下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、2020-2021学年高二英语人教版(2019)选择性必修第二册同步课时作业(5)learning about language一、1.their d_(离开) will be a milestone.2.the employees in the f_(公司) were expecting large bonuses.3.several days later, out of my e_(期待), i saw it quietly stand in a comer of the house where i worked.4.foreign students are more likely to
2、experience enormous culture s_(冲击).5.a new chapter is included in the second _ (版次).6._ _ _(的原因) many people were affected with cholera was that they were exposed to polluted water.7.if you cant_ _ _ _ _ _(走出自己的舒适区), you will never make a breakthrough in everything.8.the students benefiting most fro
3、m college are those _ _ _ _ _(完全参与到) academic life. 9.she said social media firms _ _ _ _ (正在让孩子们暴露于) major emotional risks, with some youngsters starting secondary school ill-equipped to cope with the tremendous pressure they faced online.10.he_ _ _ _ _ (一直致力于) charity since then.二、 in canada and t
4、he united states, there are a new group of children called satellite kids, who live in one place but whose parents live in another place. asians are immigrating to canada and the united states in larger numbers than ever before. most asians immigrate because they believe that they can give their chi
5、ldren a better education in the west. in asia, especially in china, japan, and korea, it is difficult to go to university. students must first pass the strict national examination. however, in canada and the united states, it is easy to go to university, and anyone who wants to go can go. as a resul
6、t, asian parents decide to leave their countries so that their children can go to university. the problem is that when asians arrive, they discover that finding a job and making money are more difficult in the west than in the east. also, they find that they are very lonely, and that they miss their
7、 homes. because of these two reasons, most asian parents decide to go back to work while their children study in the west. therefore, these children become satellite kids, and most of their parents do not know how sad it is to be a satellite kid . only until now are canadians and americans discoveri
8、ng the satellite kid problem. because these children do not speak english and their parents are not there to take care of them, they are often absent from school. to be a satellite kid means growing up in the surroundings where you know you are different and where you cannot make friends because you
9、 do not speak english well. also, it means growing up lonely, because your parents are elsewhere. what these satellite kids will probably say to their parents is that its better to have parents around than to have a university education.1.some asian parents send their kids abroad because _.a.they ho
10、pe their children may easily find a job thereb.the kids may not be accepted by universities in their own countryc.all foreign universities are better than the ones in their own countryd.the kids want to improve their english and make foreign friends2.satellite kids refer to the asian kids _.a.withou
11、t parentsb.living abroad alonec.with university educationd.not speaking english3. some asian immigrant children become satellite kids because their parents _.a.want to leave their own countryb.want them to go to universityc.return to their countries to workd.want them to be independent4. what is the
12、 main idea of the passage?a.parents want a better education for their kids.b.parents feel lonely and miss their families.c.canadians and americans begin to notice the satellite kid problem.d.kids in foreign countries alone are badly in need of care from families.三、 chinese students are the largest g
13、roup of international students in the united states, britain, australia, canada and several other countries. data _ (release) by the chinese ministry of education shows that the number of chinese students studying abroad has reached more than 500,000. chinese students make _ the majority of internat
14、ional students around the world. the trend _ more chinese students studied abroad may continue in the following years. quite a few nations have relaxed their visa policies _ (attract) more international students. for instance, australia has created _ new procedure to simplify the visa application pr
15、ocess, _ (hope) that international students in australia will increase a lot by 2025. the majority of foreign universities do not have strict admission requirements. however, students should reach _ (high) standards for graduation than ever before. it means that students have to meet standards for l
16、anguage ability and academic performance, stated li rongyu, vice president of the university of canberra. a craze for studying abroad has led to strong _ (compete) among international applicants at many universities. the latest data shows that the admission rate for ivy league universities (常青藤大学) r
17、eached the lowest point in 2016. the decreased admission rate has something to do with the _ (increase) applicants, experts say. as a consequence, elite us universities (美国精英大学) can continuously raise _ (they) admission requirements.答案以及解析一、1.答案:departure解析:句意:他们的离开将会是一个里程碑。 2.答案:firm解析:句意:这家公司的员工们正
18、期待着大额奖金。 3.答案:expectation解析:句意:几天后,出乎我的意料,我看到它静静地站在我工作的房子的一个角落里。 4.答案:shock解析:句意:留学生很有可能经历巨大的文化冲击。5.答案:edition6.答案:the reason why7.答案:step out of your comfort zone8.答案:who are totally engaged in9.答案:were exposing children to10.答案:has been devoting himself to二、答案:(1)-(4)bbcd解析:(1).细节理解题。由第二段第二、三句most
19、 asians immigrate because.it is difficult to go to university.可知有些亚洲家长把孩子送出国外是因为孩子在国内也许不能上大学,故b项正确。(2).推理判断题。由第一段中的there are a new group of children called satellite kids, who live in one place but whose parents live in another place表明那些不与父母在同一地方生活的孩子被称为satellite kids,结合第三段的最后两句可知本文satellite kids指的是独自生活在国外的亚洲孩子,故b项正确。(3).细节理解题。根据第三段第三、四句because of these two reasons, most asian parents decide to go back to work while their children study in the west. therefore, these children become satellite kids, and most of their parents do not know how sad it
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 生物标志物指导下的临床试验剂量优化方案
- 生物标志物在药物临床试验中的临床试验研究进展
- 生物材料降解产物毒性评估策略
- 生物打印技术在周围神经缺损修复中的长度限制突破
- 生物力学导向3DD打印器械研发策略
- 生物制品稳定性试验水解稳定性研究
- 生物制剂失应答的炎症性肠病治疗药物选择
- 生物制剂失应答后IBD的快速起效策略-1
- 生物3D打印墨水的细胞活性长期维持策略
- 超声波探伤工考试题库
- 计算机系毕业论文初稿
- 第12课-甲午中日战争
- 大学物理实验惠斯通电桥测电阻电桥讲义
- 网球单招专业讲解
- 投资者关系管理
- 物流协会管理办法
- 跑步健康课件图片
- 医用耗材管理办法原文
- 传承红色基因铸就党纪之魂建党104周年七一党课
- 诗词大会抢答题库及答案
- 立式油罐知识培训课件
评论
0/150
提交评论