




下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Unit 3单元测试题1第二部分:阅读理解 (共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项ATen-year-old Cody Jackson, a 2013 Build-A-Bear Workshop Huggable Hero, helps support the soldiers.November 11 is a day to honor people who have served in the army. That is what Cody Jackson, 10, from Alpharetta
2、, Georgia, does all the year round. Cody visits airports to greet soldiers and has sent nearly 5,000 pounds of care packages to the soldiers. He has also written books to teach kids to love their country, and sells the books on his website, to pay for his package supplies.For all his work, Cody was
3、selected as a 2013 Build-A-Bear Workshop Huggable Hero. The 10 Huggable Heroes chosen each received $10,000.“When I was four years old, I was at the airport and it was taking so long to get through the airport. I asked my mom and dad why it was taking us so long and they told me about 9/11 and what
4、the soldiers did that day. They explained the soldiers were providing extra (额夕卜的)protection to help keep us safe. That is when I started to thank the soldiers, Cody said. “Sending them care packages makes me feel good. I hope the packages make the soldiers feel at home. I hope they show the soldier
5、s that they are not forgotten. ”It was reallyBWhen asked how it felt to be chosen as a hero, Cody smiled, exciting and it felt really good that I won that money so I could send more packagesto the soldiers and get more things.”Cody also hopes more kids can send care packages to the soldiers and than
6、k themfor risking their lives.If they want to help me or if they need some information, theycan go to my website, he added.21. Cody became a Huggable Hero in 2013 for.A. his best-selling bookB. his caring behaviorC. his special websiteD. his brave act22. The underlined word selected in Paragraph 3 p
7、robably means “A. protectedB. describedC. chosenD. known23. Cody decided to thank the soldiers.A. in 2007B. at the age of tenC. under his parents influenceD. for the safety problems at the airport24. Cody hopes his packages will make the soldiers feel.A. freeB. sorryC. confidentD. warmThe United Sta
8、tes has been the birthplace of thousands of important inventions, from the light bulb to the computer mouse. However, the U.S. has also seen the birth of thousands of strange and even crazy inventions. One example of a strange invention is the dog hoser.Cleaning and brushing a dog at home can be dif
9、ficult. Many dog owners don have the tools or knowledge needed to properly cut an animal 软毛).For thessr ( reasons, some dog owners take their animals to groomer窕物美容师)for haircuts. After groomers cut a dog fur, they often use a vacuum cleaner真空吸尘器)to remove the cut fur from the pet s coat. This is wh
10、ere the real trouble starts. Many dogs are afraid of the strange machine and its very loud noise.To solve the problem, one creative inventor designed a vacuum cleaner dogs might like. The dog hoser is a vacuum cleaner that looks just like a dog.Dog-shaped, with a vacuum cleaner hidden in its stomach
11、, the dog hoser lookslike a furry friend. Its sound is low, and the hose looks like the dog s tail. It m;like a new friend, but what do you think happens when the groomer pulls out the dog hoser s tail and starts running it across the dog s body?After trying one in his shop, one dog groomer said,“ M
12、y friend s expensive do(moved back nervously when I usedti “ A month later, his friend reported that her dog was still afraid of meeting other dogs.25. What s the problem with the vacuum cleaner?A. It can t make a dog clean and tidy.B. It isn t easy to remove the cut fur.C. It makes a dog fearful.D.
