下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、姓名:_ 班级:_ 学号:_-密-封 -线- 职称英语等级考试综合c级模拟试题(五)考试时间:120分钟 考试总分:100分题号一二三四五总分分数遵守考场纪律,维护知识尊严,杜绝违纪行为,确保考试结果公正。一、单选题(词汇选项(第115题,每题1分,共15分) 。下面共有l5个句子,每个句子中均有1个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的4个选项中选择1个与划线部分意义最相近的词或短语。)1、第一部分:词汇选择(第1-15题,每题1分,共15分)下面共有15句子,每个句子均有一个词或短语划有底横线,请从每个句子后面所给的四个选项中选择一个与划线部分意义最相近的词或短语。答案一律涂在答题卡相
2、应的位置上。.since the great depression, lc) climated) harvest标准答案: d3、the klondike was the scene of one of the biggest gold rushes the world has ever known.a)locationb) viewc) eventd) landscape标准答案: a4、jim has gained so much weight that a lot of his clothes dont fit him any more.a) put offb)put downc) pu
3、t ond) put up标准答案: c5、when she was invited to the party, she readily accepted.a) willinglyb) suddenlyc) firmlyd) quickly标准答案: a6、because of her rudeness to the customers, the waitress has been fired.a) expiredb) resignedc) designedd) dismissed标准答案: d7、a plastic wheel can be as tough as a metal one.a
4、) usefulb) tightc) roughd) strong标准答案: d8、the city has decided to do away with all the old buildings in its center.a) get rid ofb) move awayc) repaird) paint标准答案: a9、a will is a document written to ensure that the wishes of the deceased(死者) are realized.a) fulfilledb) affectedc) advisedd) received标准
5、答案: a10、a beautiful woman attended to me in that store yesterday.a) waited onb) talked toc) spoke tod) stayed with标准答案: a 11、there is always excitement at the olympic games when an athlete breaks a previous record of performance.a) beatsb)matchesc) maintainsd)announces标准答案: a12、loud noises can be an
6、noying.a) hatefulb) painfulc) horrifyingd)irritating标准答案: d13、they always mock me because i am ugly.a) smile atb) look down atc) look up tod)laugh at标准答案: d14、these are our motives for doing it.a) reasonsb) argumentsc) targetsd)stimuli标准答案: a15、the conference explored the possibility of closer trade
7、 links.a) rejectedb) investigatedc) proposedd) postponed标准答案: b二、匹配题()16、第二部分:阅读判断(每题1分,共七分)阅读下面这篇短文,短文后列出了七个句子,请根据短文的内容对每个句子作出判断。如果该句提供的是正确信息,请在答题卡上把a涂黑;如果该句提供的是错误信息,请在答题卡上把b涂黑;如果该句的信息文章中没有提及,请在答题卡上把c涂黑american sportsthe united states is a sports-loving nation. sports in america take a variety of f
8、orms: organized competitive struggles, which draw huge crowds to cheer their favorite team to victory; athletic games, played for recreation anywhere sufficient space is found; and hunting and fishing. most sports are seasonal, so that what is happening in sports depends upon the time of year. some
9、sports are called spectator sports, as the number of spectators greatly exceeds the number playing in the game.baseball is the most popular sport in the us. it is played throughout the spring and summer, and professional baseball teams play well into the fall. although no other game is exactly like
10、baseball, perhaps the one most nearly like it is the english game of cricket.football is the most popular sport in the fall. the game originated as a college sport more than 75 years ago. it is still played by almost every college and university in the country, and the football stadiums of some of t
11、he largest universities seat as many as 80,000 people. the game is not the same as european football or soccer. in american football there are 11 players on each team, and they are dressed in padded uniforms and helmets because the game is rough and injuries are likely to occur.basketball is the win
12、ter sport in american schools and colleges. like football, basketball originated in the us and is not popular in other countries. many americans prefer it to football because it is played indoors throughout the winter and because it is a faster game. it is a very popular game with high schools, and
13、in more than 20 states, state-wide high school matches are held yearly.other spectator sports include wrestling, boxing, and horse racing. although horse-racing fans call themselves sportsmen, the accuracy of the term is questionable, as only the jockeys who ride the horses in the races can be consi
14、dered athletes. the so-called sportsmen are the spectators, who do “not assemble” primarily to see the horses race, but to bet upon the outcome of each race. gambling is the attraction of horse racing.练习:1. hunting and fishing are mainly favored by men, young and old, in the us.a. right b. wrong c.
