必修三Unit3TheMillionPoundBankNote_第1页
必修三Unit3TheMillionPoundBankNote_第2页
必修三Unit3TheMillionPoundBankNote_第3页
必修三Unit3TheMillionPoundBankNote_第4页
必修三Unit3TheMillionPoundBankNote_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、.阅读理解AIn what can only be described as a heroic act,a golden retriever managed to save his owner s life by lying on top of him for almost 24 hours to keep him from freezing to death after slipping on ice and breaking his neck.On New Year s Eve,64-year-old Bob, who chose not to reveal his last name f

2、or privacy reasons,of Petoskey,Michigan ,was watching a football game between Clemson and Ohio State.It was around 10 : 30 p m.when he decided to go outside and fetch some more wood for his fireplace wearing only long underpants ,slippers and a shirt.He had taken the short,15-foot walk to the firewo

3、od shed thousands of times before , but this time his poor choice of footwear made him slip, and the fall left him unable to move.“ I was screaming for help , but my nearest neighbor is about a quarter mile away and it was10: 30 pm.,but my Kelsey came ,” Bob recalls. “ By morning my voice was gone a

4、nd I couldn t yell for help ,but Kelsey didn t stop barking.She kept barking for help ,but never left my side.She kept me warm and alert.I knew I had to hold on through this and that was my choice to stay alive. ”语篇解读 本文是一篇记叙文。文章讲述了一条金毛猎犬在寒冷的夜晚救了自己主人的性命的故事。1 Who saved Bob s life?A His friend.BHis ne

5、ighbor.CHis son.D His dog.解析: 细节理解题。从文章第一段第一句中的“a golden retriever managed to save hisowner s life ”可知,是鲍勃的狗救了他的性命。故选D 项。答案: D2 What was the reason for Bob s slipping?A He seldom went out at night.BHe didn t wear proper shoes.CIt was too dark to see clearly.D The weather was freezing cold.解析: 细节理解题。

6、从文章第二段最后一句的“ but this time his poor choice of footwearmade him slip ,and the fall left him unable to move ” 可知,他穿不合适的鞋是他摔倒的主要原第 1页因。故选 B 项。答案: B3 What can be learned about Bob from the story?A He was shy in public.BHe liked playing football.CHe lived all by himself.D He got on well with neighbors.解析

7、:推理判断题。 从文章第三段第一句的“but my nearest neighbor is about a quarter mileaway”可以看出,鲍勃并没有提及家人,且最后是他的爱犬救了他,故可推断出鲍勃是独自生活。答案: CBIt is such a common occurrence that no one ever wonders from where it came.But the telephone has a fascinating story behind it.It is the story of Alexander Graham Bell.He was born in

8、Edinburgh ,Scotland in 1847.The son of a man who was bitten by the workings of the human voice , how it is produced and used , and especially teaching the deaf howto use it, young Alexander Graham Bell grew up with his father s such strong feelings.In 1870 ,because of poor health,he migrated to Cana

9、da.It was not long before his success in teaching the deaf to speak brought him to the attention of a wealthy merchant in Boston who wanted Bell to help her daughter , Mabel.Finally , Mr.Bell and Mabel fell in love. It was she whoinspiredhim to develop theremarkable instrumentthat transformed speech

10、 into electricalimpulses (脉冲 )that could then be changed back into human speech at the end of a wire.In1877, he and Mabel were married.He later became an American citizen.Alexander Graham Bell was showered with the praise of the world.Honors came to him fromall the points of the compass.He went on t

11、o other discoveries ,many of them.But in his own view , he was most proud of his efforts to help the deaf.So ,when the government of France awarded him the Volta Prize for inventing the telephone , he combined this monetary award with the money he made from selling the patent on another invention to

12、 establish the Volta Bureau in Washington ,D.C.Its purpose was to fund research on deafness.Today , it is called the Alexander Graham Bell Association for the Deaf and Hard of Hearing.Its role has been changed to providing the latest information for the deaf of the world on how best to deal with the

13、ir disability.语篇解读 本文是一篇记叙文。文章简单介绍了有关贝尔的情况、他的伟大发明以及他对聋人所做的贡献。第 2页4 Which of the following can replace the underlined phrase?“ bitten by”A Fed up with.B Familiar with.CIn harmony with.D Enthusiastic about.解析: 猜 。根据画 部分后的“ the workingsof the human voice , how it isproduced and used,and especially teac

14、hing the deaf how to use it ,young Alexander Graham Bellgrew up with his father s such strong feelings ” 可知, Bell 伴着父 的 种 烈的感情 大,再根据第三段中提到的Bell 教 人 可知,Bell 的父 是 衷于人 的声音。故D 项“ 感 趣, 衷于” 与画 部分意 相近。答案: D5 What does the author say about Bell?A He married a deaf woman.BHe taught the deaf to use telephones

