人教版选修六Unit 3 A healthy life using language课时作业(2).docx_第1页
人教版选修六Unit 3 A healthy life using language课时作业(2).docx_第2页
人教版选修六Unit 3 A healthy life using language课时作业(2).docx_第3页
人教版选修六Unit 3 A healthy life using language课时作业(2).docx_第4页
人教版选修六Unit 3 A healthy life using language课时作业(2).docx_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

unit 3 a healthy life using language课时作业一. 完形填空on wednesday afternoon annie took the bus into town to shop in the market. for an hour or _1_ she would walk up and down between the stalls(货摊)_2_ at everything,_3_ and buying here and there. and then,after all the things she _4_ had been bought,she would _5_ the market for the streets of the town to spend another hour _6_ the way she liked best:looking in furnitureshop windows. _7_ wednesday she found a new shop full of the most delightful things,with a notice _8_ anyone to walk in and look _9_ without feeling they had to buy something. annie paused for a moment before _10_ through the doorway where she suddenly _11_ before a green chair. there was a card on the chair which _12_,“this fine chair is yours _13_ less than a pound a week. ”_14_,she could almost pay that out of her housekeeping money and never _15_ it!just then,a voice at her shoulder made her _16_“can i help you,madam?”she looked round at the assistant who had come softly to her _17_“oh,well,no. ”she said. “i was just looking. ”“weve chairs of all kinds _18_ show. i think you will find something to _19_ you. ”annie,worried at the thought of being _20_ to buy something she didnt need,left the shop hurriedly. 1a. so bmore celse danother答案a解析an hour or soabout an hour。an hour or more,不止一个小时。从第三句推断,她在市场的时间应是a。2a. arriving bglancingclooking dstaring答案c解析逛超市自然要到处看看东西。3a. quarrelling bbargainingcdemanding drequiring答案b解析bargaining,讨价还价,作伴随状语。4a. examined blikedcneeded dsaw答案c解析根据第20空判断,annie不是见什么买什么,故b、d不对。5a. enter bleavecsearch dtake答案b解析leave(sp)for sp else离开去。6a. no bby cin dof答案c解析in the way she liked best以她最喜欢的方式。by the way附带地说。on the way to在去路上。7a. during bon cnext done答案d解析第一段说的是annie通常的情况。本段讲的是具体一个星期三的经历。故选d,不能选b。8a. promising borderingcinviting dsaying答案c解析商店的招牌、通告等应该是有礼貌地邀请。9a. at bover cthrough dround答案d解析look round各处看看。10a. stepping brunningclooking dpushing答案a解析step与doorway搭配,意为“踏进门槛”。11a. sat blay cattracted dstopped答案d解析由下文可知,annie在一张绿色的椅子前驻足。12a. told bsaid cwrote dprinted答案b解析say后跟所要讲的内容。13a. in bat cfor dwith答案c解析比较:this chair is sold for 5 pounds. (钱货交换,成交)和these chairs are sold at 5 pounds each. (单价)可知,选for,不能选at,另外要知道for less than a pound a week是种分期付款的方式。14a. why bwhat call das答案a解析why哎,是感叹词,不是疑问词。一星期一英镑,哎,她从家务开支中几乎就能付出这些钱,决不能错过这个机会。15a. afford buse cmiss dget答案c解析miss在这里意为“错过良机”。16a. wonder bjump claugh dawake答案b解析made her jump吓了她一跳。因为她在独自思忖。17a. place bback cside dfront答案c解析根据第16空a voice at her shoulder和本句look round推测应是来到身边,而不是身后或前面。18a. at bfor con din答案c解析on show,展览。19a. suit bfit ccomfort d eat答案a解析suit表示在款式、形状、大小等方面合适。20a. welcomed beagercattracted dpersuaded答案d解析annie最后发现这个商店仍是千方百计诱使顾客买东西,并不像它的招牌上许诺的那样,故匆忙逃离。二、阅读理解taiwan police cannot decide whether to treat it as an extremely clever act or stealing or an even clever cheat(诈骗)either way,it could be the perfect crime(犯罪),because the criminals are birdshorning pigeons!the crime begins with a telephone message to the owner of a stolen car:if you want the car back,pay up then. the car owner is directed to a park,told where to find a bird cage and how to attach money to the neck of the pigeon inside. carrying the money in a tiny bag,the pigeon flies off. there have been at least four such pigeons pickathome car thief. what at first seemed like the work of a clever stayathome car thief,however,may in fact be the work of an even lazier and more inventive criminal mindone that avoid(避免)not only collecting money but going out to steal the car in the first place. police officer chen says that the criminal probably has pulled a double trick;he gets money for things he cannot possibly return. instead of stealing cars,he lets someone else do it and then waits for the carowner to place an ad(启事)in the newspaper asking for help. the theory is supported by the fact that,so far,none of the stolen cars have been returned. also,the amount of money demandedunder 3,000 taiwanese dollarsseems too little for a car worth many times more. demands for pigeondelivered money stopped as soon as the press reported the story. and even if they start again,chen holds little hope of catching the criminal. “we have more important things to do,”he said. 1after the car owner received a phone call,he _awent to a certain pigeon and put some money in the bag it carriedbgave the money to the thief and had his car back in a parkcsend some money to the thief by maildtold the press about it答案a解析考查细节理解和把握能力。结合第二段,车主接到电话后会按照要求来到公园找到家鸽,然后把钱放在家鸽携带的袋子中。2the “lazier and more inventive”criminal refers to _athe car thief who stays at homebone of those who put the ads in the papercone of the policemen in changwadthe owner of the pigeons答案d解析考查语篇理解和准确判断语义能力。结合第三段第二句中破折号后部分可知,警方认为这种犯罪方式中最狡猾的是躲在幕后指挥家鸽的罪犯。3the writer mentions the fact that“none of the stolen cars have been returned” to show _ahow easily people get fooled by criminalsbwhat chen thinks might be correctcthe thief is extremely cleverdthe money paid is too little答案b解析考查语篇理解和意图判断能力。作者引用这句话意在验证police officer chen的判断是准确的。4the underlined word“they”in the last paragraph refers to _acriminals bpigeonscthe stolen ddemands for money答案d解析考查语境理解和内在逻辑关系判断能力。根据最后一段得知,媒体报道这些事件后,发案率有所下降。即使demand for money的势头有所上升,警方也会因为无足轻重

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论