




下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、2021届全国超级全能生新高考原创预测试卷(十四)英语祝考试顺利注意事项:1、考试范围:高考范围。2、答题前,请先将自己的姓名、准考证号用0.5毫米黑色签字笔填写在试题卷和答题卡 上的相应位置,并将准考证号条形码粘贴在答题卡上的指定位置。用2B铅笔将答题卡上试卷 类型A后的方框涂黑。3、选择题的作答;每个小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂 黑。写在试题卷、草稿纸和答题卡上的非选择题答题区域的答案一律无效。4、主观题的作答:用签字笔直接答在答题卡上对应的答题区域内。写在试题卷、草稿纸 和答题卡上的非答题区域的答案一律无效。如需改动,先划掉原来的答案,然后再写上新答 案;不准
2、使用铅笔和涂改液。不按以上要求作答无效。5、选考题的作答:先把所选题目的题号在答题卡上指定的位置用2B铅笔涂黑。答案用 05亳米黑色签字笔写在答题卡上对应的答题区域内,写在试题卷、草稿纸和答题卡上的非选 修题答题区域的答案一律无效。6、保持卡面清洁,不折叠,不破损,不得使用涂改液.胶带纸、修正带等。7、考试结束后,请将本试题卷、答题卡、草稿纸一并依序排列上交。第一部分阅读第一节:阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。ADrOne X PrO is a Shining Star On the dronc(无人机)market. Here,s Why it,s gone
3、ViraLHOW does DrOne X PrO work?Start by installing the DrOne app to your SmartPhOne (AndrOid and iOS). It takes just minutes After that Just install (安装)the batteryr in your ClrOne and IaUnCh the app. You're now ready to fly your DrOne X PrO!Why is this drone SO special?The drone is about the Si
4、Ze Of a Iarge SCreen SmartPhOne IrS SO Small that it fits in any POCket Or handbag!Here,s the best part: flying is extremely easy. ThererS no experience required to fly this drone YOU Can easily COntrOl and fly this drone, even if you've never flown a drone in your Iife Flying the drone is SnlOO
5、th and natural as riding a bike Our friend,s SOn CamC OVer to the office, and he figured OUt how to fly the drone in just minutes. YOU can,t imagine how Stable and SlnOOth his COntrOIS are!OnCe you OWn this drone, you Can enjoy amazing HD PiCtUreS Of nature, friends, and families. It,s a blast!HOW I
6、nUCll does it cost?NOw, DrOne X PrO SellS for $ 150 each OnIine and two at a discount of 80%. It,s a great deal!If you,re not satisfied, return it and you Can get your money back.BeCaUSe Of the easy use, portability, IOW price, and Small size, it,s absolutely WOrth it!JUSt imagine amazing PiCtUreS a
7、nd VideOS you,ll be taking With your new DrOne X Pro. If you,ve never flown a drone before, this is the time to Start!Call now! 400-800-7832 Or Order yours from the OffiCial WebSite WWw. dronexpro. com.1. What makes DrOne X PrO different from the Other drones?A. Il is easy to carry.B. It is UnneCeSS
8、aryr to install.C. It is COmPleX to control.D. It is expensive to afford2. HOW does the advertisement PrOVe flying DrOne X PrO easy?A. By Sharing SOme experienceB. By PreSenting a ViVid PiCtUreC. By Stating its OPerating steps.D. By giving a SPeCifiC example3. HOW InUCh ShOUId you Pay to PUrChaSe tw
9、o SUCh drones online?A. $120.B. $ 150.C. $240.D. $ 300.【答案】1A2. D 3. C【解析】这是一篇应用文。作者通过这篇文章主要向我们描述了无人机XPro是无人机市场上的一颗闪 亮之星以及为什么它如此受欢迎的原因。【1题详解】细 i'j理解题。根据 Why is this drone SO special?下的 The drone is about the SiZe Of a Iarge-SCreen SnlartPhone. It's SO SmalI Chat it fits in any POCket Or hand
10、bag!(它大约有一部大屏幕智能手机那么 大。它太小了,可以装进任何口袋或手提包!)可知,容易携带是DrUPX PrO与其他无人机不 同的地方。A. It is easytocarry.(易携带)符合以上说法,故选A项。【2题详解】推理判断题。根据 Why is this drone SO special?下的 OUr friend's SOn Came OVer to the office, and he figured OUt how to fly the drone in just minutes.(我们的朋友的儿子来到了办公室,他知道了 如何在几分钟内驾驶无人机.你无法想象他的