13、 It is very expensive.26. The dog hoser.A. becomes a dog s new friendB. looks hairyC. is shaped like a dog s tailD. works silently27. What do you think happened to the dog hoser?A. It helped its inventor make a lot of money.B. It became popular among dog owners.C. It was widely used by groomers.D. I
14、t faced an uncertain future.Coast to coast by train via (经由)Chicago, traveling towards the westTake a daily train to ChicagoLake ShoreLimitedLake ShoreLimitedCapitolLimitedCardinal (Wed, Fri, Sun)Train number494492951New York(Penn Station) depart (出发)15:45 day 106:45 day 1Boston (SouthStation) depar
15、t|11:55 day 1|WashingtonDC (UnionStation) depart|16:05 day 111:10 day 1Chicago(UnionStation) arrive09:45 day 209:45 day 208:45 day 210:05 day 2Coast to coast by train via Chicago, traveling towards the eastTake a daily train from ChicagoCapitolLimitedLake ShoreLimitedLake ShoreLimitedCardinal (Tue,T
16、hur, Sat)Train number304484850Chicago(UnionStation) depart18:40 day 321:30 day 321:30 day 317:45 day 3WashingtonDC (UnionStation) arrive13:10 day 4|17:55 day 4Boston (South21:10 day 4|Station) arriveNew York(Penn Station)arrive18:25 day 421:45 day 4* Keep in mind that these trains run for over 2,000
17、 miles. Although they usuallyarrive on time, they can sometimes arrive an hour or two late, so don预订)t book (any close connections.* Use these times as a guide, always check present times wW as they change from time to time.* Lake Shore Limited: New York / Boston Chicago daily. Caf car (Boston Chica
18、go) & dining car (New York Chicago). This train takes the route up the Hudson River out of New York. Try and get a seat on the left-hand side of the train out of New York, right-hand side heading to New York.* Capitol Limited: Washington DC Chicago daily. Dining car.* Cardinal: New York Washington D
19、C / Chicago, 3 times a week. A slower train than the Lake Shore Limited. No diner, only a caf car.e28. If you want to go from Washington DC to Chicago on Tuesday, which train should you catch?A. No 29.B. No 49. C. No 51.D. No 449.29. The fastest round trip from New York to Chicago lasts for about.A.
20、 16 hoursB. 28 hours C. 39 hours D. 46 hours30. What do we know about the Lake Shore Limited train?A. It doesn t have a caf e car or offer dinners.B. It doesn t stop at Washington DC.C. It runs three times a week.D. It is slower than Cardinal.Do you love Beats headphones, True Religion jeans, and UG
21、G shoes? These are some of the most popular brands牌子)around. They are also expensive. But some experts say they are not much better than cheaper brands.For example, Jim Wilcox works for Consumer Reports He tested all kinds of headphones. He says that $80 Koss Pro headphones provide basically the sam
22、e quality (质量)and comfort as Beats. So why do people pay twice or even 10 times as much for the hottest brands?Experts say it s because fashionable, expensive brands send a message. Brands say “I belong or “I can afford it. ”Some people think that expensive brand names are worth the price. They say
23、that some designer clothes really are top quality and that they last longer than cheaper brands. Some teenagers choose to wear popular brands because these brands make them feel good about themselves.Alexandra Allam, 17, likes to buy brand-name products. “ I d rather spend the extra money to get som
24、ething I know I ll be satisfied with, she says. Her friendEmmy Swan agrees, saying“As long as you can afford it, it seems reasonable to buywhat you want. But not all teenagers agree.“ Spending hundreds of dollars fordesigner sunglasses is stupid and unreasonable, says Daniel Steinbrecher, 16.fake。贸的
