2019-2020学年英语人教版选修6作业:2.1SectionⅠWarmingUpReading-Pre-readingWord版含解析_第1页
2019-2020学年英语人教版选修6作业:2.1SectionⅠWarmingUpReading-Pre-readingWord版含解析_第2页
2019-2020学年英语人教版选修6作业:2.1SectionⅠWarmingUpReading-Pre-readingWord版含解析_第3页
2019-2020学年英语人教版选修6作业:2.1SectionⅠWarmingUpReading-Pre-readingWord版含解析_第4页
2019-2020学年英语人教版选修6作业:2.1SectionⅠWarmingUpReading-Pre-readingWord版含解析_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、课时作业(五)Unit 2 PoemsSection I Warming Up & ReadingPre-readingI .阅读理解There was once a girl named Ivy. She hardly talked. There was something strange about her. During “Parent and Teacher meeting day , only her mom would come. When she was asked about her father, she would just ignore the question.

2、Ivy was bullied (欺凌)a lot. She would hide in the library, when the bullying made her sad. She wrote many poems because it was her only resource of relief from the cold reality. It was her dream to be a poet.The school year was coming to an end. It was Ivy's least favorite school day, “Parent and

3、 Teachermeeting day” . A student asked where her dad was, and she ignored him and told the class that she was going to recite a poem.My fatherMy father was a happy man, never mad.Did I ever tell you he was a fireman?He savedli ves and helped the poor.This makesmelove him more.He always mademe happy.

4、By surprising me with white lilies.He wasa great dancer.Toobad I could not seehim becauseof his cancer.Do not worry father you are never too far.Becauseyou're always in my heart.The whole class was silent. God knows what they felt. Was it sadness? Was it guilt? Was it pity? For a moment, they th

5、ought they could see her father. He gave her a white lily and disappeared into thin air.The whole class who was amazed by this sight gave her a round of applauses 掌).She was very happy because she felt lighh-earted.The whole class learned something and that is to always cherish your loved ones becau

6、se you never know when they might leave you.【文章大意】本文为记叙文,题材为人物故事类。名叫 Ivy的女孩很少提及她的父亲,就连家长会也都是她的母亲参加, 这让大家很奇怪。一次家长会 上,她给大家读了一首自己创作的诗, 大家的疑惑才得以消除,并由此懂得了要 珍惜眼前人这一道理。1. What was strange about the girl?A. That she hardly talked.B. That she was often bullied.C. That she would ignore questions.D. That she r

7、arely mentioned her father.解析:D细节理解题。根据文章第一段可知,她很少提及自己的父亲,而 且都是她的母亲出席家长会,当问及和父亲相关问题的时候,她也总是选择回避。2. Why did she write many poems?A. Because she was a poem enthusiast.B. Because she had to release her emotions.C. Because she was required to do so.D. Because she was a poet at an early age.解析:B 推理判断题。根据

8、文章第二段中it was her only resource of relief from the cold reality可知,诗歌创作是她发泄情绪的唯一途径。3. What do we know about her father from the poem?A. He died from cancer.B. He went to a faraway place.C. He was once mad at the little girl.D. He cared little about others'interests.解析:A 推理判断题。根据诗中的Too bad I could

9、not seehim becauseof his cancer. Do not worry father you are never too far. Becauseyou're always in my heart 可知,她的父亲在和癌症做斗争时不幸去世了。4. What is the message conveyed in the text?A. Never tease other people.B. Learn to appreciate poems.C. Value those you love.D. Practice kindness in daily life.解析:C细节

10、理解题。根据文章最后一段可知,作者想通过这篇文章传达 一个信息:我们不知道未来和意外哪一个会先来,所以要珍惜当下,珍惜眼前人。BSome child development researchers have suggested that babies can start recognizing sign language at the age of six months. While this may seem like an idea that can't fail, there are several factors to consider when thinking of int

11、roducing sign language into your baby's development.Baby signing is made up of simple gestures closely linked to the word/action being signed. It is important to start with very basic signs, for those ideas your child is familiar with, such as “eat” ,“drink” and “milk” .It is recommended to star

12、t this signing roughly between the ages of 69- months, and follow your baby's lead when it comes to deGising gestures, for example observe what interests your baby and develop actions for these. It is important to always speak when signing, and never attempt it in silence. Equally, speaking slow

13、ly and clearly, but with a natural tone, as well as keeping each sentence limited to one particular sign are key factors to stick to.Signing can be quite beneficial when a child wants to communicate at an age when their spoken language is simply not developed enough to make this happen. However, alt

14、hough there is no evidence that signing delay魂搁)the development of a child's speech, it is a concern for many parents that signing will take over the development of their child's speech, causing problems later in their years. Research has suggestedthat babies learning sign as a first languag

15、e produce their first signs slightly earlier than babies produce their first spoken words, therefore it can be a worry that sign language becomes the standard for children, even as their speech develops.On the positive, sign language can help baby's understanding and their expression of language

16、 before their development is at a level when they can physically speak it; therefore it can help beat frustration (挫折),alongside allowing you to meet your baby's needs quickly, causing less upset.【文章大意】 本文为说明文,题材为家庭教育类。研究表明,婴儿在六个 月时已经具备了理解手势语的能力,但父母们应当如何在婴儿的语言能力形成之 前利用手势同婴儿有效沟通呢?本文就此给出建议。5. What

17、 does the underlined word “devising" in Paragraph 3 mean?A. Creating.B. Teaching.C. Applying.D. Understanding.解析:A 词义猜测题。由该词前后的follow your baby's lead ft observe what interests your baby and develop actions for these知, 父母在设计特定的手势时应 当以婴儿的兴趣为主。devise意为“设计,发明 :6. What worries parents when it c

