部编人教版小学英语小升初阅读理解专题练习(含答案)_第1页
部编人教版小学英语小升初阅读理解专题练习(含答案)_第2页
部编人教版小学英语小升初阅读理解专题练习(含答案)_第3页
部编人教版小学英语小升初阅读理解专题练习(含答案)_第4页
部编人教版小学英语小升初阅读理解专题练习(含答案)_第5页
免费预览已结束,剩余33页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、部编人教版小学英语小升初阅读理解专题练习 ( 含答案 )一、阅读理解1 阅读理解阅读短文,判断下列句子的对错。One day a crow found a piece of meat. She picked it up in her mouth and flew to a tall tree. She was just going to eat the meat when a fox saw her. He came and stood under the tree and said, How pretty you are! My dear friend, you must be the mo

2、st beautiful bird in the world.The crow was very happy by these words. Then the fox said, I can you see your pretty face, butI have not heard your voice. Why dont you sing a song?The crow opened her mouth and began to sing. As she opened her mouth, she lost her meat.The fox picked up the meat at onc

3、e and went away with it. The crow was very angy.( 1 ) The crow found a piece of meat.( 2 ) Before the crow ate the meat, she met a fox.( 3 ) The fox asked the crow to dance.( 4 ) The crow was very clever.( 5 ) The crow was pretty.【答案】 ( 1 ) 1(2) 1(3) 0(4) 0(5) 0【考点】阅读理解【解析】 【分析】这是狐狸和乌鸦的寓言故事。( 1)句意:乌

4、鸦发现了一块儿肉。根据短文叙述 One day a crow found a piece of meat. (一天,乌鸦发现了一块儿肉。)可知题目叙述正确。故答案为:正确。( 2)句意:在乌鸦吃肉之前,它遇到了狐狸。根据短文叙述She was just going to eat themeat when a fox saw her. (当一只狐狸看到它时,它刚要吃肉。)可知题目叙述正确。故答案为:正确。( 3)句意:狐狸要求乌鸦跳舞。根据短文叙述Why dont you sing a song? (你为什么不唱歌呢?)可知是唱歌。题目叙述错误。故答案为:错误。( 4)句意:乌鸦很聪明。根据短文

5、叙述As she opened her mouth, she lost her meat (当她张开嘴时,她丢了她的肉。)可知不聪明。故答案为:错误。( 5)句意:乌鸦很漂亮。根据短文叙述The fox picked up the meat at once and went awaywith it (狐狸立刻捡起肉跑走了。)可知狐狸是为了肉来赞美乌鸦。乌鸦不漂亮。故答案为:错误。【点评】这是考查阅读理解的题目。首先仔细阅读短文,然后根据短文叙述来判断正误。2 阅读理解根据短文内容判断句子正误Hello, Im Tom. My family had a good time last weeken

6、d. Let me tell you. I went to the nature park to see animals. I took many pictures of them. The animals were so cute. My mother did housework and cooked dinner at home. My father read some newspapers in the evening. We ate dinner and watched TV together. That was fun. What about you? What did you do

7、 last weekend?(1) om went to see animals last weekend.(2) Tom likes animals.(3) Toms mom went shopping.(4) Toms dad read some magazines. Toms family had a good time last weekend.【答案】(1)11(3) 0(4) 01【考点】阅读理解【解析】【分析】大意:短文讲述了汤姆和家人上周末日常生活。(1)句意:汤姆上周末去看了动物。根据 My family had a good time last weekend. I wen

8、t to the nature park to see animals.可知汤姆上周末去看了动物,故答案为正确。(2)句意:汤姆喜欢动物。根据 The animals were so cute.可知汤姆喜欢动物,故答案为 正确。(3)句意:汤姆的妈妈去购物了。根据 My mother did housework and cooked dinner at home.可知汤姆的妈妈在家做家务和做饭,故答案为错误。(4) 句意: 汤姆的爸爸读了些杂志。 根据 My father read some newspapers in the evening. 可知汤姆的父亲晚上看了一些报纸,故答案为错误。(