25、)happiness. ”People who are against wearing expensive brand names say that many designer brands aren t any better. It s wasteful to buy things just because they are popular, says Edmund Williams, 15.You ll feel better if you buy things because you likethem. If you have extra money to spend, it would
26、 be better to give it to people in need. ”31. The example of Jim reporswants to tell us.A. popular brands make people comfortableB. Koss Pro headphones are better than BeatsC. the hottest brands are of the highest qualityD. lesser-known brands may offer the same quality as name brands 32. According
27、to experts, people choose the hottest brands probably.A. to show offB. for their better qualityC. for their better designsD. to belong to a special group33. Who have the same opinion on expensive brands?A. Alexandra & Daniel.B. Emmy & Edmund.C. Emmy & Alexandra.D. Daniel & Emmy.34. What does Edmund
28、think of expensive brands?A. They are not worth the price.B. They make him feel confident.C. They need to improve their quality.D. They pay too much attention to personal likes.35. The text is mainly about.A. how to buy things reasonablyB. the competition between brandsC. the different values of tee
29、nagersD. whether expensive brands are worth high prices 第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有 两项为多余选项。Ways to make a great first impressionYou ve heard it a million times already, but it really does take but a few seconds to make that all-important first impression 仰象).Here are some
30、 easy ways for you to impress your classmates or teachers. 36Before you shake hands with somebody, make sure that your hands are clean. The handshake should not be too strong or weak. Most people use their right hands, unless they have a reason to use the left.37 Be on timeWhen meeting someone for t
31、he first time, arriving on time is as important as breathing. You may have an excuse, but that will leave the person who hardly knows you with a bad impression. 38 It s better to be hanging around the place than be stuck in traffic. Introduce yourself and ask for namesMake sure you properly introduc
32、e yourself. Ask for their name in a polite way. 39 This will increase the chances of their remembering your name in the future. Always remember to stand up when greeting someone and be sure to introduce them to anyone you re with. Make good conversationTo get the most out of your discussion, try to
33、find something common between the two of you. 40 A person will feel more comfortable with someone they can relate to *生共鸣).A. Use body languageB. Have a proper handshakeC. Repeat the name and use it later in conversation.D. As a general rule, plan to arrive about 30 minutes early.E. It could be a si
34、milar taste in clothes or a common hobby.F. You ll be in serious trouble if you leave them with a bad impressiG. However, don t have your left hand in your pocket because this appears impolite. 第三部分: 语言知识运用(共两节,满分45分)第一节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可 以填入空白处的最佳选项。s three
35、 shrilys( is eage)looking for land. In the sailorA sailor (船员)in one of Christopher Columbuss eagerBnsshte makes his 42 . He thinksthat a cloud on the horizon 他平线)is land. The sailor, with great excitement, calls out, 43 ! ”Greatly excited, the rest of the ships sailoesqrrjicky.tThsydtoo, 44 eagerly
36、 out at the horizon. They are 45 at the thought of land. They have 46 nothing but a very large area of water for weeks.As the ship moves forward, the sailor s mistakeiTheade “land ” isnothing but a cloud. What do the others say to the sailor who made the48 call? What do they say when it turns out th
