1From the hill we looked down and enjoyed the beautiful landscape.2It is one of the family traditions (传统) for the eldest sons to be called John.3They considered all the economic aspects (方面) of buying their own house.4We cannot stand waiting in the sun any longer.5With dinner and theatre, it was a delightful evening.用括号内所给动词的正确形式填空1I have made up my mind,and I dont want to put off making(make)a try at it.2Mr.Reese has promised to_look(look)into the matter and give us an answer next week.3Swimming (swim) is one of the best allround exercises.It keeps me in good shape.4To their great joy,the opportunity they looked forward to came(come)at last.5Shanghai was a beautiful city,so he decided to_stay (stay)there for another two days.6His first novel was a great success.Then he went on to_write(write)a second one.7Mary likes dancing(dance)but she doesnt like to_dance (dance)today because she feels sick.8Being (be)able to speak another language fluently is a great advantage when you are looking for a job.9He was tired of walking (walk)round the gallery.He wanted to sit down.10He is attempting to_finish (finish)his painting by the weekend.完形填空Mrs Jones was very fond of singing. She had a good _1_, except that some of her high notes _2_ like a gate which someone had forgotten to oil. Mrs Jones was very conscious (清楚的) of this _3_ and took every _4_ she could find to practise these high notes. _5_ she lived in a small house, where she could not _6_ without disturbing the rest of the family, she _7_ went for a long walk along the country roads _8_ she had time, and practised her high notes there. Whenever she _9_ a car or a person coming along the road, she stopped and _10_ until she could no longer be heard _11_ she started singing again. One afternoon, however, a fast open car came up _12_ her silently and so fast that she didnt hear it until it was _13_ a few meters from her. She was singing her highest and most difficult notes at the time, and as the car _14_ her, she saw an _15_ expression suddenly come over _16_ drivers face. He put his brakes (刹车) on, and as soon as the car stopped, jumped out and began to _17_ all his tyres carefully. Mrs Jones did not dare to tell him _18_ the noise he had heard had really been, _19_ he got back into his car and drove off as _20_ as he had been when he stopped.1A.noiseBtoneCvoice Dsound解析:她喜欢唱歌,除了几个高音以外,“嗓音”很好。voice“人或鸟发出的声音”,符合题意。noise“噪音”;tone“音质,音色;腔调”;sound“各种声音的总称”。答案:C2A.seem BsoundClook Dappear解析:除了几个高音“听上去”像是生锈的门轴发出的声音以外。答案:B3A.weakness BtroubleCquestion Dproblem解析:她很清楚自己的“弱点”。答案:A4A.place BtimeCchance Dway解析:所以利用一切能找到“机会”练习这几个高音。答案:C5A.As BAlthoughCWhen DWhile解析:“由于”她住的房子很小,所以在家里练习势必要打扰家人。答案:A6A.perform BpractiseCact Dtrain解析:在家里“练习”会打扰家人。答案:B7A.seldom BalmostCusually Dhardly解析:她“通常”都是顺着乡间小路走出很长一段距离才练习。答案:C8A.since BwhenCunless Dwhenever解析:whenever相当于no matter when,引导让步状语从句,意为“无论何时”。答案:D9A.knew BwatchedCheard Dwas told解析:不管何时“听到”有车或人沿路过来答案:C10A.sang BdancedChid Dwaited解析:她都停止唱歌一直“等到”别人听不到她唱歌为止。答案:D11A.before BwhileCafter Dwhen解析:在她再开始唱歌“前”。答案:A12A.behind BbesideCbeyond Dpast解析:一辆敞篷汽车从她“身后”悄无声息地开了过来。答案:A13A.quite BaboutConly Dstill解析:如此之快一直到离她“仅”几米的地方她才听到。答案:C14A.hit BpassedCleft Dstruck解析:当汽车从她身边“开过”时答案:B15A.obvious BangryCimportant Danxious解析:她看到了汽车司机脸上“着急的”表情。答案:D16A.her BhisCits Dits解析:因为是“汽车”司机的脸,故选C项。答案:C17A.mend BcheckCexamine Drepair解析:司机赶紧刹车,然后下车“仔细检查”所有车胎。check指“校以,找错”;而examine指“察看以了解情况”,故选C项。答案:C18A.that BwhatCabout Dwhy解析:她没敢告诉这位司机刚才听到的是“什么”声音。答案:B19A.for ByetCbut Dso解析:司机没找到到底是什么声音,“所以”又上了车继续前进。答案:D20A.sad BpuzzledCfrightened Ddisappointed解析:司机脸上仍带着刹车时那种“迷惑不解的”表情开车走了。