北邮远程大学英语3_阶段作业1.doc_第1页
北邮远程大学英语3_阶段作业1.doc_第2页
北邮远程大学英语3_阶段作业1.doc_第3页
北邮远程大学英语3_阶段作业1.doc_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

一、阅读理解(共1道小题,共50.0分)1Bob was happy. He was at a new school, and the other students were friendly. “Hi, Bob!” they said. But some students said, “Hi, Peter!” Bob didnt understand. He asked another student, “Why do some students call me Peter?” “Oh, thats easy to answer,” the students said. “Peter was a student here last year. Now he goes to a different school. You look like Peter. Some students think that youre Peter.” Bob wanted to meet Peter. He got Peters address from a student and went to Peters house. Peter opened the door. Bob couldnt believe(相信) his eyes. He looked really like Peter! Bob and Peter had the same color eyes and the same smile. They had the same black hair. They also had the same birthday. And they both were adopted(领养) by two different families. Bob and Peter found out that they were twin brothers. Soon after the boys were born, one family adopted Bob, and another family adopted Peter. Bobs family never knew about Peter, and Peters family never knew about Bob. Bob and Peters story was in the newspaper. There was a photo of Bob and Peter next to the story. A young man named John saw the photo in the newspaper. John couldnt believe his eyes. He looked really like Bob and Peter! He had the same color eyes and the same smile. He had the same black hair. He had the same birthday. And he, too, was adopted by another family. Later John met Bob and Peter. When Bob and Peter saw John, they couldnt believe their eyes. John looked really like them! Why did John look really like Bob and Peter? You can guess. Bob and Peter are not twins. Bob, Peter and John are triplets(三胞胎). Bob was _ at a new school.1 sorry1 happy1 worried1 sadSome students thought _.1 John was Peter1 Bob was John1 Bob was Peter1 Peter was JohnBob saw Peter _.1 in Peters house1 at school1 on the way1 in the classroomJohn knew the story from_.1 the newspaper1 a book1 other people1 his parentsBob, Peter and John were_.1 friends1 classmates1 brothers1 twins试题分值:50.0得分:10, 10, 10, 10, 10提示:1B.细节题。本题问“Bob在新学校_。”中心词是“a new school”,答案在第一段的前两句,这两句大意思是“Bob很高兴,他现在在一所新学校上学,学校的同学也很友好”。所以,答案是B。2C. 细节题。本题问“有些同学认为_。”答案在前两段,第一段告诉我们有的同学和Bob打招呼的时候称呼他为“Peter”。Bob对此很不理解,就询问同学原因。有同学就告诉他“因为你长得像Peter”。据此可知答案是C。3A.细节题。本题问“Bob在何处看见Peter的?”答案在第三段的前两句,这两句大意是“Bob想见见Peter。他从一个同学那里得到了Peter的地址,然后就去了Peter的家。Peter亲自开的门”。所以答案是A。4A.细节题。本题问“John从何处得知这个故事的?”答案在倒数第二段的第三句,该句大意是“一个叫做John的年轻人在报纸上看到了Bob和Peter的合照”。据此可知答案是A。5C.细节题。本题问“Bob、Peter和John是_。”答案在最后一段的最后一句,该句大意是“Bob、Peter和John是三胞胎”。答案是C。这里不选D,因为D的意思是“双胞胎”。2二、单项选择题(共5道小题,共50.0分)3 - Shall we hold a party this Saturday evening? -_.1 Quite right1 Good idea1 Lets 1 Certain知识点:交际英语学生答案:B;标准答案:B;得分:10试题分值:10.0提示:解析:该题选B。英语中常用Good ideaThats a good idea来表示同意对方的建议。4(错误)-I dont feel well, doctor.-Take this medicine. _.1 Youll be good soon 1 Youll be all right soon1 Youll be fine soon 1 Youll be right知识点:交际英语学生答案:A;标准答案:C;得分:0试题分值:10.0提示:解析:该题选C。由语境判断,“吃下这种药,你很快就会康复的。”5-How do you like your English teacher? - _.1 Yes, I like him very much 1 No, I dont like him1 I like him 1 He is very kind知识点:交际英语学生答案:D;标准答案:D;得分:10试题分值:10.0提示:解析:该题选D。How do you like?意思是“你认为怎么样?”,询问一个人对某人或某事的看法。kind可用来说明人的“善良;友好”。 6-Hello! May I speak to Mike?-_- Would you please tell him to call me back this evening?1 Whos that? 1 Hold on for a moment.1 Sorry, he is out. 1 Yes, of course.知识点:交际英语学生答案:C;标准答案:C;得分:10试题分值:10.0提示:解析:该题选C。这是考查打电话用语。由Would you please tell him to call me back this evening? (请你让他今天晚上给我回电话好吗?)可知要找的Mike现在不在家。7 -

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论