免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2018英语四级模拟题【2018年6月英语四级阅读模拟题何为幸福】 The way people hold to the belief that a fun-filled, pain-free life equals happiness actually reduces their chances of ever attaining real happiness. If fun and pleasure are equal to happiness then pain must be equal to unhappiness. But in fact, the opposite is true: more often than not things that lead to happiness involve some pain. As a result, many people avoid the very attempts that are the source of true happiness. They fear the paininevitably brought by such things as marriage, raising children, professional achievement, religious mitment(承担的义务), self improvement. Ask a bachelor(单身汉) why he resists marriage even though he finds dating to be less and less satisfying.If he is honest he will tell you that he is afraid of making a mitment. For mitment is in fact quitepainful. The single life is filled with fun, adventure, excitement. Marriage has such moments, but they are not its most distinguishing features. Couples with infant children are lucky to get a whole nights sleep or three-day vacation. I dont know any parent who would choose the word fun to describe raising children. But couples who decide not to have children never know the joys of watching a child grow up or of playing with a grandchild. Understanding and aepting that true happiness has nothing to do with fun is one of the most liberating realizations. It liberates time: now we can devote more hours to activities that can genuinely increase ourhappiness. It liberates money: buying that new car or those fancy clothes that will do nothing to increaseour happiness now seems pointless. And it liberates us from envy: we now understand that all those who arealways having so much fun actually may not be happy at all. A. he is reluctant to take on family responsibilities B. he believes that life will be more cheerful if he remains single C. he finds more fun in dating than in marriage D. he fears it will put an end to all his fun adventure and excitement A. a moral duty B. a rewarding task C. a thankless job D. a source of inevitable pain A. hatred B. misunderstanding C. prejudice D. ignorance A. have as much fun as possible during ones lifetime B. make every effort to liberate oneself from pain C. put up with pain under all circumstances D. be able to distinguish happiness from fun A. Happiness often goes hand in hand with pain. B. One must know how to attain happiness. C. It is important to make mitments. D. It is pain that leads to happiness. 1.A 第3段第2句解释了单身汉为什么不愿结婚的原因,A项的reluctant to take on family responsibilities是对原文中afraid of making a mitment的同义替换,故选A。本题中D项的干扰性比较强,但这不是单身汉不愿结婚的直接原因,且文中也说到Marriage has such moments,所以put an end的说法也不正确,故排除。 2.C 原文第4段中说,虽然养孩子的过程实在不能算是“有趣”,但决定不要孩子的夫妇们永远也不能了解看着孩子长大的那种欢乐以及与孙儿一起玩耍的欢乐。换言之,在作者看来,养孩子虽辛苦,但也是值得的,故答案为C。 3.B 文章最后一段最后一句说它还让我们从嫉妒中解脱出来:我们现在了解到那些总有很多乐趣的人也许根本就 _。这说明我们嫉妒别人是误以为那些总有很多乐趣的人很幸福,这是一种误解,故选B。 4.D 由文章第1段
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年秋河大版(三起)(新教材)小学信息科技第三册期末综合测试卷及答案
- 信息安全长图课件
- 汛期安全培训课件
- 国家基本公共卫生服务项目规范培训考试(第一季度)
- 医护普法考试多选答案
- 2025年装配钳工(高级)职业技能鉴定模拟试题
- 三级安全教育钢筋工试题
- 医院信息科考试试题大全(附答案)
- 2025年设备监理师职业资格考试案例分析重点解析卷
- 大学化妆品创业计划书
- 美导下店标准化流程
- 生产保密配方管理办法
- 草莓授粉培训课件图片
- 建筑企业安全生产目标责任书范本
- 阴式手术的围手术期护理
- 书法机构印章管理制度
- 铁路调车员岗前培训
- 物业管理居间合同协议书
- 中医基础阴阳学说课件
- 冷链设施设备验证与校准培训课件
- 小学素养大赛考试参考题库300题(含各题型)
评论
0/150
提交评论