




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
开放英语3形成性考核册答案作业1第一部分、交际用语1.May I help you ,madam? D D.Yes,Id like 2 kilos of orange 2. May I know youe address? A A.Sure Here you are 3.Well,Mary,how are you ? CC.Im fine 4.I dont like the spots programs on Sundays. B B.Neither do I 5.Will you go on a picnic with us tomorrow? B B.Sorry,I have an appointment with Dr.Brown第二部分:英语知识运用6.It happened D a winter night.D.on7.I know it istt important but I cant help B about it .B.thingking 8.Thats all settled .It D talled about .D.needt be 9.Her parents died when she was very yong,so she was A by her aunt.A.brought up10. B he said is quite right .B.What 11.Dont worry,There is C room for all your books here.C.enough12.Whats happened to Tom? D to hospital.D.Hebeen taken 13.I dont suppose he will attend the meeting , B ?B.will be14. A fine weather it is ?A.what 15.Not only ?I but also uane and Mary B tired of having one examination after another.B,are 第三部分:阅读理解短文理解 1短文:An Extraordinary Change or Direction26. What does the word “extraordinary” mean in the title? _B_B. very unusual and surprising27. The sentence “ my husband thought I was bored “ in Para. 4 meant that my husband thought I felt _D_D. sad because all the children left me when they grow up28. The word “section” in Para. 4 most probably means here _C_C. part of the route of sail29. Which of the following is nearest ( closest) in meaning to “rough” in the sentence “One night the sea was very rough” in Para. 5? _C_C. not smooth because of huge waves30. The last paragraph suggests that _A_.A. the qualities she needed for the trip were the same as those for a dancer短文理解 2短文:In the last 500 years, nothing about peoplenot their clothes, ideas,.31. According to the passage, which of the following has changed the most in the last 500 years? _A_A.Food 32. “Some” in “Some still exist today” refers to _C_.C. some shops33. Thousands of Irish people starved during the “Potato Famine” because _D.D. the potato harvest was bad34. Coffee originally came from _C C. Ethiopia 35. The Arabic legend is used to prove that _AA. coffee was first discovered by Kaldi短文理解3Lily is 70 years old and she takes care of her 91-year-old mother. She told us about caring for her mother.36. Lily wakes before her mother. ( T )37. Joan sometimes spends the day with Lilys mother. ( T )38. Tilly is satisfied with her hairdresser. (T)39. Lilys brother comes to visit every three weeks. ( F )40. Lily and her mother play cards more than they watch TV. (NG )第四部分:写作。标题: Changes in life Over the recent years, Ive seen great changes in my life. Many aspects are to be concerned, but by simply specifying how my family are better off now than ever before suffices it all. We used to live in a cramped and gloomy room, and things were not so good as we had to strive for light and even more fresh air. Now, in this spacious and luminous room that Im talking about, Im leading a life thats more than satisfactory and getting around here and there is no longer a big problem.作业2第一部分、交际用语1.Nice weather,isnt it ? C C.Yes ,it is 2.Waht about going for a walk? AA.Why not ?A good idea 3.Would you mind if I open the window for a better view? DD.Of course not 4.Excuse me .how can I get go the nearest supermarket ? DD.Sorry,sir ,Im a stranger here mayself5.Whats the problem,Harry? DD.I cant remember where I left my glasses.第二部分:英语知识运用6. Which do you like better, real movies _D_ cartoons?D. or, to7. What a fool I have been! Why _B_ I think of that before?B. didnt 8. Time is money! We should _B_ our time.B. make good use of9. You must explain C_ how they succeeded _ the experiment.C. to us, in 10. Of all the stories here, I like this one _A_ Its not interesting at all.A. spoken, written 11. We must make a difference between _A_ language and _ language.A. spoken, written 12. I think all these are main points _B_ much attention. B. worthy of13. They _B the train until it disappeared in the distance.B. watched 14. Can I get you a cup of tea?_A_A. thats very nice of you15. Mary forgot _B a letter to her mother, so she wrote to her just now. B. to write三、完型填空短文: A study has shown that fitness is the key _16_C_ long life.16. C. to 17. A. or 18. D. those who do not19. D. the least20. B. whether or not 21. A.being fat 22. A. being 23 C. smoking 24. A. on 25. C. to exercise 第三部分:阅读理解短文理解 1短文:PAT the Dog26. Which of the following statement is TRUE according to the passage? _B_B. Only some special dogs can help the patients feel better.27. Pets are particularly beneficial to the following EXCEPT _C_.C. the elderly people who live alone28. The first sentence of Para. 2 suggests _D_D. people feel relaxed and hopeful when they touch and play with a pet29. The dog helps Alan do the following EXCEPT _D_.D. She picks up the phone for her30. The sentence “when I was going to a comma” means that _C_C. when I became unconscious短文理解 2短文:A funny thing happened on the way to the communication revolution: we stopped talking to each other. 