免费预览已结束,剩余3页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2014高考英语阅读理解基础训练极品题(11)及答案abest high school band plays turner field the north cobb high school band routinely takes the field every friday night during football season. the band plays at north cobb football games. this week, the band had to get ready a little earlier in the week. thats because they played before the atlanta braves baseball game at turner field. north cobb won s best high school band tournament (锦标赛) last season. the prize for winning was a chance to play on the field at turner field before a major league baseball game. tuesday night, the band collected the prize. “we were excited,” north cobb high school band drum major madison hall said. “growing up in atlanta, the braves have always been such a famous figure in atlanta, so we were really exited to have the opportunity to perform in front of a lot of people and in front of our community.” the tournament featured 64 high school bands from across georgia. w users determined the top four bands through voting with the atlanta braves entertainment staff selecting the winner from the final four. they selected north cobb. “we have a number of great students at north cobb,” director greg williams said. “weve got the best parents in the world,” he said. “the kids are so amazing, they are really bright, talented, and they work hard. they do anything we ask them to do and i really think thats a lot of keys to our success.” under the leadership of williams and assistant band director scott pannell, the band made its way onto the outfield grass just as atlanta braves catcher brian mccann was warming up. “it was amazing,” said pannell. “just going out in the tunnel and going into the stadium. and just looking at the braves players on the left and seeing them over by our kids, its just unbelievable.” the atlanta braves have once again partnered with to reward this years winner of the best high school band tournament a chance to play at turner field. 1. what did the band do on tuesday night? a. they performed at a football game. b. they won s tournament. c. they played before a baseball game. d. they got a sum of money as a reward.2. the north high school band turned out the best mainly due to _. a. the support of the school b. the huge reward from c. the hard work of its members d. the encouragement from mccann3. we can infer from the passage that _. a. the north high school band is the pride of the braves b. the competition between the school bands is very fierce c. the atlanta braves have been admired all over the usa d. only bright kids can be admitted to the north high school【参考答案】13、ccb 阅读理解(十五)-a(2013沈阳市二模,a)the owner of a missing cat is asking for help. “my baby has been missing for over a month now, and i want him back so badly,” said mrs. brown, a 56yearold woman. mrs. brown lives by herself in a park near clovis. she said that clyde, her 7yearold cat, didnt come home for dinner more than a month ago. the next morning he didnt appear for breakfast, either. after clyde missed an extraspecial lunch, she called the police. when the policeman asked her to describe clyde, she told him that clyde had beautiful green eyes, had all his teeth but was missing half of his left ear, and was seven years old and completely white.“is clyde your child or your pet?” the officer asked. “well, hes my cat.” mrs. brown replied. “lady, you should report missing persons, not missing cats!” said the annoyed policeman. “you can ask around your neighborhood or put up flyers.” mrs. brown figured that a billboard would work a lot better than an 811 piece of paper on a telephone pole. there was an empty billboard at the end of her street just off the highway, with a phone number on it. she called that number, and they told her they could put up a picture of clyde on the billboard for all to see. they told her it would cost only ¥3 000 a month. so she took most of the money out of her savings account and rented the billboard for a month. the month has passed, but clyde has not appeared.because she has almost no money in savings, mrs. brown called the local newspaper to see if anyone could help her rent the billboard for just one more month. she is waiting but, so far, no one has stepped forward.文章大意:本文是一篇新闻报道。一个老太太的宠物猫丢失一个多月了,她就此请求大家给予帮助。1the underlined word “flyers” in the second paragraph probably means _.aposters bpilots cbillboards dnewspapers答案:a词义猜测题。警察建议mrs. brown “put up flyers”,再根据文章第二段倒数第二句“mrs. brown figured that a billboard would work a lot better than an 811 piece of paper on a telephone pole.”可推知,flyer指的是“an 811 piece of paper on a telephone pole”,故答案a海报,符合文义。2which of the following statements is true according to the passage?athe police officer thought that clyde was mrs. browns child.bmrs. brown put up an 811 piece of paper on a telephone pole.cclyde had kept mrs. brown company for seven years in total.dsomeone rented the billboard for mrs. brown for one month.答案:a细节理解题。根据文章第二段第三句“lady, you should report missing persons, not missing cats! said the annoyed policeman”可知,答案a符合文义。should此处表示惊讶。3it can be inferred from the passage that _.athe billboard off the highway costs $ 3 000 a monthbthe neighbors helped mrs. brown to put up flyerscmrs. brown doesnt give up the hope of finding clydedclyde only had half of his left ear but had all his teeth答案:c推理判断题。根据文章第一段第一句“the owner of a missing cat is asking for help.”和对文章最后两段的整体理解可以推断出,mrs. brown并没有放弃寻找宠物猫,故答案c符合文义。4what is probably the best title for the passage?aa nearby billboard bclyde and mrs. brownca missing cat dpersons or cats答案:c标题概括题。根据文章第一段第一句“the owner of a missing cat is asking for help.”的开篇点题和对全文的整体理解可知,本文主要讲的是一个老太太寻找一只丢失的猫的相关信息,故答案c符合文义。