2019_2020学年高中英语Unit1Laughterisgoodforyou课时跟踪练(二)(含解析)牛津译林版选修6.docx_第1页
2019_2020学年高中英语Unit1Laughterisgoodforyou课时跟踪练(二)(含解析)牛津译林版选修6.docx_第2页
2019_2020学年高中英语Unit1Laughterisgoodforyou课时跟踪练(二)(含解析)牛津译林版选修6.docx_第3页
2019_2020学年高中英语Unit1Laughterisgoodforyou课时跟踪练(二)(含解析)牛津译林版选修6.docx_第4页
2019_2020学年高中英语Unit1Laughterisgoodforyou课时跟踪练(二)(含解析)牛津译林版选修6.docx_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时跟踪练(二) Word power, Grammar and usage & Task.单词拼写1We should try our best to reduce the negative (负面的) effect on young generation.2His initial (最初的) reaction was quite beyond my expectation.3Only after you have attained (获得) enough basic skills can you produce creative works of art.4The speaker spent several hours polishing (润色) her lecture.5Nowadays, more and more people take up yoga exercises to improve their general fitness (健康)6Magicians have to practise their routine, which is the only way to guarantee (保证) a successful performance.7Our bodies are strengthened (增强) by taking exercise. Our minds are developed by learning.8Whatever happens, we must take a positive (积极的) attitude towards life.选词填空1He doesnt want to participate in running the company.2Im afraid that your coldness will drive away all the guests.3Mary is in charge of the children when I am busy.4We didnt plan our art exhibition like that, but it worked out very well.5Its difficult for him to take on the role of being the host of the party.阅读理解AAn Invisible SmileMr Dawson was an old grouch, and everyone in town knew it.Kids knew not to go into his yard to pick a delicious apple.Old Dawson, they said, would come after you with his gun.One Friday, 12yearold Janet was going to stay all night with her friend Amy.They had to walk by Dawsons house on the way to Amys house, but as they got close, Janet saw him sitting on his front porch and suggested they cross over to the other side of the street.Like most of the children, Janet was scared of the old man.Amy said not to worry.Mr Dawson wouldnt hurt anyone.Still, Janet was growing more nervous with each step closer to the old mans house.When they got close enough, Dawson looked up with his usual frown (皱眉), but when he saw it was Amy, a broad smile changed his entire face as he said, “Hello Miss Amy.I see youve got a little friend with you today.”Amy smiled back and told him Janet was staying overnight and they were going to listen to music and play games.Mr Dawson said that sounded fun, and offered them each a fresh picked apple off his tree.They gladly accepted.Mr Dawson had the best apples in the whole town.When they left, Janet asked Amy, “Everyone says hes the meanest man in town.How come he was so nice to us?”Amy explained that when she first started walking past his house he wasnt very friendly and she was afraid of him, but she pretended he was wearing an invisible smile and so she always smiled back at him.It took a while, but one day he halfsmiled back at her.After some more time, he started smiling real smiles and then started talking to her.Just a “hello” at first, then more.She said he always offers her an apple now, and is always very kind.“An invisible smile?” questioned Janet.“Yes,” answered Amy, “my grandma told me that if I pretended I wasnt afraid and pretended he was smiling an invisible smile at me and I smiled back at him, sooner or later he would really smile.Grandma says smiles are contagious.”If we remember what Amys grandma said, that everyone wears an invisible smile, we too will find that most people cant resist our smile after a while.Were always on the go trying to accomplish so much, arent we? Its so easy to get caught up in everyday life that we forget how simple it can be to bring cheer to ourselves and others.Giving a smile away takes so little effort and time, lets make sure that were not the one that others have to pretend to be wearing an invisible smile.语篇解读:Mr Dawson通常是很冷淡的,孩子们很害怕他,但是Amy和他的关系很好,这是因为Amy听了奶奶的话,认为他有着看不见的笑容,Amy会向他微笑,慢慢地Mr Dawson真的开始微笑了,他们的关系也越来越好了。1Kids were scared of Mr Dawson because .Ahe was always very coldBhe would fire them with a gunChe was mean with his applesDhe was wearing an invisible smile解析:选A细节理解题。根据第三段“When they got close enough, Dawson looked up with his usual frown (皱眉)”可知,孩子们害怕Mr Dawson因为他通常是很冷淡的,故选A项。2We can infer from the text that .AJanet was so lovely a girl that Mr Dawson couldnt resist her smilesBit was Grandmas advice that helped bring Amy and Mr Dawson closerCMr Dawson was friendly to Amy because she always wore an invisible smileDJanet and Amy were going to invite Mr Dawson to listen to music and play games解析:选B细节理解题。