11、控制是多么的稳左和流畅)可推测,该广告通过 给出一个具体的例子证明飞行无人机容易。D. By giving a SPeCifiC CXamPlC.(通过给一个具体的 例子)符合以上推测,故选D项。【3题详解】细节理解题根据文章倒数第三段的Now, DrOnCX PrO SelIS for $ 150 each Online and two at a discount of 80%.(在,DPROX PrO的在线售价为150美元,其中两款的折扣为80%)可知,在 网上购买两台这样的无人机应该支付$ 300*80%= $ 240。故选C项。BSOmetimeS We may find Ihat e
12、very Week there are a IOt Of new StOrieS about how CIimate Change is affectmg the PIalet5 Or new PlallS to battle its efiects. BUt tle ConCq)t itself isn't new at all in fact, SCientiStS have been exploring questions about CIilnate Change for almost 200 yearsThe idea Of HgreenhOUSe gasesn goes b
13、ack to 1824. When JOSePh FOUrier WOndered What WaS regulating the earth's temperature FOUrier COnClUded that the atmosphere must be responsible for COntaining the heat absorbed from the SUn and described ItaSa box With a glass lid: AS Iight ShineS through the glass, the inside gets Warmer as the
14、 Iid traps the heat. AS FOUrier,s ideas SPread. it Came to be Called ',the greenhouse effect*1.SCientiStS COntinUCd to StUdy the greenhouse effect. NOt Until a SWediSh ChemiSt named SVante ArrheniUS Came along, did SCientiStS UnderStand how global Warming actually WOrkS After years Of work, Arrh
15、eniUS determined that the IeVel Of CarbOn CliOXidC in the atmosphere did in fact have a direct effect On global temperaturesArrheniUS found that CO2, and Other gases trap radiation, WhiCh WarmS the atmosphere ArrheniUS WaS the first to SUSPeCt that burning COal COUld COntribUte to the greenhouse eff
16、ect. BUt ArrheniUS WelCOnlCd the Wanning effect On the planet. At a IeCtUre Iater that year. ArrheniUS noted that CreatUreS Of a Warlner earth Hmight IiVe Under a milder Sky and in IeSS barren SUrrOUndings.While Arrhenius1 findings WOn him the 1903 NObCl PriZe in ChelniStry, SCientiStS kept debating
17、 WhethCr the greenhouse effect WaS increasing Until 1950, When researchers finally began to find StrOng data SUPPOrting it. By the end Of the 1950s AmeriCan SCientiStS had been SOUnding the alarm On the long-term COnSeqUenCeS Of Clinlate Change CIimate Change research has COnle a IOng Way SinCeFOUri
18、er first described the greenhouse effect still, maybe ArrheniUS ShOUld have been more CarefUlOf What he WiShCd fo匚4.What does the UndCrlined WOrd HitHin ParagraPh 2 refer to?A.ThC CIimate Change B.The greenhouse effect.C.The atmosphere D.The heat from the SUn5.When did the SCientiStS first find evid
19、ence for the bad effect Of global warming?A.In 1824.B.In 1903.C.In 1950.D.200 years ago.6.WhafS the author,s attitude towards Arrhenius1 wish?A.OPtimiStiC.B.NegatiVe.C.Neutral.D.AlnbigUOUS 7.WhafS the main idea Of the text?A.CaUSeS Of Climate ChangeB.EffeCtS Of greenhouse gasesC.FindingS about globa
20、l WanningD.EXPlOratiOnS On Climate change.【答案】4C5. C 6. B 7. D【解析】这是一篇说明文。文章主要介绍了科学家们对气候变化的重要研究成果。【4题详解】词义猜测题。根据划线部分所在句子 FOUrier COnClUded that the atmosphere must be responsible for COntaining the heat absorbed from the SUn and described it as a box With a glass lid.知I,FOUrier 总 结说,大气必须负责保持从太阳吸收的热量
