版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、.综合测试必修2时间:120分钟总分值:150分第一部分听力共两节,总分值30分第一节共5小题;每题1.5分,总分值7.5分听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最正确选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来答复有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。Text 1W:Hi,John.You must have enjoyed using your new camera on your trip?M:I would have,but I left it in the car of my friend who drove me to
2、the airport.W:What a pity!1.What did the man say about his camera?CA.He enjoyed using it.B.He left it at the airport.C.He forgot to bring it along.Text 2W:You know I really cant stand the way Paul controls the conversation all the time.If hes going to be at the New Years party,I just wont come.M:Im
3、sorry you feel that way,but my father insists that he should come.2.How does the woman feel?BA.Eager to attend the party.B.Dissatisfied with Paul.C.Angry with the mans father.Text 3M:Will you do anything exciting this summer,Sandy?W:Most likely.My daughter and I have planned to rent a beach house in
4、 Florida for two weeks.M:Thats great!3.Where will the woman probably go for her holiday?AA.The seaside.B.The countryside.C.The capital city.Text 4W:Mary Green is really unlucky.You see,so many terrible things keep happening to her.M:Yes,if you can trust what she says.But most of her stories are pret
5、ty unbelievable in my opinion.4.Whats the mans opinion about Mary Green?BA.She is really an unlucky woman.B.What she says is not always believable.C.Her stories are mostly believable.Text 5M:Hello!Which bus should I take to the railway station?W:You can take a No.22 bus here and change at University
6、 Street.M:Thank you very much.5.What can we learn from the dialogue?AA.The man has to take another bus on the way.B.A No.22 bus will go directly to the railway station.C.The railway station is at the University Street.第二节共15小题;每题1.5分,总分值22.5分听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最正确选项。听每段对话或独白前
7、,你将有5秒钟时间阅读每题。听完后,每题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白你将听两遍。听第6段材料,答复第6至8题。Text 6M:My watch always gains ten minutes a day.W:Thats funny.My watch always loses ten minutes a day.M:No kidding?W:Im serious.Every morning I set my watch by the radio,but it still loses ten minutes.M:You know what you can do?W:Throw it a
8、way and buy a new one?M:No.You only need to put your watch ahead ten minutes every day.W:So you put your watch back ten minutes each day?M:Yeah,thats what Im doing.W:Oh,it takes too much trouble.Just buy a new watch.It doesnt cost much.Besides,I just cant put up with this thing any more.6.What happe
9、ns to the womans watch?BA.It goes ten minutes fast every day.B.It goes ten minutes slow every day.C.It goes the right time as the radio.7.How does the man deal with his watch?AA.Put it back ten minutes.B.Put it ahead ten minutes.C.Throw it away.8.What will the woman probably do with her watch?CA.Do
10、as the man asks her to.B.Set it by the radio every morning.C.Throw it away and buy a new one.听第7段材料,答复第9至11题。Text 7M:Excuse me,may I ask you some questions?W:Sure,sir.M:Do you know when the accident happened?W:You know the street is very long.It was about 8:30 when I turned into the street and follo
11、wed the black car.About 10 minutes later,I had to stop my car because of the accident.M:Whats the cause?W:When I was driving my car along the road,I saw a black dog crossing the road. Unluckily,a white car was driving fast towards the dog in the other direction.So the two cars crashed in order to es
12、cape running over the dog.M:And then?W:After that,I called the hospital immediately.About five minutes later an ambulance came and took the injured driver away,the one driving the black car.M:OK.Thank you.9.Whats the relationship between the two speakers?CA.Doctor and driver. B.Driver and passenger.
13、C.Policeman and witness.10.What caused the accident to happen?AA.A black dog. B.A black car.C.A white car.11.When did the ambulance come according to the conversation?BA.At about 8:30. B.At about 8:45.C.At about 9:00.听第8段材料,答复第12至14题。Text 8W:Great to hear you are coming.How long are you planning to
14、stay over here?M:Ive got three weeks altogether.What do you suggest I see?W:Well,I suggest you see some of our national parks.Youve got lots of old buildings in your country.Ours is a fairly new country,so our cities and towns are modern.But I guess weve got some of the most beautiful mountains and
15、countryside in the world.Why dont you hire a car and drive around for a couple of days?M:Is it expensive to hire a car?W:No,not very.Why not take a friend with you?Then you can share the cost of the gas and the car.M:Oh,that sounds like a good idea.I have a few friends and I could ring to see if the
16、yre free.Thank you very much.W:My pleasure.12.What does the woman suggest the man see?CA.Modern cities. B.Old buildings.C.National parks.13.Why does the woman suggest the man take a friend?AA.To share the cost. B.To act as a guide.C.To help drive.14.What do we learn about the man in the dialogue?CA.
