已阅读5页,还剩7页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
第 1 页 共 12 页 牛津译林版牛津译林版 2019 20202019 2020 学年小学英语五年级上册期末专题复习 阅读理解学年小学英语五年级上册期末专题复习 阅读理解 A A 卷卷 姓名姓名 班级班级 成绩成绩 小小朋朋友友 带带上上你你一一段段时时间间的的学学习习成成果果 一一起起 来来做做个个自自我我检检测测 吧吧 相相信信你你一一定定是是最最棒棒的的 一 一 阅读理解阅读理解 共共 1010 题 共题 共 9494 分分 1 10 分 阅读 判断 Hi I m Jane I have many friends at school But now it s time to say goodbye I ll miss them all Lucy is my friend Her home is near our school Usually she goes to school by bike Now she has a new bike She s very happy She is Linda She looks so happy Because she is going on a big trip to Shanghai by plane with her parents She can hardly wait Tom is a tall boy He is 1 65 metres tall I m 0 05 metres shorter than him His mother is a writer We all like to read her books 1 Jane has many friends at school 2 Lucy likes her new bike 3 Linda is going to Shanghai with Jane 4 Jane is 170 cm tall 5 Tom s mother can write books 2 10 分 阅读下列短文 从每小题的三个选项中选出最佳选项 It s autumn It s cool and windy Charlie is flying a kite in the park His father is watching 观看 The kite is flying high 高 in the sky They are happy Look The kite is not 第 2 页 共 12 页 in the sky now Where is it Oh it s in a tree Charlie is sad Charlie jumps and jumps The tree is tall but he is short He cannot get 拿到 the kite Charlie s father is not very tall but he is clever 聪明的 Look he is on a car He can get the kite for Charlie Charlie is happy 1 It s autumn It s A hot and sunny B cold and cloudy C cool and windy 2 Charlie s kite is flying high in the sky He is A happy B sad C tired 3 Charlie s kite is a tree in picture 3 A under B behind C in 4 gets the kite for Charlie A Charlie s mother B Charlie s father 第 3 页 共 12 页 C Charlie s uncle 3 10 分 短文阅读 Hello my name is Zhang Peng I get up at six forty I have breakfast at 7 10 And then I go to school I have four classes in the morning and two classes in the afternoon I have lunch at school I go home at four fifty I have dinner at six thirty After that I do my homework then I go to bed at nine thirty 1 I get up at A 6 40 B 6 30 2 I have at 7 10 A lunch B breakfast 3 I have classes all day 一整天 A four B six 4 I have lunch A at school B at home 5 I go to bed at A seven o clock B nine thirty 4 10 分 阅读理解 第 4 页 共 12 页 Hi I am Susan I am from the U K But now I m studying 学习 in China I m going to do many things in the winter holiday First I m going to finish my homework Then I m going to take a trip I m going to Beijing It s snowy in Beijing There is white snow everywhere So I m going to make a snowman I can ski My parents will come to China with me We are going to fly there We are going to have a nice trip 根据短文内容判断正误 1 Susan is from China 2 Now Susan is in the U K 3 There is white snow everywhere in China 4 Susan is going to play with the snow in Beijing 5 They are going to Beijing by plane 5 10 分 阅读理解 London is the oldest city in Britain It s the biggest city in Europe but New York is big too It s as big as London The streets in London are crowed 拥挤 and there is one of the world s biggest underground The streets in New York are just as crowded as in London There are a lot of stores in London but New York has more supermarkets than London London has more parks than New York but New York s Central Park is much bigger than the biggest park in London 1 London is in Europe 2 New York is as big as London 3 New York has more parks than London 4 There aren t big stores in London 5 There is one of the world s