已阅读5页,还剩11页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
模块综合检测(时间:100分钟满分:120分)第一部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ARoomforRevolution:GeorgeWashingtonandHisPhiladelphiaFriendsCharles Willson Peales GeorgeWashingtonatPrinceton is on view at the Museum which was lent from a private collection.This visually striking and finely made life-size portrait(肖像)records Washingtons 6-foot-2-inch figure in a pose highlighting strength,composure,and elegance.It is put up in a room neighboring to the Powel House parlor,a period room from one of Philadelphias greatest eighteenth-century private homes,where Washington was frequently entertained by his friends,Samuel and Elizabeth Powel.Both spaces contain important examples of furniture by Philadelphias finest craftsmen,such as Thomas Affleck and John Aitken.Among these is a side chair specially ordered by the Washingtons when living in Philadelphia.Painted in Philadelphia in 1779,Peales painting was immediately sent to Europe to promote Washingtons reputation as a leader and the cause of the American Revolution,then in progress.Later,during Europes Napoleonic Wars,a Spanish duke with strong sympathies with American Revolution owned the picture.At that time he added the complicated carved caption to it,which describes Washington as “a liberator of his country who abandoned absolute power”.CuratorsAmerican Art Department Staff,website commentary by Carol SoltisLocationGalleries 286 and 287,second floor1This passage is mainly about .A.the cause of the American RevolutionB.the information of a portrait on viewC.the description of the life of George WashingtonD.the friendship between Washington and his friends解析主旨大意题。根据第一段首句“CharlesWillsonPealesGeorgeWashingtonatPrincetonisonviewattheMuseum.”可知文章的主题是谈论一幅展出的华盛顿的肖像画及相关信息。答案B2What is the name of the portrait?A.RoomforRevolution.B.CharlesWillsonPeale.C.GeorgeWashingtonatPrinceton.D.GeorgeWashingtonandHisPhiladelphiaFriends.解析细节理解题。根据第一段“CharlesWillsonPealesGeorgeWashingtonatPrincetonisonview”可知肖像画的名称是GeorgeWashingtonatPrinceton。答案C3What happened in the Powel House parlor?A.Washington entertained his friends.B.Washington made a chair on his own.C.Charles Willson Peale finished the portrait.D.Samuel and Elizabeth Powel met Washington a lot.解析细节理解题。根据第一段的“.whereWashingtonwasfrequentlyentertainedbyhisfriends,SamuelandElizabethPowel”可知塞缪尔和伊丽莎白鲍威尔与华盛顿经常见面。答案D4The passage tells us that .A.when the portrait was finished,America was at warB.the portrait was originally hanging in Samuels roomC.the portrait was sent to Europe to gain support from NapoleonD.the caption of the portrait was carved by Philadelphias finest craftsmen解析细节理解题。根据第二段“Paintedin.in1779.andthecauseoftheAmericanRevolution,theninprogress.”,也可根据历史常识,1779年前后一段时间正是美英战争时期,因此答案选A项。答案ABMost people have heard of Shakespeare and probably know something of the plays that he wrote.However,not everybody knows much about the life of this remarkable man,except perhaps that he was born in the market town of Stratford-upon-Avon and that he married a woman called Anne Hathaway.We know nothing of his school life.We do not know,for example,how long it lasted,but we presume that he attended the local grammar school,where the principal subject taught was Latin.Nothing certain is known for what he did between the time he left school and his departure for London.According to a local legend,he was beaten and even put in prison for stealing rabbits and deer from the estate of a neighboring landowner,Sir Thomas Lucy.It is said that because of this he was forced to run away from his native place.A different legend says that he was apprenticed to a Stratford butcher,but he did not like the life and for this reason decided to leave Stratford.Whatever caused him to leave the town of his birth,the world can be grateful that he did so.What is certain is that he set his foot on the road to fame when he arrived in London.It is said that at first he had no money or friends there,but that he earned a little by taking care of the horses of the gentlemen who attended the plays at the theatre.In time,as he became a familiar figure to the actors in the theatre,they stopped and spoke to him.They found his conversation so brilliant that finally he was invited to join their company.5Why was Shakespeare forced to leave his native place according to this passage?A.Because he did not want to go to school.B.Because he left for London to become famous.C.Because he had stolen deer and was beaten.D.No one knows for certain.