免费预览已结束,剩余2页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
module6 the internet and telecommunications.阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c、d)中,选出最佳选项。a(2015保山模拟)a british pub mu never be confused with an american bar.pubs are an important part of the life and culture in the uk.the word “pub” comes from “public house”in older times,the term signified someones house that had been opened to the public.a pub is truly the neighborhoods living room.there is no table service in english pubs.order and pay at the bar.the barman or barmaid is very aware whose turn is next.signal your readiness to make a purchase by holding money in your hand.all purchases are in cash.not many pubs take credit cards.british pubs used to allow smoking,but not anymore.england banned smoking in pubs in 2007.while some parts of the uk have been slower to follow suit,some pub managers allow people to continue to smoke outside in the beer garden.but this is at the discretion(自行决定权) of the pub manager and should not be expected as a general rule.proper british pub etiquette (礼节) requires people to offer to buy a replacement drink if they have accidentally spilled someone elses drink.the person may well refuse and not care much about the spilled drink.but it is ill polite to make mention of it and you will be expected to at lea offer to replace the drink that you have spilled.there is no tipping in an english pub!to offer a tip is to display your unfamiliarity with pub etiquette.if you have a particular helpful barman or barmaid,you may offer him or her a drink.he or she will then simply charge you for one additional drink and drink the beverage,but probably will wait until near closing time to do so.when the barman or barmaid rings the big bell,closing time has arrived.the publican rings the bell twice.fir time,it means “la call”second time,it means “the bar is closed”1,in what kind of british pub would you probably smoke?aa pub which has a beer garden.ba pub whose manager allows the cuomer to smoke.ca pub which is the neighborhoods living room.da pub whose manager is a smoker.解析:选b。细节理解题。根据文章第四段中的“some pub managers allow people to continue to smoke”可知,应选b项。2,you should_when you spill someone elses drink by accident.amake an issue of itbapologize for itcbuy him a drink doffer to pay for it解析:选c。细节理解题。根据文章第五段第一句可知,如果你不小心弄洒了别人喝的东西,你要给他再买一杯。3,if you tip the barman or barmaid,it shows_.ayou dont know about british pub etiquettebthe barman or barmaid is helpfulcyou expect it as a general ruledyou are satisfied with his or her service解析:选a。细节理解题。根据文章第六段前两句可知,如果你付小费,证明你不了解英国酒吧的礼节。4,the main idea of the passage is_.ahow to tip in a british pubbwhat to drink in a british pubchow to order in a british pubdhow to behave in a british pub解析:选d。主旨大意题。本文讲的是英国酒吧的一些习俗。故选d项。bimagine looking for your lo dog.you ep into a cave.but inead of the dog,you find beautiful cave paintings.you see paintings of horses,deer,and bison drawn in black,brown,red and yellow.your fir queion would probably be “who did this?”this is what happened to four french boys in 1940.they found the lascaux caves.the paintings the boys discovered in those caves are about 17,000 years old.they were drawn by the ancient people called cromagnon(克鲁马努人)cromagnons looked much like people of today.they used tools,such as fishing nets.but their art was extremely good.the main cave at lascaux is called great hall of bulls,which has a picture of bulls and horses in many colours.the large animal is 18 feet long.there are smaller animals,such as bison,ags and a bear.there is also a range spotted twohorned(两只角的) animal.to the left of the main cave are the mo famous paintings that are the drawings of animals in many different colours.one painting is called little horses.on the ceiling are horses and cows.the mo unusual sight may be in the shaft of the dead man where there is a rhinoceros,a carefully drawn dead man,an injured bison and a bird.why did cromagnon artis do these beautiful drawings on cave walls?did the drawings call upon some magic power?did the cromagnon people hope that the drawings would bring good luck?there is one thing the paintings seem to tell us.the cromagnons were intereed in the world.they looked at beauty and they underood it.5,the author uses the word“you”in paragraph 1 to_.aattract readers attentionbmake it clear that this is a true orycgive readers good directions to find the cavesdcompare modern people with cromagnon people解析:选a。