15、not mentioned2. professional baseball teams can continue to play for a long period of time in the fall after the regular baseball seasons of spring and summer.a. right b. wrong c. not mentioned3. baseball shares many features with the english game of cricket.a. right b. wrong c. not mentioned4. foot
16、ball can be classified as a spectator sport.a. right b. wrong c. not mentioned标准答案: c,a,a,a17、5. many americans like basketball better than football because the latter is so harsh that players have to wear special uniforms.a. right b. wrong c. not mentioned6. basketball in american is so popular wit
17、h universities that nationwide university matches are held yearly.a. right b. wrong c. not mentioned7. horse-racing fans cannot be considered sportsmen because they are spectators whose primary interest is gambling.a. right b. wrong c. not mentioned标准答案: b,c,a 18、1.paragraph 2_2.paragraph 3_3.paragr
18、aph 4_4.paragraph 5_a. keep your voice low all the timeb. put yourself in the bosss positionc. propose your solutiond. dont go in when you are angrye. make the issue clearf. never give in标准答案: d,e,c,b19、5.if you want to ask the boss for anything, it is important to find out first_.6.it is necessary
19、to make clear to the boss_7.it is not wise to present the boss with a problem_8.you must be considerate and think of the troubles_a. to give the boss your adviceb. how he is feelingc. the boss may haved. what you really want to talk to him aboute. without suggesting a way to solve itf. how unhappy y
20、ou are标准答案: b,d,e,c20、 第四部分:阅读理解(每题3分,共45分)下面有3篇短文,每篇短文后有5道题,每道题后面有4个选项。请仔细阅读短文并根据短文回答其后面的问题,从4个选项中选择1个最佳答案涂在答题卡相应的位置上。标准答案: d,a,b,b,d21、the business of weddingevery couple who goes to the altar believes that they will make that trip only once in their lives. they want the day to be perfect, and the
21、y are asking for much more than good weather. they want the most beautiful clothes, the freshest flowers. moreover, her family who will foot the bill is not in any mood to economize.a quick look at any bride magazine will reveal that plenty of attractive goods and services compete for a share of the
22、 wedding budget. besides the obvious choices of rings, dresses, flowers, and photographs, there are the less apparent expenses: a lavish cake, a rehearsal dinner, a receptions, music for both the ceremony and the reception, tips, and even napkins and matchbooks printed with the couples names and the
23、 wedding date.as the arrangements are generally complicated, there are plenty of services that can ea hired to help with the planning and execution of the every aspect of the wedding: planning the photographs, selecting the wedding rings, choosing the flowers, picking the honeymoon spot, and so on.
24、one magazine lists over 350such pamphlets published of course by businesses who have something to offer. considering that weddings do more than 12billion dollars worth of business annually in the us alone, such activity isnt surprising.what is surprising is that no one company dominates the industry
25、. it seems that when people plan for a day as special to them as a wedding, they resist standardization. they turn instead to the small local suppliers known to them or to their friends. family members or friends often serve as photographers, caterers and musicians. this not only helps bring the wed
26、ding cost down, but makes it more personal.what about the couple that doesnt want to take in this billion-dollar industry? they can go to city hall and get married for less than the price of a hamburger.练习:1. what does the expression“this billion-dollar industry”refer to ?a) the budgets of weddings.