答案:B.阅读理解A man in Indiana received the birthday surprise of his life when he opened up a card to find a touching handwritten message from his father, who had died 16 years earlier. Jace lost his father when he was just a teenager, so when his mother gave him the card on his 30th birthday, he believed it was from another relative. But when he opened it up and saw the signature (签名), he began to cry with joy. “I was really excited,” Jace told Buzzfeed, an Internet news media company. “I burst into tears and it was hard to speak. ” On the card was a simple cartoon dog with a speech bubble saying, “Youre 30? You know what that means,” with the inner message reading, “Time to remove dude from your vocabulary and turn your baseball cap back around. ” “Its been so long that Ive been just kind of used to the idea that hes been gone,” Jace wrote on Reddit, where he posted a photo of the card. “Ive lived longer without him than I did with him. So to have these little moments when he kind of comes back into my life again brings everything back in a rush. I cried, but I did because I was so happy.” Jace told Buzzfeed that this was not the first card hed received from his longgone dad; he said he also received cards on his 20th, 21st, and 25th birthdaysall saved by his mother. But with the last being five years ago, Jace had forgotten about the possibility. But this may not be the last that Jace hears from his father. He added, “It makes me wonder what he may have planned for if I get married, have kids, or when I turn 40.”【文章大意】美国印第安纳州的Jace在30岁生日时居然收到了母亲转交给他的去世多年的父亲给他的一张生日贺卡,这让Jace热泪盈眶。1What was special about the birthday card Jace received this year?A. It had cartoon pictures on it.B. It had his dads signature on it.C. It was made by his longgone dad.D. It was the first card he had received.解析:细节理解题。根据文章第一段的内容可知,Jace收到的这张贺卡的特别之处在于给他写这张贺卡的人是16年前去世的父亲。答案:C2The card was probably made when he was _.A. 14 B. 16C. 20 D. 25解析:推理判断题。Jace收到这张生日贺卡时是30岁,而他的父亲是16年前去世的,由此可推断出这张贺卡最有可能是他父亲在Jace 14岁时写的。答案:A3What Jaces longgone father wrote on the card was mainly to _.A. make Jace happyB. offer Jace suggestionsC. point out Jaces mistakesD. show his love for Jace解析:细节理解题。根据文章第三段中的“Time to remove dude from your vocabulary and turn your baseball cap back around”可知,在这张贺卡上,父亲主要是给Jace提出一些建议。答案:B4What does the underlined word “possibility” in Paragraph 5 refer to?ALiving with his father.BReceiving cards on his birthday.CReading his fathers handwritten message.DReceiving a birthday card from his longgone dad again.解析:词义猜测题。根据文章内容可知,possibility指的是再次收到去世很久的父亲的生日贺卡。答案:D.语法填空Laugh and the world laughs with you. Even better, you might live longer, a Norwegian researcher reports.“Adults who have _1_ sense of humor live longer than those who dont find life funny, and the survival edge is _2_ (particular) large for people _3_ cancer,” says Sven Svebak of the Norwegian University of Science and Technology.He _4_ (present) his study of about 54,000 Norwegians, _5_ he followed for seven years, at the American Psychosomatic Soci
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 白蚁防治技术实践考试知识试题与答案
- 平台委托还款协议书
- 延迟交房封顶协议书
- 工地钻孔协议书范本
- 扬州市劳务合同范本
- 批黑水泥顶合同范本
- 承包地合同解除协议
- 承包小学土地协议书
- 承包搬运合同协议书
- 承包汽车合同协议书
- T-SZSA 032-2024 SMD 塑料载带技术规范
- 广东省惠州市2024-2025学年高二上学期期末数学试题(含简单答案)
- 监控安装合同监控安装合同协议书
- 国网考试计算机机基础复习题库
- 中职高教版(2023)语文职业模块-第一单元1.1七律二首-送瘟神【课件】
- 统计学第8章 相关与回归分析课件
- 2025年全国普通话水平测试35套复习题库及答案
- 鲁东大学《食品质量控制与管理》2023-2024学年第一学期期末试卷
- 社会化工会工作者考试试卷及答案
- 医院专业技术职务聘任管理办法
- 《BIM技术在施工质量安全管理中的应用及案例研究》8500字(论文)
评论
0/150
提交评论