下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、名校名 推荐2018 学年度人教版必修二unit 1cultural relicsperiod3learning about language课时作业 .用所给词的适当形式填空1. this project _ (design)to help landless people just didnt work out asplanned.2. the children insisted that their rooms _ (decorate)in amazing colors.3. after the quarrel, i tried all my best _ (remove)the misu
2、nderstanding between us.4. the miracleis thatthe old temple _ (survive)withoutany damagewhen thebig earthquake happened.5. the mountain village i visited last week is made up of 30 families _(belong)to five nationalities(民族 ).6. there is still some _ (doubt)whether the system will work even though e
3、verything has been considered.7. just remove those thoughts from your mind -they re crazy and not worth _(think)about.8. hurry up!we need to get to the top of the mountain before the sun _ (sink)inthe west.答案 : 1. designed2. be decorated3. to remove4. survived5. belonging6. doubt 7. thinking8. sinks
4、 .完成句子1. its well-known that cultural relics _. (belong)众所周知 ,文化遗产属于全人类。2. _ the project has many advantages. (doubtn. )毫无疑问这项工程有很多优势。3. he _and so he was called “the most beautifulbus driver ”. (think)他受到高度评价 ,被称为“最美公交司机” 。4. his suggestion _. (worth)他的建议值得考虑。5. someof the tourists_whilemost of the
5、m were missing.(survive)- 1 -名校名 推荐有些游客从轮船事故中逃生,然而大部分失踪了。6. little john prefers to walk to school _. (rather)小约翰喜欢走着去上学 ,而不愿骑自行车。7. the theory _ a great scientist. (prove)这个理论证明他是一位伟大的科学家。8. many people _ his funny action. (amazed)很多人惊异于他的滑稽行为。9. _ that someone had broken into the office. (evidence)
6、有某些证据说明有人已闯入办公室。10. the boy student _ a candidate to attend the english contest. (select)这位男学生被选为候选人去参加英语竞赛。答案 : 1. belong to the human beings2. there is no doubt that3. was highly thought of4. is worth considering5. survived the ship accident6. rather than ride a bike7. proved him to be8. are amaze
7、d at9. there was some evidence10. was selected as .阅读理解my grandparentsactivelypracticedsimplicity.they both grew up in very large families and livedthrough the great depression.saving for a rainy dayand avoiding superfluous consumption were theirlifephilosophy.rather than seeking fulfillmentthroughm
8、aterialitems,they choseto spend really simple life together, with family and in nature.over the years my grandparentsnoticeddramaticchanges in theircommunity. every- 2 -名校名 推荐year more farmland was destroyed to build larger and larger homes. as real estateprices rose, many of their neighbors sold th
9、eir little homes and land. soon theirswas the only small house on the block,surroundedby a sea ofmansions. my grandparentsbuilt and lived in a small 600-square-foot cottage for most of their adult lives.lots of family members encouraged my grandparents to expand their little old house.but they didn
10、t want a bigger one. they loved their little house and were contentwith what they had.my grandparentsavoideda consumptive( 浪费的 )lifestyleby paintingand repairingthe house themselves. they lived in a small home, but had a huge garden. they lovedgardening and planting because it reduced theirgrocery b
11、ill,improvedtheirhealth,and gave them an excuse to be outside.they alsoreused and recycled everything.forinstance, they had driven the same car for over 15 years and didn t buy a new oneuntil the old chevrolet was worn out.from my grandparents, i learned an important lesson: it is possible to live a
12、simple and fulfillinglife.my grandparents taughtme thatlivinga simplelifeisn t about self-deprivation. instead, its about giving yourself the time, freedom,and money to pursue your dreams. becoming debt free, downsizing to a smaller home,and going car-lite(减少用车频率 )area few ways totake control ofyour
13、lifeand startpursuing your dreams.【文章大意】过简朴的生活不是自找苦吃,而是给自己时间、 自由和金钱去追逐自己的梦想。1. the community s changes include all the following except that . a. people built more farmlandb. the neighbors sold their housesc. the houses became more expensived. many mansions were built there【解析】 选 a。细节理解题。由第二段的第二句可知a
14、 项说法错误 ,与文章内容不相符。 b、c、 d 三项均可在文中找到依据。故选a 项。2. the authors grandparents didnt expand their house because.a. they didn t accept the family members adviceb. their house was really new and large enough- 3 -名校名 推荐c. they were satisfied with the house they lived ind. they were too old to do any house-buil
15、ding job【解析】 选 c。细节理解题。由第二段的最后一句可知,他们对自己所住的房子很满意,所以不扩建自己的房子。3. which of the following is a consumptive lifestyle in the author s grandparents opinion?a. repairing the house themselves.b. planting vegetables in the garden.c. reusing and recycling things.d. changing cars in a short time.【解析】 选 d。细节理解题。由第三段的第一、三、四句可知,在作者的祖父母看
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年安徽卫生健康职业学院单招职业倾向性考试题库附答案解析
- 石横特钢集团招聘笔试题及答案
- 2025年宜春幼儿师范高等专科学校单招职业技能考试模拟测试卷附答案解析
- 2025年重庆移通学院单招职业技能测试模拟测试卷附答案解析
- 2024年浙江舟山群岛新区旅游与健康职业学院单招职业适应性测试模拟测试卷附答案解析
- 2023年湖南幼儿师范高等专科学校单招职业技能考试题库附答案解析
- 2025年云南城市建设职业学院单招职业技能测试题库附答案解析
- 2026年上海电力大学单招(计算机)测试备考题库必考题
- 2024年新疆职业大学单招职业倾向性测试模拟测试卷附答案解析
- 2024年河南省南阳市单招职业倾向性测试题库附答案解析
- 贵州兴义电力发展有限公司2026年校园招聘备考题库及一套参考答案详解
- 2025年天津大学管理岗位集中招聘15人备考题库完整答案详解
- 2025内蒙古鄂尔多斯市鄂托克旗招聘专职社区人员30人考试笔试备考试题及答案解析
- 三方协议模板合同
- 2026年元旦校长寄语:向光而行马到新程
- 玉米质押合同范本
- 钢结构报废回收合同2025年版本
- 2025西部机场集团航空物流有限公司招聘笔试考试参考题库及答案解析
- 2025年纪检部个人工作总结(2篇)
- 大学生创业计划书word文档(三篇)
- 材料科学基础辅导与习题-上交课件 材料科学基础教程及习题 上海交通大学
评论
0/150
提交评论