2019-2020学年高中英语4SectionⅡ(含解析)牛津译林版_第1页
2019-2020学年高中英语4SectionⅡ(含解析)牛津译林版_第2页
2019-2020学年高中英语4SectionⅡ(含解析)牛津译林版_第3页
2019-2020学年高中英语4SectionⅡ(含解析)牛津译林版_第4页
2019-2020学年高中英语4SectionⅡ(含解析)牛津译林版_第5页
已阅读5页,还剩7页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、学必求其心得,业必贵于专精- 1 - 课时分层作业(四 ) (建议用时: 35分钟)语言知识练习固基础 .单句语法填空1he felt scared when he saw the scaring scene where two cars smashed together. (scare)2there is a moat( 护城河 )around the city ,which was dug and filled with water for defence (defend) 3the room is uncomfortable (comfortable)to live in with so

2、 much noise outside all day long.4we saw deserted (desert )farms which were built more than a hundred years ago.5my parents live in a small village.they always keep candles in their house in case there is a power cut。6everything was out of place ,and many people expressed their dissatisfaction with

3、the arrangement(arrange)of the conference 。7it is reported that a pipeline has been built to supply natural gas from the west of china to some eastern provinces.学必求其心得,业必贵于专精- 2 - 8at proper horse races everyone has already studied the form of the horse in advance.9this is the first time we have see

4、n (see)a film in the cinema together as a family.10 we reached the top of the mountain and stopped to admire(admire )the scenery.单句改错(每小题仅有1处错误 )1we arranged someone to drive him home。arranged后加 for2this is which dr.smith said at the meeting.which what3it was not until it began to rain when i notice

5、d his umbrella left in my car.when that4she is a great dancer。i wish i dance as well as her.dance danced5leave your key with your neighbor in case of you lock yourself out one day 。去掉 of学必求其心得,业必贵于专精- 3 - 高考题型练习提能力.阅读理解here at travelbag ,weve seen the world and we want you to as well。to help you on

6、your way ,weve put the world on sale 。the offers you see below are just a taste of the great deals we have available。to find out more,call our expert travel consultants on 0800 804 8911 and let them tailor。make your perfect trip at the perfect price.book by:30 apr.middle east & indian oceandubai

7、now299includes flights3nts,4coral oriental (b&b)valid:01 sep 。30 sep.mauritiusnow835includes flights7nts,3le tropical(ai) ,mauritiusvalid:01 may 22 jun 。far eastthailand beach(cha am)now575includes flightsmalaysia,langkawinow599includes flights学必求其心得,业必贵于专精- 4 - 10nts ,3*holiday inn regent beach

8、,cha am 5 free nts included in price。free transfersvalid:01 sep 。31 oct.7nts,3*mutiaraburau bay beach resort,langkawivalid:01 may 31 may.australasiasydneynow579includes flights3nts,3*quality inncambridge2nts,3york gardens resort2nts,2comfort inn,cessnoc sydney sightsvalid:15 apr.-15 jun.new zealandn

9、ow989self.drive ,5。day car hire2nts,3best western president,auckland ,scenic wondersself-drivevalid:05 apr.13 jun.americas学必求其心得,业必贵于专精- 5 - rionow649includes flights7nts,3*golden tulip continental(b&b), rio de janeirofree room upgrade worth 35 ppvalid:22 feb 。30 jun.las vegasnow485includes flig

10、hts5nts,3*circus,las vegasvalid:01 may 30 jun.【语篇解读】本文是一篇应用文。介绍了八个城市的旅游信息,包括地点、费用、出行方式、入住酒店和有效时间等。1 the underlined words“ 3nts ,4*”in the first offer most probably mean a$3。4 b3 nights and 4 daysc3 or 4 places d3 nights and 4 starsd词义猜测题。通读全文可知,每一个旅游景点中都有此类的表达。各个旅游景点中都提到了价格、时间和具体景点,因此,学必求其心得,业必贵于专精-

11、 6 - 选项 a、c 的可能性不大。住宾馆一般都是白天个数与晚间的个数相差不超过一,比如三天四夜或四天三夜, 而下文提到了“7nts,3” ,由此可推断 3nts,4*代表的不是四天三夜,因此选项b 不对。所以,此处应该指住宿时间是三个晚上(nts为 nights的缩写),而宾馆的标准是四星级的 .故答案选 d.2in which of the following places may you have to change your accommodation?asydney 。blas vegas 。cmauritius. ddubai city。a细节理解题。根据广告中所提供的几个旅游景