解析细节理解题。第二段对于他的出走做出了种种猜测,但在第三段第一句作者说“Whatevercausedhimtoleavethetownofhisbirth,theworldcanbegratefulthathedidso.WhatiscertainisthathesethisfootontheroadtofamewhenhearrivedinLondon.”由此我们可以看出作者并没有肯定哪种说法。答案D6What is the reason why the world can be grateful?A.He wrote many world-famous plays.B.He became a good rider.C.He was an actor.D.He liked to travel all over the world.解析推理判断题。从“WhatiscertainisthathesethisfootontheroadtofamewhenhearrivedinLondon.”我们可以推断出,正是因为他离开家乡去了伦敦,他才走上文学的道路,我们才读到他不朽的著作,因此世界感激他这样做。答案A7The underlined phrase “In time” in the third paragraph means “”.A.on timeB.sometimesC.some time laterD.some time解析推理判断题。联系后面的“ashebecameafamiliarfiguretotheactorsinthetheatre,theystoppedandspoketohim”我们可以推测是过一段时间以后人们才熟悉他。答案C8The best title of this passage is .A.The Early Life of ShakespeareB.Shakespeares Life in LondonC.Shakespeares Role in PerformanceD.Shakespeares Later Life解析主旨大意题。整篇文章主要叙述莎士比亚成为剧作家前的一些情况。答案AC(导学号51860033)If youre in charge of a project,the key to success is getting everyone to want to help you.As a director,I suggest,I gently push the actors in the direction I want them to go.In the 1986 movie NothinginCommon,Jackie Gleasons character,Max Basner,gets fired from his job as a clothing salesman.The scene,shot on a boat,shows Maxs hopelessness about being out of work.I was looking for some ways that would allow Max to show his feelings.Jackie had far more experience at everything than I did,and at first I was frightened.What could I possibly tell “The Great One” about acting?I decided to direct by suggestion,and I sat down with Gleason to talk about the scene.“So Max is sad,right?”I said.Gleason nodded.“And hes probably still carrying his pens with his name on themthe ones he used to hand out to his customers,right?”Gleason nodded.“So what would you want to do with the pens after you were fired?”He was silent for a moment.“Why dont I throw them overboard?”I stood up and turned toward the crew.“Hey,everybody,Jackie has a wonderful idea.Lets shoot it.”After filming the scene,Gleason called me over and said with a smile,“Garry,what kind of wonderful idea am I going to have tomorrow?”You and your team can discover the answers to problems together.When there are no prizes or gold stars for those who get the solution first,youll all benefit when everything turns out right.9From the passage we can know .A.Jackie Gleason is the director of the film NothinginCommonB.Jackie Gleason is very angry when he is fired from his jobC.Max,a character in the film,is in very low spirits when he loses his jobD.Jackie Gleason writes the play of the film NothinginCommon解析细节理解题。从第二段的第二句“Thescene,shotonaboat,showsMaxshopelessnessaboutbeingoutofwork.”可知。答案C10The underlined part “The Great One”in Paragraph 3 refers to .A.GleasonB.the director himselfC.Max D.Maxs boss解析细节判断题。由上一句及本短语的引号可知,此处指杰基格利森。答案A11Why did Gleason call the director over and smile at him?A.Gleason thought his wonderful idea was accepted by the director.B.Gleason succeeded in hitting upon a wonderful idea.C.Gleason was confident about his work the next day.D.Gleason appreciated the directors way of directing films.解析推理判断题。格利森把导演叫过去,微笑着说:“盖利,我明天还会有什么好主意呢?”由此可见“大腕”对他这种执导方式是欣赏的。答案D12The most suitable title for the passage is .A.Directing a FilmB.The Key to SuccessC.A Wonderful ExperienceD.Working with Film Stars解析标题归纳题。本文的首句为主题句。答案BD“Good afternoon!Remember tomorrow is Crazy Day,so you are welcome to do anything crazy,” boomed a voice through our school speakers.“Crazy Day?What does that mean?” I asked my ESL teacher,Mrs Ramsey.She answered,“On this day,everyone dresses up like a crazy person.” She suggested I make a strange hairstyle or wear two different shoes.However,I decided that I would wear my T-shirt backwards.The next day as I walked into the classroom,everybody looked so funny:Mrs Toalson had curled her hair into large curls and my classmate Bradley had colored his hair white!I thought he was an old person when I first saw him.