18、omes to sign language?A. It will replace speech as kids grow up.B. It is likely to cause physical problems.C. It is difficult for their babies to master.D. It may affect a child's speech negatively.解析:D 细节理解题。 由第四段.it is a concern for many parents that signing will take over the development of t

19、heir child's speech, causing problems later in their years可知,父母们担心,手势语会影响到孩子们语言能力的发展。7. What can we learn about signing from the text?A. It's better to use signs in total silence.B. The earlier signing is begun, the better.C. Signing helps improve kids' speech level.D. Signs can reduce b

20、abies' unpleasant feelings.解析:D 细节理解题。由最后一段.therefore it can help beat frustration, alongside allowing you to meet your baby's needs quickly, causing less upset知,使 用手势有助于消除婴儿的不良情绪。8. For what purpose is the text written?A. To introduce some common signs.B. To stress the importance of signing

21、.C. To advise on sign language for kids.D. To call attention to kids' mental health.解析:C 主旨大意题。根据全文尤其是第一段.there are several factors to consider when thinking of introducing sign language into your baby's developments 知,本文主要就父母如何用手势语同婴儿交流给出建议。Julia Morgan was born in San Francisco on January

22、20, 1872 and raised in Oakland. Julia attended Oakland High School, graduating in 1890. With a strong mathematical interest she attended U . C. Berkeley, studying in the College of Engineering. In her senior year, Bernard Maybeck, a professor at U . C. Berkeley, taught descriptive geometry(画法几何)and

23、he started a series of informal architectural seminars(Pf讨会)for his favorite students. He became a positive inllucncc on J Lilia and otlicrs, ciicoiiraging them lo study at (he lamous cole des Beaux-Arts in Paris which he had attended ten years earlier. Julia went to Paris in 1896, learned French, a

24、nd passed her entrance exams in the fall of 1898, becoming ilie lirsl woman ever ad mi lied to the archilcclLLral dcparlmcnl within the cole. Alter three years' hard work Julia earned her diploma in February, 1902.Morgan returned to Oakland in 1902 and worked for Architect John Galen Howard at U

25、. C. Berkeley, assisting him on the construction of the Greek Theater. But her ambition(抱负)was to open her own practice. She took the State licensing exam and was allowed to practice as an architect in her own right in 1904. She opened her first office at 456 Montgomery, a building destroyed in the

26、earthquake of 1906. In 1907 she moved into the Merchants Exchange Building firstly with Ira Wilson Hoover as a junior partner, but from 1910 she was listed simply as Julia Morgan, Architect.Her first major project after the April 18,1906 earthquake was the reconstruction of the badly damaged Fairmon

27、t Hotel. Morgan supervised监督)its repair so that it reopened on the first anniversary1年2己念)of the earthquake.Morgan designed over 700 buildings in her 50-year career. She was highly regarded, especially by women. She also designed a surprising number of homes and apartments in San Francisco.【文章大意】本文是

28、一篇记叙文。文章主要介绍了美国女建筑师朱莉亚摩根。9. We can learn from the text that Julia Morgan.A. benefited a lot from Bernard MaybeckB. was the first woman architect in the worldC. once taught descriptive geometry in collegeD. started a series of seminars for her classmates解析:A 细节理解题。由第一段中的 Bernard Maybeck.became a posi

29、tive influence on Julia and others.可知,朱莉亚 摩根在 Bernard Maybeck 的教学中受 益匪浅。10. Which is the correct order of the following events related to Julia Morgan?a. She opened her first office.b. She worked for John Galen Howard.c. She studied at ilie cole des Beaux-Arts.d. She graduated from Oakland High Scho

30、ol.e. She supervised the repair job of Fairmont Hotel.A. c d a b eB. c d a e bC. d c b a eD . d c a b e解析:C'细节理解题。由第一至第三段可知,朱莉亚 摩根在1890年毕业于Oakland High School(d),之后就读于法国的 cole des Beaux-Arls(c),毕业后于 1902年为John Galen Howard工作(b),于1904年开办了自己的第一个工作室(a), 之后监督Fairmont Hotel的重建修葺工作(e)。11. The last par

31、agraph mainly talks about Julia Morgan's.A. hobbies B. achievementsC. promising future D. social position解析:B'段落大意题。由最后一段的描述可知,本段主要讲述了朱莉亚 摩 根的成就。12. Which of the following best describes Julia Morgan?A. Serious and clever.B. Popular and honest.C. Friendly and optimistic.D. Talented and produ

32、ctive.解析:D'推理判断题。本文主要介绍了美国女建筑师朱莉亚 摩根,由文中 的描述可知,朱莉亚摩根是一位有才华和多产的建筑师。H .七选五The debate on using rewards to motivate 激励)students has been going on for a long time. 1 However, others feel that rewards motivate students to perform better as it's a human characteristic to be recognized for putting i

33、n an effort._2_ Some students have the natural curiosity and the wish to learn new things, while others may need continuous rewards to put in their best effort. Researchers are of the view that using rewards to motivate the learner can be really beneficial in achieving better results. _3_ And it was

34、 found that to get rewarded, some students put in an extra effort and performed outstandingly well.However, rewarding students isn't as simple as it sounds. _4_ There can be students who wouldn't like the idea of the reward system you've put in place because the reward doesn't mean much to them. Thus, it is important that rewards are used carefully.For example, you have to keep in mind that rewards should never bec

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论