免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
section integrating skills.单词拼写1.looking for a job is one of the (最棘手的) things you will ever have to do.答案:toughest2.a team as good as ours should be able to beat any (对手).答案:competitor3.the government has (宣布) a state of emergency following the earthquake.答案:declared4.i (抗议),but she carried on regardless.答案:protested5.our way of life has changed (戏剧性地) over the last ten years.答案:dramatically6.they won a (胜利) over many stronger enemies.答案:victory7.what was his (最后的) goal?答案:ultimate8.the students work varies considerably in (质量).答案:quality.完成句子1.hes been to hong kong (多次,quantity).答案:quantities of times2.the coach was (正要放弃) when our team scored two points.答案:on the point of giving up3.the worn-out farmer gathered all his strength and (站起来).答案:rose to his feet4.it is the first time that she (踏上) beijing.答案:has set foot on5.i did come late. (那又怎么样呢)?答案:so what6. ,he still couldnt go into the final.尽管他提出了抗议,但还是没能进入决赛。答案:although he protested7.its to decide which book we should keep.由我来决定该留哪本书。答案:up to me.单句语法填空1.the doctor finally (declare)that the man was dead.答案:declared2.(score) of volunteers offered to help.答案:scores3.more than nine thousand (compete)took part in the 16th asian games held in guangzhou.答案:competitors4.he rose to his (foot)and tapped on the table as if he was going to speak.答案:feet5.he fell over a rock in his walk and struggled his feet.答案:to6.so if nobody else agrees with me?答案:what7.the people who objected to the new approach were told that since work had already started there was no point in (protest).答案:protesting8.the new law has come into effect,and number of wild animals here is on the increase now.答案:the9.i shall vote wang lin because i think hes the better man.答案:for10.above ,she liked him for his effortless charm.答案:all.阅读理解making the announcement,peter englund,permanent secretary of the swedish academy,called alice munro a “master of the contemporary short story”.“she has taken an art form,the short story,which has tended to live a little bit in the shadow of the novel,and she has cultivated it almost to perfection,” he said.the 82-year-old,whose books include dear life and dance of the happy shades,is the 13th woman to win the nobel prize for literature since its start in 1901.“i knew i was in the running,yes,but i never thought i would win,” munro told canadian media.“i would really hope that this would make people see the short story as an important art form.”munro,who began writing in her teenage years,published her first story,the dimensions of a shadow,in 1950.dance of the happy shades,published in 1968,was munros first collection,and it went on to win canadas highest literary prizethe governor generals award.in 2009,she won the man booker international prize for her entire body of workbut she downplayed her achievements.“i think maybe i was successful in doing this because i didnt have any other talents,”she once said in an interview.bbc arts editor will gompertz said munro had been “at the very top of her game since she started”.“very few writers are her equal,”he said,adding,“she gets to the heart of what it is to be human.”“the award probably wont make a commercial difference to the author,”he added,“but it makes a huge difference to how her work will be viewed in historical terms.”“if she hadnt won it before she died,i think it would have been a terrible,terrible omission(遗漏).”often compared to anton chekhov,she is known for writing about the human spirit and a regular theme of her work is the dilemma faced by young girls growing up and coming to terms with living in a small town.several of her stories have also been adapted for the screen,including the bear came over the mountain.1.according to the text,alice munro .a.is very good at writing short storiesb.had her first story published in 1968c.is the first woman to win the nobel prize for literatured.was confident of winning the nobel prize for literature解析:推理判断题。根据第一段中的“.called alice munro a master of the contemporary short story.”以及第二段中peter englund对alice munro的评价可知,她擅长写短篇小说。答案:a2.what does will gompertz think of alice munro?a.he thinks very highly of her.b.he thinks shes a productive writer.c.he is amazed by her different skills.d.he compares her to anton chekhov.解析:推理判断题。由倒数第三段、倒数第五、六段will gompertz说的话可知,他对alice munro评价极高。答案:a3.which of the following can best describe alice munro?a.honest and responsible.b.caring and determined.c.cautious and friendly.d.talented and modest.解析:推理判断题。根据alice munro获诺贝尔文学奖的事实可以推断她有才华;由第八段中“.downplayed her achievements.”可知她对自己获得的荣誉轻描淡写,由此可以推断她很谦虚。答案:d4.whats the best title for the text?a.short storyan important art formb.a master of the contemporary short storyc.alice munros novel adapted for the screend.alice munro won the nobel prize for literature解析:标题归纳题。本文是一篇新闻报道,主要介绍了加拿大作家爱丽丝门罗获诺贝尔文学奖的相关情况。答案:d.七选五if you are hungry,what do you do?have your favorite meal and stay quiet after that.1 but it never lets you know,because you keep it busy thinking about your friends or favorite stars.so it silently serves your needs and never lets itself grow.when mind loses its freedom to grow,creativity gets a full stop.this might be the reason why we all sometimes think “what happens next?”“why cant i think?” 2why reading but not watching tv?it is because reading has been the most educative tool used by us right from childhood.since it develops other aspects of our life,we have to get help from reading.once you read a book,you run your eyes through the lines and your mind tries to explain something to you.3 now this seed is unknowingly used by you to develop new ideas.if it is used many times,the same seed can give you great help to relate a lot of things which you would have never thought of in your wildest dreams!this is nothing but creativity.4 within no time you can start talking with your friends in english or any other language and never run out of the right words.so guys,do give food to your thoughts by reading,reading and more reading.5 go and get a book!a.the interesting part of the book is stored in your mind as a seed.b.why not do some reading while you are hungry?c.just like your stomach,your mind is also hungry.d.now what are you waiting for?e.hunger of the mind can be actually solved through wide reading.f.reading can help you make more friends,too.g.also this makes a significant contribution to your vocabulary.答案:15 ceagd.语篇填空导学号76540030once a group of 50 people were attending a seminar.halfway through his talk,the speaker stopped and decided 1.(create)a group activity.he went around the hall and gave each person a balloon.each one was asked to write his or her name on the balloon 2.(use)a marker pen.then all the balloons were 3.(collect)and put in another room.the speaker then led the group to the room full of balloons and asked them to find the balloon 4. had their name written on,within five minutes.everyone was 5.(hurried)searching for their name,bumping into each other,pushing each other around.it was chaos.at the end of the five minutes no one could find 6.(them)own balloon.now each person was asked to randomly collect 7. balloon and give it to the person whose name was written on it.within two minutes everyone 8.(have)their own balloon.when everyone quieted down,the speaker began to talk,saying that this was exactly what was happening in our
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- (完整版)苏教七年级下册期末复习数学资料专题真题A卷及答案解析
- PVC管代理销售合同
- 东莞房间空调采购合同
- 煤矿签约物流公司合同
- 政府收购医院房屋合同
- 吸收合并代理合同
- 智能沙盘模型采购合同
- 2026年管道工(五级 给排水管道安装)自测试题及答案
- 数字货币技术规范与监管分析
- 全面签订合同
- 《社会体育指导员技术等级培训教材》
- 科研项目经费预算表格-科研项目经费明细
- 锂电池叉车充电使用安全
- 南京艺术学院《文学概论》2023-2024学年第二学期期末试卷
- (新版)多旋翼无人机超视距驾驶员执照参考试题(附答案)
- 《金融风险管理与合规培训》课件
- 疯狂动物城赏析课件
- 2025年中移铁通河南分公司招聘笔试参考题库含答案解析
- 血液透析室一次性医疗用品管理
- Module7Unit1Hisdogcanhelphim(课件)(一起)英语五年级上册
- 宠物疫苗研发趋势
评论
0/150
提交评论