17、He will stay there for three months.B.He is very familiar with the womans country.C.He will probably drive around for a couple of days.听第9段材料,答复第15至17题。Text 9M:I want to buy some running shoes.W:Why do you need running shoes?You arent a runner.M:But I exercise at the club.And I use the stepping mach
18、ine.So I need good running shoes.W:Thats not the same.Maybe you want to buy running-shoe-style shoes,but not real running shoes.M:Whats the difference?W:There isnt much difference,but there is some.For one thing,real running shoes are much more expensive.They have very lightweight materials.Theyre d
19、esigned for serious runners,people who run ten kilometers a day.M:And what are running-shoe-style shoes?W:They look like running shoes.They have the same shape.And you can use them for running and exercising,too.M:But they arent as light,right?W:Right.If you want a really lightweight shoe,you should
20、 buy a high-quality running shoe.M:Thats what I want for exercising at the club.W:But its a waste of money.You wont really run in them!You dont need such a shoe to use exercise machines.M:Really?If so,Ill buy a pair of running-shoe-style shoes.15.Why does the man want running shoes?CA.To practice ru
21、nning as a runner.B.To exercise on a sports ground.C.To exercise inside a building.16.In what aspects are the two kinds of shoes different?BA.Prices and shapes. B.Prices and materials.C.Materials and shapes.17.Which shoes will the man finally buy?CA.Lightweight shoes.B.High-quality shoes.C.Running-s
22、hoe-style shoes.听第10段材料,答复第18至20题。Text 10M:This is Six-oclock News.A small plane carrying aid to the quake-hit Chilean city of Concepcion has crashed killing six people.Meanwhile the Australian government will donate a million dollars towards the emergency response to the earthquake and tsunami.At l
23、east 720 people have been confirmed dead.W:A huge body of water has caused flooding in southwestern Queensland,Australia. The flooding is now on its way south and it is expected to cause widespread flooding in New South Wales over the next two months.The weather bureau said flooding could be expecte
24、d at many small towns along the rivers over the next week.It also warned that towns further downstream could experience serious flooding over the next month.The Insurance Council of Australia has declared the event a big disaster,and the damage bill is expected to be over $200 million.M:Europe:At le
25、ast 50 people have been killed in storms across Europe.Winds about 240 kilometers an hour caused chaos as they moved from Portugal,through Spain and France.French coastal villages are flooded and more than a million homes are without power.Well be back with more news later.18.What might the small pl
26、ane be carrying?BA.Tapes. B.Tents. C.Tourists.19.Which place might be flooded next?AA.South to Queensland.B.West to Queensland.C.Southwest of Queensland.20.What is the result of the storms in Europe?BA.Water supply is cut off.B.Power is cut off.C munication is cut off.第二部分阅读理解共两节,总分值40分第一节共15小题;每题2分
27、,总分值30分阅读以下短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最正确选项。ABritish Airways booking secretsand the best late deals this week:Short holidays and European city breaks.Dublin from 109 pp:Enjoy the Emerald Isle without the St Patricks Day crowds.Departing 20th March,this package includes a two night stay at the four-star
28、 Kings Wood Hotel Citywest and return flights from London Stansted.Click here.Bruges from 159 pp:Treat mum to a mothers day city break in the medieval, fairy-tale town of Bruges and enjoy canal-side strolls and a nice helping of culture.Price includes two nights at the four-star NH Brugge with trave
29、l from London St Pancras,departing 20th March.Click here.Madrid from 166 pp:Fly from Liverpool on March 27 for three nightsB&B at the three-star Espahotel Plaza de Espana.Real Madrid dont have a football game then,so see if Ronaldo fancies a cerveza.Click here.French Alps from 499 pp:Save over 320 e
30、ach on a weeks skiing at Les Arcs 2019,staying catered at the Chalet Vanoise.Based on two sharing and includes flights from Manchester on March 18 and transfers.Six-day lift passes from 219,equipment hire from 65.Click here.Tenerife from 289 pp:Get your tan on early with a trip to the European home