37、at the“land ” was only a moving cloud? Thesailors make a 49 . They say, “You just saw the dirt under the coo5Jng The response 答复)may not seem 51 at all today, but it was a humorous response to the living conditions on 52 long ago.When Columbus 53 from Spain in August 1492 across the Atlantic Ocean,
38、he traveled in three small, wooden ships. The living conditions were 54 . Most of the sailors slept fully-clothed under the stars on the hard decks(板).There were no bathrooms, 55 there was not a _56_ . Food had to be 57 on the open deck at risk of 58 the wooden ship. To prevent the ship from catchin
39、g fire, the cook would always spread 59 under the place where the cooking was done. The others would joke with a sailor who had wrongly 60 he had discovered land. And they usuallytold him that what he had really seen was the dirt spread out by the cook forpreventing fires!41. A. discuss42. A. trip43
40、. A. CloudB. coverC. describeB. mistakeC. promiseC. LandD. findD. decisionB. SeaD. Sand44. A. pickB. runC. lookD. shout45. A. happyB. proudC. calmD. patient46. A. enjoyedB. builtC.seenD. used47. A. knownB. understoodC. attractiveD. popular48. A. longB. wrongC. badD. hard49. A. choiceB. jokeC. studyD
41、. fight50. A. bookB. oilC. roomD. fire51. A. strangeB. clearC. friendlyD. funny52. A. shipsB. planesC. islandsD. farms53. A. swamB. sailedC. fellD. disappeared54. A. commonB. dangerousC. difficultD. comfortable55. A. butB. andC. asD. so56. A. radioB. bedC. fridgeD. kitchen57. A. cookedB. frozenC. ea
42、tenD. provided58. A. hittingB. stoppingC. burningD. moving59. A. dirtB. waterC. foodD. clothes60. A. writtenB. believedC. rememberedD. heard第II卷第三部分:语言知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。Susan: Hi, Jim! Long time no see!Jim: Yeah. I 61.(travel) for the past
43、two months.Susan: Really? Traveling! Oh, that s 62.last thing I thought you d e、I always thought you were more into 63.(stay) indoors.Jim: You were right! But I began to take interest 64.traveling only three months ago. I thought that might be a good way to inspire激发)my writing. And it sure is.Susan
44、: Why do you think so?Jim: Well, I had spent half a year creating my new novel but I was rather unsatisfied by 65.I had written down. So I decided to pack up and set out to experience the rich life out there.Susan: I see . So how do you feel about your travels, anyway?Jim: Too 66.(amaze)! You have n
45、o idea of how many interesting people I have met and stories I have to tell!Susan: Oh, 67.seems that you were indeed inspired!Jim: Sure! I went to a very small village somewhere in southwestern China, 68.I spent the whole two months living with the villagers and experiencing their way of life.Susan:
46、 69.(sound) exciting! I 70.(go) to Paris for my holiday this June. Would you like to go with me?Jim: Yes, but I m not sure whether I ll be free.Susan: Oh. You decide.第四部分:写作(共两节,满分35分)第二节:书面表达(满分25分) 假如你是李华,上周末你和家人参观了北京的颐和园。请根据提示给你的美国朋友Judy写一封电子邮件,介绍你的旅游经历。内容主要包括:1 .出发时间:上周六早上7点;2 .准备物品:零食、衣服、照相机、雨伞
47、等;3 .交通方式:乘公交;4 .主要活动:游览昆明湖、佛香阁(Tower of Buddhist Incense) 17孔桥 (17-Arch Bridge)和石坊(Stone Archway)等景点,并拍照;5 .你的感受。注意:1.词数120左右(开头语已给出,但不计入总词数);2.可以适当增 加细节,以使行文连贯。Dear Judy,I am writing to tell you about my trip last weekend. My family and I went to theSummer Palace for a holiday.Yours,Li Hua21-25 BC
48、ADC36-40 BGDCE51-55 DABCB26-30 BDACB41-45 DBCCA56-60 DACAB31-35 DACAD46-50 CABBD61. have been traveling65. what69. Sounds64. in68. where62. the63. staying66. amazing67. it70. will go / am goingOne possible version:Dear Judy,I am writing to tell you about my trip last weekend. My family and I went to
