免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
阅读判断(第17题,每题1分,共7分) 下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息文中没有提及,请选择C. Black Holes Most scientists agree that black holes exist but are nearly impossible to locate. A black hole in the universe is not a solid object, like a planet, but it is shaped like a sphere (球体)。Astronomers(天文学家)think that at the center of a black hole there is a single point in space with infinite(无限的)density(稠密)。This single point is called a singularity (奇点)。If the singularity theory is correct, it means that when a massive star collapses, all the material in it disappears into the singularity. The center of a black hole would not really be a hole at all, but an infinitely dense point. Anything that crosses the black hole is pulled in by its great gravity. Although black holes do exist, they are difficult to observe. These are the reasons. No light or anything else comes out of black holes. As a result, they are invisible to a telescope. In astronomical terms, black holes are truly. For example, a black hole formed by the collapse of a giant star would have an event horizon(视界)only 18 miles across. The nearest black holes would be dozens of light years away from Earth. One light year is about 6 trillion(万亿)miles. Even the most powerful telescopes could not pick out an object so small at such a great distance. In 1994 the Hubble Space Telescope provided evidence that black holes exist. There are still answers to be found, however, so black holes remain one of the mysteries of the universe. 1. Black holes are part of space. A. Right B.Wrong C. Not mentioned 2. Black holes exist but are difficult to observe. A. Right B.Wrong C. Not mentioned 3. The center of a black hole is empty. A. Right B. Wrong C. Not mentioned 4. The attraction of two large stars leads to gravity. A. Right B.Wrong C. Not mentioned 5. The sun is the heaviest star in the universe. A. Right B.Wrong C. Not mentioned 6. The nearest black holes are hundreds of light years away from us. A. Right B.Wrong C. Not mentioned 7. The Hubble Space Telescope helps scientists to understand the nature of the universe. A. Right B.Wrong C. Not mentioned 参考答案 1A 2A 3B 4C 5C 6B 7A阅读判断(第17题,每题1分,共7分)下面的短文后列出了7个句子,请根据短文的内容对每个句子做出判断:如果该句提供的是正确信息,请选择A;如果该句提供的是错误信息,请选择B;如果该句的信息文中没有提及,请选择C. Scotland:A Land of Wisdom In the 1740s, the famous French Philosopher Voltaire said “We look to Scotland for all our ideas of civilization.” Thats not a bad advertisement for any country when it comes to attracting people to search for a first-class education. According to the American author Arthur Herman, the Scots invented the modern world itself. He argues that Scottish thinkers and intellectuals worked out many of the most important ideas on which modern life depends - everything from the scientific method to market economics. Their ideas did not just spread among intellectuals, but to those people in business, government and the sciences who actually shaped the Western world. It all started during the period that historians call the Scottish Enlightenment(启蒙运动), which is usually seen as taking place between the years 1740 and 1800. Before that, philosophy was mainly concerned with religion. For the thinkers of the Scottish Enlightenment, the proper study of humanity was mankind itself. Their reasoning was practical. For the philosopher David Hume, humanity was the right subject for philosophy because we can examine human behavior and so find real evidence of how people think and feel. And from that we can make judgments about the societies we live in and make concrete suggestions about how they can be improved for universal benefit. Humes enquiry into the nature of knowledge laid the foundations for the scientific method - the pursuit of truth through experiment. His friend and fellow resident of Edinburgh, Adam Smith, famously applied the study of mankind to the ways in which mankind does business. Trade, he argued, was a form of information. In pursuing our own interests through trading in markets, we all come to benefit each other. Smiths idea has dominated modern views of economics. It also has wide applications. He was one of the philosophers to point out that nations can become rich, free and powerful through peace, trade and invention. Although the Scottish Enlightenment ended a long time ago, the ideas which evolved at that time still underpin(构成的基础)our theories of human exchange and enquiry. It also exists in Scotland itself in an educational tradition that combines academic excellence with orientation(方向)。 1 Scotland is the right place to receive a first-class education. A Right B Wrong C Not mentioned 2 According to Arthur Herman, the Scots developed many important ideas which modern life depends on. A Right B Wrong C Not mentioned 3 Philosophers had come to know the importance of studying humanity even before the Scottish Enlightenment took place. A Right B Wrong C Not mentioned 4 David Hume was the first philosopher to study mankind. A Right B Wrong C Not mentioned 5 Smiths idea has extensive applications. A R
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 移动火化车司机兼火化师复合型人才培养计划
- 市政管网改造中的信息化建设方案
- 市政管网智能运维与巡检方案
- 企业投融资信息管理方案
- 盾构隧道施工中的质量控制方案
- 2026广西贵港市平南县第二人民医院人才招聘26人笔试考试备考试题及答案解析
- 2025贵州安顺市中医院参加“西部联合引才活动”引进专业技术人才2人笔试考试备考题库及答案解析
- 企业员工福利优化方案
- 2025辽宁抚顺市事业单位面向退役大学毕业生招聘150人考试笔试备考题库及答案解析
- 高空吊装技术方案
- 2025年居间服务费合同范本与签订流程
- 2025内蒙古巴彦淖尔市临河区招聘社区工作者80人考试笔试模拟试题及答案解析
- 2025中国华电集团有限公司校园招聘笔试历年参考题库附带答案详解
- 2025年全国低压电工作业证(复审)考试练习题库(900题)附答案
- 2025-2026学年外研版(三起)(2024)小学英语三年级上册期中检测试卷及答案
- 制氧机项目可行性报告
- 肿瘤科简答试题及答案
- 公司货运调度员技能操作考核试卷及答案
- 医务人员专利知识培训课件
- 头疗手法专业知识培训课件
- HALAL清真知识培训内容
评论
0/150
提交评论