下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、101Passage 1根据所给出的短文,判断下列句子正(门误(F)I am Joh n. I have a good friend. His n ame is Ben. He is nine years old.We are in Grade Three, but in differe nt classes. I am in Class One. He isin Class Three. Ben is a good stude nt. He is clever and kin d. I like him verymuch. Be helps me and plays with me. Bot
2、h of us like football. We ofte n playfootball in the after noon.1. Ben is John s good friend.2. Ben is ten years old.3. John is in Class One, Grade Three.4. John and Ben often play football in the morning.5. Ben and John are in the same class.Passage 2根据所给出的短文,判断下列句子正(T)误(F)Hello, my name is Wang Na
3、. I m a superstar. I m from Shanghai. I usuallyget up at six and have breakfast at six thirty. I go to work at eight. I like singing,dancing and swim min g. I like singing best.1. The girl s name is Wang Na.2. She s from Beijing.3. She usually gets up at six thirty.4. She likes singing best.5. She l
4、ikes running.102Passage 3阅读短文,选择正确答案。My father has a computer. But I haven t got a computer. So I often go tomy father s room.I can draw pictures and play computer games on the computer. I candraw chickens, tables, flowers and so on. And I can play Chinese Chess on it.I like playing it very much. My
5、 father can write words on the computer. But I cannot.I like computers and I want a computer, too.1. My father has a_ . A. TV B. toy C. computer2. I often go to my _ room. A. grandma s B. father s D.teachers3. I like playing_ . A. football B. the Chinese Chess. C. the toy4. I want a_ . A. computer B
6、. toy car C. bookPassage 4根据短文内容补全句子My name is Wang Lin. I m a boy. I m twelve. I m in Class Three, GradeOne. My mother and my father are teachers.Miss Wang is my En glish teacher.She is twen ty-five. She is a good teacher. I like her.1. Wang Lin is in Grade_ .2. Wang Lin isn t a_ .3. His mother is
7、a_.4. Miss Wang is his_ teacher.5. Miss Wang is a_teacher.103Passage 5 根据所给出的短文,判断下列句子正( 门误(F)What am I?Hello, boys and girls! My name is Mike. I m tall and big. I have a longnose and two big ears. My mouth is not very big. My teeth are very long. Mybody looks like a wall. I have four strong legs an
8、d a short tail.Do you kn ow me? What am I?1. Mike is an animal.2. Mike is strong.3. He has two small ears.4. He has no tail.5. Mike s body looks like a wall.Passage 6 读短文,回答问题This is Amy. She has curly hair. She has toys in her arms. She is thi n andbeautiful. She has a small mouth and two big eyes.
9、 She is six years old. Shecan sing and dance well. She likes school very much. But she is too young.She can t go to school.1. What s the girl s name?_2. Is she a beautiful girl?_3. Is she a student?_4. Is she old?_5. Can she sing?_104Passage 7 根据所给出的短文,判断下列句子正(T)误(F)My name is Wang Lin. m a girl. I
10、m twelve. I m in Class Three, GradeOne. My mother and my father are workers. Miss Gao is my En glish teacher. Ithink she is twen ty-five. She is a good teacher. I like her.1. Wang Li is in Class Two, Grade One.2. Her mother is a teacher.3. Miss Gao is her Chinese teacher.4. Miss Gao is about twenty-
11、five.5. Wang Li isn t a boy.Passage 8 根据所给出的短文,判断下列句子正( 门误(F)Today is my birthday. My frie nds all come to my home. They have giftsfor me. Sarah gives me a beautiful doll. Mike gives me two books. Chenchengives me a nice skirt. I like them very much. I m very happy, and I eat mybirthday cake with my
12、 friends.1. It s my birthday today.2. John gives me two books.3. Sarah has a gift for me.4. I m not happy.5. I like the gifts very much.Passage 9 艮据 Duoduo 的自我介绍, 填写她的英文名片上的内容Hello, friends! I m Duoduo. I m a lovely girl. I am nine years old. I105study in Haiya ng School. I am in Class Two, Grade Tw
