版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、.此卷只装订不密封班级 姓名 准考证号 考场号 座位号 单元训练金卷·高三·英语卷A英语7+英语8 综合测试四本卷须知:1答题前,先将自己的姓名、准考证号填写在试题卷和答题卡上,并将准考证号条形码粘贴在答题卡上的指定位置。2选择题的作答:每题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑,写在试题卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。3非选择题的作答:用签字笔直接答在答题卡上对应的答题区域内。写在试题卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。4考试完毕后,请将本试题卷和答题卡一并上交。第卷第一部分:听力共两节,总分值30分略第二部分:阅读理解共两节,总分值40分第一
2、节共15小题:每题2分,总分值30分阅读以下短文,从每题所给的四个选项A、B、C和D中选出最正确选项,并在答题卡上将该项涂黑。AThe following are several summer programs for children.Duke University ADHD ProgramAcademic Summer Program is used to help 6th to 8th graders with ADHD注意力缺乏多动症. The program uses techniques to teach study strategies, academic support ski
3、lls, and cooperative learning activities.Phone: 919-416-2096Location: Durham, North CarolinaEagle Hill SchoolConnecticutThe Summer Academic Day Program at Eagle Hill School is designed for children experiencing academic difficulty. Open to boys and girls ages 6 to 12. The summer program immerses使沉浸k
4、ids in a total language environment specifically tailored to meet his or her needs.Phone: 203-622-9240Location: Greenwich, ConnecticutThe Gow SchoolThe Gow School offers a traditional summer school program experience for boys and girls ages 8 to 15. The 5-week session offers a specially designed cur
5、riculum for students who have experienced academic difficulty or have language based learning disabilities. Summer Program learners can be day students or live on campus校园.Phone : 716-652-3450Location: South Wales, New YorkThe Kentwood Summer Camp ProgramThe Kentwood Summer Camp Program is a school
6、program catering toward children, teens, and their families who are not being successful in the traditional school environments socially, and or at home. It is for children and teens in grades KKindergarten to 12.Phone: 954-581-8222 or 954-634-0601Location: Davie, Florida21. Which number may parents
7、 of children with ADHD call?A. 954-634-0601 B. 919-416-2096C. 716-652-3450 D. 203-622-924022. What is special about the Gow School Summer Program?A. It is for successful students.B. Learners are limited to boys.C. It allows students to live there.D. Learners are interested in language.23. Which prog
8、ram should a less sociable child attend?A. Duke University ADHD Program.B. The Gow School Summer Program.C. The Summer Academic Day Program.D. The Kentwood Summer Camp Program.【答案】21. B 22. C 23. D【解析】21. 细节理解题。首先明确该小题的题眼是with ADHD call,所以答案就要锁定在第一个夏令营工程方案当中。所以答案就是原文当中的Phone: 919-416-2096,所以选择B项。22.
9、 细节理解题。该题的题眼是about the Gow School Summer Program,所以就要把答案锁定在该工程中心的介绍中。根据原文的Summer Program learners can be day students or live on campus暑期工程学习者既可以做走读生也可以住在学校通过原文的这句话,可以看出这个学校是提供住宿的,所以答案选择C项。23. 细节理解题。此题的题眼是a less sociable child attend较少参与社会活动的学生参加,根据原文的“who are not being successful in the traditional
10、 school environments socially可以看出最后一个工程主要针对的人群就是参与社会活动较少的那些人,所以答案选择D项。B A member of our class told us of a request made by his wife. She and a group of other women in her church were involved in a self-improvement program. She asked her husband to help her by listing six things he believed she could
11、 do to help her become a better wife. He reported to the class, “I was surprised by such a request. Frankly, it would have been easy for me to list six things I would like to change about her-my heavens, she could have listed a thousand things she would like to change about me-but I didnt. I said to
12、 her, Let me think about it and give you an answer in the morning.“The next morning I got up very early and called the florist花商and had him send six red roses to my wife with a note saying, I cant think of six things I would like to change about you. I love you the way you are.“When I arrived at hom
13、e that evening, who do you think greeted me at the door? Thats right. My wife! She was almost in tears. Needless to say, I was extremely glad I had not criticized her as she had requested.“The following Sunday at church, after she had reported the result of her request, several women with whom she h
14、ad been studying came up to me and said, That is the most considerate thing I have ever heard. I was then that I realized the power of appreciation.Lincoln once began a letter saying, “Everybody likes a compliment. William James said, “The deepest principle in human nature is the desire to be apprec