21、,并将苴描述为一个带玻璃盖的盒子。结合句意 推测,这里对it代指前而前文的atmosphere(大气)。C. The atmosphere.伏气)符合以上说法, 故选C项。【5题详解】细节理解题。根据最后一段的 WhiIe Arrhenius' findings WOn him the 1903 NObeI PriZe in ChenliStrjr. SCientiStS kept debating Whether the greenhouse effect WaS increasing UntiI 1950. WhCn researchers finally began to fin
22、d StrOng data SUPPOrting il.(虽然 ArrheniUS 的发现为他赢得了 1903 年的诺贝尔 化学奖,但科学家们一直在争论温室效应是否在增加,直到1950年,研究人员终于开始发现 有力的数据来支持这一观点)可知,在1950年科学家才发现全球变暧的负面影响。故选C项。【6题详解】推理判断题。根据最后一段的 Clinlate Change research has COme a IOng Way SinCe FOUrier first described the greenhouse effect StilL maybe ArrheniUS ShOUld have b
23、een InOre CarefUl Of What he WiShed for.(自从FOUrier第一次描述温室效应以来,气候变化的研究取得的很大的进展尽 管如此,也许ArrheniUS应该对他所希望的更加小心)可推测,作者对ArrheniUS的希望持否定 态度。B. NegatiVe.(S的)符合以上推测,故选B项。【7题详解】主旨大意题。根据文章的主要内容,尤其第一段的BUt the COnCePt itself isn't new at all-in fact, SCientiStS have been exploring questions about Climate Cha
24、nge for almost 200 years/但这个概念本身 并不新鲜事实上,科学家们已经探索关于气候变化的问题将近200年了)可知,本文主要 讲述对气候变化的探索。D. EXPIOratiOnS On Cliinate Change.(对气候变化的探索)符合以上说法, 故选D项。Ifs COmmOn knowledge that the WOnlan in LeOnardO da VinCi,s most famous Painting SeenlS toIOOk back at observers, following them With her eyes no matter Wher
25、e they Stand in the room. BUt thisCOmmOn knowledge turns OUt WrOngA new StUdy finds that the WOnlan in the Painting is actually IOOking OUt at an angle that,s 15.4 degrees Off to the ObSCrVCrfS rightWell OUtSide Of the range that PCOPle normally believe When they think SOmeOne is IOOking right at th
26、em .In OlhCr words, Said the StUdy author, Horstmann. HShe,s not IOOking at you., ThiS is SOmeWhat ironic, because the entire PhenOmenOn Of a PerSOn,s gaze (凝视)in a PhOtOgraPh Or Painting Seeming to follow the VieWer is Caned the "Mona LiSa effect*1. That effect is absolutely real. HOrStnlann S
27、aid .If a PerSOn is illustrated Or PhOtOgraPhed IOOking Straight ahead, even PeOPle VieWing the POrtrait from an angle Win feel they are being IOOked at. AS IOng as the angle Of the PerSOn S gaze is no more than about 5 degrees OfFtO either side, the Mona LISa effect occurs.HOrStlnann and his co-aut
28、hor Were StUdying this CffCCt for its application in the CreatiOn Of artificial-intelligence avatars(虚拟头像)When HOrStmann took a IOng IOOk at the HMOna LiSaH and 21 realized She WaSnrt IOOking at him TO make SUre it WaSn,t just him Ihe researchers asked 24 PeOPle to VieW images Of the HMOna LiSaM On
29、a COmPUter SCreen.SO Why do PeOPle repeat the belief that her eyes Seem to follow the viewer? HOrStlnann isn,t sure. Ifs possible, he said, that PeOPle have the desire to be lked at, SO they think the WOman is IOOking Straight at them. Or maybe the PeOPle WhO first COined the term HMOna LiSa effectH
30、jUSt thought it WaS a COOl name.8. What is generally believed about the WOnlan in the Painting HMOna LiSa,?A She attracts the VieWerS to IOOk back.B. She SeCmS mysterious because Of her eyesC. She fixes her eyes On the back Of the viewers.D She lks at the VieWerS WhereVer they Stand-9. What gaze ran