49、 the Summer Palace for a holiday.We packed our digital camera, some snacks, clothes, umbrellas and things like that. Then we started at 7 on Saturday morning. We took a bus there because public transport is very convenient.The most exciting thing was to tour around the Kunming Lake on a beautiful dr
50、agon boat, where we spent about two hours chatting and laughing in the bright sunshine. When we climbed onto the top of the Tower of Buddhist Incense, a wonderful view of the lake came into our sight. After lunch we walked on the 17-Arch Bridge and visited the Stone Archway and we took many wonderfu
51、l pictures.My trip to the Summer Palace is unforgettable because the scenery is fantastic. No wonder it attracts thousands of tourists every day.Yours,Li Hua部分解析阅读理解:A篇(个人情况)本文是记叙文。文章报道了一个10岁小男孩获得英雄称号的事迹。21. Bo推理判断题。第三段的 For all his work说明了 Cody成为Huggable Hero 的原因, 其中的 all his work 指代第二段的 Cody visit
52、s airports . his package supplies。由此可推断,Cody被选为Huggable Hero是因为他的关爱行为。22. Co 词义猜测题。根据该段的 The 10 Huggable Heroes chosen each received $10,000 以及倒数第二段的 how it felt to be chosen as a her用知,Cody 被选为 一名Huggable Hero,由此可知,select意为 选为”。23. Ao细节理解题。根据第四段可知,Cody在4岁那年就萌发要以实际行动来 感谢战士保家卫国的想法,再根据第一段可知,Cody在2013年
53、获得英雄称号时10岁,由此可知,Cody 4岁那年是2007年。24. Do 推理判断题。根据第四段的 I hope the packages make the soldiers feel at home. I hope they show the soldiers that they are not forgotten知, Cody 希望 他的爱心包裹可以让士兵感到很温暖。B篇(科学技术) 本文是说明文。文章主要介绍了一项可笑的发明。25. Co 细节理解题。根据第二段的 Many dogs are afraid of the strange machine and its very lou
54、d noise 可知。26. Bo细节理解题。根据第四段的 the dog hoser looks like a furry friend可知。27. Do推理判断题。根据最后一段所描述的一名动物美容师在一条狗身上使用 dog hoser后,那条狗一个月后都害怕遇见其他狗可知,这个dog hoser前景黯淡。C篇(旅游)本文是应用文。文章介绍了两个火车时刻表及其相关事项。28. Ao细节理解题。根据第一个表格中 Capitol Limited那列可知,29路火车从 华盛顿到芝加哥。由于时间是星期二,因此Cardinal的51路不符合时间要求。29. C。推理判断题。根据第一个表格可知,从纽约到
55、芝加哥最快的单程为LakeShore Limited的49路车,行程为18个小时;根据第二个表格可知,从芝加 哥回纽约最快的火车为Lake Shore Limited的48路车,行程约21个小时。由 此可知,纽约到芝加哥的往返行程最快需要39个小时左右。30. Bo细节理解题。根据两个表格中 Lake Shore Limited在华盛顿都没有时刻表 可知,该火车没在华盛顿设站点。D篇(购物)本文是议论文。文章讨论了昂贵的品牌值不值的问题。31. D。推理判断题。第二段列举Jim Wilcox的报告是为了说明第一段末句的they are not much better than cheaper
56、brands由止匕可知,便宜点的品牌和昂贵的品 牌的产品在质量上相差无几。32. Ao 推理判断题。根据第三段的 Brands say “I belong or” “I can afford it.可推” 测,人们选择最热门的品牌是炫耀心理在作怪。33. Co 细节理解题。根据倒数第二段的 Alexandra Allam . likes to buy brand-name products和Her friend Emmy Swan agrees及其所说的话可知,她们两个人的观 点相同。34. Ao 推理判断题。根据最后一段 Edmund 所说的 It s wasteful to buy things just because they are popula可知,他认为昂贵品牌不值那个价。35. Do主旨大意题。文章第一段引入本文要讨论的话题:受欢迎的品牌价格昂 贵然而却不见得比一些便宜的品牌好,随后文章从正反两面对此进行了讨论。 由此可知,文章主要是讨论昂贵的品牌到底值不值当。七选五:话题:人际关系本文是说明文。文章介绍了如何给人留下美好的第一印象。36. Bo根据该段具体介绍握手前要确保双手干净以及握手的力度等可知,该段 主要讲述握手方
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025黑龙江鸡西市融媒体中心招聘公益性岗位就业人员2人模拟试卷含答案详解
- 2025广西南宁市人民路东段小学春季学期教师招聘1人考前自测高频考点模拟试题附答案详解(典型题)
- 2025福建南平事业单位招聘工作人员笔试未达开考比例及核减岗位招聘数情况模拟试卷及答案详解(历年真题)
- 2025甘肃科源电力有限公司高校毕业生招聘40人考前自测高频考点模拟试题及参考答案详解
- 2025年荆州沙市区面向城市社区党组织书记专项招聘10名事业岗位人员考前自测高频考点模拟试题及参考答案详解
- 2025年甘肃省嘉峪关开放大学招聘公益性岗位人员考前自测高频考点模拟试题及参考答案详解一套
- 2025年医学心理学患者心理疏导与心理评估模拟测试卷答案及解析
- 2025年齐齐哈尔市建华区公开招聘教师50人模拟试卷及完整答案详解1套
- 2025江苏宿迁市泗洪县招聘合同制人员35人考前自测高频考点模拟试题及完整答案详解一套
- 2025年内分泌科糖尿病患者饮食指导模拟考卷答案及解析
- 2025云南红河红家众服经营管理有限公司社会招聘工作人员8人笔试参考题库附带答案详解
- 2025重庆明德商业保理有限公司招聘1人考试参考试题及答案解析
- 仁怀市中小学校长绩效考核的实施方案a
- 中国工商银行2026年度校园招聘考试参考题库及答案解析
- 2025年气象系统公务员录用考试面试真题模拟试卷(结构化小组)
- 风力发电项目审批流程及要点梳理
- 医院污水站维护方案(3篇)
- 视频监控考核管理办法
- StarterUnit3Wele!SectionB1a1e(教学设计)人教版七年级英语上册
- 快递安全收寄培训课件
- 抖音公会入股合同协议书
评论
0/150
提交评论