9、5)句意:汤姆的家人上周末玩得很开心。根据 My family had a good time last weekend. 可知汤姆的家人上周末玩得很开心,故答案为正确。【点评】本题考查了阅读理解,先翻译短文,然后根据短文内容,判断句子正确或错误。3 .阅读理解阅读理解You may know the names of the sportsmen. You may also know what sports they are good at.Let me tell you more about them.Yao Ming is older than Liu Xiang and Wang Hao

10、. But he is younger than Tian Liang. Yao Ming is 2. 26 metres, and is taller than the others. Tian Liang is older than the other three, but he is shorter than them.Liu Xiang and Wang Hao were born in the same year. Wang Hao is a little younger and shorter than Liu Xiang. Liu Xiang runs faster than t

11、he others.(1) Yao Ming is of them.A. the tallestB. tallerC. much taller(2) Yao Ming is than Wang Hao.A. olderB. youngerC. shorter(3) Tian Liang is than Liu Xiang and Wang Hao.A. youngerB. tallerC. older(4) 4.were born in the same year.A. Yao Ming and Liu Xiang B. Liu Xiang and Wang Hao C. Tian Liang

12、 and Liu Xiang Liu Xiang runs than the other three.A. slowlyB. fastestC. faster【答案】(1) AA(3) C(4) BC【解析】【分析】这是一篇介绍姚明等著名运动员情况的短文(1)这是细节理解,根据短文叙述 Yao Ming is 2. 26 metres, and is taller than the others.( 姚 明2.26米,比其他人都高.)可知他是最高的.B选项和C选项都是比较级,不适合题意,只有A 选项是最高级,适合题意.故答案为:A.(2)这是细节理解,根据短文叙述 Yao Ming is ol

13、der than Liu Xiang and Wang Hao.(姚明比刘 翔和王皓年龄大.)可知应选older, younger较年轻,和shorter较矮意思不适合.故答案为: A.(3)这是推理判断,根据短文叙述 这是细节理解,根据短文叙述 Yao Ming is older than Liu Xiang and Wang Hao. But he is younger than Tian Liang.( 姚明比刘翔和王皓年龄大 .可是他比 田亮年龄小.)可知田亮年龄最大.因此选older.故答案为:C.(4)这是细节理解,根据短文叙述 Liu Xiang and Wang Hao wer

14、e born in the same year.(刘翔 和王皓同年出生.)可知应选B.故答案为:B.(5)这是细节理解,根据短文叙述 Liu Xiang runs faster than the others.(刘翔比其他人都跑得 快.)可知应选faster较快”,A选项是慢,意思不适合B选项是最高级,这是比较级的句子,不 适合.故答案为:C.【点评】这是考查阅读能力的题目.短文中主要运用了比较级,要掌握比较级,并能够通过句子叙述,理解正确的意思.4 .阅读理解阅读小短文,选择正确答案。Sarah is from America. She went to Canada last winter

15、holiday. She went to a park. She went skating and took many pictures. Her friend Kate went to China last summer holiday. She learned Chinese from her Chinese friends. She went to a park, ate good food, and climbed a mountain. She took many pictures too. They were all happy.(1) Sarah went to last win

16、ter holiday.(2) Her friend Kate went to.(3) Sarah went to park,and.(4) Sarah went, but Kate didnt. They all happy.【答案】(1) Canada(5) China(6) went skating; took many pictures.(7) skating were【解析】【分析】本文主要介绍了来自美国的两个朋友Sarah和Kate的寒假和暑假是怎么度过的。推理判断。根据短文第一句和第二句可知she指的是Sarah,她去年寒假去了加拿大,故答案为:Canada细节理解。根据短文第五

17、句可知Kate去了中国,故答案为: China推理判断。根据短文前三句可知Sarah去了一个公园、去滑冰了和拍了许多的照片。故答案为: went skating ; took many pictures推理判断。根据短文第三句和第四句及倒数第三句可推知Sarah去滑冰了,但是 Kate没有。故答案为:skating细节理解。根据短文末句可知他们都是高兴的。故答案为: were【点评】考查对篇章的把握和对细节的识别能力,答题时注意紧扣问题中的关键词,在文 章中寻找答案。5 .阅读理解阅读短文,回答问题。 琳达的过去与现在Im Linda. Im in Grade Six now. I am bu