31、of beaches:Tenerife,with its postcard perfect golden sand.Spend seven nights at the four-star Hotel Spa La Quinta Park Suites,departing 6th May and including return flights.Click here.21.Which destination is the cheapest?A.Dublin. B.Bruges.C.French Alps. D.Tenerife.22.What special feature is Madrid
32、noted for?A.Skiing. B.Football.C.Sunshine. D.Culture.23.Where would you most probably see this text?A.UK airlines. B.A magazine.C.A TV program. D.The Internet.语篇解读:本文介绍了几家酒店提供的便利效劳收费情况。答案及剖析:21.A细节理解题。比照几个标题可知,Dublin from 109 pp的价格最廉价。所以答案 选A。22.B细节理解题。根据第三个黑标题中的“Real Madrid dont have a football gam
33、e then,so see if Ronaldo fancies a cerveza以及常识可知,马德里以皇家马德里Real Madrid足球俱乐部知名。所以其特色是足球。23.D细节理解题。根据每一个段落最后的“Click here点击这里,可知文章来源于网络。故答案选D。BMy family moved from Taiwan to a small town in central Georgia,where my dad got a visa for his family and a job.I had just learned English,and from what little I
34、 could gather from my classmates,Santa Claus would come down ones chimney and put toys in ones stocking on Christmas Eve!What a great country,I thought.After I looked up “stocking in my Chinese-English dictionary,I knew what I had to do.On that fateful night,after everyone went to bed,I took my long
35、est,cleanest knee sock and attached it to a nail already on the mantel 壁炉台.Obviously,the previous owners of this house were no strangers to this Santa character.I woke up before everyone else on Christmas Day and ran to the fireplace.To make a sob story short,I was hit with the reality of an empty s
36、ock and the biggest lie ever told.I burst into tears,quickly took down the sock,and stuffed it in the back of a drawer.Santa was dead.Every December since then,the topic of Christmas memories would unavoidably come up,and I would amuse my friends with my poor-little-me story.I had to make it as funn
37、y as possible,or else I would cry.How could I know that Santa was just late?Nine years ago,on Christmas Eve,an older man with a white beard and a red cap knocked on my front door.He said,“Ive been looking for you for twenty-five years. He handed me a bulging red stocking, winked,and left.On top of t
38、he stocking was a card.It read:“For BeckyI may have missed you in the second grade,but youve always lived in my heart.Santa.Through tear-blurred eyes,I recognized the handwriting of Jill,a friend I had met just two months before.I later discovered that the older man was her father.Jill had seen the
39、hurt little girl underneath the thirty-something woman and decided to do something about it.So now I believe that Santa is real.I dont mean the twinkle-eyed character of childrens mythology or the creation of American holiday marketers.Those Santas annoy and sadden me.I believe in the Santa Claus th
40、at lives inside good and thoughtful people.This Santa does not return to the North Pole after a crazy delivery but lives each day purposefully,really listens to friends,and then plans deliberate acts of kindness.24.What does the underlined part “what I had to do in Paragraph 1 refer to?A.Waiting for
41、 Santa Claus.B.Putting a stocking on the mantel.C.Asking for gifts from her parents.D.Looking up “stocking in the dictionary.25.It can be inferred from the passage that the authors parents .A.didnt love their child at allB.didnt know the previous owners of the houseC.didnt know much about Christmas
42、traditionD.didnt have enough money to buy the author Christmas presents26.When the author told her friends about the story,she felt in her heart.A.proud B.amusingC.hatefulD.regretful27.The author of the passage is probably .A.a teenagerB.a primary school studentC.a middle-aged womanD.a native Americ
43、an语篇解读:本文是一篇故事,作者小时候希望圣诞老人送给自己礼物,但是没能如愿。后来她的朋友让父亲装扮成圣诞老人给作者送来了迟到25年的礼物,来安抚作者多年前因没得到礼物而受伤的心。通过这件事她深化地体会到了友谊带给人的快乐。答案及剖析:24.B句意理解题。根据第二段的描绘可知作者在壁炉边挂了一个圣诞长筒袜,这就是她要做的,选B。25.C推理判断题。从文章首段可知作者在学了些英语之后才知道圣诞老人的故事,但是在壁炉挂的长筒袜里没能得到希望的礼物。这说明作者的父母不理解有圣诞老人送礼物这种事情,应选C。26.D推理判断题。根据I had to make it as funny as possib
44、le,or else I would cry.可知作者给别人讲述自己的事情时,感觉非常懊悔做了这种让自己绝望伤心的事情,选D。27.C细节理解题。根据文章第五段中的“He said,Ive been looking for you for twenty-five years.和第六段中的“underneath the thirty-something woman可知,作者写文章的时候是中年人了,应选C。CWorld No Tobacco Day is celebrated each 31st of May.The aim is to bring attention to the growing
45、 use of tobacco and its deadly effects.The World Health Assembly established the event in 1987.This year,special attention is being given to the harmful effects of tobacco marketing to women and girls.The WHO says the tobacco industry has increasingly directed its marketing campaigns at women and gi
