下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、课时作业 (九) Unit 23 Conflict1 单词拼写1He did not(同意) to my proposal.答案: subscribe2He is a professor of 雕( 塑 ) at the Academy.答案: sculpture3. What he does (与相矛盾)what he says, so Idonltike him.答案: contradicts4. You need a (指南针 ) while you are walking in aforest.答案: compass5. Johnssalary includes a monthly c
2、lothing(津贴 ). 答案: allowance6. The player(致敬 ) the fans before leaving the stage. 答案: saluted7. Only a (少数 ) of people attended the meeting.答案: handful8. We must show our passports at the 边_(境 ).答案: frontiern .单句语法填空1. Although Jane agrees with me on most points, there was one onshe was unwilling to
3、give.答案:which;in2 . The teacher together with the studentsdiscussingReadingSkills that newly published in America (be).答案: is;was3. The doctor has put a new idea on the treatmen,t whichis well thought of by his companions.答案: forward4 Does the young man standing there have possessionthe company? No.
4、The company is in possession of his father.答案: of;the5 Have you heard Tom has got a promotion recently? Yes,he(appoint) as a manager last month.答案: was appointed6 The firstI met him,he was working as a secretary in abig company.答案: time7 A big square will be built in the part of the city where Chris
5、tians and Muslims live together peace for centuries.答案: in8 Excuse me,sir,where is Room 301? Just aminute.I halvl e Bob (show) you to your room.答案: show9When you come to the fence,you can see a notice(put)up there saying“ Keepthe Grass ”答案: put; off10It aslready 10 o clock.wI onder how it camethat s
6、hewas two hours late on such a short trip.答案: about皿.完成句子1 .据说那位女孩有教残疾儿童的天赋。The girl is said to.答案: have a gift for teach ing disabled childre n2. 第一次亲眼看到九寨沟,我就被它的美丽迷住了。with my own eyes I was spellbo und by its beauty.答案: The first time I saw Jiu Zhaigou3. 史密斯先生外出度假时,他的房子被人破门而入。Mr Smithwhile he was
7、away on holiday.答案: had his house broke n into4. 你不应该看不起残疾人。You shouldn tthe disabled.答案: look dow n upon5. 每个人都应当遵守合同,信守诺言。One must honor the contract and.答案: keep his wordIV .完形填空There were about fifteen of us drawing and writing with chalk (粉笔)to spread hopeful messages in front of a railway stat
8、ion.We _1 with only about ten adventurers but as the momentum (动力)_2_, we gained more energy, creative inspiration, and people In the beginning, many people stopped _3because they were curious about our actions, Later whe n we went on to chalk up some_4_colors and phrases on the floor, more people c
9、ame over to see what we were二5_doingwrote on the floor, “ Hope: there is nothing stopping you”One particular man came out of the station, _6_as if he had a tiring day.Although it was crowded, he _7_to get close to us to_8_the writing on the floor.He had a _9_on his face.He was looking carefully and
10、nodding his head.He seemed very interested,10 I went over to him and asked him to join us.The natural_11_of most people who _12_ , including him, was,“ No, I don have_13一 .1 have other plans this evening.Thank you so much” I left him with a _14_,“Well, it upto you.” Then I continued to chalk up on t
11、he floor.About fifteen minutes later, I_15_ and found he was still around clearly _16_by us.He talked to some one on the pho ne, and I supposed he was _17_his pla ns for the eve nin g.He the n came over and said, “ I think I do have a _18_to spread after all. ”I gave him a piece of chalk and he 19_h
12、is own chalking spirit.Now , what is yours? Get a piece of chalk and 一20_the chalking spirit from one to ano ther today!语篇解读包括作者在内的15个人从事一项特殊的公益活动:用粉笔画画或写字,以让过路的人们传达充满希望的消息并激励他 人。1. A.startedB. studiedC. playedD. left解析:根据前句中about fifteen of us” 和本句中 about tenadve nturerg可知,这里是指这项活动开始时的人数。答案:A2. A d
