




已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
英语选修7外研版m6课时作业Aknow Brecognize Cfind Drealize解析:句意为“直到听到了我的小学同学Jane的自我介绍,我才认出她来”。know知道,认识;recognize辨认出;find找到,发现;realize意识到,实现。答案:B3. Was yesterdays conference successful? Yes._ people attending_ larger than we had expected.AThe number of;was BA number of;wereCThe number of;were DA number of;was解析:从句意可知,与会人数超出了我们当初的预计,the number of意为“的数量”,作主语时,谓语动词用单数。 答案:A4Hi,Mary.Oh,Jenny.I_expect you_so soon.Adont;come back Bdidnt;come backCdont;will come back Ddidnt;would come back解析:根据语境可知,说话前没料到玛丽会这么快回来,故主句谓语用一般过去时,从句用过去将来时。答案:D5. I would like to give you some money,but_I havent got any.Aeventually BunfortunatelyCabsolutely Dconsequently解析:句意:我想要给你一些钱,但是遗憾的是我没有钱。unfortunately不幸地,遗憾地;eventually最后,终于;absolutely绝对地,完全地;consequently所以,因而。答案:B6Go for a trip to Qingdao,OK?_.Id like to see the sea.AI couldnt agree moreBIm afraid notCI believe notDI dont think so8. His_was so strong that I couldnt understand a word he was saying.Anoise BvoiceCaccent Dsound解析:句意:他的口音很浓,他说的话我一个字也听不懂。noise噪音;voice嗓音;accent口音;sound声音(泛指各种声音)。答案:C9. Chinas star hurdler Liu Xiang returned from US after a foot surgery,_the media focused attention.Awith which Bfor whichCon which Dof which解析:考查定语从句。根据后面的focused attention可知,该非限制性定语从句应当用on which来引导。答案:C10As is reported in the newspaper,it was_ that the terrible accident happened.Abecause of her carelessnessBbecause her carelessnessCshe was so carelessDher being careless解析:此处指“由于她的粗心大意,惨祸发生了”。本题应注意强调句式,去除本句中it was和that,再用排除法,即可得出正确答案。答案:A11I myself dont believe in ghosts._,I wouldnt like to be alone in that room at night.AEven so BEven ifCEven since DSo13I am not sure if you_making distinctions of the four tones.Ahave trouble in Bhave troubles withChave difficulties in Dhave troubles in解析:句意:我不确定你是否对区别四个声调有困难。have trouble/difficulty in doing sth.做某事有困难。答案:A14. Shes amazingly cheerful considering all shes had to_. Aget through Bcut through Cgo through Dsee through解析:句意:经历了种种磨难,她还是那么乐观,令人惊叹。get through完成,通过,接通电话;cut through抄近路穿过;go through经历,经受;see through看穿,把进行到底。答案:C15I have some personal affairs to deal with on Sunday.Could I make it 14th July?_.AYou can manage it BThats fine by meCNot a bit of it DGo ahead with it解析:考查交际用语。问句意为“周日我有些个人事情要处理。定在七月十四日行吗?”Thats fine by me.意为“我认为没问题”。答案:B二、阅读理解AHuman bodies tend to store fat as a source of energy for the future.Whenever the quantity of fat contained in the body goes beyond the amount it needs,the body starts storing this redundant_fat in fat cells.Fat cells are present only in certain areas of the body.The larger number of fat cells,the greater fat exists in that area.Every individual has some genetic predisposition(遗传倾向性)which determines where he will store fat.You may have observed that pot bellies or double chins(将军肚和双下颌)run in the family.Besides,men and women tend to store fat at different places.For instance,women store fat in legs and hips(臀部)rather than on stomachs.Men are more likely to carry pounds of fat on their stomachs.The reason why belly fat is so hard to lose is that your normal movements do not put any stress on the belly region.This is a very intelligent strategy by the body to prevent unnecessary consumption of fat.What would happen if your body stored fat in your hands or fingers?In this case,you performed your daily functions.As the body does not want to consume its fat storage unnecessarily,it chooses a safe spot for fat storage.Storing fat on the stomach makes sure that it stays there happily when you only perform basic functions.Besides,the stomach is located in the middle of the body,therefore making it a perfect spot for distributing fat to the entire body.So,whenever the body is required to burn fat for meeting energy requirement,it does not waste any energy distributing energy to faraway organs(器官)Thus,the body does everything it can to preserve the fat staying on stomachs.Many people adopt a completely wrong approach in getting rid of their belly fat.Only the type of exercises like running,cycling and dancing is effective in losing belly fat.Beer,junk food,high fat meats,etc.,result in fat stored on stomachs.