31、ge in a Painting Will CaUSe the MOna LiSa effect?L54 : I5.4I10. Why WaS the experiment involving 24 PeOPle COndUCted?A. To COnfirm Horstmann,s belief.B. To Create artificial-intelligence avatarsC. To CalCUlate the angle Of MOna Lisa,s gaze.D To explain how the MOna LiSa effect Can be applied.11. Wha
32、t Can We Iearn from the text?A. HOrSlmann tIiinks t,s COOl to COlil the term tkMona LlSa eftecfB. ThC MOna LiSa effect COntribUteS to the CreatiOn Of artificial intelligenceC. FeCIing being gazed at by MOna LiSa may be CaUSed by the desire for attention.D ThC POSitiOn Of the ruler in the experiment
33、Will influence the VieWerS, judgment.【答案】&D 9. B 10. A 11.C【解析】这是一篇议论文。文章主要讲述人们看着“蒙娜丽莎”时都觉得她在看着自己,这是所谓的 “蒙娜丽莎效应”。但,HOrSmKUm和他的同事经过研究得岀结论:“蒙娜丽莎效应”的产生 可能是因为观看者渴望被关注。【8题详解】细 i'j理解题。根拯第一段的 It's COmmOn knowledge that the WOman in LeOnardO da Vinci's most famous Painting SeemS to lk back a
34、t observers, following them With her eyes no Inatter Where they Stand in the room.(众所周知,在莱昂纳多达芬奇最著名的画作中的这位女性似乎在回望观察 者,无论他们站在房间的什么地方,她的眼睛都会跟着他们)可知,无论观察者站在什么地方, 她都在看着观察者。D- She IOOkS at the VieWerS WhereVer (hey Stand.(无论观察者站在什么地方, 她都看着他们)符合以上说法,故选D项。9题详解】细 i'j理解题 0 根据第二段的 AS IOng as Ihe angle Of
35、the PerSOnlS gaze is no InOre than about 5 degrees Off to either side, the MOna LiSa effect occurs.可知,只要这个人的凝视角度两边不超过5度左右, 就会出现“蒙娜丽莎”效应。故选B项。【10题详解】推理判断题。根拯第三段的 WhCn HOrStnlann took a IOng IOOk at the "Mona Lisa" and realized She WaSnlt IOOking at him. TO Inake SUre it WaSnlt jUSt him. the
36、 researchers asked 24 PeOPle to VieW images Of the "Mona Lisa" On a COlnPUter SCreen.(当HOrStmann长久看着"蒙娜丽莎”时,他意识到她没 有看他。为了确保不止他一人这样,研究人员让24个人在电脑屏幕上观看“蒙娜丽莎”的图 像)可推测,让24个人参与试验,是为了确保HOrStmann的说法是正确的。A. TO COnfirm Horstmann's belief.(为了确保HOrStmann的相信的)符合以上说法,故选A项。【11题详解】细 i'j理解题。根据
37、最后一段 he said, that PCOPle have the desire to be IOOked at, SO they think the WOman is IOOking Straight at them. Or maybe the PeOPIe WhO first COined the term "Mona LiSa effect" just thought it WaS a CoOl name.(他说,可能是因为人们希望被人注视,所以他们认为那个女人 在直视他们,或者是那些第一个创造“蒙娜丽莎效应”的人认为这是个很酷的名字)可知,被 蒙娜丽莎凝视的感觉可
38、能是因为渴望被关注。C. FeeIing being gazed at by MOna LiSa may be CaUSed by the desire for attention感觉被蒙娜丽莎看着可能是因为渴望被关注)符合以上说法,DSParrOW is a fast-food Chain With 200 restaurants SOme years ago, the group to WhiCh Sparrow belonged WaS taken OVer by another company. AIthOUgh SParrOW ShOWed no Sign Of declining,
39、 the Chain WaS generally in an UnheaIthy State With more and more fast-food COnCePtS reaching the market, the SParrOW menu had to StrUggle for attention. And to make matters worse, its new OWner had no PlanS to give it the funds it required.SParrOW failed to grow for another two years. Until a new C
40、EO, Carl PearSOiL decided to build UP its market Share He did a survey, WhiCh ShOWed that COnSUmerS WhO already USCd SParrOW restaurants Were extremely POSitiVe about the ChaiiL While CUStOmerS Of Other fast-fd ChainS Were UnWilIing to IUrn away from them. SParrOW had to develop a new PrOnlOtiOnal C
