2013届高三英语周周练4.doc_第1页
2013届高三英语周周练4.doc_第2页
2013届高三英语周周练4.doc_第3页
2013届高三英语周周练4.doc_第4页
2013届高三英语周周练4.doc_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

高三英语 周周练四 姓名:_分数:_一、单项填空(共10分)1Tom went to open the door. _ his father began to wash dishes.A. However B. Nevertheless C. Besides D. Meanwhile2. After walking in the Shanghai World Expo for a whole day, my legs _ under me and I couldnt walk any farther. gave up B. gave out C. gave in D. gave away3. When I wanted to express my thanks to him,words _ me. I just held his hands firmly and choked. A. left B. fled C. forgot D. escaped4Mary is always ready to do some _ work at the local geracomium(敬老院)in her spare time. A. responsible B. exhausting C. voluntary D. professional5The psychologists were sent to give _ and help to the people in the earthquake-hit area.A. preparation B. command C. practice D. comfort6Which sport costs the most _ training facilities, players personal equipment and uniforms?. in terms of B. in place of C. by way of D. by means of7. In order to make people to _ money to the sick baby, he suggested the mother kneel down every few meters in the street.A. distribute B. provide C. afford D. donate8Nowadays children have to take arts, music and sports classes in their free time _ busy schoolwork.- No wonder they have more and more pressure.A. rather thanB. owing toC. apart fromD. expect for9I heard the alarm ringing all the morning. _ something very urgent happened.A. ReallyB. ObviouslyC.Especially D. Terribly10The radiation from the nuclear power in Japan urged all the nations around to _ their people to make preparations for possible disasters. A. fight for B. apply for C. call on D. wait on二、完形填空(共20小题,共20分)“He looks normal.” Thats what everybody says when I tell them my son was just diagnosed as autism(孤独症). They all say it without _16_-.Its true. Alejandro does look like every other _17_ boy. He plays, he smiles, and he runs around with the two-year-old boys boundless _18 _until he is too tired. He laughs when you move your fingers _19 _ on a sensitive part of his body. And he often 20 his toys like every other young child at his age.But most of the time, Alejandro 21 in his own little world playing with his toys all by himself 22 in a group of kids and 23 you when you talk to him loudly. At that time hes alone, no matter how hard you try to 24 him.My wife and I get 25 . We ask for “nose kisses” or hugs and many times he doesnt 26 us. Its extremely anxious when your childs face is right in front of you and he wont admit your 27 .He regularly doesnt eat. The food often 28 him when he puts it in his mouth. He is very small 29 his age. We are told that its another 30 of the autism.Because autism isnt like some other 31 , there is no set treatment. Each child needs to be treated 32 ; what works for one probably doesnt work for another. Try a treatment. If it doesnt work, you have to try another 33 you hopefully find something that does work.The future is cloudy, but we will try everything we can do to reach him, because we love him and we know hes a(n) 34 little boy. And we believe with the help of love, we can 35 any difficulty.16. A. exception B. problem C. discussion D. question17. A. naughty B. normal C. alone D. stupid18. A. force B. powerC. energyD. imagination19. A. lightly B. secretly C. heavily D. greatly20. A. gets along with B. deals with C. puts up with D. plays with 21. A. exists B. sleeps C. studiesD. works 22. A. seldom B. even C. onlyD. never23. A. watching B. teasing C. ignoring D. listening 24. A. reach B. wake C. relieve D. comfort25. A. tired B. bored C. discouraged D. upset26. A. recognizeB. understandC. notice