13、o no w. I like singing. Ilive in Zhongshan Road. Look! I have a name card. Can you fill it in?Name: DuoduoAge:_.Class: Class_, Grade Two.School:_.Hobby:_ .Address:_.Passage 10 根据所给出的短文,判断下列句子正(T)误(F)This is my bedroom. You can see a desk in it. There are some books onthe desk. The walls are white an
14、d the win dows are gree n. You can see twopictures on one of the walls, a picture of my family and a picture of our school.You can see some flowers under the window. My bedroom is small. But it isvery ni ce. I like it very much.1. I have a nice bedroom.2. There s a table in my bedroom.3. We can see
15、some books on the desk.4. The walls are white and the doors are green.5. We can see two pictures of my family.Passage 1 根据所给出的短文,判断下列句子正(T)误(F)My mum likes her garde n very much. There are many beautiful flowers inher garde n. She grows many pla nts and usually waters the flowers in themorning. She
16、does all the work by herself. She is a kind woman. She often106gives some flowers to others. She sayS:Here, take these flowers. You can putthem in your vase.1. My classmate has a garden.2. There are many flowers in the garden.3. I often help my mum.4. My mum is a kind person.5. My father often gives
17、 some flowers to others.Passage 12 根据所给出的短文,判断下列句子正(T)误(F)My HouseLook at my house. It s not very big. But it s very comfortable.There are two bedrooms, one is for me, one is for my father and my mother.There is one kitche n and one liv ing room, one bathroom and a dinning room.I like my house and I
18、 love my father and my mother.1. My house is not comfortable.2. There are two bathrooms.3. I have a bedroom.4. There is no dinning room.Passage 13Jim s DeskThis is Jim s desk. It is in Jinris study. His backpack is on the desk.In the backpack, there is a big pen cil case and many books. And, Jim has
19、107three rulers and two erasers in the pencil case. A new chair is next to thedesk. His cat is on the chair now.1. Where is Jim s desk?A. It is in Jim s bedroom. B. It is in Jim s study.C. It is in Jim s classroom. D. It is in Jim s room.2. What is on Jim s desk? A. There is a backpack. B. There is
20、a cat.C. There is a chair. D. There is a desk.3. How is Jim s pencil case? A. It is old. B. It is new.C. It is big. D. It is small.4. Is the cat under the chair now? A. Yes, it is. B. No, it isn .C. Y es, there is. D. No, there isn t.Passage 14 根据所给出的短文,判断下列句子正(T)误(F)Mother s Day is on the second Su
21、ndayof May. Today is May 11th.It s Mother s Day. Kim, a ten-year-old girl, likes drawing. She draws a n icepicture for her mother. Her mother, Mrs Black likes it very much. Her brother,Bill, is on ly four years old. He gives his mother a kiss. Mrs Black is very happy.1. It s Sunday today. 4. Mrs Bla
22、ck is Kim s mother.2, Mrs Blackdoesn tke the picture. 3,Khis brother is five years old.Passage 1 根据所给出的短文,判断下列句子正(T)误(F)I live in a house with a man, a woman and a boy, Ted. I can not swim orride a bike. I have four legs. In the day, I sleep on Teds bed. At ni ght, I go to108the garde n and climb a
23、tree. I eat fish for my breakfast. What am I?1.1 live in a house with three people.2. I can swim.3. I sleep on Ted s bed at night.4. I eat fish for my lun ch.5. I am a cat.Passage 16 阅读短文,回答下列问题There are many classesat school. My favorite classesat school. Myfavorite classes are English, P.E., Chine
24、se and Music. I have P.E. class onTuesday and Thursday. I play basketball in P.E. class, I like singin g. I havemusic class on Mon day and Wedn esday. I have En glish and Chin ese classfrom Mon day to Friday. I love my school.1. What s my favorite class?_2. When do I have P.E.?_3. What do I do in P.