根据倒数第二段“.my grandma told me that if I pretended I wasnt afraid .sooner or later he would really smile.”可知,是奶奶的建议使Amy和Mr Dawson的关系更近了,故选B项。3The underlined word “contagious” in Paragraph 9 means “ ”AmeaningfulBinfectiousCmoving Dsupportive解析:选B词义猜测题。根据倒数第二段“.I wasnt afraid and pretended he was smiling an invisible smile at me and I smiled back at him, sooner or later he would really smile.”可知,假装别人在笑,自己对他笑,很快这个人就会真的和你笑了,所以笑是可以感染的,故选B项。4What is the main message that the author intends to send us readers?ASmile whenever we can.BAlways wear an invisible smile.CTry our best to transform others.DPretend that we are happy even if we are not.解析:选A主旨大意题。根据最后一段最后一句可知,作者想表达的是我们要尽可能的微笑,故选A项。BAbout 15 years ago, when my children were still in elementary school, I was very active in the Parent Teacher Association. At one of the monthly meetings the topic of discussion was the new curriculum (课程) that the state of Michigan was presenting. Many concerns were voiced at that meeting, and one of them was my own. My concern was that the children were being taught things that were once taught at a much later age.Lets face it: children today have to learn and adapt to (适应) a more technological society, one where if youre not a peak performer youre just not well received. Some say that the children of today have it so much easier than 1020 years ago. Theyre given so much more, not having to work for their toys and little extras. They sit all day long in front of a computer playing games . How hard can that be?I, for one, think that todays child is missing out on so many wonderful experiences because of technology. What type of people skills are they learning? They can thumbtype faster than any other generation before them, but they cant pick up the phone and have a really deep conversation.There is an elementary school not far behind my home and I used to see children on the playground every day. Weekdays and weekends, there would be children playing, shouting with joy. But now I dont see many children there after school, nor on the weekend. Has the playground gone from our childrens life?I know many teachers, some of whom are my friends, may throw a shoe at me when I say play doesnt always need to have a purpose. And it doesnt always have to have a teaching module included. To compete in todays world, the children have to be experts at multitasking (多任务处理), and on top of their game at all times. I, for one, think this is a shame.语篇解读:本文是议论文。现在的孩子生活富足,却缺少适当的体育锻炼和玩耍;沉迷于科技,却缺少跟人交流的能力。作者通过本文呼吁,还孩子以真正的童年。5Why was the author concerned?AThe children didnt learn much at school.BThe parents opinions were not valued by schools.CThe new curriculum was too advanced for the children.DThe children were not interested in the new curriculum.解析:选C细节理解题。由第一段“My concern was that the children were being taught things that were once taught at a much later age”可知,学校新引进的课程超出了孩子的水平,这是作者感到担忧的原因。6What should children learn according to the author?AHow to adapt to a technological society.BHow to communicate with others.CHow to work for toys and extras.DHow to make a telephone call.解析:选B推理判断题。由第三段“What type of people skills are they learning? . but they cant pick up the phone and have a really deep conversation”可知,当今的孩子沉湎于科技,缺乏跟人深入交流的能力。7Which of the following would the author agree with?AChildrens play should be well designed.BPlay and learning should go hand in hand.CThe multitasking ability is more important than play.DChildren should be allowed to play purposelessly.解析:选D推理判断题。分析最后一段可知,作者认为孩子应该多进行没有目的性的玩耍。 8What does the underlined part “throw a shoe at” mean in the last paragraph?ADisagree with.BLaugh at.CReject. DHit.解析:选A词义猜测题。由画线部分之后的“And it doesnt always have to have a teaching module included. To compete in todays world, the children have to be experts at multitasking .”可知,在学校里玩耍都是跟教学任务联系在一起的,所以作者提出孩子应该进行没有目的性的玩耍,很多老师一定会“不赞成”她的观点。 .语法填空I love travelling, but it hasnt always been my hobby. During the spring vacation at university, I visited Athens and 1 (differ) cities in Italy I was very excited because this was 2 first time I had travelled abroad with just my friends. This desire to travel started off simply as a way 3 (have) something to look forward to after exams, but I soon discovered 4 important it is to travel.On my travels I have had the opportunity of 5 (experience) new cultures through the art, history, language and food of various places. Travelling 6 (be) a learning experience for both oneself and also the people you meet. W

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论