biggest underground in London 6 New York s Central Park is much bigger than the biggest park in London 第 5 页 共 12 页 6 10 分 根据表格内容回答问题 Weather Report CityMondayTuesdayWednesday BeijingCloudySunnyRainy ShanghaiSunnyRainyCloudy ShenzhenRainyCloudySunny 1 What s the weather like in Beijing on Wednesday 2 Can people in Shanghai play football on Monday 3 How is the weather in Shenzhen on Tuesday 7 10 分 短文阅读 We have four seasons They are spring summer autumn and winter In spring there are many flowers and green trees I can play on the grass with friends In summer it s hot I can swim in the sea and eat ice cream I like summer In autumn Farmers are busy We can eat moon cakes in autumn But I like winter best In winter it s cold Sometimes it snows I often skate in winter Sometimes I make a snowman Read and judge 读一读 判断对错 完成表格 1 We have five seasons 2 We can see beautiful flowers and green trees in spring 3 I am busy in autumn 4 I like winter best 5 It s cold and snowy in winter 6 I often make a snowman in winter 7 Complete the table 完成表格 第 6 页 共 12 页 SeasonsWeather Activities 活动 spring It s hot autumn I often skate in winter Sometimes I make a snowman 8 10 分 阅读理解 判断句子正误 Hi My name is Zhangpeng I m 11 years old I m 1 62 metres tall I m 45 kilo grams I like drawing pictures Every morning I go to school with my good friend Dongdong We go on fool Dongdong is 11 years old He s 2 kilograms heavier than me But I m 3 cm taller than him We study in No 1 Primary School Wenwen is my sister We re in the same 一样 school She s one year older than me She likes sports She is taller and stronger than me She loves me and I love her too 1 Zhang Peng is 1 62 metres 2 Zhang Peng is older than Dongdong 3 Dongdong is 2 kilograms heavier than Zhang Peng 4 Wenwen is 2 years older than Dongdong 5 Wenwen is stronger and taller than Zhang Peng 9 4 分 读短文 选择正确的答案 Jim likes sports so he s tall and strong in his school Now his father and mother work in London He likes the game very much and plays it on Saturday and Sunday His grandmother lives in a small village and one day she comes to see him It s Saturday and she doesn t see the boy at home So she goes to look for him in the school She sees thirty boys are playing with only one ball The old woman tells Jim to finish playing and go 第 7 页 共 12 页 home with her But Grandma I Don t play with them my dear says the old woman I m going to buy a ball for you 1 Jim is and A strong short B tall thin C tall strong 2 Jim s parents work in A London B Beijing C New York 3 Jim s grandmother lives in A a big city B a small village C a big village 4 Jim is on Saturday A at home B in the school C in the cinema 5 Jim s grandmother sees boys A 20 第 8 页 共 12 页 B 25 C 30 10 10 分 阅读短文 为 Kitty 和 Joe 选择相应的食物 Kitty What did you have for breakfast Joe Joe I had some noodles for breakfast What about you Kitty Kitty I had a sandwich and a glass of
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年广东南华工商职业学院单招职业技能考试题库及答案解析(名师系列)
- 2026年浙江工商职业技术学院单招职业适应性测试题库带答案解析
- 2026年云南国土资源职业学院单招职业倾向性测试题库及答案解析(名师系列)
- 2026年太原旅游职业学院单招职业技能测试必刷测试卷带答案解析
- 2026年山东职业学院单招职业倾向性考试必刷测试卷及答案解析(夺冠系列)
- 房屋拆迁还原协议书
- 房屋提前置换协议书
- 房屋权利让渡协议书
- 房屋界限划分协议书
- 房屋竣工移交协议书
- 委托个人投资协议书
- 双重预防体系培训课件
- 药店培训考试试卷药店培训考试试题
- 初中英语时态练习题汇编
- 2025贵阳智慧城市运营发展集团有限公司下属子公司第二批招聘考试笔试参考题库附答案解析
- 小懒熊的信教学课件
- 2025上海市生物医药技术研究院招聘专技人员12人考试笔试备考试题及答案解析
- 2025年天津省考真题及答案
- 泵站安全操作手册
- 2026年国家电网招聘之通信类考试题库300道含答案(综合题)
- 2025年全国高校辅导员素质能力大赛基础知识测试题及答案
评论
0/150
提交评论