18、sy these days. When l was young. I had so much time. I got up at 7 oclock and went to school on foot. After school, I usually played games with my friends or sang songs together. I didnt have so much homework. But now I get up early, then I go to school by bike and stay at school all day. Then I go

19、home and eat dinner. In the evening, I watched TV with my parents before, but now I have to study. I do my homework and go to bed. I really miss the old days.(1) Linda is in now.A. Grade 5B. Grade 6(2) When did she get up before?A. At six oclockB. At seven oclock.(3) What did she usually do after sc

20、hool before?A. She played games.B. She sang and danced.(4) Does Linda go to school on foot now?A. Yes, she does.B. No, she doesnt. What does she do in the evening now?A. She watches TV.B. She does her homework.【答案】(1) BB(3) A(4) BB【解析】【分析】这是篇短文比较了作者现在和以前的生活作息规律(1)根据短文Im in Grade Six now.可知在六年级.故答案为:

21、B.(2)根据短文I got up at 7 oclock.可知7点起床.故答案为:B.(3) 根据短文 After school, I usually played games with my friends or sang songs together. 可知 是玩游戏和唱歌.故答案为:A.(4)根据短文then I go to school by bike .可知是骑自行车.故答案为:B.(5)根据短文 but now I have to study.可知是学习.故答案为:B.【点评】这是阅读理解题,首先仔细阅读短文,注意细节理解,然后根据问题找到相应的句子 得出答案.6 .阅读理解阅读

22、短文,判断正误。彼得的周末Peter was busy last weekend. On Saturday morning, he went hiking with his dog. They had lots of fun. Then Peter read a book. His dog sat beside him and looked at the book, too. On Saturday afternoon, he went fishing. He waited and waited. He was so tired that he went to sleep. When he w

23、oke up, he got a big fish! On Sunday morning, he did his homework and washed his clothes. In the evening, he watched TV with his parents.(1) What did Peter do on Saturday morning?A. He went fishing.B. He went hiking.C. He went camping.(2) Who did Peter go hiking with?A. His cat.B. His dog.C. His fri

24、end.(3) What did Peter do on Saturday afternoon?A. He went to a park.B. He went fishing.C. He watched TV.(4) Did Peter get a big fish?A. Yes, he did.B. No, he didnt.C. We dont know. What did Peter do on Sunday morning?A. He did his homework and washed his clothes.B. He went hiking and washed his clo

25、thes.C. He saw a film with his parents.【答案】(1) BB(3) B(4) AA【解析】【分析】短文介绍了彼得的周末生活.(1)根据短文 On Saturday morning, he went hiking with his dog. 可知他去远足了 .故答案为: B.(2)根据短文 On Saturday morning, he went hiking with his dog.可知是他的狗和他去的 .故答案为:B.(3)根据短文 On Saturday afternoon, he went fishing.可知他去钓鱼了 .故答案为:B.(4)根据

26、短文 When he woke up, he got a big fish!可知他抓了一条大鱼.故答案为:A.(5)根据短文 On Sunday morning, he did his homework and washed his clothes.可知他做作业和洗衣服.故答案为:A.【点评】这是阅读理解题,首先仔细阅读短文,注意细节理解,然后根据问题找到相应的句子 得出答案.7 .阅读理解看图表,选择正确的答案。NameActivities they did last weekendWu Yifanwashed the clothes watched TVMikestayed at home

27、 read booksZhang Pencdid his homework cleaned his room(1) What did Mike do last weekend?A. He watched TV. B. He stayed at home and read books. C. He cleaned his room.(2) Wu Yifan last weekend.A. watched TVB. did his homeworkC. played football(3) Did Zhang Peng clean his room?A. Yes, he did.B. No, he

28、 didnt.C. Yes, he does.(4) Wu Yifan and Zhang Peng are bothA. tall and strongB. helpfulC. lovely【答案】(1) BA(3) A(4) B【解析】【分析】这是介绍三个人活动的表格.(1)根据表格Mike待在家里读书.故答案为:B.(2)根据表格吴亦凡洗衣服,看电视.故答案为:A.(3)根据表格张鹏打扫房间和做作业.故答案为:A.(4)根据表格吴亦凡和张鹏都很有帮助.故答案为:B.【点评】这是根据表格回答问题的题目.根据问题在表格中找到答案.8 .阅读理解阅读短文,选择正确的答案。In last sum

