版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Unit 3 Robots 同步练习 单项选择 1. -This book on idioms is interesting. Id like _ , where did you buy it, Simon? - In the Amzon Bookstore. A. it B this C that D one 2. Granny often tells us _ water in our daily life. A save B saving C to save D saves 3. _ I am in trouble, my classmates will help me out. A.
2、Before B. Whenever C. Although 4. -How do you like the fish I cooked for you? -I havent had it yet. However, it _ good. A smells B testes C sounds D feels 5. Think of a number, _ dont tell me what it is. A nor B so C or D but 6. -Would you like to go to the cartoon show with me? - It sounds like fun
3、, _ Im too busy. A so B for C or D but 7. Its better to keep your _ down in public places even if youre with your friends. A sound B noise C voice D throat 8. - Do you have any difficulty in _ English? -Yes, but I try to make myself _. A to speak, understood B speaking, understand C to speak, to und
4、erstand D speaking, understood 9. Could you tell me the way _ the zoo? A on B to C in 10. Ill complain _ the manager _ it. A to , about B with, about C about, to D to, for 11. Ill set this aside for _ use. A a future B future C in the future D in future 12. Why not _ your father for help when you ha
5、ve trouble _ the story by yourself? A to ask, finish B to ask, finishing C ask, finishing D asking, to finish 13. Study hard, _ you will pass the exam. A so B or C but D and 14. Jackie asked me _ anything. A not touch B not touched C not touching D not to touch 15. Stop making so much _. The childre
6、n are sleeping. A voice B noise C sound D sounds 16. Im looking for a bank, but I cant find _. A it B one C this D that 17. The cars made in China are cheaper than _ made in Japan. A those B that C them 根据汉语意思完成句子 页 1 第1. 顺便问一下,昨天你交家庭作业了吗? 2. 将来我想拥有一台机器人 3. -This math problem is difficult to me. - Y
7、es, it is. Please come to my office _(以便我给你解释如何做这道题).(explain) 4. The show Im A Singer helps audience rediscover many good _ (嗓音). 5. These robots can help us _ (探索) some dangerous areas in the mountains. 6. Dont _ (埋怨) to your parents. You yourself made the mistake. 7. 我希望将来当一名像她一样的老师。 8. Put on yo
8、ur coat, or you will catch a cold. (同义句转换) 9. 在某些方面,火星上的生活未必会好于地球上的生活。 阅读理解 (A)For years I went to school by bus, so I met many “familiar” strangers. We took the same bus but didnt know each others names. I used to think it was impossible for us to be true friends. How wrong I was! Smiles from the “
9、nameless” people have changed my thoughts. The first time on the bus, I saw different faces. As days went on, we chatted like old friends. But I felt it a pity that I was unable to set up the same friendship with a silent girl in the front of the bus. Her old clothing suggested that she didnt have m
10、uch money, but she always took a cup of water for the driver. I guessed she was a kind girl. But why did she sit in silence instead of talking with us? Why did she never reply to our friendly greetings? Couldnt she smile? Then, one evening, I got the answer. I walked to the park nearby and found the
11、 girl sitting alone under a tree, lonely and sad. I greeted her with the same warm smile that I had shown to her all these months, but this time her face turned red, then a shy smile appeared. As soon as she began her first words, I understood why she hadnt spoken to us before. Talking was hard for
12、her. I heard her story: her parents worked hard somewhere. She lived with her disabled grandparents. She said, “I cant express(表达) myself very well. Most of the time, I cant say what I want to say. I have no friends butyou always smile to me like an angelso I also want to smile.” That evening, we ex
13、changed our names and we said goodbye like old friends. Smile is the key to opening the door of heart; it can break the cold walls in front of us. 1. All the following words can describe the girl except _ A. silent B. Kind C. proud D. poor 2. The writer often met the girl _ A. on the bus B. in the p
14、ark C. at school D. under the tree 3. The girl had difficulty in _ A. listening B. singing C. writing D. Talking 4. Which of the following is TRUE? 页 2 第A. The girl only talked with the driver. B. The girl was too shy to talk with others. C. The writer knew the name of the girl that evening. D. The