D. remember27. A. appearance B. impressionC. presenceD. satisfaction28. A. pleases B. bothersC. relaxes D. delights29. A. at B. forC. under D. over30. A. usage B. advantage C. function D. effect31. A. diseases B. causesC. factorsD. sufferings32. A. equally B. individually C. similarlyD. usually33. A. unless B. when C. until D. though34. A. clever B. specialC. foolish D. pleasant35. A. treat B. experience C. discover D. overcome三、阅读理解(共8小题,共16分) AU.S. President Barack Obama said Friday on campaign trail he can make the case for a second term, and voters will come to see him as the candidate best prepared to serve as president by next years elections, according to an interview he gave to the U.S. media. In an exclusive interview he gave the Associated Press, Obama acknowledged that the state of the economy could be his biggest hurdle to clear in winning reelection. “I think the economys going to continue to improve, and I think Im going to be able to make an effective case that. I am the person who is best prepared to finish the job so that we are on track to succeed in the 21st century,” Obama said in the video interview conducted in Chicago, where he attended fund-raising events the previous night. “I think I can make that case, and I think that, in the debates that take place over the next 18 months, the American people will feel that I deserve a second term,” he said. Chicago is Obamas home, and the presidents reelection campaign headquarters is also located there. He made the reelection announcement on April 4. According to a Gallup poll released on Friday, Obamas approval rating stood at 41 percent, an all time low. Gallup said the figure was fueled by economic dissatisfaction.36. The best headline for this article is“ _”.A. Obama says he deserves a second termB. Obama becomes the American president againC. Obama has planned to resign from presidentD. There are lots of hurdles in front of Obama37. The underlined word case in paragraph one means_.A. a success B. a failure C. a pleasure D. a sorrow38. The biggest problem that Obama might meet with in the presidents reelection is _.Athat all the people object to him Bthat his competitor is stronger than himCthe economic problem Dthat he didnt do well at his last post39. Who probably writes this passage?A. an official B. a journalist C. a secretary D. the common peopleBActing legend Elizabeth Taylor has passed away. She leaves behind her own life-long movie of ups and downs, marriage and divorce, and sickness and recovery. The world of entertainment is mourning the death of the last classic movie star. Taylor died of congestive heart failure in Los Angeles at the age of 79. Taylors more than 50 movies included unforgettable portraits of innocence and of decadence(堕落), from the childrens classic National Velvet玉女神驹to Oscar-winning transgressions in Whos Afraid of Virginia Woolf? 谁怕弗吉尼亚澳尔夫and Butterfield 8巴塔费尔德第八. Fans gathered on Hollywoods Walk of Fame to pay tribute(讼词) to the actress. They placed tributes on her star and recalled about highlights of her career. Sandra, Hollywood, California, said, Well, she just led an amazing life, and she went out with style.Phil Schuman, Reporter of KTTV in Los Angeles, said, Well, I mean, her whole life story: child star, remarkably beautiful, all the marriages, almost dying, then all of her great work with AIDS research, Michael Jacksons best friend. Its just a one-of-a-kind story, I think. Taylor was not only the most blessed actress, but also the most loyal of friends and defender of homosexuals in Hollywood. She won a special Oscar, the Jean Hersholt Humanitarian Award for