29、mer holiday, our family took a trip by plane. We came to the Chinese capital, Beijing.Beijing is a beautiful city. It has many places of historic interest and beauty spots(景1点).We visited the Palace Museum. I saw the Chinese great leader Chairman Maos body He is still worth peoples admiration. Then

30、we visited the Summer Palace, where the scenery is very beautiful. We also went to the Birds Nest, and it is very great. Finally, we went to the Great Wall, really spectacular. I heard that the Great Wall was built to defend the invasion, with many peoples blood.The trip is very meaningful. I love B

31、eijing very much.(1) In last, our family took a trip.A. National holidayB. winter holidayC. summer holiday(2) our family went to Beijing.A. by airB. by trainC. by ship(3) Beijing has many.A. capitals B. birds nestsC. places of historic interest and beauty spots(4) We visited.A. the Summer Palace and

32、 the Birds NestB. the Great Wall and the Palace MuseumC. A and B The Beijing trip is very.A. meaningB. meaningfulC. boring【答案】(1) C A (3) C (4) C B【考点】阅读理解【解析】【分析】这是一篇介绍去年暑假到北京旅游的短文。(1) 根据短文叙述In last summer holiday, our family took a trip by plane.(在去年暑假,我们一家乘飞机去旅行了。)可知是暑假。C选项正确。故答案为:Q(2)根据短文叙述我们一家去

33、了北京。根据短文叙述In last summer holiday, our familytook a trip by plane. We came to the Chinese capital, Beijing.(在去年暑假,我们一家乘飞机去旅行了。我们来到了中国的首都北京。)可知是乘飞机。A选项正确。故答案为:Ao(3) 根据短文叙述 It has many places of historic interest and beauty spots(它有许多历史遗迹和旅游景点。)可知C选项正确。故答案为:C(4)根据短文叙述 We visited the Palace Museum.(我们游览

34、了故宫。), Then wevisited the Summer Palace(然后我们游览了颐和园。), We also went to the BirdsNest (我们还去了鸟巢。)和 Finally, we went to the Great Wall(最后我们去了长城。)可知C选项正确。故答案为:Co(5)根据短文叙述 The trip is very meaningful.(这次旅行非常有意义。)可知 B选项正确。故答案为:Bo【点评】这是考查阅读理解的题目。仔细阅读短文,然后根据短文的细节叙述来完成题目各题。9 .阅读理解阅读理解Hi! Im Lisa. Im 12 years

35、old , Im 1.48 meters tall , there are five people in my family. They are my father,mother,my brother and my sister.my brother is 12 centimeters taller than me,my sister is 4 centimeters shorter than me. I went to Ren Ming park yesterday with my family. My shoes are size 37. I love my family.判断,选择合适的

36、选项。(1) Lisa is 12 years old.(2) Lisa went to RenMing park the day before yesterday.(3) There are 5 people in Lisas family.(4) Lisa loves her family.(5) Lisa is 1.45m.(6) Lisas brother is meters tall.A. 1.60B. 1.50C. 1.55(7) Lisas sister is meters tall.A. 1.44B. 1.34C. 1.47(8) Lisa went to a yesterda

37、y.A. CinemaB. theatreC. park(9) There are people .A. 3B. 4C. 5(10) Her shoes are size.A. 36B. 37C. 38【答案】(1)10(3) 1(4) 10(6) AAC(9) C(10) B【解析】【分析】大意:介绍Lisa和她的家人身高,体重和 Lisa的鞋码。(1)根据 Hi! Im Lisa. Im 12 years 01d可知主人公 Lisa确实是12岁。故选正确。(2)根据I went to Ren Ming park yesterday with my family. 可知,主人公和家人是昨天去

