免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
阅读强化训练(六)(建议用时:25分钟) 阅读理解Robert Frost, popular for his rural life poetry, was born in San Francisco, California on March 26, 1874.Frost published several poems in his high school magazine, and he sold his first poem called My Butterfly:An Elegy for D|S15 in 1894. It was published in the New York Independent edition on November 8,1894. He then went on a journey to Virginia. He studied at Harvard University for two years. Although he was a very good student at Harvard, he left it to support his family.Just before dying, his grandfather bought a farm for him and his wife. Frost worked on the farm for nine years, writing early in the mornings. During this time, Frost had written several poems which became popular later on. Eventually, his farming failed, which drove Frost back to the education field from which he had started. From 1906 to 1911, he served as an English teacher at New Hampshires Pinkerton Academy and afterwards at the New Hampshire Normal School in Plymouth, New Hampshire.In 1912, Frost with his family moved to Great Britain, and lived at first in Glasgow. Later, he settled in Beaconsfield outside London. His first poetry book titled A Boys Will was published the very next year. In England, Frost became friends with some important people like Edward Thomas, a member of the group known as the Dymock Poets, TE. Hulme, and Ezra Pound. Being surrounded by these friends, Frost published some great works in England. In 1915, after World War started, he returned to America and bought a farm in Franconia, New Hampshire. There he built a career in writing, teaching and lecturing. This family habitat served as his summer home until 1938. The house is now kept as the Frost Place, a museum and poetry conference site.【解题导语】本文是一篇记叙文。Robert Frost是美国一位著名的乡村诗人,他的诗作从农村生活中汲取题材。文章介绍了他的主要生活经历。1Why did Frost leave Harvard University?AHis family was in need of money.BHis family asked him to do so.CHe had to work on the farm.DHe had graduated from it.A解析:细节理解题。根据第二段中的Although he was a very good student at Harvard, he left it to support his family.可知,他家需要钱。2What did Frost do while living on the farm bought by his grandfather?AHe wrote poems there all day.BHe published his first poetry book.CHe wrote several successful poems.DHe worked as a parttime English teacher.C解析:细节理解题。根据第三段中的During this time, Frost had written several poems which became popular later on.可知,他写了几首很成功的诗。3While in England, Robert Frost_Abuilt his career in writingBlearnt how to write poems from othersCwas actively influenced by some peopleDbecame a member of the Dymock PoetsC解析:推理判断题。根据第四段中的Being surrounded by these friends, Frost published some great works in England.可知,Frost受到一些朋友的积极影响。4What can we learn about Frost?AHe was fond of running a farm.BHe had to write poems to support his family.CHe made a lot of money from writing poems.DHis life on the farms greatly influenced his poems.D解析:推理判断题。根据第一段中的Robert Frost, popular for his rural life poetry以及他在农村生活多年的经历可知,应选D。 完形填空Living in the city and living in the countryside both have many advantages for children._1_ the city may offer better educational opportunities, I believe that it is _2_ for children to live in the countryside than in the city.One of the worst _3_ of living in the city is the _4_Cars produce exhaust, and people often just throw their rubbish anywhere they see fit, _5_ dealing with it properly.Also, many businesses and factories _6_ a lot of waste.All of this _7_ the dirty air in cities.This isnt healthy for anyone, _8_ for children.For their lungs to _9_properly, they need to be able to breathe in fresh, _10_ air.They dont have this chance in cities, but they do in the countryside, where there are fewer cars and more trees and plants than in the _11_Besides, children living in cities often miss the chance to learn about _12_They can learn about it from textbooks and museums, but they dont truly get to _13_ it like they would if they lived in the countryside.In the countryside, children can _14_ plants and animals grow, and they can learn about the part they all play in bringing balance to the Earth._15_, they come to _16_ the natural world, instead of taking it for granted(认为是理所当然的)Lastly, living in the countryside is better for children _17_ they have a chance to play freely and get better _18_ than in the city.Cities are so full of people, cars and buildings.In the countryside, children can play freely _19_ having to worry about crashing into other people or getting hit by a car.And this gives them a chance to get the type of exercise they _20_ to grow into healthy adults.【解题导语】本文是一篇议论文。文章主要讨论了孩子生活在农村的好处。1A.WhenBWhileCSinceDIfB解析:前后句之间表示转折让步关系,故用“尽管(While)”。2A.luckierBeasierChealthierDfunnierC解析:由文中的描述可知,作者认为孩子生活在农村比生活在城市“更健康(healthier)”。3A.aspectsBmistakesCfearsDfeelingsA4A.smellBlightCpollutionDgasC解析:由下文的描述可知,生活在城市最不好的“方面(aspects)”之一是“污染(pollution)”。5A.in case ofBexcept forCin favor ofDinstead ofD解析:人们乱扔垃圾,“而不是(instead of)”妥善处理垃圾。6A.produce BstoreCcauseDburyA解析:许多企业和工厂也“产生(produce)”大量的废物。7A.turns toBresults fromCcontributes toDcomes fromC解析:所有这些都“导致(contributes to)”城市的空气非常脏。8A.especiallyBsimplyCmostlyDmainlyA解析:城市的空气污染对于人们来说是不健康的,“尤其是(especially)”孩子。9A.enterBperformCfillDdevelopD10A.warmBthinCcleanDcoolC解析:小孩的肺要正常“发育(develop)”,他们需要呼吸新鲜、“干净的(clean)”空气。11A.townBcityCschoolDstreetB解析:由上文中的living in the city可知,农村比“城市(city)”有更多的树和植物。12A.natureBlanguageCsocietyDhistoryA解析:由下文中的the natural world可知,生活在城市的孩子经常错过了解“自然(nature)”的机会。13A.recognizeBexperienceCunderstandDchangeB解析:生活在城市的孩子没有机会真正去“体验(experience)”大自然。14A.showBmakeChelpDwatchD解析:在农村,小孩可以“观察(watch)”植物和动物生长。15A.BesidesBHoweverCThereforeDOtherwiseC16A.createBseeCviewDappreciateD解析:“因此(Therefore)”,孩子们能够“欣赏(apprec
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 外贸参展营销方案
- 楼梯专项施工方案
- 私人奶茶营销方案
- 餐厅营销思维方案
- 沏茶特色活动策划方案
- 色差修复施工方案
- 营销活动策划方案摘要
- 安踏店长营销方案
- 幼儿园小班体育活动夹球跳游戏方案
- 个人车辆抵押贷款合同样本
- 第一章(诱发电位概论)+第二章(体感诱发电位)(2013年)
- GB/T 27924-2011工业货架规格尺寸与额定荷载
- GB/T 25085.3-2020道路车辆汽车电缆第3部分:交流30 V或直流60 V单芯铜导体电缆的尺寸和要求
- GB/T 242-2007金属管扩口试验方法
- GB/T 20878-2007不锈钢和耐热钢牌号及化学成分
- 政治理论水平任职资格考试题库
- 主令电器(课用)课件
- 多孔动物门海绵动物
- 电子物证专业考试复习题库(含答案)
- 夜场小姐规章制度
- 思想政治教育学原理整套课件完整版电子教案课件汇总(最新)
评论
0/150
提交评论