职称英语备考卫生类A级考试阅读判断练习题(3)_第1页
职称英语备考卫生类A级考试阅读判断练习题(3)_第2页
职称英语备考卫生类A级考试阅读判断练习题(3)_第3页
免费预览已结束,剩余3页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、职称英语备考卫生类 A 级考试阅读判断练习题 (3)职称英语备考卫生类 A 级考试阅读判断练习题Toenail Fungus CureIt has been well documented that for centuries the olive leaf has offered a natural means to cure many ailments of the body.This can also be applied as a toenail fungus cure.Oleuropein 橄榄苦甙 ,the name established for the agent in the

2、olive leaf extract,is the reason why the olive leaf provides many positive attributes.Olive trees require this substance to ensure that the plant itself is quite robust so as to withstand any harsh weather situations or attacks from insects.The antimicrobial 抗 菌 剂 characteristic of olive leaf extrac

3、t comes about when the oleuropein breaks down in the body into a certain acid.This acid interferes with a pathogen 病原体的 ability to' s replicate.A beneficial byproduct of this response is that a jump start is given to the immune system,which begins to fight bacteria and infection on its own as we

4、ll.Studies today show that toenail fungus is a common,infectious condition that strikes many people.It typically occurs when the immune system is down and can be difficult to eliminate from your system once contracted.Scientifically is it referred to as onychomycosis灰指甲which accounts for a large pro

5、portion of nail disorders and can become rather unsightly and painful.It first begins as a discoloration of sorts or a light colored spot under the tip of the toenail which then runs to spread until the entire nail itself is noticeably yellow and rough completely yellow,thick and rough.Fortunately,t

6、oenail fungus doesn 'ht ave to be accepted as a part of life.Various treatments are now available on the market to eliminate the fungus that causes this unpleasant condition.Applying the natural healing potential of olive leaf oil has provento be a safe and natural way rid of this difficult ailm

7、ent.When purchasing olive leaf extract,it is important to purchase from a reputable company as the processing of the plant must be done carefully to ensure that the extract is potent and effective. When consuming olive leaf extract it is important to start slowly to prevent what is known as Herxheim

8、er reaction or-off. dieHowever,this outcome only happens whenlarge doses are taken quickly.If the treatment begins slowly and is gradually increased,this response to detoxification is rarely seen at all.It is a preferable course of treatment to ingest a small amount of capsules on a daily basis to r

9、elieve toenail fungus.It is necessary to complete this therapy until the fungus is completely extinguished.Even as the fungus dies and the toenail starts to clear it is critical to persist with the course until the infected portion has grown out altogether. This toenail fungus cure should be accompa

10、nied by future preventions so that this will not occur again by keeping toenails clean and hygienic and to always keep them protected when visiting public areas where toenails are exposed.1.Olive trees require leuropein to survive any harsh weather situations or attacks from insectsA.Right B.Wrong C

11、.Not mentioned正确答案: A解析:该题说的是: 橄榄树需要橄榄苦甙是为了对抗艰苦的环境和虫害。文章第一段第四行到第六行说明了这一点。s ability第一段倒2.The acid generated from oleuropein can strengthen a pathogenA.Right B.Wrong C.Not mentioned正确答案: B解析:该题说的是: 橄榄苦甙转化成的一种酸能加强病原体的复制能力数第三行提到这种酸能够干扰病原体的复制能力。注意interferewith 意为 “干扰。3.Toenail fungus cannot pass from one

12、 person to another even with close contacts.A.Right B.Wrong C.Not mentioned正确答案: B解析 :该题说的是:趾甲真菌即使在紧密接触的情况下也不会在人与人之间传染。 第二段第一句提到趾甲真菌是普遍的传染性的。与该题说法矛盾。4.Onychomycosis can be ugly but not painfulA.Right B.Wrong C.Not mentioned正确答案: B解析 :该题说的是: 灰指甲会不美观, 但不疼。第二段提到灰指甲不美观还会疼痛。5. There isn ' t any effec

13、tive treatment on the market to eliminate the toenail fungus,but medical experts are trying their best to develop a therapy for thatA.Right B.Wrong C.Not mentioned正确答案: B解析 :该题说的是:有效治疗趾甲真菌的药还没有上市, 但医疗专家正在努力研制。 第三段第二句提到市场上可以买到多种去除趾甲真菌的疗法。6. The olive oil extract should be put on the infected toenails by a small amount at the beginning,and then the doses can be increased little by littleA.Right B.Wrong C.Not mentioned正确答案: A解析:该题说的是: 一开始要将少量的橄榄油精华涂于患处, 之后在一点一点的增 加用量。文中第四段提到了这种疗法的副作用,如果开始用量太大,会造成 “坏 死。慢慢增加用量可

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论