15、writer cant make friends with those nameless people on the bus now. 5. The main idea of the passage is that _. A. we should help those silent people B. smiles can deal with every difficulty we meet C. we should smile to the nameless people on the bus D. smiles can help us get closer and understand e
16、ach other better (B)Decide to Do Well Everybody makes decisions in daily life. They can be as important as what you will do in the future or as simple as what you will eat for breakfast. Any decision could be the turning point of your life. I made an important decision when I was in Junior 3. Before
17、 I made that decision I was one of the boys who tried too hard to act as an adult. I didnt know that only kids want to show themselves as adults. I didnt listen to my parents and teachers, and my grades became poor. Then came the high school entrance exam. At the turning point of my life, my mum wan
18、ted to have a conversation with me. I wanted to turn it down but when I looked at her eyes, I felt I couldnt refuse. Instead of asking me to study hard, to my surprise, Mum just asked what I wanted to do in the future. Without thinking too much, I just said I would like to study hard. Mum smiled and
19、 asked again, “I asked: what do you WANT to do?” I never seriously thought about the question. So, I kept silent. “Whether you want to go on studying or enter the society,” she went on, “it is your own decision. Your life ought to be decided by you, not by anyone else, including me.” After saying th
20、at, she had tears in her eyes. For the first time in my life I was asked to make my own decision. I sat in my chair and thought about myself, my life and what kind of person I wanted to become. It took me what seemed to be ages to make the biggest decision so far in my lifeI wanted to be a man who m
21、akes a difference in the world. To achieve that, I needed to study hard. The path to my future became clear to me. I didnt act rebelliously(叛逆地) any more. With passion (激情) in my heart, I studied hard. Now, Im 17 and Im in one of the best schools in my city, in one of the best classes at the school
22、and I am one of the best students in the class. Thanks to that decision, I have become what I am today. 1.When did the writer make the important decision? AAfter he was 17 years old. BAfter he was in one of the best classes. CWhen he was a pupil. DWhen he was studying in Junior 3. 2.What was the wri
23、ter like before the decision? AHis grades became poor. BHe tried too hard not to act as an adult. CHe was one of the top students in his class. 页 3 第DHe did what his teachers and his parents asked him to do. 3.How did the writer make the decision? AIt was easy for him to make the decision. BIt was h
24、is second time to make the decision. CHe made the decision seriously. DIt was his mother that made the decision for him. 4.Why did the writer make the decision? ABecause his teacher talked with him patiently. BBecause he didnt want to act rebelliously any more. CBecause his mother asked him to study
25、 hard as usual. DBecause his father asked him to think about his future by himself. 5.Which of the following is TRUE? AThe writer made the decision that he should work hard. BIt took the writer several years to make the decision. CAfter hearing his mothers words, the writer had tears in his eyes. DA
26、t the turning point of his life, the writer wanted to have a conversation with his mother. 参考答案: 单项选择 DCBAD DCDBA BCDDB BA 根据汉语意思完成句子 1. By the way, did you hand in your homework yesterday? 2. Id like to have a robot in the future. 3. so that I can explain to you how to do it 4 voice 5 explore 6 com
27、plain 7. I hope to be a teacher like her in the future. 8. If you dont put on your coat, you will catch a cold. 9. In some ways, life on Mars may not be better than life on Earth. 阅读理解 (A) 1.细节理解题。从对这个女孩的描述可知,她善良、安静、贫穷。故选C。 2.细节理解题。 由第三段“But I felt it a pity that I was unable to set up the same friendship with a silent girl in the front of the bus.” 可知选A。 3.细节理解题。由倒数第三段“Talking was hard for her.”及倒数第二段“I cant express mys
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- AOPA无人机理论考试题库附答案详解
- 大型商场客户服务标准流程
- 企业年终绩效考评方案
- 银行风险管理报告及改进措施建议
- 数学同课异构教学经验分享
- 外场代理合同
- 文化传媒内容创作规范
- 规范说明报告的撰写格式技巧
- 固定资产拍卖咨询方案模板(3篇)
- 婚姻情感咨询解决方案书(3篇)
- 高校实施财会监督的思考
- 《精神医学概论》课件
- 分体空调施工方案
- 地貌学与第四纪地质学知到智慧树章节测试课后答案2024年秋甘肃工业职业技术学院
- 《电子商务系统分析与设计》习题参考答案 胡雷
- 人教版2022-2023学年九年级数学上册期中检测试卷(含答案)
- 机械工程师中级考试题库单选题100道及答案解析
- 妇科检查教学
- 第四讲大力推进现代化产业体系建设-形势与政策
- 剑桥国际少儿英语KB3单词表
- 江苏省苏州市2024-2025学年第一学期初三化学期中模拟测试卷(一)(含解析)
评论
0/150
提交评论