41、anIPaignPearSOn faced a battle OVer the fttre Of the SPanOW brand. Tlle chain's OWner IlOW fvoed IebrandIng SParrOW as MarCys restaurants. PearSOn resisted, arguing for an advertising CamPaIgn designed to COnVinCe CUStOmerS that ViSitS to SParrOw restaurants Were fun SUCh an attempt to establish
42、 a POSitiVe relationship between a COinPany and Ihe general PUbliC WaS UnUSUal for that time PearSOn StrOngly believed that numbers Were the key to success, rather than customers' SPendIng POWe匚 Finally, the OWner accepted his idea.The CalnPaign itself Changed the traditional advertising Style O
43、f the fast-food industry. The TV ads Of SParrOW focused On entertainment and featured Original SOngS PerfOrmCd by a Variety Of stars. InStead Of ShOWing the SUPeriOrity Of a SPCCifiC product, the intention WaS to PUt SParrOW in the hearts Of POtential CuStOnlerS PearSOn also Inade Other decisions Wh
44、iCh he believed WOUld COntribUte to the new SParrOW image. FOr example, he Offered to IOWer the rent Of any restaurants WhiCh achieved a Certain increase in their turnover (营业额)TheSe efforts Paid off, and SParrOW SOOn became One Of the InOSt SUCCeSSfUl fast-food ChainS in the regions Where it operat
45、ed.12. WhiCh WaS One Of the PrOblemS SParrOW faced before PCarSOn became CEO?A. ThC number OfitS CUStOmerS WaS decliningB. ItS CUStOnlerS found the food UnheaIthy.-21 -C. It WaS in need Of financial SUPPOrt.D MOSt Of its restaurants Were ClOSed13. FOr What PUrPOSe did PearSOn Start the advertising c
46、ampaign?A. To build a good relationship With the public.B. To StreSS the UnUSUal tradition Of SParrOW.C. TO Ieanl about customers' SPending POWeED TO meet die ChalIenge from Marcy's restaurants.14. What do know about the TV ads Of Sparrow?A. They Challged people's VieWS On POP stars.B. T
47、hCy amused the PUbliC With Original songs.C. TlIey focused On the SUPeriOrity Of its PrOdUCtSD ThCy influenced the eating habits Of the audience15. Wllat WaS PearSOnS achievement as a CEO?A. He managed to Pay Off SParrOw,s debts.B. He made SParrOW InUCh more COmPetitiVeC. He helped SParrOW take OVer
48、 a company.D He improved the Welfare Of SParrOW employees【答案】12.C13.A14. B 15. B【解析】这是一篇记叙文。文章讲述快餐连锁SParrOW而临严重危机,PearSon作为SParrOW的新任CEO 进行了一系列的改革,从而使SParrOW成为了最成功的快餐连锁之一。【12题详解】细冲理解题CI 根据第一段的 And to Inake matters worse, its new OWnCr had no PlanS to give it the funds it required便糟糕的是,它的新主人不打算给它所需的资
49、金)可知,SParrOW急需资金支持。 C. It WaS in need Of financial SUPPOrt(它需要经济支持)符合以上说法,故选C项。【13题详解】推理判断题。根据第三段的 SUCh an attempt to establish a POSitiVe relationship between a COmPany and the general PIlbliC WaS UnUSUal for that time.(在公司和公众之间建立积极关系的尝试在当时是 不常见的)可知,活动的目的是与大众建立良好的关系。A. TO build a good relationship
50、With the PUbIiC.(与公众建立良好的关系)符合以上说法,故选A项。【14题详解】细右理解题。根拯倒数第二段的 ThC TV ads Of SParrOW focused On entertainment and featured Original SOngS PCrfOrmed by a VariCty Of StarS.( SParrOW的电视广告聚焦于娱乐,并以各种明星表 演的原创歌曲为特色)可知,SParrOw的电视广告用原创歌曲让大众娱乐。B. They amused the PUbliC With Original SOngS.(他们用原创音乐让大众高兴)符合以上说法,
