新人教版选修八Unit2-Using-Language课件_第1页
新人教版选修八Unit2-Using-Language课件_第2页
新人教版选修八Unit2-Using-Language课件_第3页
新人教版选修八Unit2-Using-Language课件_第4页
新人教版选修八Unit2-Using-Language课件_第5页
已阅读5页,还剩20页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、 unit 2 cloning using language the return of the dinosaurs?answer the following questions:1.have you ever seen the film jurassic park? do people like this film? what animals do you see in the film? are they real dinosaurs? warming up ( 4ms )please enjoy some pictures about dinosaurs. 霸王龙霸王龙tyrannosa

2、urus剑龙剑龙stegosaurs角龙角龙 ceratopsids雷龙雷龙 brontosaurus翼龙翼龙pterodactyl2.do you like dinosaurs? can you see them in our real life? why?warming up ( 4ms )3. do you think it is possible to clone dinosaurs? if not,why? if yes, do you think thats good for human beings? why?warming up ( 4ms )read the text, th

3、en tell the following sentences are true or false. ( students can discuss in pairs. )1. scientists are still experimenting with cloning mammals because they think it can make money.2. the animals that have disappeared from the earth, like dinosaurs, can be brought back to life through cloning.3. if

4、we can clone any extinct animals, we should let them live in a zoo.fffreading - i scanning ( 5ms )1. the writer of the text_ a. is excited by the possibility of cloning fierce and extinct animals b. believes that extinct animals can be brought back to life by cloningc. thinks it impossible or unsuit

5、able to clone extinct animals like dinosaurs d. dreams of dinosaurs returning to the earth主旨大意主旨大意2. the film jurassic park is popular because _. a. people are interested in the subject of cloning b. all the actors are dinosaurs c. it was directed by a scientist who clones dinosaurs d. it proves ver

6、y interesting细枝末节细枝末节a3. which of the following is true? _a. mice were cloned in 1981.b. dolly the sheep was the first cloned animal.c. the name of the cloned cow is “bison”d. china was successful in cloning mammals.4. the reasons why a group of cloned animals all die of the same illness do not incl

7、ude_. a. they have the same arrangement of genes b. there isnt enough diversity in the group for it to overcome illnesses c. the illness is a new one d. their arrangement of genes can not resist that new disease5. we can infer from the text that_ a. scientists are experimenting to clone dinosaursb.

8、dinosaurs will never return to the earthc. cloned animals will only live in the zood. the dna of dinosaurs can only survive 10 000 year推理判断推理判断give some reasons why it is either impossible or unsuitable to clone extinct animalsreason 1:reason 2:reason 3:you need perfect dntthere is not enough divers

9、ity for cloned animals to overcome new diseases.it would be unfair to clone any extinct animals if they would have to live in a zoo.advantage of diversity disadvantage of diversitydiversity in a group of cloned animalsif there is a new illness some of these animals may die ,but others will survive a

10、nd passed on the ability to resist that disease to their children.they would all have the same arrangement of genes and so they might all die of the same disease.reading - ii detail reading ( 6ms )read the text, then answer the following questions. ( students can discuss in pairs. )1. why shouldt yo

11、u clone an extinct animal unless there is enough diversity in the group?2. why is it wrong to clone an extinct animal if it would have to live in a zoo?3. why cant you clone the dna of animals that have been extinct longer than 10,000 years?1. why shouldt you clone an extinct animal unless there is

12、enough diversity in the group? there will not be enough genetic variation (遗传变异遗传变异)in the group to be able to resist new illnesses.2. why is it wrong to clone an extinct animal if it would have to live in a zoo? it is not a good idea to clone an animal that would have to live in a zoo because it is

13、 not a suitable habitat to develop and increase its numbers.the zoo is not a natural environment for a wild animal.3. why cant you clone the dna of animals that have been extinct longer than 10,000 years? the dna of animals more than 10,000 years old is not suitable for cloning ,for it cant survive so long.reading - iii argument ( 10ms )1. read the passage again and have a argument acc

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论