全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
考点规范练6(module 6).阅读理解athis dog just may be the worlds largest pit bull(比特犬).only 18-month-old,hulk weighs 175 pounds.despite his large size,his owners marlon grannan and his wife lisa grannan say hulk is a sweet family dog and a best friend to their 3-year-old son jordan.online videos and photos of hulk with their son in their new hampshire home break down misconceptions about pit bulls as cruel monsters(怪物).grannans son can be seen riding hulk,singing with him and sleeping with him.“hes a wonderful and excellently trained dog,”grannan said.“he plays with my kid,hes great with the family and hes so,so sweet.”“because pit bulls are only in the media when bad things happen,this myth of them as monsters gets perpetuated(使永存),”grannan added,“but its not true.they might not be for everyone,but with a good leader and proper training,they make amazing family and protection dogs.”grannan and his wife are the owners of dark dynasty k9s,family-owned kennel(养狗场) that raises and trains american pit bulls as protection dogs for customers worldwide.dark dynasty k9s is also a member of the american dog breeders association and the united kennel club.grannan said,“our goal is to make these dogs brave enough to be guard dogs,not for them to be uncontrollable and bite anyone.that is improper training.”he owns 12 pit bulls for training.all of them live and work with him at their 150-acre home and kennel.and yet,hulk,the biggest of them all,has got the most attention.a video of him being weighed last month had over 7 million views as of tuesday morning.“my hope is that with all this attention we can change peoples minds about pit bulls in a positive way,”grannan said.【语篇导读】本文是记叙文。一只比特犬在网上的视频和照片引起了众多人的注意。1.most people mistakenly think that pit bulls .a.are usually very largeb.are dangerous for peoplec.can be sweet family dogsd.can be great working dogs答案:b解析:细节理解题。由第三段中的“misconceptions about pit bulls as cruel monsters”可知,大多数人误以为比特犬是危险的动物。2.we can infer that most people know about pit bulls mainly .a.from zoosb.from kennelsc.from experienced.through the media答案:d解析:推理判断题。由第六段开头的“because pit bulls are only in the media when bad things happen,this myth of them as monsters gets perpetuated(使永存)”可推断,大多数人主要是通过媒体来了解比特犬的。3.grannan and his wife .a.try to protect pit bullsb.aim to breed and train pit bullsc.are customers of dark dynasty k9sd.live by making videos and photos of animals答案:b解析:细节理解题。由第七段开头的“grannan and his wife are the owners of dark dynasty k9s,family-owned kennel(养狗场) that raises and trains american pit bulls”可知。4.why did the grannans upload the videos and photos of hulk onto the internet?a.to win support for their son.b.to advertise dark dynasty k9s.c.to teach people about real pit bulls.d.to show off their photographic skills.答案:c解析:细节理解题。由最后一段中的“my hope is that with all this attention we can change peoples minds about pit bulls in a positive way”可知,grannan和妻子之所以把hulk的视频和照片放到网上是为了使人们真正了解比特犬。导学号03110005bbuilding a company website is one of the most important parts of creating a successful business.but designing a website can be time-consuming and expensive.web designers are difficult to work with,even though youre paying them.there are cheaper ways to establish your company online,and w stands out among them.w offers free html5 and flash website design that you can do on your own,without having to pay a pricey web designer.with unlimited space for as many pages as you want,customized looks,photo galleries,blog platform capabilities,and social networking buttons,w has everything a business of any size needs to make an impact online.you get full control over what information fills in the blanks,and you dont have to know a thing about html to make this work.the way your website looks says a lot about your company.w does that,and it does it for free.another thing that makes w the most affordable option in creating a website is that you dont have to pay for a separate web hostevery page created on w is hosted on w,free of charge.the internet is the marketplace of ideas:your company needs to share what you think.if you think just because you dont sell a product online you dont need a website,youre dead wrong.no matter what kind of business you have,if you want to reach an audience,you want to have a website that speaks to people.w lets you do that as quickly and easily as possible for free.if you have a bigger budget,w has more options than just the free website design.you can choose to upgrade(升级) to the ad-less version which wont fill up your customers screens when they visit your site.but if the most important thing to you is getting your companys name online right now,try w today.