推理判断题。第一段虚构了一个以读者为主人公的场景,目的就是为了引起读者的阅读兴趣。6,mo of the drawings in the caves are about_.aboys btoolschumans danimals解析:选d。细节理解题。根据第三、四段对壁画的描述可知,洞内的绝大多数壁画是关于动物的。7,what does the passage mainly tell us?acave paintings are beautiful.bwho found the beautiful cave paintings.cthe lascaux caves hold colourful ancient paintings.ddrawings of horses are on the walls of the lascaux caves.解析:选c。主旨大意题。文章开头指出了发现壁画的过程,接下来的内容描述了这些壁画。只有c项能够全面概括全文内容。a项范围太广,且有些偏题;b、d两项只是文中的细节,不能概括全文。8,the passage is mo probably taken from_.aa research paper ba cultural magazineca science newspaper da travel guide解析:选b。推理判断题。本文主要介绍了法国lascaux岩洞内的壁画。这些古老的壁画本身就是宝贵的文化遗产,因此本文最有可能来自文化方面的杂志。.语法填空阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于1个单词)或括号内单词的正确形式。manager:id like to make_1_about your educational background,miss shelly.your major was english,wasnt it?shelly:yes.i graduated from new york university in 2011.manager:fine.and could you please tell me_2_you have got any working experience?shelly:well,i_3_working for singapore airlines at the moment,in their san francisco office.manager:and_4_are you exactly there now?shelly:i work in the department of sales promotion.manager:i see.and how long have you been working there?shelly:for two and a half years.manager:would you mind_5_(tell) me your present salary?shelly:im making twentytwo hundred and eighty a month at present.and i know your arting_6_of this position is about $2 600 a month.manager:thats right.shelly:id like to know if your company provides opportunities for_7_(far)education.manager:yes,our employees (雇员)_8_allowed to take up six hours a week at full pay,to attend college courses.shelly:thats very generous.manager:well,ive enjoyed talking with_9_.well inform you within the week.shelly:thank you.i appreciate_10_time youve given me.1,_2.,_3.,_4.,_5,_6.,_7.,_8.,_9,_10.,_1,解析:考查固定搭配。make sure表示“弄清楚”。答案:sure2,解析:考查连接词。if/whether引导宾语从句,表示“是否”。答案:if/whether3,解析:考查时态。根据at the moment(此刻,目前)可知此处应用现在进行时,故填am。答案:am4,解析:考查疑问代词。由下文的“i work in the department of sales promotion.”可推断出,用人方询问:你在那儿是干什么的?故用what。答案:what5,解析:考查动名词。mind doing h表示“介意做”,动名词作宾语。答案:telling6,解析:考查名词。根据上文的your present salary可知,此处谈的是工资,故此处该填入salary。答案:salary7,解析:考查形容词的比较级。further education表示“深造”。注意不可填入farther,farther多表示实际距离上的远。答案:further8,解析:此处说的是一般情况,故用一般现在时的被动语态。答案:are9,解析:考查人称代词。根据下文的关键信息词well inform you可知用you。答案:you10,解析:考查定冠词。time被定语从句youve given me限定,所填词表示特指,故用定冠词the。答案:the.短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.,每处错误及其修改均仅限一词;2,只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。nowadays,there is a increasing number of people joining in the activities of volunteering.its wellknown that volunteering jobs are making contribution to society with something in return.its as the leifeng spirit.however,knowing this,there are ill many people would like to devote themselves in this trend.for inance,the 2008 beijing olympic games had such many volunteers.they make lots of contributions to the success of the olympics.moreover,we can often see many udents go to visit the old to bring warmth to them.even though some peoples career is not a volunteer.they are ready to helping others.although the volunteers are much more common,we ill need to thank they for devoting themselves to society.答案:nowadays,there is increasing number of people joining in the acti
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 公路工程施工质量控制
- 森林气象灾害影响评估与防控
- 通信网络拓扑结构优化
- 脑卒中患者言语功能训练
- 中学八年级德育国测试卷含答案
- 带押过户的合同范本
- 游泳学员报名协议书
- 廉洁协议算不算合同
- 滁州学院就业协议书
- 建筑卫生保洁协议书
- 泌外科护理业务学习、“三基”培训记录模板
- GB/T 20670-2006统一螺纹直径与牙数系列
- GB/T 17911-2018耐火纤维制品试验方法
- 软件模块化设计-课件
- 人际交往:配饰礼仪课件
- 《教育心理学》课件 第九章 知识建构
- 诊断学考试题库1000习题及答案(完整版)
- 内蒙古铅锌矿分布
- DBJ50∕T-342-2019 工程建设对既有建(构)筑物安全影响评估标准
- 陀螺历史小手抄报
- 六年级语文上册部编版第七单元教材分析(定稿)
评论
0/150
提交评论