语篇解读:我们经常会看到有将军肚和双下颌的人,这与遗传因素有关。而尝试过减肥的人都知道,腹部的肉很难减,你知道这是为什么吗?1What does the underlined word“redundant”in the first paragraph mean?AHarmful.BHealthy.CNot necessary.DLimited in quantity.解析:词义猜测题。根据前文“Whenever the quantity of fat contained in the body goes beyond the amount it needs.”和“this”可知,每当脂肪含量超出身体所需时,身体就会将这些多余的脂肪储存在脂肪细胞中。故“redundant”意为“多余的,不需要的”。答案:C2The body stores fat on the stomach in order to_.Akeep a person healthyBavoid using it unnecessarilyCstore as much fat as possibleDmake a person look beautiful解析:细节理解题。根据第二段“The reason why belly fat is so hard to lose is that your normal movements do not put any stress on the belly region.This is a very intelligent strategy by the body to prevent unnecessary consumption of fat.” 可知,腹部的脂肪不易减掉,身体将脂肪储存在腹部是为了避免不必要的脂肪消耗。答案:B3What does the second paragraph mainly talk about?ABelly fat and health.BHow to lose belly fat.CThe disadvantages of belly fat.DWhy belly fat is hard to lose.BI had picked out the flowers for my wedding carefully.There were white roses,symbolizing purity,ivy(常春藤),representing faithfulness and some other flowers.Midway through our wedding reception,I found myself breathless and happy,chatting with friends and drinking a toast to guests.Suddenly I felt a hand on my shoulder.I turned to see a woman I had met only briefly,a friend of my mother.She held a long tendril(卷须)of ivy in her hand.“This fell out of your flowers when you were on the dance floor,”she said.I thanked her and began to reach for it,when she added,“Do you mind if I keep it?”I was surprised at first.I hardly knew this woman.What did she want with my ivy?I hadnt even thrown my flowers yet.“Go ahead.Keep it,”I said with a smile,and congratulated myself for being polite in the face of a rather strange request.Then the music started up,and I danced off in the crowd.A few months later,she knocked at my door.I hadnt seen her since the wedding.What was all this about?“I have a wedding gift for you,”she said.“Its the ivy you dropped at your wedding.It looked healthy,so I took it home and made a cutting and planted it for you.”Years ago,at her own wedding,someone had done the same for her.“Its still growing,and I remember my wedding day every time I see it,”she said.“Now,I try to plant some for other brides when I can.”I was speechless.What a precious gift Id received!My wedding ivy lived well for many years.As the giver predicted,a glance at the green leaves brings back memories of my wedding.语篇解读:在作者的婚宴上,一位女士拾到了作者常春藤掉落的长卷须,并在征得作者同意后拿走。几个月之后,该女士又把由卷须生长出的常春藤回赠给作者,作者每次看到它都会回想起自己幸福的婚礼。5. From Paragraph 1 we learn that the writer_.Adidnt know the lady wellBwas fond of planting flowersCloved white roses and ivy
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025下半年江苏盐城师范学院招聘专任教师43人笔试参考题库附答案解析
- 2025年许昌襄城县教育体育局招聘政府购岗幼儿园教师笔试模拟试题及答案解析
- 2025西藏阿里地区“五类人员”面向高校毕业生招聘47人笔试参考题库附答案解析
- 2025年内分泌科常见疾病用药选择模拟测试答案及解析
- 2025福建省漳州市对外贸易有限责任公司招聘劳务派遣人员1人笔试备考试题及答案解析
- 2025福建泉州文旅集团第二批招聘17人笔试模拟试题及答案解析
- 2025年妇产科产前检查操作规范考核模拟试卷答案及解析
- 2025年解剖学和组织学器官结构识别模拟考试答案及解析
- 白银市中石化2025秋招面试半结构化模拟题及答案新材料与新能源岗
- 大唐电力盘锦市2025秋招网申填写模板含开放题范文
- 2025年中国建设银行个人信用贷款合同
- 2024-2025学年人教版8年级数学上册《 整式的乘法与因式分解》单元测试试题(详解版)
- 2025年全国网约车试题及答案
- 卫生系统信息安全培训课件
- 文物建筑勘查设计取费标准(2020年版)
- 2025年成考专升本《生态学基础》试题与答案
- 工厂出差安全培训内容记录课件
- 河南省新未来2026届高三上学期9月联合测评政治试卷(含答案)
- 危重孕产妇救治中心评估报告
- 风电项目工程验收规范标准
- 职业人群心理健康知识讲座
评论
0/150
提交评论