2020-2021学年高一英语译林版选修6课时分层作业9 Unit 3 Section Ⅴ、Ⅵ Word版含解析_第1页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、课时分层作业(九)section 、(建议用时:35分钟)语言知识练习固基础.单句语法填空1you must account for the missing money in the bank.2it is generally thought traveling(travel) abroad can enrich one's knowledge.3the wetlands are home to a large variety of wildlife.4in this world of technology,only the minority of people are(be) equ

2、ipped with computers.5i will do everything in my power to make you satisfied.6as is known to all,america is a developed country belonging(belong) to the first world.7on no account shall you go to bed with the gas on.8when asked(ask) his payment,he didn't answer it.9our friendship based(base) on

3、trust and honesty.10they were very hospitable,and made(make) me at home.完成句子1警察让我对那天在酒吧的所见做一个详细的描述。the police let me give_a_full_account_of_what_i_had_seen in the bar that day.2人们相信大多数的突发死亡都是由心脏受损引起的。it_is_believed_that almost all sudden deaths are caused by damage to the heart.3以金钱为基础的婚姻容易破裂。marria

4、ges based_on_money are easy to break up.4所有属于这个工厂的工人必须遵守这个规章制度。all the workers belongs_to_the_factory must obey the rule.5除非受到邀请,否则他是不会和我们一起去那儿的。he won't go there with us unless_(he_is)invited.高考题型练习提能力阅读理解atrue happiness lies in rewarding relationships,not material wealth,according to new resea

5、rch.scientists have said that a close circle of friends and family is most important for happiness,and that owning things such as iphones,computers,being wealthy and owning a sports car do not provide the same level of satisfaction.the study was done by psychologists at the sahlgrenska academy and l

6、und university,in sweden.the experts analyzed (分析) articles in swedish newspapers published in 2010 and recorded which words most often occurred in the same articles as the swedish word for happiness.in this way,they could know our common happiness. co­author dr danilo garcia,a researcher at th

7、e sahlgrenska academy's centre for ethics,law and mental health,said,“it's relationships that are most important,not material things that we possess,and this is in line with other findings in happiness research.”the study,which contained more than 1.5 million words,showed that terms such as

8、“grandmother”and personal pronouns such as “you”,“me”,“us”and“them” often emerge in the same article as the swedish word for happiness. researchers found that words such as “iphone”,“millions”and“google”almost never appear with the word“happiness”the study is a part of a larger research project on h

9、ow people describe both positive and negative events in their lives.the researchers believe that the word analysis reflects a common perception among the members of our society as to what should make us happy.dr danilo garcia said,“just as the beatles sang,most people understand that money can't

10、 buy you happiness or love.but even if we can understand the importance of close and warm relationships at a social level,it isn't certain that everyone is aware that such relationships are actually necessary for our own personal happiness.”【语篇解读】研究发现,与朋友和亲人之间良好的关系能够让我们有幸福感。1new research mainly

11、shows that _.avarious things can lead to happiness in peoplebhaving some close friends is very important to uscowning expensive things can actually make us unhappydrewarding relationships make us happy instead of material wealthd细节理解题。根据第一段的“true happiness lies in rewarding relationships,not materia

12、l wealth,according to new research.”可知,这个研究主要表明与朋友和亲人之间良好的关系能够让我们有幸福感。2what dr danilo garcia said in paragraph 3 shows that the new findings _.aexplain something newbare unbelievable to many peoplecprove material things are unimportantdconfirm previous findings in happiness researchd细节理解题。根据第三段的“it&

13、#39;s relationships that are most important. in happiness research.”可知,这些新发现跟以往与幸福相关的研究的发现一致。3what does the underlined word “emerge”in paragraph 4 mean?aappear.bspread.cstart.dunite.a词义猜测题。根据文章内容可知,与朋友和亲人之间有良好的关系能够让我们有幸福感,故可知这些词会跟“幸福”一词出现在同一篇文章里。4dr danilo garcia doubts whether _.amoney really buys

14、us happiness or lovebrewarding relationships really lead to personal happinesscclose and warm relationships are important at a social leveldall people know rewarding relationships lead to personal happinessd推理判断题。根据末段的“it isn't certain that everyone is aware that such relationships are actually

15、necessary for our own personal happiness.”可推断,danilo garcia怀疑是否所有人都知道和朋友和亲人之间有良好的关系能够让我们有幸福感。bwhen i was about 10 or 11 years old,my father told me something that has always stayed with me.when i asked him what i should be when i grew up,he always said,“whatever you do,do something that is of some s

16、ervice to somebody else,because if you do,you'll know that it mattered that you were born.”my father's message propelled me into a life of traveling the world and seeing people in great need with my own eyes.over the years,it deeply exists in my brain; it's almost impossible for me not t

17、o step in and try to do something to help.once,as a young reporter,i saw a child being laughed at on the playground because he had a webbed (有蹼的) thumb.he was an immigrant (移民) who hardly spoke english,and the kids always made fun of him because he was different.i did a story about him,and after it

18、spread,a doctor called me and offered to fix the boy's thumb for free.i told the poor family the good news.one day i got a call from the hospital.the father said his son wanted to see me.when i walked into the recovery room,the little boy held up his thumb.his eyes were filled with tears,and wit

19、h his thick accent he said,“thank you so much.”realizing that something i had done had such an effect that little boy changed something in me.what i didn't realize until much later is that by sharing his message,my father had given me the keys to happiness.in the rush of our lives,we often forge

20、t that those simple acts of giving can give our own lives the most value,the most comfort and peace.people need to realize that when they help others they are also helping themselves.【语篇解读】作者时刻铭记父亲的教诲:人生在世,要时刻想着帮助别人。5the author's father often told him to _.aenjoy lifebhelp othersclearn from othersdmake more friendsb推理判断题。从第一段的“whatever you do,do something that is of some service to somebody else”可知作者的父亲告诉他要时刻想着帮助别人。下文所举的帮助他人的例子也是提示。6why did the child thank the author

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论