25、E. class?_4. Do I like to sing?_5. Is there a music class on Mon day?_Passage 1 根据所给出的短文,判断下列句子正(T)误(F)There are many boxes in my room. They are blue. Two boxes are big.They are un der the desk. Two boxes are small. They are un der the bed. I putthe toys in the big boxes. They are toy cars and balls
26、. I put the books in the109small box. They are story books and picture books.1. The boxes are all big.2. The big boxes are under the desk.3. I have two small boxes.4. I put the toys in the small box.5. There are some books in the small box.Passage 1 根据所给出的短文,判断下列句子正(T)误(F)Look at the picture, please
27、. The girl is Joa n. She is in a red dress. Theboy is Tom. He is in black shoes and a gree n T-shirt. The dog in the middle isLin Lin. It s their pet. t s a nice picture.1. The girl is in a green jacket.2. The boy is in a green T-shirt.3. Their pet is a cat.4. The girl s name is Lin Lin.5. The dog s
28、 name is Lin Lin.Passage 19 Today is Linds s birthday. She is ten years old. Her father Mr.Green gives her a toy bear. Her mother makes a big cake for her. Her friendscome to her house. Julia gives her a doll. Mike gives her a card. Linda cuts thecake. They eat the cake and play together. Linda is v
29、ery happy.10101. How old is Linda?_2. Who gives Linda a toy bear?_3. What does Mike give to Linda?_4. Who cuts the cake?_5. Is the cake big?_Passage20 Look! This is my bedroom. It s small. But it s clean. There s adesk, a chair and a bed in the room. On the desk you can see some books andsome flower
30、s. There s a ball un der the bed. There are some pictures on thewall. There s a clock on the wall. If s round. It s white. I like my bedroom.根据短文内容,回答问题1. Is it a bedroom or a living room?_2. Is it big?_3. Whst s on the desk?_4. Whst s under the bed?_5. What color is the clock?_Passage 2 读短文,写出下每个人的
31、年龄:I have a big family. There are five people in my family. My father, mymother, my brother, my sister and I. My father and my mother are fat. Myfather is thirty. My mother is thirty, too. I m ten. My brother is eight. Mysister is five. They love me. I love them, too.1 爸爸_3.妹妹_5.我_11ii2妈妈_4.弟弟_Passa
32、ge 2 读对话,判断下列句子正(T)误(F)Tom: Come here, Jerry. LookI! m short and fat now.Jerry: Ha, ha! m short and fat, too.Tom: We look small. How old are you, Jerry?Jerry:I m nine. How about you?Tom: I m eight. We look like twins now!1) Tom is short and fat now.()2) Jerry is not small.()3) Jerry is thi n.()4) To
33、m is eight. ()5) Tom and Jerry are twins.()Passage 23K DayChildre n in the USA like K Day very much. K is for kites. March the 7 is theDay. On that day lots of childre n go out in the ope n air. They take their kiteswith them. Some kites are very big. Others are small. They are in differentcolours.