【语篇导读】本文介绍了一个网络平台w,通过该平台人们可以免费或低成本设计公司的网站。5.w is meant to .a.sell products on the internetb.attract more customers onlinec.build a companys website cheapd.collect any possible information答案:c解析:考查细节理解题。根据第一段的最后一句“there are cheaper ways to establish your company online,and w stands out among them”可知,w用低成本建公司网站。6.what is paragraph 2 mainly about?a.ways of finding free service.b.advantages of w.c.skills of creating websites.d.tricks of running a company.答案:b解析:考查段落大意。第二段主要介绍了w的优点,如:它可以提供给用户免费的html5和flash网站设计、无限的网页空间等。7.if you create a company website on w,you .a.have to be a good web designerb.wont do it easily and quicklyc.can share ideas with customersd.must upgrade to the ad-less version答案:c解析:考查细节理解。根据倒数第二段的第一句“the internet is the marketplace of ideas:your company needs to share what you think”及最后两句“no matter what kind.you want to have a website that speaks to people.w lets you do that as quickly and easily as possible for free”可知,如果你在w上建一个公司网站,你就可以与顾客分享想法。8.whats the purpose of the text?a.to teach a budget lesson.b.to make an advertisement.c.to present a website design.d.to introduce a new business.答案:b解析:考查写作意图。本文主要是在为w做广告,介绍它的服务内容及优点,让人们使用该平台。文章的最后一句更明确地表明了作者的写作意图。.七选五each indian tribe had a different language.many indians never learned any language except their own.do you know how indians from different tribes talked to each other?they had two ways to talk without sound.1.sign language is a way of talking by using signs.indians used sign language when they met strangers.in this way,they could find out whether the stranger was a friend or an enemy.in the indian sign language,signs were made with the hands.indians usually used signals when they wanted to send messages to someone far away.to make signals,an indian might use a pony.2.or he might use smoke,a mirror or fire arrows.to signal that he had seen many animals,an indian rode his pony in a large circle.sometimes the indian gave a signal like this and then went away to hide.3.the blanket signal was visible from far away.an indian held the corners of a blanket in his hands.then he began to swing the blanket from side to side in front of him.4. he could also send many signals with a mirror.he usually used the mirror to warn someone of danger.or he attempted to get the attention of a person far away.but he also used it to send messages in code.5.at night,indians used fire arrows for signaling.now you can see that indians didnt need to learn each others language.they could talk to one another by using signals or sign language.a.this meant that there was danger.b.he might use a blanket.c.different things mean different to them.d.one way was by sign language;the other way was by signals.e.an indian could send many different signals with his blanket.f.but they still can make themselves understood.g.of course,mirrors could be used only when the sun was shining.答案与解析:【语篇导读】本文讲述印第安人传递信息的方式。他们有两种无需语言的方式:一种是手语,另一种是暗号。1.d解析:根据上句:他们有两种无需语言的方式。可知下句表达的是:一种是手语,另一种是暗号。故选d项。2.b解析:根据上句:一个印第安人也许使用一匹矮种马做暗号。根据空格后的一句:或者他使用烟,镜子或者火箭。可知此处表达的意思是:他也许使用一条毯子。故选b项。3.a解析:根据上句:有时印第安人发出一个这样的信号然后马上离开躲起来。可知下句:这意味着有危险。故选a项。4.e解析:根据上句一个印第安人握着毯子的一角在手中,然后他开始在身前挥舞毯子从一边到另一边。可知下句:一个印第安人能用他的毯子发出多种不同信号。故选e项。5.g解析:根据上句:但是他也用镜子传送信息代码。可知下句:当然,镜子只有当阳光照射时才能被使用。故选g项。.语篇填空(2015河北唐山一模)my wife is addicted to shopping on the internet.1.seems that she cant control herself well,just clicking constantly with the mouse.let me tell you what happened last night.it was the fourth time she 2.(shop) online for hours.i had already reminded her 3.(think) twice before buying anything,but my wife ignored what i said and replied confidently,“with the new year 4.(approach),preparation is necessary.5.,i havent bought things on the internet for a whole week.”hearing her words,i was really speechless.in most cases,the things she bought arent good value for money.maybe she just enjoys 6. process of buying online.nowadays,7. the development of technology,online shopping is becoming more and more convenient.those 8. stay at home can buy whatever they want.in the meanwhile,it causes a series of 9.(problem).one of them is more spend
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 张家界市重点中学2026届高二上数学期末教学质量检测试题含解析
- 辽宁中医药大学《中国文化与遗产》2024-2025学年第一学期期末试卷
- 电子制造市场分析及行业标准研究
- 全员安全生产责任制责任书范本
- 地方院校农业硕士专业学位研究生实践能力培养体系构建思考
- 论文学生执行情况怎么写
- 解决当前妇女工作面临问题的对策及建议
- 煤炭企业施工管理现状分析论文
- 浅析污水处理厂鼓风机系统的节能技术及优化改造
- 煤炭企业成本管理探讨-图文
- 农村小微权力培训课件
- 蔚来服务流程
- 8、全过程工程咨询总体策划方案
- 普通植物病理学试题库
- (完整版)8.魔法师的帽子
- 三鹿集团内部控制失败案例分析
- 四年级数学上册三位数乘两位数单元练习题
- 鲜艳的红领巾课件
- 剖宫产单病种质控查检表
- 水运船闸工程BIM技术全生命运用案例
- 2023年网格员招聘考试复习题库(含答案)
评论
0/150
提交评论