




已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
第 6 页 共 6 页单元加餐练(一) 完形阅读组合练.完形填空The night before Christmas, as a second year nursing student, I was on duty in the hospital. When I was _1_ a patient, a voice came from behind, “Merry Christmas! Want anything from the cafeteria? Im _2_ that way, Missy.” I _3_ and saw an old gentleman, who was standing in the doorway, _4_ patiently for an answer. “No, thanks,” I responded.Before _5_ down the hall, he added, “My name is George. Just let me know what I can do for you, Missy. Ill be _6_.”As I was with my patients, George was right beside. I _7_ him spread holiday cheer as he became a guest to the patients who had no _8_ that day. He knew who needed _9_ and who needed to be fed. He _10_ letters and cards to those whose eyes couldnt see the letters on a printed page. Once he noticed a patient suddenly “look funny”, he would _11_ run to the nurses station to summon (请求) aid. That day, we all enjoyed his _12_.When I _13_ took my lunch break, I asked Andrea sitting next to me, “Who is this George fellow? And _14_ is he here on Christmas Day?”“About ten years ago, Georges wife became seriously ill. He spent almost every waking moment by her side. Those two were so _15_ to each other. There was _16_ he wouldnt do for her. Later George started to visit other _17_ while his wife was sleeping or having treatments. He was always here and he seemed to start to like _18_ out wherever he could. And _19_ his wife died one night, he has been a Christmas volunteer here.”Andrea and I finished our lunch in _20_.语篇解读:本文为记叙文。一位老人自从妻子病逝以后一直来医院帮忙,作者为此深深感动。1A.operating onBworrying aboutCplaying with Dcaring for解析:选D由第一句“as a second year nursing student, I was on duty in the hospital”可知,作者作为值班护士,应当是在照顾病人。2A.finding BheadingCmissing Dguiding解析:选B由“Want anything from the cafeteria?”可推断,他的意思是他要往食堂方向去。3A.turned back Bturned upCturned around Dturned out解析:选C由“a voice came from behind”可知,声音是从后面传过来的,所以作者只有转过身才能看到他。4A.waiting BwishingCcoming Dapplying解析:选A由语境可知他站在这里是在耐心地等候作者的回答。5A.jumping BpassingCsettling Ddisappearing解析:选D在去食堂之前他补充说,即消失之前,故选D项。6A.fine BbackCaway Dkind解析:选B由“Just let me know what I can do for you”和“As I was with my patients, George was right beside.”可知,此处老人的意思是他还会回来的。7A.made BsensedCwatched Dheard解析:选C由下文“he has been a Christmas volunteer here”再结合老人后面忙碌的身影可知,作者观察到老人做的这些事。8A.visitors BfriendsCchildren Dworkers解析:选A由“became a guest to the patients”可推断,此处指没有人来探望的病人。9A.encouragement BpraiseCsupport Dassistance解析:选D由“who needed to be fed. He _10_ letters and cards to those whose eyes couldnt see the letters on a printed page.”可知,此处指老人知道谁需要帮助。10A.wrote BreadCsent Dshowed解析:选B由“whose eyes couldnt see the letters on a printed page”可知,老人是帮病人读信或卡片。11A.instantly BnervouslyCdifficultly Dcalmly解析:选A看到病人突然不对劲儿,老人就会立刻跑去护士站,寻求帮助。12A.attitude BgenerosityCfriendship Dpresence解析:选D老人在医院帮了医生、护士很多忙,所以他们很感激他的存在。13A.suddenly BfinallyCimmediately Doccasionally解析:选B忙了一个上午,终于到了午休吃饭的时候,故选B项。14A.why BhowCwhen Dwhere解析:选A由后面的回答可知,作者是在问老人为什么要来医院帮忙。15A.related BaccustomedCopposed Ddevoted解析:选D由“He spent almost every waking moment by her side”可推断,他俩感情深厚,他什么都愿意为妻子去做。16A.something BnothingCeverything Danything解析:选B参见上题解析。17A.patients BdoctorsCnurses Dneighbors解析:选A由上文对老人照顾病人的介绍可知,此处应指他去照顾其他病人。18A.working BholdingChelping Deating解析:选C由语境可判断此处应指在医院帮忙。19A.after BsinceCbecause Donce解析:选B由“he has been a Christmas volunteer here”可知,自从妻子病逝以后他一直是医院的圣诞节志愿者。20A.regret BwarmthCexcitement Dsilence解析:选D讲完、听完老人感人的故事,两个人都沉默了。.