阅读理解-b(2013福建省毕业班质检,b)the “give it up for earth day” encourages people to commit to giving up actions that are harmful to the environment, such as using poisonous cleaners.throughout the month of april, canadians are being asked to “give it up for earth day!” earth day has been celebrated every year on april 22 since 1970. earth day canada president jed goldberg says that as people become more environmentally aware, they want to find ways to reduce their environmental influence, not just celebrate one special event.“earth day is a great launching_pad for thinking about environmental action every day,” said goldberg. “choosing healthier options, even for the short term, can lead to thinking about the influence of our decisions for a lifetime.”thats the reason behind the “give it up for earth day” campaign. its designed to encourage healthy habits that benefit people and the planet. it challenges everyone to help create a healthier world by making changes in their daily routine.“we wanted to plan an actiontargeted campaign that will give people a chance to act on their concern for the environment in a positive way,” said goldberg.the campaign has identified four daily actions that can add up to huge environmental savings. they include pledging (保证) to turn off the tv, give up the use of poisonous cleaners, reduce consumption of consumer products and cut out meat.at the end of april, all of the pledges will be recorded and converted (转化) into the number of tv hours not watched, dollars not spent on unnecessary items, electricity saved, greenhouse gas emissions (排放) avoided by cutting out meat, and poisonous chemicals produced from homes and landfills.“what were trying to achieve this year for earth day is to give people a chance to do something that is meaningful and measurable,” said goldberg.文章大意:4月22日是世界地球日,活动“give it up for earth day”倡导人们在地球日这一天为保护环境做一些有意义、行之有效的事情。5the aim of the campaign mentioned in the passage is to _.aenable people to save more money for future usebhelp people develop environmentally friendly habitscprevent people from making changes in their daily routinedwarn people against reducing consumption of consumer products答案:b细节理解题。根据文章第四段第二句“its designed to encourage healthy habits that benefit people and the planet.”可知,答案b符合文义。6the underlined word “launching pad” (in paragraph 3) probably means “_”astarting point bfinishing line cexchanging stage dreforming stage答案:a词义猜测题。画线词所在句意为:地球日是一个引发人们开始对人类日常活动对环境所造成的影响进行思考的起点,由此结合上文“. they want to find ways to reduce their environmental influence, not just celebrate one special event.”和下文中“can lead to thinking about.”可推知,答案a符合文义。finishing line终点线;exchanging stage交流平台;reforming stage改革舞台,均不符合文义,故排除。7we can conclude from the passage that _.aearth day was first celebrated over half a century agobshort term decisions will by no means influence our livescearth day canada is actually an everyday environmental actionddaily actions must be measured to benefit the environment答案:d推理判断题。根据文章倒数第二、三段的整体理解并结合文章最后一句中的“meaningful and measurable”可以推知,我们应该以对环境的影响好坏为标准来判断日常行为是否可行。由此可知,答案d符合文义。8which disagrees with the spirit of “give it up for earth day”?aswitching off tv. briding bikes.cusing poisonous cleaners. dsaving electricity.答案:c细节理解题。根据文章倒数第三段的第二句“they include pledging (保证) to turn off the tv, give up the use of poisonous cleaners.”可知,答案c符合文义。阅读理解-bgateway academy pre-sessional coursesour pre-sessional courses are ideal for students who have a conditional place at a british university, but who need to achieve a certain level of english in order to be accepted.the course aims to provide students with the english language and study skills that they need in order to be successful at university or another academic establishment.it is important to note that completion of the course does not guarantee students entrance into a university.it is necessary for students to show during the course that they have understood the information and skills that they have been taught, and can apply them to their work. pre-sessional students at gateway academy will benefit from: small class sizes (no more than 10 students per class) twenty three hours of tuition per week individual support and tutorials regular guest lecturers the use of the academys study and recreational facilities, including the language library, the computer suite, and the academys sports facilities. a varied social programme including evening entertainments and weekend excursions to popular tourist attractions and cities such as stonehenge, oxford and stratford-on-avon.the course offers an all-around approach to learning, and covers reading, writing, speaking and listening skills.during the course, students will receive instruction on important techniques such as summary-writing, analysing essay titles, organising writing, note-taking in lectures, giving seminars and making presentations.students will gain experience in working both individually and in groups.as part of the course, all students will work towards a 5000-word project in their own field of study.students will receive guidance from their tutors on how best to conduct research and write it up effectively.students will also work towards a presentation on the same subject.there is no final examination. the atte
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年建设工程施工合同示范文本
- 2024新译林版英语八年级上Unit 8单词词性转换过关单(含答案)
- 就业指导与实训
- 良性甲状腺肿康复训练计划
- 2026年青海交通职业技术学院单招职业技能考试题库及答案1套
- 2026年齐齐哈尔理工职业学院单招职业倾向性测试必刷测试卷附答案
- 2026年宁波幼儿师范高等专科学校单招职业倾向性测试必刷测试卷及答案1套
- 2026年德阳城市轨道交通职业学院单招职业适应性考试题库新版
- 2026年长沙电力职业技术学院单招职业适应性测试题库新版
- 2026年成都文理学院单招职业倾向性测试必刷测试卷及答案1套
- 医疗风险防范知识培训课件
- 《Unit 3 Visit to the farm》(教学设计)-科普版(2024)英语三年级上册
- 宝钢作业长安全培训题库及答案解析
- 家庭暴力保证书模板
- 岗位技能比武汇报
- 蜡染研学课程讲解
- 防秋乏知识培训材料课件
- 医务人员职业道德准则2025
- 双翼之下的三重人生陶渊明诗歌中的鸟意象解读
- 国际压力性损伤-溃疡预防和治疗临床指南(2025年版)解读 3
- 产品碳足迹培训课件
评论
0/150
提交评论