“Hi,Jim,you look weird!How do I look?” My friend Taylor asked.She was wearing an old hat that looked like it came from the 17th century paired with a cute and trendy skirt.It reminded me of a woman from ancient times mixed with a 21st century woman who chewed gum during school.The next day,I received a note from school that said “Tomorrow is Pajama(睡衣)Day.”“Should I wear my pajamas to school tomorrow?What if tomorrow is not Pajama Day?What if the note is just a joke?” I worried.“What if tomorrow I am the only one wearing pajamas?I will look silly and strange!” I decided to be safe and not to wear my pajamas.As I walked into the classroom the following day,I was amazed how my classmates were dressed!They were all wearing pajamas!Some of them even brought their dolls and Barbies with them!I deeply regretted not wearing my pajamas.13What days are mentioned in this passage?A.Crazy Day.B.Pajama Day.C.April Fools Day.D.Both A and B.解析本文提到了CrazyDay和PajamaDay。答案D14What did the teacher advise the author to do?A.She advised him to wear two different coats.B.She advised him to wear his pajamas.C.She advised him to make a weird hairstyle.D.She advised him to wear T-shirt backwards.解析根据“ShesuggestedImakeastrangehairstyleorweartwodifferentshoes.”可知C项正确。答案C15Why didnt the author wear his pajamas?A.Because he thought it was a joke.B.Because his mother didnt allow him to wear his pajamas.C.Because he wanted to be beautiful.D.Because he didnt have any pajamas.解析根据短文第五段可知作者没有穿睡衣主要是因为他认为这是一个玩笑。答案A第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Business is the organized approach to providing customers with the goods and services they want.The word business also refers to an organization that provides these goods and services.Most businesses seek to make a profit(利润)that is,they aim to achieve income that is more than the costs of operating the business.16. Commonly called nonprofits,these organizations are primarily nongovernmental service providers.17.Business management is a term used to describe the techniques of planning,direction,and control of the operations of a business.18.One is the establishment(制定)of broad basic policies with respect to production; sales; the purchase of equipment,materials and supplies; and accounting.19.The third relates to the establishment of standards of word in all departments.Direction is concerned primarily with supervision(监管)and guidance by the management in authority.20.A.Planning in business management has three main aspects.B.In the theory of business management,organization has two main aspects.C.The second aspect relates to the application of these policies by departments.D.However,some businesses only seek to earn enough to cover their operating costs.E.In this connection there is the difference between top management and operative management.F.Control includes the use of records and reports to compare actual work with the set standards for work.G.Examples of nonprofit businesses include such organizations as social service agencies and many hospitals.答案16.D17.G18.A19.C20.F第二部分英语知识运用(共两节,满分45分)第一节完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。In the wild,it often comes down to predator and prey(捕食者与猎物),the hunter and the hunted.Most animals want to stay 21.They have developed ways of adapting to 22habitats,and hiding or escaping from those who would like to 23 them.So how do they do that?One very helpful adaptation is called camouflage(伪装).You may have been 24by an animal that was using camouflage in the past.It looked so similar to its surroundings that you nearly 25 seeing it at all.Its coloring,markings,or other physical features resemble its 26so much that you can look directly at it without 27 it at first.This is often good enough to fool a predator that is scanning an area to look for 28.This helps prey to 29 from its predator.But did you know that it often works the other way around,too?Predators can use camouflage to 30 their prey.If a predator wants to eat a certain animal,and that animal cannot see it lying in 31,it can catch its prey 32,swallowing it before it even knows what