阅读理解Here are some great museums you shouldnt miss if you visit Europe one day.Tate Museum, LondonIt is Britains national museum. It exhibits international modern and presentday art where you can view artwork from Matisse, Picasso, Dal, Pollock, and countless others. With about 4.7 million visitors yearly, the museum is the most visited modern art gallery across the globe.Museo Nacional del Prado, MadridConsidered as an important landmark in Madrids art history, it holds a collection of paintings that includes artwork by the biggest names in European art from the 16th to the 19th century. Also, you will find collections of drawings, prints and sculptures and lots of examples of decorative arts and historical documents.Uffizi Gallery, FlorenceConsidered a mustsee in Florence, the Uffizi Gallery displays works from all the major Renaissance artists. It is packed with countless works of beautiful art and statues from the Renaissance period. If you want to visit it, youd better get your tickets online before going or youll end up waiting in line for three hours or more.Louvre Museum, ParisIt is one of the largest museums in the world with 35,000 pieces of art. It is mostly famous for housing the Mona Lisa, The Raft of the Medusa, the Venus de Milo, the Winged Victory of Samothrace, etc. Many who visit will say that one day is not enough to see everything. Admission fees: a 2day pass:42; a 4day pass:56; a 6day pass:69.1To visit the most visited modern art gallery, you should go to _.ALondon BMadridCFlorence DParis解析:选A细节理解题。由Tate Museum, London中的“With about 4.7 million visitors yearly, the museum is the most visited modern art gallery across the globe.”可知,应选A项。2One who is interested in Renaissance art should visit _.Athe Tate MuseumBthe Uffizi GalleryCthe Louvre MuseumDthe Museo Nacional del Prado解析:选B推理判断题。由Uffizi Gallery, Florence中的“Considered a mustsee in Florence, the Uffizi Gallery displays works from all the major Renaissance artists.”可知,应选B项。3How much should a couple pay to visit the Louvre Museum for six days?A.69. B.84.C.112. D.138.解析:选D细节理解题。由Louvre Museum, Paris中的“Admission fees .a 6day pass:69”可知,两个人应付138欧元。加餐练(二)第卷规范增分练.语法填空Almost every day, we discuss the topic of health. _1_ (stay) healthy, we should eat well, work out regularly and have a healthy lifestyle.Eat different kinds of food, _2_ (especial) fruit and vegetables. We all know that eating fruit and vegetables keeps us healthy, _3_ many of us only eat our favorite food. Remember that we can only get _4_ our body needs by eating a wide variety of food. When you are eating, notice how your body feels. When your stomach is full, stop _5_ (eat). If you always eat too much, most probably you _6_ (become) out of shape.Drink water and milk often. Everyone _7_ (know) that water is important to us. Besides water, kids also need plenty of calcium, and milk is rich in calcium. If you are 9 years old or older, you should drink _8_ least three cups of milk every day.It is also of great _9_ (important) to lead a healthy lifestyle. Limit the amount of time you spend watching TV and playing computer games. Spend more time doing sports, and youll be healthy and _10_ (energy)语篇解读:本文为说明文。我们每个人都渴望健康,要想保持身体健康,我们需要吃好、定期锻炼,并养成良好的生活习惯。1To stayTo stay healthy是不定式短语作目的状语。2especiallyespecially表示“尤其”。3but前后两句之间意义上存在转折关系,用but连接。4whatwhat our body needs是宾语从句。5eatingstop doing sth.表示“停止做某事”。6will become这里指的是吃太多后将会发生的事,故用一般将来时。7knows不定代词作主语时,谓语动词用单数。8atat least表示“至少”。9importance空格中所填单词在句中作介词of的宾语,且前面有形容词great修饰,需用important的名词形式。10energetic空格中所填单词与前面的healthy相并列,因此该空需用energy的形容词形式。.短文改错What a long winter vacation! I stay at home doing nothing except homework every day as a robot. One day, an idea occurred to me, “Why not to find a parttime job to learn something new?” The next morning, after visiting many shop, I was lucky enough to find one in small but pretty cake shop. When a tiredlooking old man came in to buy a cake, I immediate helped him sat down in a chair and then brought him the cake. After he paid for them, I said thanks to him. He looked so happy that he praised me with a satisfying smile. From this, I learned:“Be good to others or they will be good to you.”答案:第二
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025食堂安全培训考试题含答案
- 2025年二建水利b证考试真题及答案
- 2025年食品安全管理员业务培训试题附答案
- 2025年国际汉语教师证书考试基础汉语试卷含答案
- 营销资源方案
- 咨询公司提供的服务方案
- 阻燃剂喷洒施工方案
- 重点项目比拼活动方案策划
- 象棋营销方案
- 展会地毯施工方案范本
- 2025年中国建设银行个人信用贷款合同
- 2024-2025学年人教版8年级数学上册《 整式的乘法与因式分解》单元测试试题(详解版)
- 2025年全国网约车试题及答案
- 卫生系统信息安全培训课件
- 文物建筑勘查设计取费标准(2020年版)
- 2025年成考专升本《生态学基础》试题与答案
- 工厂出差安全培训内容记录课件
- 河南省新未来2026届高三上学期9月联合测评政治试卷(含答案)
- 危重孕产妇救治中心评估报告
- 风电项目工程验收规范标准
- 职业人群心理健康知识讲座
评论
0/150
提交评论