高中英语《Unit 1 Lifestyles》Section Ⅱ SectionⅢ课下作业 北师大版必修1.doc_第1页
高中英语《Unit 1 Lifestyles》Section Ⅱ SectionⅢ课下作业 北师大版必修1.doc_第2页
高中英语《Unit 1 Lifestyles》Section Ⅱ SectionⅢ课下作业 北师大版必修1.doc_第3页
高中英语《Unit 1 Lifestyles》Section Ⅱ SectionⅢ课下作业 北师大版必修1.doc_第4页
高中英语《Unit 1 Lifestyles》Section Ⅱ SectionⅢ课下作业 北师大版必修1.doc_第5页
免费预览已结束,剩余2页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

section& section.完形填空my grandfather died in 1970,and my grandmother lived in their old house alone.shortly after that,we went to the animal shelter to pick out a little _1_ to accompany(陪伴) grandma.the dog was named penny.grandma and penny quickly became very attached (依恋的) to each other,and that attachment grew much _2_ as years passedthey became very _3_.when grandma went to _4_,penny walked along and lay _5_ her until she woke up._6_ penny aged,she could no longer jump up on the _7_ to lie next to grandma,so she lay on the blanket beside the bed.grandma never went anywhere without her partner by her side.the time came when both my grandmother and penny were becoming _8_.grandma had been sent to hospital several times,and penny couldnt _9_ around very well.when grandma was in hospital,penny would sit at the window _10_ out for the car bringing grandma home and would _11_ wait at the door when grandma came through it.each homecoming was a great meeting again between the two.on christmas day in 1985,grandma was again _12_ to the hospital.penny,_13_,sat watching out the window for the _14_ bringing grandma home.two mornings later, i _15_ she couldnt stand and wouldnt eat.later,she had difficulty in breathing.i quickly _16_ her to the hospital where grandma stayed to let her see her _17_ for the last time.as soon as penny saw grandma,pennys eyes brightened suddenly and then slowly _18_.grandma left this world several _19_ later.after fifteen years of loving friendship,grandma and penny passed away on the same day.god had it all worked outpenny was waiting at the door to _20_ grandma when she came home.1a.mousebcatcbird ddog2a.stronger bhighercfarther dlonger3a.similar bgentlecfriendly dclose4a.work bhospitalcsleep dchurch5a.on bbesidecunder dbelow6a.since bwhilecas dthough7a.table bbedcchair dblanket8a.lost bactivecweak dtired9a.show bwalkcplay djump10a.looking bcryingcclimbing dgetting11a.worriedly bhurriedlycexcitedly ddisappointedly12a.invited btakencled dmoved13a.as usual bin timecby accident dat once14a.car btruckcbus dbicycle15a.believed bguessedcheard dfound16a.guided bpostedcsent dfollowed17a.owner bmothercdoctor dsaver18a.opened bbrightenedcclosed dwetted19a.hours bdayscweeks dmonths20a.call bhelpcmiss dgreet.阅读理解aa thirteenyearold boy from california has become the youngest person ever to climb to the top of mount everest(珠穆朗玛峰)as part of his goal to climb the highest mountains on all seven continents.at all of 13 years old,jordan romero,from big bear,california,has already climbed to the top of kilimanjaro in africa and has prepared for mount everest since then.on saturday 22nd may,2010 jordan reached the 29,035foot top,his spokesperson told the associated press(美联社)via a satellite phone.on jordans blog earlier in the day hed said,“every step i take is finally toward the biggest goal of my life,to stand on the top of the world”,and a statement on the blog from his spokesperson said that after they reached the summit “everyone sounded unbelievably happy”jordan romero has been climbing the highest mountains in the world with his father and three guides.his mother watched them via gps at home.“im just very proud of him,”she said in a telephone interview with the associated press.jordans achievement has been hailed by wellwishers around the world,including the famous sports website that celebrated his kilimanjaro climb in 2006 as an example to other children “to get their own amazing achievements”the old record was held by temba sheri of nepal who climbed to the top of the mountain in 2001,at age 16.ambitious(雄心勃勃的)teenagers have become the source of some disagreements in recent months as questions are raised about the physical and mental health(身心健康)of children when trying to take an adventure to make a record.1jordans desire is to climb _.athe highest mountains in the