

下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、课时跟踪练(三)Other Parts of the Module一、全练语言点,基稳才能楼高本课语言点针对练习I.单词拼写1.A golden wedding is the fiftieth anniversary of a marriage (婚姻).2.They got the punishment ( 惩罚);they so richly deserved.3.I ve made a few minor adjustments ( 调整)to the plan.4.The professor ofte n con tributes articles to a literary (_ 文
2、学的)journ al.5.Man is the only creature that is gifted (有天赋的)with speech.6.Though very young, he shouldered the burden (_ 负担)of his family.7.Fat will be accumulated ( 积累)in your body if you stop doing sports.8.Relying on our own efforts, we overcame (_ 克服)all the difficulties.9.Jones will be elected
3、because many powerful (强有力的)men are back of him.10. Happ in ess does not depe nd on material possessions (_ 拥有物).n.单句改错1.Mary, a friend of mine, was married with the young artist last mon th. withto2.With the continuous changes of job market, I madeadjustments in my job. in to3.The boy ran swift up
4、the stairs and hid behind my bed.swift swiftly4.I will do everything to my power to protect them! to in5.Their opponents were in the possession of the ball for most of the match.去掉第一个 the6.She made the last appeal to her father to forgiving her.forgiving forgive7.It was not until my mother came back
5、 he went to bed.back后力口 that8 . With their homework finishing, the childre n went to play football. fini shi ngfini shed川.选词填空be associated with , appeal to , be restricted to , ahead of, set up, catch a glimpse of, look back overone s shoulder , beyond one s power221.Education should not be restric
6、ted to any one specific age group.2.The performances they are putting on appealed to a crowd of people.3.I think the work can be completed ahead of time. _4.In my country purple is associated_with being noble.5.Not that I do not want to help you, but that it is beyond my power to do so.6.He looked b
7、ack over his shoulder, and smiled to us.7.A new telegraph line has been set_up between the two cities.8.I just caught_a_glimpse_of my mother as she disappeared into the shop.本单元语言点温故练习I.单句语法填空1.Friends regarded Karen and Jeff as a shining example of a happily married(marry) couple.2.It was fashi on
8、able in the sixties but defi nitely (definite) passe in theeighties.3.They appealed to the young men to_volunteer (volunteer) for service.4.Talents come from diligenee,and knowledge isgained by accumulation (accumulate).5.Wehave overcome(overcome)everyobject ionand completed the missi on on time.6.W
9、ithout hesitation, he struck out strongly for the drowning man.7.There is no doubt that they will ask you for help.n.完成句子1.Pop music does not appeal_to_me (_ 吸弓 I 我)just like classical music to you.2.In childre n smin ds, summers are_associated_with pic nics (与野餐联系在一起).3.China is a country where the
10、_people_are_in_power ( _ 人民当权).4.A punctual person always finishes everything ahead of time (_提前).5.In order that we might get there on time, we should set out early (_我们应该早出发).6.I d thought I_could_hold_out_(我能坚持 )tillmy dentist came back from holiday, but3the pain was really un bearable.7. Peter s
11、at on the train, eyes fixed on the fields (眼睛盯着田地)outside the win dows.8.She turned_away ( 转过身)in horror at the sight of so much blood.9.Computers will play an important part in our I_ (在我们的生活中起重要作用)in the n ear future.二、勤练高考题型,多练自能生巧I.阅读理解When a dog loses a leg, the ani mal even tually figures out
12、the best way to getaround on three legs. In a short time, the dog lear ns to deal with its physicaldisability. Now, scientistshave developed robots that behave in much the same way.24Nowadays, robots can be see n everywhere. Robots buildcars, play chess and can clea n your house. Two robots were eve