13、isappearedBmissedC stoppedD increased解析:根据句中 “ we gained more energy, creative inspiration,and people可知,他们的动力增加了。答案: D3A.simplyBdifficultlyCsimilarlyDluckily解析:根据句中fhey were curious”可知,开始时人们仅仅是因为出于好奇才停下来观看。答案: A4A.disappointingBcheerfulCeasyDfrightening解析:根据首句中 hopeful message”和句中 more people cameov
14、er”可知,他们画的颜色和写的字很令人振奋。答案: B5A.slowlyBsecretlyCpossiblyDreally解析: 看到漂亮的颜色和字, 很多人走过来看看他们真正在做 什么。答案: D6A.lyingBappearingCsoundingDpretending解析:根据句中a” if he had a tiring day ”可知,那个人看起来很疲惫答案: B7A.refusedBagreedCsupposedDmanaged解析: 根据句中Although it was crowded”和下文内容可知,他设法靠近一些。答案: D8A.cleanBreadCprotectDrem
15、ember解析: 根据下文He was looking carefully 可知,他靠近 些是为了看地上的画和字 答案: B9A.smileBtearCdoubtDworry解析:根据下文noddi ng his head可知,他很满意,脸上应该露出了微笑。答案: A10A.althoughBsoC butD because解析:根据句中interested和asked him to join us ”可知,前后为因果关系,用 so。答案: B11.A.causeBresultC responseD effect解析: 根据句中 “No,I dont have.”可知,这里指大部分人对于作者的
16、邀请作出的反应。答案: C12.A.came inBpassed byC went awayD climbed up解析: 作者用粉笔画画和写字是给过路人看的, 由此可得出答 案。答案: B13.A.energyBcourageC moneyD time解析:根据句中“have other plans this evening可知,那个人说自己没有时间。答案: D14.A.choiceBtopicCquestionDtest解析:根据句中“ It up to you”可知,作者让对方选择答案: A15.A.sat downBkept awayClooked upD set off解析:根据上段
17、中Con ti nued to chalk up on the floor ”可知,作者要抬头才能看到那个人还在那里答案: C16.A.directedBdiscouragedCshockedDattracted解析:根据句中he was still arou nd ”可知,那个人过了大约十五分钟还没有走,说明他被作者的团队所吸引了答案: D17.A.changingBannouncingCachievingDexplaining解析: 根据前文“have other plans this evening和下文那个人的行为可知,作者猜测他打电话改变了晚上的安排。答案: A18. Afriend
18、BmessageCbookDlesson解析: 根据 “0 spread和下文 his own chalking spirit ”可推断,他的确想传达一个讯息。答案: B19A.wrote downBheard ofCpointed outDtalked about解析:根据句中r gave him a piece of chalk可知,他用粉笔写了自己的讯息答案: A20A.mindBcompareCcoverDspread解析: 根据句中from one to ano ther可知,作者意在把这种精神传播下去答案:DV .阅读理解British 19th century novelist
19、Jane Austen will become the face of the new tenpound no ,the Bank of En gla nd said on Wedn esday.Jane Austen is a famous woman writer who wrote such works as Pride and Prejudice, Sense and Sensibility and Emma.She will replace naturalist Charles Darwin on the reverse 背面)of Britain ost popular bankn
20、o te.In April , Britain cantral bank announced that the former Prime Minister Winston Churchill would appear on the reverse side of the five- pound note, replacing the social reformer Elizabeth Fry.This action led to people outcry.They said that it meant women were not as equal as men on thecountry
21、anknotes.Mark Carney, the first foreigner to head the bankin its 319-year history , praised Austen as “ oneof the greatest writers in English literature .”“ We believe that our notes should celebrate the full diversity of great British historical persons and their contributions in different areas ”
22、he told a gathering at the Jane Austen House Museum in Chawton, the 17th century house where the author wrote some of her best-k nown no vels.The Austen notes are likely to appear in 2017.On the no,there will be a portrait (肖像)of Jane Austen, together with the quote “I declare after all there is no
23、enjoyment like reading ” from Pride and Prejudice.Like many other countries, Britain changes the design of its banknotes at regular times to avoid possible counterfeiting (伪造的 ) risks.Since 1960,most of historical figures in banknotes have been men.In the mid 1970s,the nurse Florence Nightingale appeared on the tepno- und note for the first time, but the notes went out of issue in
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 租房合同怎样代签字(3篇)
- 2025标准个人车辆抵押借款合同协议书
- 2025建筑行业借款合同范本
- 2025年多人合伙人合同范本
- 2025年版个人房屋买卖合同协议书范本
- 2025租赁合同范本模板参考
- 2025年道路运输企业安全生产管理人员上岗证题及答案
- 笛子创意画课件
- 淮安客运上岗证模拟考试题库及答案
- 2025私营企业劳动合同书模板样本
- 成品化粪池施工方案
- 山西省三晋联盟山西名校2024-2025学年高二上学期11月期中联合考试 化学试题
- 藏毛窦的治疗及护理
- 农村集体经济组织内部控制制度
- 药品经营质量管理规范
- 通信工程勘察设计管理办法
- 婴幼儿发展引导员(育婴员)职业技能竞赛理论考试题库(含答案)
- 公安涉警舆情课件
- 品三国论领导艺术智慧树知到期末考试答案2024年
- 2024年安徽省电力行业无人机巡检技能竞赛考试参考题库(含答案)
- 渭南好运旺塑业有限公司农用灌溉设施生产项目环境影响报告
评论
0/150
提交评论