15、iated. So lets give honest, sincere appreciation to others instead of criticizing them. This will make a great difference to your life as well as others.24. What can we learn from the husbands words in the text?A. He had to end his marriage. B. His wife actually wanted some praise.C. He was angry wi
16、th his wife. D. His wifes request was a joke.25. What does the underlined phrase “the result in Paragraph 4 refer to?A. Being criticized. B. Getting the flowers.C. Listing the six things. D. Becoming a better wife.26. What kind of person is the husband according to the text?A. Childlike. B. Ambitiou
17、s.C. Courageous. D. Thoughtful.27. Whats the authors purpose in writing the text?A. To stress the value of recognition.B. To tell us the power of knowledge.C. To tell us the meaning of perfection.D. To stress the importance of forgiveness.【答案】24. B 25. B 26. D 27. A【解析】24. 推理判断题。根据原文的but I didnt. I
18、said to her, Let me think about it and give you an answer in the morning. 实际上我并没有那么做,而是答复她:让我想一想明天再给你答复,从这里可以判断出作者的朋友实际上可以列出很多条妻子可以提升的建议,但是作者的朋友并没有这样做,而是感谢欣赏表扬妻子,所以答案选择项。25. 推理判断题。因为原文是在讨论“sincere appreciation to others instead of criticizing这件事情,作者的朋友并没有直接列出妻子需要进步的方面,而是给她买了6支玫瑰以表感谢。所以答案选择B项。26. 推理判
19、断题。该小题询问这一丈夫应该是怎样的一个人。丈夫本可以列出很多条妻子有待进步的方面的建议。但是丈夫把真诚的感恩表达给了自己的妻子,以鼓励她成为一个很好的妻子。从这小事情上可以看出作者的是一个很谅解的,深思熟虑的人。27. 主旨大意题。文章的断尾通过一句话表达了作者的真实意图,即“sincere appreciation to others instead of criticizing themmake a great difference to your life as well as others所以答案选择A项。CMany people rush into the commitment o
20、f bringing home a four-legged family member, only to find out that they are not ready for a pet. This often results in the dog being turned over to a shelter where it may not find another home. This can be avoided if potential pet owners take the time to figure out if they are truly ready for the re
21、sponsibilities of pet ownership.Being a responsible pet owner involves a financial commitment that goes beyond buying dog food. There are also parasite 寄生虫 prevention, boarding costs while traveling and the cost to care for the pet should it become ill or injured. That is not to say that one must be
22、 rich in order to have a dog, but it is important to be prepared for the expenses that come with being a pet owner.Another consideration is the time commitment. An owner away from home for 14 hours every day is not an ideal situation for a dog. A potential dog owner must also consider the time it ta
23、kes to care for his or her pet, the time it takes to feed, walk, play with, bathe and clean up. Also, dogs require attention. Be prepared to spend time each day petting and playing with it.Dogs are dogs, and will act like dogs. This includes barking, digging, having accidents in the house and possib
24、ly destroying some of the owners prized possessions, such as furniture, shoes and cell phones. If the above would cause an owner to want to get rid of the dog, then he or she is not yet ready to be a pet owner. Many wonderful pets end up in shelters simply because they acted like dogs!28. Who might
25、be suitable to be a dog owner according to the text?A. Steven, a business man who travels a lot on business.B. Dick, a jobless teenager who can hardly pay his rent.C. Jim, who has a daughter sensitive to dogs smell.D. Kari, a teacher who works eight hours a day.29. To be a responsible dog owner you
26、need to do all the following EXCEPT .A. finding a shelter for it when you are bored with itB. spending time each day playing with itC. taking it to hospital when necessaryD. buying dog food and feeding it30. What does the underlined part in the first paragraph probably mean?A. Rush to adopt a dog fo
27、rmally.B. Commit to buy a dog and take it home.C. Decide to be a pet owner without thinking about it carefully.D. Run into a pet shelter and take one home so quickly.31. What might be the best title for the text?A. Dogs Arc Dogs B. Ready for a Pet?C. Have Time for a Dog? D. Pets Arc Family Members【答
28、案】28. D 29. A 30. C 31. B【解析】28. 推理判断题。根据第三段第二句An owner away from home for 14 hours every day is not an ideal situation for a dog.并结合选项可知,作为老师Kari 每天工作8小时,有充足的时间照顾小狗。因此他可能有资格成为狗的主人。29. 细节理解题。根据第一段2,3句This often results in the dog being turned over to a shelter where it may not find another home. Thi