38、的 公园,而不是前天。故选错误。(3)根据there are five people in my family. 可知,在主人公的家里一共有五口人。故选正 确。(4)根据I love my family.可知,主人公爱她的家庭。故选正确。(5)根据Im 1.48 meters tall 可知,主人公是1 米 48 高,故选错误。(6)根据Im 1.48 meters tall 和 my brother is 12 centimeters taller than me, 可知,主人公1米 48 高;她的兄弟比她高 12 厘米;可以推算出她的兄弟是1 米 60 高。故选A。( 7)根据 my si

39、ster is 4 centimeters shorter than me. 可知,主人公1.48 米,她的妹妹比她矮4 厘米;可以推算出她的妹妹身高是1.44 米。故选A。(8)根据 I went to Ren Ming park yesterday 可知, Lisa 昨天去公园了。故选 C。( 9)根据 there are five people in my family 可知, Lisa 家有 5 口人。故选C。(10)根据My shoes are size 37可知,主人公的鞋码是37。故选 B。【点评】考查阅读理解。首先阅读全文,理解大意。其次阅读问题根据相关句子进行正确 的判断和选

40、择。10 阅读理解阅读理解Some animals collect their winter food in the autumn. In the winter, they just stay at home and eat the food they collect in the autumn. For example, squirrels collect seeds and nuts, and beavers collect sticks.Many birds cannot find food in the winter, so they fly from the north to the

41、 south in the autumn. They fly back the next spring. For example, swans and wild geese fly away in the autumn, because they can find food in the warm south.Some animals sleep for a long time in the winter. They eat a lot of food in the autumn. In the winter, they do not eat anything. They are hungry

42、 when they wake up in the spring. They usually look for food in March or April. Bears, snakes and frogs are such animals.Winter is cold in many countries, but these smart animals can spend it safely.Questions:( 1 ) What do squirrels collect for winter in autumn?( 2 ) Why swans and wild geese fly awa

43、y in the autumn?( 3 ) When does the snake look for food when they wake up ?( 4 ) Which animal collect their winter food in the autumn?【答案】 ( 1 ) Squirrels collect seeds and nuts.( 2 ) Because they can find food in the warm south.(11) 3) In March or April.( 4 ) The squirrels and beavers【考点】阅读理解【解析】【分

44、析】大意:短文讲述了有些动物在秋天采集冬季食物,准备过冬,许多鸟在秋天从北方飞到南方找到食物,有些短文冬眠。( 1)句意:松鼠在秋天冬天收集什么?根据For example, squirrels collect seeds and nuts,and beavers collect sticks. 可知松鼠收集种子和坚果,故答案为 Squirrels collect seeds and nuts.( 2)句意:为什么天鹅和大雁会在秋天飞走?根据Many birds cannot find food in thewinter, so they fly from the north to the s

45、outh in the autumn. 可知因为他们能在温暖的南方找 到食物,故答案为 Because they can find food in the warm south.(3)句意:当蛇醒来时,它们什么时候寻找食物?根据 They usually look for food in Marchor April. Bears, snakes and frogs are such animals.可知三月或四月,故答案为 In March or April.(4)句意:哪种动物在秋天采集冬季食物?根据 In the winter, they just stay at home and eat

46、 the food they collect in the autumn. For example, squirrels collect seeds and nuts, and beavers collect sticks.,可知松鼠和海狸,故答案为 The squirrels and beavers【点评】本题考查了阅读理解,首先通读短文,理解大意;其次阅读题干,根据题干信息 找出相关句进行回答。11 .阅读理解根据表格补全句子与短文。NameAgeHeightWeightJohn131.6 metres58 kgWu Yifan131.66 metres55 kgAmy141.56 met

47、res50 kg(1)John is 0.06 metres than Wu Yifan. Wu Yifan is 5 kilograms t han Amy. Amy is one year than John. Wu Yifan is year younger than Amy. John is 0.04 metres than Amy.(2)根据表格信息补全短文Hello, Im John. Im 13 years old. I have two good friends. They are Wu Yifan and Amy. Wu Yifan is 13, too.And hes th

48、e of us. Amy is one year than both of us. But she is theof us. She is also the. Im three kilograms than.【答案】 (1) shorter ; heavier; older; one; taller(2) tallest; older; oldest; shortest; heavier; Wu Yifan【解析】【分析】表格描述了约翰13岁,1.6米高,58公斤,吴一凡13岁,1.66米高,55公斤,艾米14岁,1.56米高,50公斤。(1)根据所给的表格,约翰 1.6米高,吴一凡 1.66

