已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Part LISTENING COMPREHENSIONSECTION A MINI-LECTURE1. humans / human species2. intelligence3. learn from others4. repeat5. others wisdom/other peoples wisdom6. accumulate7.an evolutionary dilemma8.watching others/watching other people9. systems of communication10. knowledge and wisdom11. benefits of cooperation12. identity establishment/establishment of identities13. isolation14. communication15. different languagesSECTION B INTERVIEW1. Which aspect of the election event is the interviewee most concerned about?答案:D. Direction of the electoral events.2. Why was the announcement made yesterday, according to the interviewee?答案:B. The date had been set previously.3. According to the BBC interviewer, why did the electoral institutions want to prepare the ground?答案:D. To stop complaints from the loser.4. What did the interviewee think of the BBCs reason of preparing the ground?答案:D. Ill considered.5. What is the interviewees attitude towards establishing a parallel presidency?答案:C. Opposed.6. What does the interviewee think both candidates need to do?答案:D. Seek support from important sectors.7. What was the margin of victory at the time of the interview?答案:C. 56%-44%.8. Who should be responsible for dealing with the fraud in the election?答案:B. Electoral institutions.9. What does the interviewee think of the problem in the Afghan election?答案:D. It occurred elsewhere.10. What is the interview mainly about?答案:A. Problems in the electoral process.Part II READING COMPREHENSIONSECTION A MULTIPLE-CHOICE QUESTIONSPASSAGE ONE11. The Australians want a strong flow of immigrants because .答案:A. immigrants speed up economic expansion12. Australia prefers immigrants from Britain because .答案:C. they easily merge into local communities13. In explaining why some migrants return to Europe the author答案:B. emphasizes the variety of their motives14. Which of the following words is used literally, not metaphorically?答案:D. “selective” (Para. 6).15. Para. 11 pictures the Australians as .答案:B. ungenerous.PASSAGE TWO16. According to the author, which of the following advantages of bilingualism is commonly accepted?答案:B. Better task performance.17. According to the passage, that language influences thought may be related to .答案:D. the slowdown of thinking in a second language18. What is the authors response to the question at the beginning of Para. 8?答案:A. Its just one of the popular tales of national stereotypes.19. Which of the following statements concerning Para. 9 is correct?答案:C. Grammar is unnecessarily a condition for change in personality.20. In discussing the issue, the authors attitude is .答案:B. objectivePASSAGE THREE21. She quickened her steps because she .答案:C. wanted to look like someone working there22. Why didnt she enter Storm and King the first time?答案:A. She was too timid to enter the building.23. What does “every foot of her progress being a satisfactory portion of a flight which she gladly made” mean according to the context (Para. 2)?答案:D. She just wanted to leave the place.24. Why did she feel greatly relieved (Para. 7)?答案:B. She was kindly received by the clerk.SECTION B SHORT-ANSWER QUESTIONSPASSAGE ONE25. What do “promise” and “should” in Para. 2 imply about the authors vision of Australias economy?答案:Australian economy cannot achieve fast development as assumed without immigrants.26. Explain the meaning of “the growth of national groups” according to the context (Para. 7).答案:The increase of groups formed by immigrants from different sources.PASSAGE TWO27. Explain the meaning of “The choice between two languages is a huge prime.” according to the context (Para. 6).答案:Different languages trigger different related memories and feelings.28. What reasons does the author give to explain why people feel different when speaking different languages?答案:Asymmetric language competence and the priming effect.29. What does the author focus on in the passage?答案:Whether different languages confer different personalities.PASSAGE THREE30. Select and write down at least THREE words or phrases in Para. 1 describing the girls inner feelings while walking in the streets looking for a job.答案:Lacked courage, indefinable shame, weakening heart, hesitating and helpless.31. Explain the meaning of “So severe a defeat told sadly upon her nerves.” according to the context (Para. 2).答案:The severe defeat made her sad and disheartened.32. In “It was a severe set-back to her recently pleased mental state.” (Para. 16), what does “her recently pleased mental state” refer to according to the context?答案:Courage and joy gained from her previous reception.答案解析:Part III LANGUAGE USAGE1. casethe2. aslike3. smallsmaller4. specialtywhile5. raiserise6. it alsobut7. thethe8. wereare9. WhenWhile10. understandunderstanding参考译文:When life gives us lemons, literature books provide us with an achievable realm that is better than reality. The water described in the books may be clearer than the water in our real life and the sky is bluer than w
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 时事政务考试题库及答案
- 月嫂证考试试题及答案完整题库
- 机车乘务员试题
- 产科成分输血应急预案(3篇)
- 医患关系倡议信范文
- 教务管理系统软件
- 2025年司法考试(刑法法规与案例分析)备考试题及答案解析
- 2025年管理员个人工作总结范例(3篇)
- 2025年司法考试(刑事诉讼)真题(附答案)
- 人力资源管理的创新趋势与实践案例
- 温湿度计内部校准操作规程
- 国家开放大学《财政与金融(农)》形考任务1-4参考答案
- 农药植保基础培训
- 宣讲关于网络强国的重要思想专题课件ppt
- 区危化品运输车辆停车场专项应急预案
- 明火作业证在线考试
- 35千伏集电线路工程专业监理实施细则
- 两篇古典英文版成语故事狐假虎威
- GB/T 20428-2006岩石平板
- for循环的应用 课件 高中信息技术
- 甲A写字楼物业管理手册
评论
0/150
提交评论