34、Every kite has a long string. To get the kites up, the children begin torun. Now all of the kites are high up in the air. The one like a bird is the highest.1. K Day is in_ .1012A. the first month of the year.B. the sec ond month of the yearC. the third mon th of the year D. the fourth month of the
35、year2. _a lot of children go out to fly kites.A. On March 7 B. On SundayC. On Saturday D. On Mo nday3. _ is the highest of all.A. The birdB. All the kitesC. The kite like a bird D. Lots of birds4. In the sentence “They are in different colours” the word “They”means_.A. the childre nB. the birdsC. th
36、e stri ngsD. the kitePassage 24The Best JobLucy is a lazy girl. She doesn t study hard, and she does t help hermother with the housework, either.“What are you going to be when you grow up, Lucy? Mother asks.“You re too lazy. No job will ever fit you”“But I know one” says the girl, “ I m going to be
37、Father Christmas.“You want to be Father Christmas? Mother is surprised. “But why?1013“ Because he works only one day in a whole year.1.Lucy is a_ girl.A. lazy B. hard-work ingC. good D. pretty2.Lucy s mother thi nks_.A. Lucy can find a good job.B. Lucy can t find any job.C. Lucy isn t too lazy to ge
38、t a job.D. Lucy will work hard in the future.3.Lucy wants to be_.A. a teacher B. Father ChristmasB. C. a writer D. a Christmas worker4.Lucy wants to do that job because_ .A. she likes Father Christmas very much. B. that job fits herC. she works only one day in a yearD. that job is in teresti ng5.Whi
39、ch sentence is true accord ing to the text?A.Lucy wants to be Father Christmas so she isn t lazy.B.Lucy is too lazy to find any job.C.Lucy does n t study hard, but she likes to help her pare nts with the housework.D.D. To be Father Christmas is a good job.Passage 25Now people know a lot about the mo
40、on .It is smaller tha n the earth.There is no air or water on the moon, so there are not any trees or people onthe moon. The moon gets its light from the sun, but some places on the moonare quite dark. The days on the moon get hotter than boiling water. The nightsget colder than the North Pole.1. Pe
41、ople know_about the moon now.A. much B. a little C. littleD. noth ing2. The moon is_ .A. bigger tha n the earthB. bigger tha n the sunC. smaller tha n the sun but bigger tha n the earthD. smaller than the earth10143. The sun_ the moon.A. gets its light from B. gives light to C. gives water to D. giv
42、es air to4. _can live on the moon.A. People B. TreesC. Nothi ngD. An imals5. Which is true?A.The moon is very hot in the ni ght.B.The moon is not very hot in the day.C.The moon is hot in the day and cold in the night.Passage 26This is a Chin ese boy. His n ame is Wang Wei. He is eleve n. He is in No
43、.2 Middle School. He is a new stude nt. He is in Class 3, Grade 4. His En glishteacher is Miss Wu. He has a good friend. His n ame is Li Fei. They are goodstude nts.读对话,判断下列句子正(T)误(F)()1. Wang Wei is En glish.()2. He is a new stude nt.()3. Miss Wu is her En glish teacher.()4. Li Fei is a teacher.()5
44、. Wang Wei and Li Fei are good frien ds.Passage 27One morning, Mr. and Mrs. Black go shopp ing by car. I n the shop, they see all kinds ofclothes. Mrs. Black likes them very much. So she buys a shirt for their son, a skirt for theirdaughter, a sweater for Mr. Black, and a blouse for herself.At about
45、 twelve oclock, they go home. But they lose their way. Mr. Black drives over toan old woma n and asks, “Excuse me, Madam, where am I? Can you tell m”?The old woman looks at him and his car,Youre in your car, Si”She says.10151.How do Mr and Mrs Black go shoppi ng?A. by bus B. by train C. by car D. by
46、 bike2.What s Mrs Black s new clothes?A. a shirt B.a skirt C. a sweater D. a blouse3.What happe ned whe n Mr and Mrs Black finish shopp ing?A. They go shopp ing aga in.B. They see their sonC. They lose their daughter.D. They lose their way.4.What does Mrs Black buy for her son?A. a shirt B.a skirt C