usabthe highest mountains on all seven continentscthe steepest mountains all over the worlddone of the highest mountains in the world2the underlined word “hailed” in paragraph 5 probably means “_”aunderstood bdoubtedctried dcheered3which of the following can be inferred from this passage?apeople had different attitudes towards jordans adventure.bjordans parents didnt support jordan in achieving his goal.ca is one of the websites about climbing mountains.dthe media paid little attention to jordans adventure.4what jordan romeros story impresses us most is the fact that _.ahe has so strong a will that he never gives inbhe has great determination to conquer all the highest mountainsche is the youngest person on the highest mountainsdhe is so lucky to travel all over the worldbfor many years,people in american cities have depended on farmers in rural areas to grow fruits and vegetables.but now a new generation of farmers is planting crops in urban areas.sean conroe is a college student.amber banks is a teacher.they were both engaged in(忙于)farming and gardening.sean conroe and amber banks wanted to start a farm in the middle of seattle,washington.“there are a lot of neighborhoods that dont have access to healthy and fresh produce.and if they do,it can be very expensive.so we see unused space as a great place to grow food that will make it more accessible to people.”says amber banks.sean conroe created a website to get volunteers and donations.within a week,they were offered a plot of land between two houses.he says twenty volunteers worked for six weekends to turn the grassy land into a farm.they call their project alleycat acres.the alleycats have harvested about ninety kilograms of produce so far.they have donated most of it to local food banks that feed hungry people in seattle.bridget barni is sitting in the dirt picking lettuce(生菜)she is one of eighty people who are volunteering at this urban farm.like a lot of the volunteers,she does not have much gardening experience.one of the goals of the urban farm is to show city people the joy of growing food.the alleycats invite school groups to the farm to help out.and amber banks says they want the same people who get food donations to learn how to work the soil.sean conroe says the alleycats are expanding to other empty areas of seattle.so are a lot of other urban farming groups.5what is the text mainly about?aan urban farming group.burban peoples way of getting vegetables.cthe early promoters(创办人)of urban farming.dfarm produce in america.6sean conroe created a website to _.aspread the knowledge of urban farmingbget workers and the land they needccollect food for hungry peopledpromote his project7what do we know about bridget barni?ashe is an expert with a lot of gardening experience.bshe is one of the founders of the alleycats.cshe is a volunteer with little gardening experience.dshe is doing all the hard work in the alleycats.8the last paragraph suggests that _.ait is easy for city people to experience the joy of farmingbthe alleycats will have great difficulty in expandingcamber banks wants people to help her outdthe organization is also welcomed in other parts of seattle详解答案.语篇解读:奶奶与一只叫penny的小狗朝夕相处,越来越离不开对方。直到有一天,penny老得跳不到床上去,奶奶也因为身体不好住进了医院。但是penny依然每日坐在窗前等着奶奶坐车回家。1.选d根据下文“the dog was named penny.”可知答案。2选a根据下文penny时刻陪伴奶奶可知,她们之间的依恋变得越来越强烈了。3选d根据下文“grandma never went anywhere without her partner by her side.”可知答案。4选c根据下文“.until she woke up.”可知答案。5选b根据下文“.she could no longer jump up on the _ to lie next to grandma.”可知,奶奶睡觉的时候,penny就躺在她旁边。6选c此处是说:随着penny年龄的增长,她开始行动不便了。7选b根据下文“.so she lay on the blanket beside the bed.”可知,penny越来越老,再也跳不到床上去,只好呆在床旁边的毯子上;由此可知原来penny是跳到床上陪在奶奶身边。8选c根据下文“grandma had been sent to hospital several times,and penny couldnt _ around very well.”可知奶奶和penny的健康状况开始变糟。9选b根据上文可知,penny因年龄大了不能跳,到后来行走都成了问题。10选a根据下文“penny,_,sat watching out the window for the _ bringing grandma home.”可知,奶奶住院的时候,penny就坐在窗前向外看,等着奶奶坐车回家。11选c根据下文“.when grandma came through it.”可知,当奶奶从医院回来时,penny很兴奋地在门口等候。12选b根据上文“grandma had been sent to hospital several times.”可知,这次奶奶又被送到了医院。13选a此处是说:penny像往常一样坐在窗前等。14选a根据上文“when grandma was in hospital,penny would si

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论