31. The authors experience of walking in a park with a friend recently made him feel _B_. B. funnyC. sunny 32. According to the author, human contact in a park means _D_D. both A and B33. According to the author, the more connected we get in communications technology, the _C_ we are. C. more disconnected 34. What are the examples the author gives to explain his idea that every advance in communications technology is a setback to the closeness of human interaction?_D_D. All of the above35. What is the unintended result of communication technology, according to the author?_B_B. It actually creates a distance between people instead of bringing them together.五、阅读下列短文,判断其后的句子是正确(T),错误(F),文字中没有涉及相关信息(NG)短文理解3The ancient Olympic Games were part of a religious festival in honour of the Greek god Zeus,36. The ancient Greeks held the first Olympic Games in 617 BC.(F)37. The ancient Greeks held the Olympic Games for 393 years. (F)38. They did not allow women to compete in the ancient Olympic Games.(T)39. They first used the Olympic flag in 1908. (T)40. Both the Olympic Games and the Marathon Race are very popular for old and young people in many countries of the world. (NG) 标题:How to Keep Healthy It is very important for us to take more fruits and vegetables because they provide vitamins and they help in the process of digestion. Secondly, we have to keep a balanced diet and maintain regular eating habits. Proper nutrition is important for good health. Avoid food with lots of sugar and fat. Eat plenty of foods high in protein. Thirdly, we Had better do morning exercise every day, do sports frequently to make our bodies strong. Besides, we have to avoid too much work pressure. Getting too tired all the time may definitely weaken our defense system, making us get sick easily. Finally, we have to get rid of those bad habits that damage our health, such as drinking and smoking.作业3第一部分、交际用语1. Hello.may I talk to the headmaster now? AA.sorry ,he is busy at the moment 2. Would you like to have dinner with us this evening? CC.Sorry,but this 3. Oh,sorry to bother you . AA.Thats okay 4. Can you turn the radio.please? BB.I;m sorry, I didnt realize is was that loud 5. Would you like to see the menu? AA.No ,thanks,Ialready know what to order. 第二部分:英语知识运用6. I prefer classic music _D_ pop music.D. to7 . All the team members tried their best. We lost the game, _A A. however 8. When we were having a meeting, the diector _B_ the bad news by telephone. B. was told 9. Silk _B_ by Chinese for thousands of yours now. B. has been use 10. You _B to lock the dorr at night.B. ought 11. Before I got to the cinema, the film _A_A.had begun 12. The patient acted on the doctors _B and finally recovered.B. advice 13. Alecture hall is _C where students attend lectures. C. one 14. Im tired. I _B_working very hard.B. have been 15. Let me _B_ the case carefully before I draw a conclusion. B. look into .三、完型填空短文: Although international travel is usually an _16_B_ and pleasant experience,.16. B. exciting 17. C. from, in, from 18. C. which 19. C. to 20. C. leave 21. D. before22. A. effects 23. D. lessen24. C. best 25. D. on第三部分:阅读理解短文理解 1短文:People all over the world today are beginning to hear and learn more and more about the problem of pullution.26. The main cause of pollution is _A_.A. the release of artificial or natural substances into the environment27. Much of the pollution could be controlled if only _C_C. all sides concerned would make more efforts28. Food packages, bottles and tins for drinks can cause _B_B. both a litter problem and a waste of resources29. Which of the following can not help solving the problem of pollution?_B_B. Eating30. What does the underlined word litter” mean in paragraph 2?_C_C. bits of waste things 短文理解 2短文:Benjamin Disraeli, the famous nineteenth century prime minister, said,.31.Why does the writer think that beijamin Disraelis statement is an understatement?because he thinks London is DD. a miniature world thanks to its great cultural diversity32. London is regarded as the most culturally diverse city in the world due to the following facts EXCEPT that _C_.C. London accommodates about 330,000 refugees and asylum seekers from many other countries33. Ethnic minority groups will make up _B_ of the London population in the future.B. 40%34. The last para
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2024年电镀行业重金属监测合规考核试卷
- 市场承包经营合同(标准版)
- 学校商店供货合同(标准版)
- 买卖继续合同(标准版)
- 城建指挥部工作总结
- 综合解析人教版八年级物理《运动和力》章节测试试题(解析版)
- 重难点解析人教版八年级物理上册第6章质量与密度-密度章节测评试卷(解析版含答案)
- 陈学智心电图课件
- 2025年建筑学结构测试题及答案
- 2024年省燃气经营企业从业人员考试(压缩天然气场站工)仿真试题及答案
- 8.2 守护正义(课件)- 2025-2026学年八年级道德与法治上册(统编版2024)
- 储能电池产品售后服务与维保方案
- 胃肠镜检查课件
- 8 回忆鲁迅先生(课件)语文统编版2024八年级上册
- 新疆电网面试题目及答案
- 2025年药品及制药行业当前市场规模及未来五到十年发展趋势报告
- 审计专硕复试题及答案
- 新能源企业盈利能力分析-以比亚迪股份有限公司为例
- 2025年重庆市高考化学试卷(含答案)
- 仓库管理五距管理制度
- 驻车空调锂电池培训
评论
0/150
提交评论