49、米高,可知约翰比吴一凡矮0.06米,shorter较矮的,故答案为 shorter. 根据所给的表格,可知吴一凡 55公斤,艾米50公斤,吴一凡比艾米重5公斤,heavier较重的,故答案为 heavier.根据所给的表格,艾米 14岁,约翰13岁,可知艾米比约翰大一岁,older较大的,故答案为older.根据所给的表格,吴一凡 13岁,艾米14岁,吴一凡比艾米小一岁,one1,故答案为one.根据所给的表格,约翰 1.6米高,艾米1.56米高,约翰比艾米高 0.04米,taller较高 的,故答案为taller.(2) 根据所给的表格和短文,约翰是最高的,tallest最高的,故答案为ta

50、llest.根据所给的表格和短文,艾米 14岁,约翰和吴一凡 13岁,艾米比他们两个大一岁, older较大的,故答案为 older. 根据所给的表格和短文,艾米 1.56米高,约翰1.6米高,吴一凡1.66米高,艾米是最 矮大的,shortest最矮大的,故答案为shortest. 根据所给的表格和短文,约翰 58公斤,吴一凡 55公斤,约翰比吴一凡更重,heavier更重的,故答案为heavier, Wu Yifan.【点评】本题考查了阅读理解,根据表格内容,完成句子补全对话,使句子和对话完整。12 .阅读理解阅读短文,选择正确的答案。In last summer holiday, our

51、 family took a trip by plane. We came to the Chinese capital, Beijing. Beijing is a beautiful city. It has many places of historic interest and beauty spots(景1点).We visited the Palace Museum. I saw the Chinese great leader Chairman Maos body He is still worth peoples admiration. Then we visited the

52、Summer Palace, where the scenery is very beautiful. We also went to the Birds Nest, and it is very great. Finally, we went to the Great Wall, really spectacular. I heard that the Great Wall was built to defend the invasion, with many peoples blood.The trip is very meaningful. I love Beijing very muc

53、h.(1) In last, our family took a trip.A. National holidayB. winter holidayC. summer holiday(2) our family went to Beijing.A. by airB. by trainC. by ship(3) Beijing has many.A. capitals B. birds nestsC. places of historic interest and beauty spots(4) We visited.A. the Summer Palace and the Birds Nest

54、B. the Great Wall and the Palace Museum C. A and B The Beijing trip is very.A. meaningB. meaningfulC. boring【答案】(1) C A (3) C (4) C B【考点】阅读理解【解析】【分析】这是一篇介绍去年暑假到北京旅游的短文。(1) 根据短文叙述In last summer holiday, our family took a trip by plane.(在去年暑假,我们一家乘飞机去旅行了。)可知是暑假。C选项正确。故答案为:Q(2)根据短文叙述我们一家去了北京。根据短文叙述In l

55、ast summer holiday, our familytook a trip by plane. We came to the Chinese capital, Beijing.(在去年暑假,我们一家乘飞机去旅行了。我们来到了中国的首都北京。)可知是乘飞机。A选项正确。故答案为:A。( 3)根据短文叙述It has many places of historic interest and beauty spots (它有许多历史遗迹和旅游景点。)可知C选项正确。故答案为:Co( 4)根据短文叙述We visited the Palace Museum. (我们游览了故宫。), Then

56、wevisited the Summer Palace (然后我们游览了颐和园。), We also went to the Birds Nest (我们还去了鸟巢。)和Finally, we went to the Great Wall (最后我们去了长城。)可知 C 选项正确。故答案为:C。( 5)根据短文叙述 The trip is very meaningful.(这次旅行非常有意义。)可知 B选项正确。故答案为: B。【点评】这是考查阅读理解的题目。仔细阅读短文,然后根据短文的细节叙述来完成题目各题。13 阅读理解阅读短文,判断下列句子正误There are many more and more animals in danger at present, so it is our responsibility to protect them. Its wrong for people to hunt animals for their meat and fur, for they are our good friends. We should protect them instead of killing them.Pandas, which are one of the endange

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论