15、.CHe was funded by a merchant.D He was inspired by his father to invent telephones.解析: 推理判断 。根据第三段中的“his success in teaching the deaf to speak brought himto the attention of a wealthy merchant in Boston who wanted Bell to help her daughter, Mabel”可知, Bell 在教 人 方面的成功使他被一名波士 富商注意到,他想 Bell 帮帮他的女儿 Mabel

16、 ,由此可推知,Mabel 也是一名 人。后来Bell 和 Mabel 婚了,因此A 项 “Bell娶了一名 人 ” 正确。答案: A6 What is the Volta Bureau mentioned to show?A The necessity to care about the deaf.BBell s other discoveries.CBell s passion in helping the deaf.D The purpose of the organization.解析: 推理判断 。根据第四段中的“he was most proud of his efforts to

17、 help the deaf”和“he combined this monetary award with the money he made from selling the patent on anotherinvention to establish the V olta Bureau.fund research on deafness”,再 合上文提到的他受到父 衷人 声音、教 人 等的影响,自己也教 人 的内容可知,成立Volta Bureau第 3页进一步说明了Bell 对帮助聋人的热情。答案: C7 What may the paragraph that follows be a

18、bout?A The development of the Association.BExamples of Bell s other inventions.CSomething about his family.D Bell s death and his influence.解析: 推理判断题。 本题初看四个选项,仿佛每项的内容都可以入选,但是第四段已经简单介绍了Alexander Graham Bell Association for the Deaf and Hard of Hearing的前身和现在的作用,因此下一段不会再介绍它的发展了;第四段中提到Bell 有多项发明,但他最为自豪

19、的还是帮助聋人的努力,并且建立了一个帮助聋人的组织,因此下一段也不会介绍他的其他发明;第二段和第三段已经提到了Bell 的父亲和妻子了,因此下一段亦不会再介绍他的家人。本文介绍了Bell 的成长环境、移居加拿大、结婚、成为美国公民和获奖等人生大事,可推知本文的写作目的是简要介绍Bell 的生平和成就,因此下一段很可能会提到Bell 的逝世和他的影响。答案: D .阅读七选五Why is volunteering important?When it comes to service work the most out of your voluntary work.,it is important

20、 to realize that the actual goal should be getting 1Gaining new/social experiencesVolunteering allows students to get involved with new things and develop social and academic skills that couldn t be learned in a classroom environment. 2Giving and helping othersVolunteers create better environments f

21、or others ; they create healthier communities and theybrighten lives.Jill , a senior student, has been a volunteer in her community for more than threeyears.3“ They always tell me how great we sound and how they wish they had taken time tolearn an instrument in their youth.”Creating connections with

22、 people4Not only does the voluntary work you do show who you are as a person, but it reflectsmany positive qualities that possibly employers and admission officers want to see.Volunteeringallows you to meet a wide variety of people from all sorts of walks of life.第 4页5Volunteering isn t one of the m

23、ost attractive jobs , but it is one of the most beneficialanduplifting ( 令人振奋的 ) It s taking some time out of your day and helping others.V oluntary work makes us feel good.It builds self- confidence and lifts up the spirits.A Building career choicesBDeveloping a sense of achievementCVolunteering me

24、ans a lot more.D Building relationships with people is very important.E. Volunteering is an excellent way to improve your independence.F She volunteers by performing in concerts for senior citizens.G Volunteering allows you to experience different environments and situations.语篇解读 本文主要介绍了做志愿工作的意义。1 解

25、析: 根据上文的 “When it comes to service work, it is important to realize that theactual goal should be getting the most out of your voluntary work.” 并结合文章的标题可推知,此处开始导入做志愿工作的意义,起承上启下的过渡作用,所以选C 项。答案: C2解析: 根据本段标题 “Gaining new/social experiences”可推知,志愿工作会让志愿者有不同的体验,所以选G 项。答案: G3解析: 根据下文的 “They always tell m

26、e how great we sound and how they wish they hadtaken time to learn an instrument in their youth.”可推知,志愿者Jill 做的志愿工作应该是弹某种乐器, F 项 “ 她志愿在音乐会上给老年人演奏”最合适。答案: F4 解析: 根据本段的标题“Creating connections with people”可推知,志愿工作对增强人际关系是很重要的,所以选D 项。答案: D5 解析: 空处为本段小标题,根据下文的“ Voluntary work makes us feel good.It builds

27、self-confidence and lifts up the spirits.”可推知,志愿工作让人感觉良好,增强自信心,令人振奋,拥有成就感,所以选B 项。第 5页答案: B .语法填空I had in my hands two boxes which God gave me 1.(hold) He said,“ Put allyour sorrows in the black box , and all your 2.(enjoy)in the gold box. ”I listened tohis advice, and in the two boxes I stored both

28、myjoys and sorrows.The gold one became 3.(heavy) each day, while the black one was as light as before.With 4.(curious) , Iopened the black one;I wanted to find out why.And I saw,in the base of the box ,a hole which 5.(I) sorrows had fallen out through.I showed thehole to God , andthought about it 6.(careful)for a long time , “ I wonder 7.my sorrows could be.” He smiled a gentlesmile 8.said,“ My child ,they re all he

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论