46、rls.Study shows that women currently represent about twenty percent of smokers while tobacco use among girls is increasing.Data collected from 151 countries show that about seven percent of young girls now smoke.That compares with twelve percent of boys.In some countries,however,the rates are almost
47、 equal.Almost 170 countries have signed an agreement called the Framework Convention on Tobacco Control which calls on those governments to ban tobacco advertising to the fullest to protect women.The agreement seeks to reduce the demand and supply of tobacco products.This year marks the fifth annive
48、rsary since the treaty went into effect.Up to now,eighty percent of the signers have banned the sale of tobacco products to young people.Seventy percent have required health warnings on tobacco products.Events are planned in a number of countries to mark World No Tobacco Day.Many of the events are a
49、imed at persuading people,especially the young,not to start smoking.Others aim to educate people about the many health benefits of giving up smoking.The World Health Organization says tobacco kills nearly five and a half million people a year and has become a top cause of death worldwide.It is estim
50、ated that so far in the world one billion people smoke.More than eighty percent of tobacco users live in low and middle income countries.The WHO estimates that tobacco use caused one hundred million deaths in the twentieth century.If current rates continue,that number could reach one billion in this
51、 century.28.The following about World No Tobacco Day is true except.A.it was started by the World Health AssemblyB.it is celebrated in May every other yearC.it warns people of the dangers of smokingD.it is meant to protect women and girls29.According to WHO,tobacco industry is to blame because.A.it
52、has managed to increase sales of tobacco among womenB.it has hired more women and girls to help with the advertisementC.it sells its tobacco at a lower price to women and girlsD.it only collects data from more than 151 countries30.Framework Convention is made to .A.increase tobacco productionB.prote
53、ct women from the dangers of smokingC.improve the way of tobacco advertisingD.estimate the demand of tobacco products31.What has happened five years after the agreement came into being?A.The sale of tobacco to the young is banned in most of the signers.B.Eighty percent of the signers have printed wa
54、rnings on tobacco products.C.Seventy percent of the signers are persuading old people not to start smoking.D.Few signers have told people the advantage of giving up smoking.语篇解读:吸烟危害安康,而某些烟草企业又把目的对准了妇女和女孩。为了抵抗这种危害,世界卫生组织发起了一年一度的“禁烟日活动。答案及剖析:28.B推理判断题。根据第一段中的World No Tobacco Day is celebrated each 31
55、st of May.可知,B项表达错误,every other year每隔一年,其他选项内容均符合原文。应选B。29.A推理判断题。根据第二段中的The WHO says the tobacco industry has increasingly directed its marketing campaigns at women and girls.可知,烟草企业设法增加在妇女和女孩中的销售量,所以它应该受到谴责。应选A。30.B细节理解题。根据第三段中的Almost 170 countries have signed an agreement called the Framework Co
56、nvention on Tobacco Control which calls on those governments to ban tobacco advertising to the fullest to protect women.可知答案为B。31.A细节理解题。根据第三段中的This year marks the fifth anniversary since the treaty went into effect.Up to now,eighty percent of the signers have banned the sale of tobacco products to
57、young people.可知答案为A。DA new phone app uses shaking from smartphones to warn people about earthquakes. The new app is called MyShake,which is the work of four researchers at the University of California,Berkeley.Smartphones are equipped with accelerometers 加速器.MyShake uses phone accelerometers to measure seismic 地震的 activity.It has been programmed to know the difference between normal activity and earthquake movement.The software developers say
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年武汉市物业维修基金合同管理规范
- (2025年)四川省安全员b证考试试题及答案
- 2025年生活用电安全试题及答案
- 2025年七十岁以上老年人三力测试,换领驾照模拟题答案
- 2025年风险管理题库及答案
- 2025年护理查对制度和患者身份识别制度考试题及答案
- 2025年驾驶员考试全真模拟模拟题附参考答案详解(预热题)
- 实验音乐活动方案策划
- 魔皱营销方案
- 祠堂牌坊施工方案
- 耕地质量评定成果汇报
- 2026创新设计高考总复习生物(人教版)-限时强化练答案解析
- 慢阻肺伴急性下呼吸道感染
- 决定论视域下道德责任相容论的深度剖析与辩护
- 工贸作业票管理办法
- 幼儿园儿童行为观察计划
- 高三心理健康护航指南
- 徳龙全自动咖啡机ECAM 22.110.SB 中文使用说明书
- 轨道交通场地平整施工方案及安全措施
- 初一生物教师培训课件
- 食品车间6S管理
评论
0/150
提交评论