her efforts to support AIDS research. Is this something that we can bear? No. The AIDS crisis is not over. Taylor once said. Taylors private life is also a legend. She was a star at age 12, a bride and a divorcee at 16, a superstar at 19 and a widow at 26. She has married 8 times. One of her former husbands, former U.S. Senator John Warner, 84, paid tribute to the late star during an event in Washington.40Elizabeth Taylor experienced all the following in her life EXCEPT_.A. ups and downs B. marriage and divorceC. sickness and recovery D. AIDS and awards41Which statement about Elizabeth Taylor is wrong?A. She acted in more than 50 movies all her life.B. She was Michael Jacksons best friend.C. Her movie National Velvet won Oscar.D. She died of congestive heart failure at the age of 79.42The passage implies(暗示) that _.A. Fans were very glad to know Elizabeth Taylors deathB. Taylor made great efforts in the research of AIDSC. The world were sad for losing the famous actressD. John Warner was the husband of Taylor at present43What is the authors attitude towards Taylor?A. Indifferent. B. Objective. C. Positive. D. Negative. 四完成句子(共20分)1.自汶川地震以来,那所大学的附属医院在救援方面起着积极的作用。The hospital _ has played an active role in rescuing since the Wenchuan Earthquake.(attach)2. 昨天,若果汤姆警惕那小偷,他的钱包就不会被盗了If Tom _ yesterday, he wouldnt have had his wallet stolen.(eye)3. 颇使我们惊讶的是,那个漂亮女孩前天被控告在超市里行窃。To our great surprise, the pretty girl _ the day before yesterday.(accuse)4. 一发现自己被任命为班长,他高兴得跳了起来。As soon as he found _, he jumped with joy.(appoint)5. 许多处于他那个地位的年轻人都会过着舒适的生活,但约瑟夫班克渴求知识。Many young men in his position would lead a cozy life, but Joseph Banks _.(appetite)6. 接近顾客最好的方法是要迎合他们的情感。The best chance to reach customers is _.(appeal)7. 你绝不应该泄气。Under no circumstances_.(heart)8. 他要求我们爬山时要考虑天气。He urged we _ when climbing mountains.(consideration)9. 你认为谁应为问题牛奶而受责备?Who do you think_ for the unsafe milk?(blame)10. 由于与其他大陆分隔开数百万年,澳大利亚拥有许多在世界其他地方都找不到的动植物。_ for million of years, Australia has many plants and animals that cant be found anywhere else in the world.(separate)答案单选:15 DBDCD 611ADCBC完型:16 -20 ABCAD 21-25 ABCAD 26-30 CCBBD 31-35 ABCBD16【解析】选A。根据上文的“He looks normal.” Thats what everybody says可知是无一例外exception。17【解析】选B。根据Its true“可知作者在肯定上文中提到的he looks normal,Alejandro的确看起来像每个其他正常的孩子。18【解析】选C。由本句中的动词plays,smiles和runs,以及空词后面的“until he is too tired”可知作者此处指的是两岁孩子的无穷精力。force 力,武力;power 力,全力,影响力;均不合句意。19【解析】选A。根据常识,应该是用手轻触孩子身上的敏感部位。20【解析】选D。由一句中的“playing with his toys all by himself可以推出“他经常玩玩具”。get along with意为“相处;进展”;deal with意为“处置”;put up with意为“忍受”;play with意为“玩耍”。21【解析】选A。由下文中的“At that time hes alone,”可推知更多的时候Alejandro生活在自己的世界里。exist 存在,生活,生存,符合语境。22【解析】选B。由语境可知更多的时候Alejandro生活在自己的世界里,甚至在一群孩子中他也是自己玩,even意为“甚至”,符合文意。23【解析】选C。同样由“At that time hes alone,”可以推知Alejandro孤独症发作的时候,即使你对他大声地说话,他也会不理睬你。24【解析】选A。由最后一段的第一句“The future is cloudy,but we will try everything we can do to reach him”可知作者和妻子努力地跟两岁的儿子沟通。25【解析】选D。由本段最后一句“Its extremely anxious”以及下文中的“The future is cloudy,”可以推知作者和妻子变得忧心忡忡。26【解析】选C。由文意可知孩子孤独症病情发作时候的表现,故可以推知本空指的是“不理会”。notice 意识到,注意到;符合语境。27【解析】选C。由文意可知即使Alejandro正面对父母,他也会无视你的存在。28【解析】选B。由“He regularly doesnt eat”可知Alejandro有厌食症,故可以推知食物会使他烦恼。29【解析】选B。既然有厌食症,可以推知“对于Alejandro的年龄来说,他长得比较瘦小。”30【解析】选D。由文意可知长得瘦小是孤独症对孩子产生的另一影响。31【解析】选A。由“there is no set treatment”可知 “孤独症不像一些其他疾病”那样有固定的治疗方法。32【解析】选B。因为对孤独症没有固定的治疗方法,所以医生应对每个患者采取个别的治疗方法。33【解析】选C。因为没有针对孤独症的固定的治疗方法,所以必须不断尝试,直到找到适合的疗法,故可以推出本题填空词意为“直到为止”。34【解析】选B。由于患有孤独症,所以Alejandro是一个很特殊的孩子。35【解析】选D。由“but we will try everything we can do to reach him”可知作者和妻子能够积极面对儿子患有孤独症这件事,他们相信他们能够战胜任何困难。overcome 克服,解决。阅读:36选A。标题归纳题。本文全文讲了

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论