12、点的介绍可知,只有在 sydney旅游时,游客在长达七八天的时间里, 需要更换三个住处 ( 3nts ,3*quality inn cambridge ; 2nts ,3*york gardens resort ;2nts,2* comfort inn) 。 3which of the following offers can save the most if you visit it within the valid time?athailand beach (cha am) bmalaysia ,langkawi.crio。学必求其心得,业必贵于专精- 7 - dnew zealand.c

13、细节理解题。通过分析各个景点的报价可知:thailand beach可以节省 125英镑;malaysia ,langkawi可以节省 90 英镑; rio可以节省 150英镑; new zealand可以节省 70英镑。相比之下可知答案选 c。 4if you want to enjoy the scenery along the driving way,you can visit adubai bmauritiuscnew zealand dlas vegasc细节理解题。 根据文中对 new zealand的介绍 self。drive,5。day car hire可知,到新西兰可以自驾游

14、 ,即可以在驾驶过程中欣赏沿途景观。 .阅读七选五being an exchange student (交换生 ) may not be so easy.however, there are a lot of things that you can learn and enjoy when you decide to be an exchange student , and most things you will discover are outside the classroom 。1 学必求其心得,业必贵于专精- 8 - students who come back from an ex

15、change trip say that the thing they liked most was learning about the different lifestyles that people have in the country they visited. 2 however,those who travel to other countries under the foreign exchange student program learn that there are many different ways to live 。different foodsome stude

16、nts are worried that they wont like the food of the country where they will go,and they use that as an excuse to avoid going to that country. 3 being an exchange student often leads you to find that you enjoy much more kinds of food than you thought you did.different languagessome decide that the la

17、nguage barrier (障碍) is the key to keeping them from going anywhere as an exchange student. 4 there are also some places where most of the people can speak english well.if you are coming up with reasons to avoid going anywhere as an exchange student, think about the benefits you will get from a trip

18、abroad before you make up your mind. 5 adifferent lifestyles学必求其心得,业必贵于专精- 9 - bdifferent culturescanyway, think twice before you do is helpful 。dmany students believe that there is only one way of life.eexchange students are fond of the food in foreign countries。fbut there are many places where eng

19、lish is the native language.gthe truth is that most countries allow exchange students to have amazing food 。【语篇解读】如果你被选中去国外的某所学校做交换生,你可能马上想到的是陌生的环境、语言差异、饮食习惯的差异等等不便之处,但是,你所能学到的和得到的远非如此。1a分析文章格式可知所填部分应该与different food 和different languages 构成并列,结合选项内容可知a、b 项符合要求;再根据本段的关键词“。 .about the different lifest

20、yles. 。 。”以及“。 。many different ways to live.”可知a 项正确 .2 d结合上一题可知本段主要讲述你所要去的国家的生活方式 与 你 之 前 学 校 的 生 活 方 式 不 一 样 ,再 结 合 下 一 句 的 转 折“ however ,those who travel to other countries. 。 。 many different ways to live.”和选项内容可知d 项最为恰当 .学必求其心得,业必贵于专精- 10 - 3g结合本段小标题different food 可知本段主要讲述饮食方面的差异,结合选项中的关键词可知e、g

21、 项符合要求 ;再联系上文可知很多学生都认为饮食差异也是影响他们求学的因素之一,所以排除 e 项。4f结合本段小标题different languages 可知本段主要讲述语言方面的差异 ,再结合选项中的关键词可知f 项正确。 5c分析文章结构可知本段为文章的结束语,结合上句内容和选项内容可知 c 项最为恰当。.语法填空in 1982, july 1st was officially established as canada day.1.(variety) events are organized on this day,including parades ,concerts ,festiv

22、als and firework displays ,2.attract canadians of all ages across the country 。canada day is the years biggest national party。canadas national flag can be seen everywhere and many people have their faces 3.(paint) red and white,which are canadas national colors 。the 4.(celebration )in ottawa,cana da

23、 s capital city,are especially grand and exciting 。学必求其心得,业必贵于专精- 11 - in quebec, many people spend canada day 5.(move)from one house to another 。so in quebec , canada day is also known 6.moving day。many organizations ,businesses and stores are closed on this day。only some bookstores , hospitals and gas stations may be open。post offices are closed, too 。 as canada day 7。(fall) during the canadian summer holidays, all schools are

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论