51、故选B项。【15题详解】细右理解题。根据最后一段的 TheSe efforts Paid off. and SParrOW SOOn became One Of the most SUCCeSSfUl fast-food ChainS in the regions Where it OPerated.(这些付岀有了 回报,SParrOW 很快成为 其所在地区最成功的快餐连锁店之一)可知,PearSOn作为CEO的成就是让SParrOW成为了最成 功的快餐连锁之一。B. He made SParrOW InUCh more COmPetitiVe.(他让 SParrOW 更具有竞争力) 符合以上
52、说法,故选B项。第二节:阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选 项中有两项为多余选项。TraVelling With friends Can be an absolutely amazing experience Where you COUld make IifelOng memories Or it COUld end UP mining your friendship._16_ Here are SOme rules you ShOUld followto make SUre your next trip With friends goes as SmOOthIy
53、as POSSible_17_ SUret you and your friends PrObably have SOme SimiIar interests, but thatIlOt always the CaSe .In an effort to keep everyone happy, go OVer travel PlanS and expectations ahead Of time Hae each PerSOn CategOriZe activities or SightS HItONmUStee' vat to see''and WOUld go if
54、 We have time" PIan accordingly and Illake SUre everyone CaIl See SOme Of tleir top attractions.Communicate and respect each Othe匚 EVeryOne has PerSOnaI PreferenCeS WhCn travellingfrom getting the bed ClOSeSt to the batlroom or SIttillg Hl the airplane s WmdOW seat. BUt SOmetmIeS things don,t g
55、o as you like. Iii this CaSef Share your requirements directly With your travel COmPaniOnS _18_ HaVe a COnVerSatiOn When PrOblemS arise, for COmnlUniCatiOn is the key.Don,t disappear. When travelling with a groupOr CVen just One Other PerSOnyou may Want SOme alone tme. ThaFS COmPletely fine, but Ina
56、ke SUre your friends know WhCre you are and have a Way Of COntaCting you. _19_GCt Off your PhOne Of course, your friends Will UnderStand if you need to take a Call from a family member, Or in the event Of a WOrk emergency, but Other than that, (ry to Stay Off your phone.=Z=2O=After all, the appeal O
57、f this type Of trip is to SPCnd time With friends. JUSt enjoy it!A. GiVe each Other SOnle SPaCeB. InClUdC at IeaSt One activity for everyoneC. And remember that COnSideratiOn and respect go a IOng way.D. At the Same time, IiSten to their COnCemS and be respectful Of themE Don't IeSPOnd to Ilon-U
58、rgent WOrk COntaCt Or Send messages frequently.F. Its especially tne Of travelling In foreign COImtrIeS or IUlfalmllar places.G SO it,s important to make Sure you and your friend(s)are On the Same Page【答案】16.G17. B l&D 19. F 20. E【解析】本文是说明文。文章讲述了和朋友快乐岀游避免毁掉友谊的几条建议。【16题详解】根据空格前 TraVelIing With friends Can be an absolutely amazing experience Where you COUld make IifelOng memories Or it COUId end UP ruining your friendship.得知和朋友旅游可以让这段经历留下 一生的回
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025国家卫生健康委机关服务局面向社会招聘2人考前自测高频考点模拟试题及答案详解(夺冠)
- 肇庆中考语文真题及答案
- 2025北京回龙观医院招聘2人(第三批)考前自测高频考点模拟试题及完整答案详解1套
- 药剂三严考试试题及答案
- 2025年历届社工考试试题及答案
- 人造植物墙施工方案范本
- 人造草坪稳定层施工方案
- 五台山大型活动策划方案
- 2025年绥化市中医医院招聘模拟试卷及参考答案详解一套
- 消防改革发言稿
- 上海市经济信息中心(上海市公共信用信息服务中心)招聘真题
- 中国电信通信技术类笔试题
- 范更华-图论及其应用
- 店长分成合作协议书
- 《健康管理职业导论》高职健康管理专业全套教学课件
- 家乡文化渠县
- 中国天眼完整版本
- 2024年自考00055《企业会计学》历年真题及答案整理版
- 信息技术与小学语文阅读教学深度融合的策略研究
- 经济统计学课件
- 马工程经济法学教学
评论
0/150
提交评论