27、b) the business of weddings.c) the planning and execution of weddings.d) the high wedding expense.2. which of the following is not mentioned?a) the wedding budget.b) the wedding breakfast.c) the wedding date.d) the wedding cost.3. not a single company can dominate the industry becausea) people resis
28、t standardization.b) parents want to reduce the wedding costc) many couples cant afford more than the price of a hamburger.d) family members are surprised at the complicated arrangements.4. which of the following can best replace the phrase “foot the bill”in the first paragraph?a) play footballb) br
29、ing the billc) approve the billd) pay the bill5. the writers attitude towards the annual 12-billion-dollar business of wedding appears to bea. positive.b. negative.c. indifferent.d. objective.标准答案: b,b,a,d,d 22、some things we know about languagemany things about language are a mystery, and many will
30、 always remain so. but some things we do know.first, we know that all human beings have a language of some sort, there is no race of men anywhere on earth so backward that it has no language, no set of speech sounds by which the people communicate with none another, furthermore, in historical times,
31、 there has never been a race of men without a language.second, there is no such thing as a primitive language, there are many people whose cultures are undeveloped, who are, as we say, uncivilized, but the languages they speak are not primitive. in all know languages we can see complexities that mus
32、t have been 1 tens of thousands of years in developing.this has not always been well understood; indeed, the direct contrary2 has often been stated. popular ideas of the language of the american indians will illustrate. many people have supposed that the indians communicated in a very primitive syst
33、em of noises. study has proved turn out3 to be very complicated and very old. they are certainly different from the languages that most of us are familiar with, but they are no more primitive than english and greek4.a third thing we know about language is that all languages are perfectly adequate. t
34、hat is, each one is a perfect means of expressing the culture of the people who speak the language.finally, we know that language changes. it is natural and normal for language to change; the only languages which do not change are the dead ones. this easy to understand if we book backward in time. c
35、hange goes on in all aspects of language. grammatical features change as do speech sounds, and change in vocabulary are sometimes very extensive and may occur very rapidly. vocabulary is the least stable part of any languages5.1. in the second paragraph the author thinks thata) some backward race do
36、esnt have a language of its ownb) some race in history didnt possess a languages of its own.c) any human race, whether backward or not, has a language.d) some races on earth can communicate without language2. according to the author, people of undeveloped cultures can have languages.a) complicatedb)
37、 uncivilizedc) primitived) well-known3.the author has used american indian languages as an example to show that they area) just as old as some well-known languages.b) just as sophisticated as some well-known languages.c) more developed than some well-known languages.d) more complex than some well-kn
38、own languages.4.which of the following statements is incorrect?a) a languages is a means of expressing a particular culture.b) all languages can well express their respective cultures.c) american indian languages are as sophisticated as englishd) some languages are better than other languages.5. acc
39、ording to the author, language changes are most likely to occur ina) grammar.b) pronunciationc) vocabulary.d) intonation标准答案: c,a,b,d,c 23、第五部分:补全短文(每题2分,共10分)阅读下面的短文,文章中有5处空白,文章后有6组文字,请根据文章的内容选择5组文字,将其分别放会文章原有位置,以恢复文章原貌。请将答案涂在答题卡相应的位置。标准答案: c,b,f,e,a本题分数: 10.00 分,你答题的情况为 错误 所以你的得分为 .00 分24、第6部分:完型填
40、空 (每题1分,共15分)阅读下面的短文,文中有15处空白,每处空白给出了4个选项,请根据短文的内容从4个选项中选择1个最佳答案,并涂在答题卡相应的位置上。talking to kids about sarsschool age children may be learning about sars from adults and the media, but many may not know what to make of the situation, says a national health charity.the lung association says parents shou
41、ld take the time to talk to their _1_ and explain the facts about sars and how to avoid illness.the following is based on recommendation _2_ thursday by the lung association:- ask your children if they have heard _3_ srs at school, from friends, from tv, etc. finding out what they already know can b
42、e a good _4_ to start the conversation and to dispel any misconceptions they might have about the illness and how it is spread.- school age children are usually old _5_ to understand concepts such as getting sick from germs and how to avoid illness. a simple reminder _6_ to cough on people and to wa
43、sh their hands often may be sufficient for younger kids. all children should be shown how to _7_ their hands properly.- remember to keep it simple so _8_ not to overwhelm children with information, but answer them truthfully. kids can tell when youre not being honest or if youre hiding something, and sometimes the unknown can be scarier than the _9_. parents with anxiou
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
评论
0/150
提交评论