is happening.Another popular adaptation is mimicry(拟态).Mimicry is when an animal has markings or other 33 characteristics that allow it to look like some other kind of animal or plant.If it can make its predators 34 that it is something that preys on them,or would at least be difficult or 35 to catch,its predators will often go off in search of a(n) 36 target.Sometimes animals are able to 37 when their habitat changes because they adapt to the new conditions.For example,birds that were accustomed to nesting in tall 38 have survived industrialization of their habitat by learning to nest in the narrow openings of tall buildings.Raccoons(浣熊) easily adapt to residential areas that have 39 their woodland homes.They often help themselves to any food they can get,such as food in trash cans,or 40 inside peoples homes!21A.warmB.aliveC.activeD.young解析由上文的thehunterandthehunted及下文的hidingorescapingfrom可推断,大多数动物想要“活着(alive)”。答案B22A.comfortableB.nativeC.traditionalD.severe解析由上文的havedevelopedwaysofadapting可推断,动物们用各种方法适应“恶劣的(severe)”自然环境。答案D23A.loseB.knowC.killD.help解析动物们总是逃避想要“杀死(kill)”它们的天敌。答案C24A.annoyedB.inspiredC.surprisedD.disturbed解析由下文的“.thatwasusingcamouflageinthepast.Itlookedsosimilartoitssurroundings.”可推断,或许有一只伪装在与其看起来很像的环境中的动物曾“使你感到惊讶(surprised)”。答案C25A.missedB.stoppedC.startedD.forgot解析由上文的“Itlookedsosimilartoitssurroundings.”可知,伪装的动物与其所处的环境很相似,以至于你差点“没有(missed)”看到它。答案A26A.trashB.parentC.enemyD.habitat答案D27A.feelingB.hearingC.seeingD.smelling解析伪装的动物的外表和其所处的“栖息地(habitat)”如此相似以至于你可能盯着它(所处的位置)却没能一开始就“看到(seeing)”它。答案C28A.brothersB.foodC.friendsD.water解析伪装可以欺骗正在寻找“食物(food)”的捕食者。答案B29A.learnB.hideC.stealD.benefit解析伪装可以帮助猎物“躲避(hide)”它的捕食者。答案B30A.amuseB.exciteC.confuseD.trap解析由上文的“.itoftenworkstheotherwayaround.”可知,不光猎物会通过伪装躲避捕食者,捕食者也会通过伪装给猎物“设陷阱(trap)”。答案D31A.turnB.delightC.troubleD.wait解析动物无法发现正在伪装、“埋伏着等待(lieinwait)”的捕食者。答案D32A.disagreeablyB.regularlyC.unexpectedlyD.doubtfully解析正在伪装的捕食者因为不易被发现,所以可以“出乎意料地(unexpectedly)”抓住它的猎物。答案C33A.physicalB.socialC.chemicalD.cultural解析由下文的“.allowittolooklikesomeotherkindofanimalorplant.”可知,拟态是指一些动物的“身体(physical)”特征使其看起来像其他的动物或植物。答案A34A.believeB.rememberC.proveD.accept解析由下文的itspredatorwilloftengooff可推断,拟态的动物会尽力使它的捕食者“认为(believe)”它是有危险性的。答案A35A.eagerB.painfulC.proudD.ashamed解析由上文的“.preysonthem,orwouldatleastbedifficult.”可知,拟态的动物会使其捕食者认为抓它至少是“棘手的(painful)”事情。答案B36A.biggerB.easierC.lighterD.older解析捕食者常常避开拟态的动物,去寻找“较容易的(easier)”目标。答案B37A.recoverB.relaxC.assessD.survive解析由下文的“.theyadapttothenewconditions.”可推断,有时动物能通过适应新的环境,在变化中的栖息地中“幸存下来(survive)”。答案D38A.treesB.polesC.towersD.boards解析由下文的“.havesurvivedindustrializationoftheirhabitat.”可推断,鸟类过去习惯于在高大的“树木(trees)”上筑巢。答案A39A.picked upB.put upC.taken upD.given up解析浣熊很容易地适应了“占据了(takenup)”它们林地家园的居民区。答案C40A.stillB.alsoC.evenD.just解析浣熊会吃它们能得到的任何食物,比如垃圾桶里的,或者“甚至(even)”是人们家里的。答案C第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。(导学号51860034)Summer is coming.The weather becomes hotter 41. hotter.A lot of people like swimming in the swimming pools or in the sea.They think water makes them feel cool.But some people are not careful enough.They often think they can swim 42.(good)than others and they dont have to worry 43. anything.So these years,many accidents happened and some people 44.(lose)their lives.Most of them were students.As we all know,45.(safe)is the most important.Do you know how to protect 46.(you)?To protect yourself,you must be 47.(care).Remember not to swim in a 48.(danger)place.Dont swim alone,and when you see a “No Swimming” sign,dont swim,either.Of course,you can swim 49. someone who can keep you safe.If you remember these,swimming 50.(be)safer.答案41.and42.better43.about44.lost45.safety46.yourself47.careful48.dangerous49.with50.will be第三部分写作(共两节,满分35分)第一节短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 高中语文语言运用专项训练指导
- 妊娠合并贫血的护理措施
- 英文读书分享演讲
- 教育培训机构文艺汇演活动策划方案模板
- 医患关系紧张加剧
- 企业现金流风险控制策略
- 物流行业绩效管理体系建设
- 2025年初二英语试卷分析及答案
- 七年级语文考试题库及重点复习资料
- 高校毕业生就业指导策略与案例
- 经络系统的基本概念及其组成培训课件
- 2024年同等学力申硕《英语》试题真题及答案
- 黔东南州2024-2025学年度第一学期期末文化水平测试九年级数学试卷
- 第11课《山地回忆》公开课一等奖创新教学设计
- 2025-2030年中国汽车弹簧行业运营现状及投资前景规划研究报告
- 小学语文四年级上册第五单元习作大单元教学设计思路
- 人教版小学英语三年级上册Unit3综合训练含答案
- 2024年革故谋新:打造广州特殊资产管理新模式-国有不动产篇白皮书
- A3报告(质量)模板
- 汽车吊装t梁施工方案(终)
- 音乐曲式分析课件
评论
0/150
提交评论