XX福建泉州高考英语阅读理解精练_第1页
XX福建泉州高考英语阅读理解精练_第2页
XX福建泉州高考英语阅读理解精练_第3页
XX福建泉州高考英语阅读理解精练_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

XX福建泉州高考英语阅读理解精练 出guo高考频道在考试后及时公布各科高考试题答案和高考作文及试卷专家点评,请广大考生家长关注。时光飞逝,暑假过去了,新学期开始了,不管情愿与否,无论准备与否,我们已走进高三,走近我们的梦!祝愿决战xx高考的新高三学员能倍加努力,在xx年高考中也能取得优异的成绩。 高考频考点21. 阅读理解 9 Last year, I lived in Chile for half a year. I lived with a Chilean family and had the responsibilities of any Chilean teenager. I had good days and bad days I didnt understand. Chuquicamata, my host munity, is a mining camp. When I arrived there, I was scared. It was so different from what I was used to. There were lots of dogs on the streets, and there was no downtown, few smoothly paved streets, and little to do for entertainment. Rain was not seen very often, earthquakes and windstorms were frequent. I had studied Spanish for two and a half years and was always one of the best students in my class. But in my first week in Chile I was only able to municate and needed one person to whom I could explain my shock. I couldnt speak the thoughts in my head and there wer e so many. Most exchange students experience this like me. Culture shock presents itself in everything from increased aggression towards the people to lack of appetite (食欲).I was required to overe all difficulty. As time passed, everything changed. I began to forget words in English and to dream in Spanish and love Chilean food. I got used to not depending on expensive things for fun. Fun in Chuquicamata was being with people. And I took math, physics, chemistry, biology, Spanish, art, and philosophy. But the sacrifices were nothing pared to the gain. I learned how to aept and to sueed in another culture. I now have a deeper understanding of both myself and others. 72. The author came to Chile last year with the purpose of A. paying a visit to Chile as a tourist . B. experiencing Chilean life as a teacher C. studying Chilean culture as a college student D. studying knowledge as an exchange student 73. In the first week in Chile the author A. was not used to eating Chilean food B. had some friends to have a chat with C. couldnt municate with people D. couldnt express his thoughts in English 74. What did the author most probably think of his life in Chile? A. Wonderful and worthwhile. B. Difficult but meaningful. C. Difficult and meaningless. D. Boring and disappointing. 75. Aording to the passage, which of the following statements about Chile is TRUE? A. Its official language is Spanish and English. B. It is a developing country without foreign students. C. It seldom rains and natural disasters often happen. D. Most Chileans are not friendly to foreigners. 72【答案】D 【解析】细节理解题。综合第三段的 I had studied Spanish for two and a half years and was always one of the best students in my class.和第四段的 most exchange students experience this like me, 可 判断作者是一名交换生。 73【答案】A 【解析】细节理解题。来到智利的第一周,作者还在承受着culture shock 的痛苦,综合第四段Culture shock presents itself in everything from increased aggression towards the people to lack of appetite (食欲).和第五段的 as time passed, everything changed. I began to forget words in English and to dream in Spanish and love Chilean food 可判断,不习惯智利的饮食是作者来到智利的第一周出现 的。 74【答案】B 【解析】推理判断题。综合第四段的I was required to overe all difficulties和最后一段but the . 【湖南省雅礼中学xx四次月考】 sacrifices were nothing pared to the gain

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论