47、. a sweater D. a blouse5.Does the old woma n tell Mr Black the way?A. Yes, she does. B. Yes, she doesn tC. No, she does.D. No, she does ntPassage 28Lucy is very sad. Her cat Mi Mi is in the tree. She calls it again and again,but it can t get dow n.Now Peter comes here. He asks Lucy,“Whats wrong with
48、 you?”Lucy says,“Mi Mi can t get down.” “Whats Mi Mi?”he asks.“Its my cat. The white black cat. Look,s there”“Don t worry. Ill help you,”says Peter. Then he climbs up the tree.Mi Mi jumps down from the tree and runs away. Lucy runs after her cat. ButPeter can t get down, either. He doesn t know what
49、 to do.读对话,判断下列句子正(T)误(F)()1. Lucy calls Peter aga in and aga in.()2. The cat can t get dow n from the tree.()3. Peter helps Lucy get the cat dow n.()4. Lucy and her cat run away.()5. Peter doesn t know how to get dow n.Passage 29Borrow ing BooksJim wants to borrow a book from a new library. He come
50、s to the library. He comes tothe library with Wang Jin. They can t see any assistants there, but some robots standingthere. Then Jim says to the robot,“Hey, give me the book. ” But the robot doesn t move.“Whats wrong with the robot?”he asks Wang Jin.1016Then Wang Jin tells him,“When you want to borr
51、ow something from somebody, youmust saypleasefirst. ”So Jim says,“Please give the book to me, Mr Robot.”Then the robot brings him thebook. But again, Jim can t take the book out of the robots hand.Wang Jin says,“You must sayThank youbefore you take the book.”So Jim says,“Oh, thank you very much.”The
52、n the robot givesthe book to him.1. Jim and Wang Jin go to the library because_A. they want to buy a book.B. Jim wan ts to borrow a bookC. they want to visit the new library. D. they want to talk with the robot.2. The robot doesn t give Jim the book because_.A. it does n t like Jim.B. It wants to gi
53、ve the book to Wang Jin.C. Jim doesn t say“please . D. Jim can t borrow this book.3. Why can t Jim take the book from the robot?A. Because the robot is broke n.B. Because the robot does nt want to give it to him.C. Because he does nt say“please .D. Because he doesn t say “thankS.4.m_ .A. is a polite
54、 boyB. doesn t like to say “please or “thankSC. doesn t like the robot D. is not a good student10175. The robots in the library want to tell people_ .A. they should n ot come to the library.B. they can t borrow many books one timeC. they can t take any thi ng out of the robots s han ds.D. they shoul
55、d be politePassage 30Mary is five. She has a cat. Its name is Tony. It s only one. Tony is pretty. Its white and black. Every day it eats fish and milk. Tony is fat. Mary likes it verymuch.读对话,判断下列句子正(门误(F)()1. Tony is five.()2. Mary is one.1018()3. Tony is white and black.()4. Tony eats fish and ch
56、icke n.()5. Tony is fat.Passage 31Joh n is a school boy and he is only eight years old.One day, his teacher asks him,“Joh n, why did nt you come to schoolyesterday” “Iwent to see the dentist because of my toothache, John answers.“Oh, I m sorry to hear that. Is the tooth aching now? the teacher asks.
57、“Idon t know. The dentist left it in the hospita”根据短文内容回答问题1. Why did nt Joh n come to school yesterday?2. Why did John go to see a dentist?3. Should we clean our teeth every day?Passage 32We can tell the time by a clock or a watch. A clock is big. It is usually on the wall or onthe table. A watch i
58、s small and we can put it in the pocket or on the wrist! A clock or1019a watch usually has a round face. It usually has two han ds, a long one and a short one.Toms clock can speak and call him to get up every day. His watch has a picture of a lovelydog on the face. He likes it very much.1. A clock and watch can_us the time.A.
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- -注册测绘师之测绘管理与法律法规通关题库(附答案)
- 妇幼健康管理培训试题答案
- 2025年安全员B证考试试题一含答案详解【培优】
- 2025年中级会计职称《中级经济法》真题及答案
- 2017年下半年系统架构设计师考试上午真题
- 上海社区工作者答题题库及答案
- 大连理工大学《财务管理》20秋在线作业2答案
- 二级造价师四川考试题及答案
- 中国诗词大会题目汇编(附答案)
- 上半年广东省小学教师资格证:教师的文学素养考试试卷
- 数据中心弱电系统培训
- 2025年工程招投标考试题及答案
- 2025年GCP考试题库附参考答案ab卷
- 330kV升压站及联络线项目投标书
- 17.2用公式法分解因式(课时2) 课件人教版(新版)数学八年级上册
- 电信渠道经理课件
- 2025年国家开放大学《机械设计制造及其自动化》期末考试复习题库及答案解析
- 仓库改善方案
- 2025年辽宁石化职业技术学院单招职业技能考试题库及答案详解1套
- 部编版小学语文五年级上册第四单元作业设计
- 10以内加减法混合运算题1000道(带答案)A4打印
评论
0/150
提交评论