13、n sent toMars to explore the red pla net. Robots may someday drive your car, too.Jeff Clune, a computer scientist with the UniversityofWyoming, says robots can also help people in natural disasters. Robotsare used in search and rescue operations following an earthquake. They may someday also be used
14、 toexamine the wreckage (废墟)of a nuclear accident, like the one in Fukushima, Japa n.Mr. Clune says robots can be sent to a lot of un safe places.“ The problem isthat all of those types of situations and environments are extremely dangerous and un predictable. Andit is very likely that robots and hu
15、ma ns in those situati ons become damaged”He and other scie ntists are develop ing tech no logy so that robots will continue operatingafter the firstsign of injury. They want the machines to have the abilityto make cha nges and continue perform ing un til they can be repaired.Mr. Clune and researche
16、rs in France have addedone more operation to the skillset of robots work ing un der difficult con diti ons. Once the robots become damaged,they use their knowledge of how their body works to find a way to deal with the damage. The robots areprogrammed with child-like curiosity. In other words, they
17、are always ask ing questio ns and look ing foran swers. The whole process takes about a minutefor the robots to find a way to overcome damage. They have now already programmeda robot with six legs and a robotic arm to learn how to deal with injuries.语篇解读:科学家正在研制一种能在危险环境下作业,并在被损伤后通过自我检测,提供应对措施,从而不影响正
18、常工作的新型机器人。1. Why is a dog mentioned in the first paragraph?A. To bring in the topic of the text.B. To prove a dog s ability to repair itself.C. To show the similarity between a dog and a robot.D. To predict what a dog can do in a dangerous situation.解析:选 A 写作意图题。文章开头提到狗能够很快适应身体残疾,就是为了引出本文要讨论的话题一一机器人
19、应对自身损坏。2.What can t robots do so far according to the text?A. Play chess.B. Clean houses.5C. Drive cars.D. Explore space.解析:选 C 细节理解题。根据第二段最后一句Robots may someday drive your car, too. ”可知,目前机器人还不能开车。3.What is the problem for robots working in natural disasters?A. They can t behave in a normal way.B.
20、They are very likely to be injured.C. They might perform unpredictably.D. They take a long time to overcome damage.解析:选 B 细节理解题。根据第四段最后一句And it is very likely that .become damaged”可知,在危险多变的环境下,机器人容易受到损伤。4. The robots deal with damage by_.A. repairing the injuries by themselvesB. sending signals to t
21、heir designers for helpC.adding more advaneed skills to themselvesD. consulting their own programs to find solutions解析:选 D 细节理解题。从最后一段中的use theirknowledge of how their bodyworks to find a way to deal with the damage”和“ asking questions and looking foran swers ”可知,机器人被损伤后,它可以自己查寻程序,找到解决方案。n.语法填空Recen
22、 tly, my family went on a trip to Costa Rica.One morning at breakfast, my momnoticed a lady who _1_ (make) corn tortilla(薄饼)on a large skillet (煎锅). My momasked Jessica, one of the waitresses, where to buy such askillet. Jessica took my momto the lady, _2_ said it was at a market in Santa Cruz. But my momwouldn t be able to make it there _3_ it was 2 hours away by bus._4_ (surprise),Jessica said she lived in Santa Cr
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年矿产资源勘探工程师职业资格考试试题及答案解析
- 2025年教师资格认定考试试卷及答案解析
- 2025年健身教练员执业能力水平考核试题及答案解析
- 2025年建筑装潢工程师资格考试试题及答案解析
- 2025年机器人操作员职业技术水准测验试卷及答案解析
- 课件中强调重点的声音
- 2025年化妆品品质监督员资格考试试题及答案解析
- 课件中位数众数
- 2025年广播节目策划师资格认定考试试题及答案解析
- 2025年互联网营销师面试问题集
- 电气工程专业导论
- 腰椎间盘突出症课件(共100张课件)
- 设备设施维护保养管理制度
- 消防安全教育主题班会课件
- YYT 0657-2017 医用离心机行业标准
- SYT 6968-2021 油气输送管道工程水平定向钻穿越设计规范-PDF解密
- Q-GDW1799.2-2013-电力安全工作规程-线路部分
- (新)外研版初中英语语法(表格式)网络结构图
- 油脂制取与加工工艺学课件
- 控油控糖控盐知识讲座
- 中医护理进修脑病科汇报
评论
0/150
提交评论