29、s can be avoided if potential pet owners take the time to figure out if they are truly ready for the responsibilities of pet ownership.可知,当你把狗带回家却没有做好准备照顾它时,这只能导致它被移交到一个庇护所去,这不是一个负责任的主人应该做的事情。30. 句意理解题。根据第一段画线部分的后的only to find out that they are not ready for a pet.可知,许多人发现他们并没有为宠物做好准备,由此结合选项推知,许多人决定
30、成为宠物的主人没有经过认真的考虑。31. 标题归纳题。根据第一段最后一句中if they are truly ready for the responsibilities of pet ownership.并结合下文可知,文章主要谈的是想养宠物前你是否做好了准备,因此Ready for a Pet?为最正确答案。DRegarded as one of the English languages most gifted poets, John Keats wrote poetry that concentrated on imagery, human nature, and philosophy
31、 哲学. Although Keats didnt receive much formal literary education, his own studies and passion brought him much success. Additionally, his own life situation influenced his poetry greatly.Growing up as a young boy in London in a lower middle-class family, the young John didnt attend a private school,
32、 but went to a public one. His teachers and his familys friends regarded him as an optimistic boy who favored playing and fighting much more than minding his studies. After his fathers death in the early 1800s, followed by his mothers passing due to tuberculosis 肺结核, he began viewing life differentl
33、y. He wanted to escape the world and did so by reading anything he could get his hands on.At around the age of 16, the teenage John Keats began studying under a surgeon so that he too might become a doctor. However, his literary appetite had taken too much of his fancy, especially with his addiction
34、 to the poetry of Ehmund Spenser. He was able to have his first full poem published in the Examiner in 1816, entitled O Solitude! If I Must With Thee Dwell. Within two months in 1817, Keats had written an entire volume of poetry, but was sharply criticized 批评 by a magazine. However, the negative res
35、ponse didnt stop his love of rhythm 韵律.John Keats next work was Endymion, which was published in May 1818. The story involves a shepherd who falls in love with the moon goddess and leads him on an adventure of one boys hope to overcome the limitations of being human. Following Endymion, however, he
36、tried something more narrative-based 叙事体的 and wrote Isabella. During this time, John Keats began seeing his limitations in poetry due to his own limit in life experiences. He would have to have the “knowledge associated with his poems. His next work was Hyperion that would attempt to combine all tha
37、t he learned. However, a bout 发作 with tuberculosis while visiting Italy would keep him from his work and eventually take his life in 1821.32. John Keats attitude towards life changed because of .A. his early education from school B. the deaths of his parentsC. Edmund Spensers poetry D. the criticism
38、 of a magazine33. What is the common thing between John Keats and his mother?A. They read many books. B. They had a bad childhood.C. They died of the same disease. D. They showed strong interest in poetry.34. While trying to achieve his dream of becoming a poet first, John Keats was .A. determined B
39、. experiencedC. knowledgeable D. impatient35. What do we know from the passage?A. Keats received little education at school.B. Endymion was about a real love story.C. In 1816 Keats spent two months writing a poem.D. Keats once had a chance of becoming a doctor.【答案】32. B 33. C 34. A 35. D【解析】32. 细节理解
40、题。根据第二段After his fathers death in the early 1800s, followed by his mothers passing due to tuberculosis 肺结核, he began viewing life differently. He wanted to escape the world and did so by reading anything he could get his hands on.可知他对待人生的态度发生转变是在他父母去世后。33. 细节理解题。根据第二段followed by his mothers passing
41、due to tuberculosis 肺结核可知他的母亲死于肺结核,再根据文章最后一句话However, a bout 发作 with tuberculosis while visiting Italy would keep him from his work and eventually take his life in 1821.可知他也死于肺结核。34. 推理判断题。根据文章第一段Although Keats didnt receive much formal literary education, his own studies and passion brought him muc
42、h success. Additionally, his own life situation influenced his poetry greatly.可知是他自己的学习和热情使他在诗歌方面获得获得了宏大的成功,再根据后几段的内容可知无论家庭遭遇变故还是自己受到批评,the negative response didnt stop his love of rhythm 韵律.所以可以得出他是意志力坚决的人。35. 推理判断题。根据文章第三段At around the age of 16, the teenage John Keats began studying under a surge
43、on so that he too might become a doctor.可知济慈曾经学过医。根据第一段Although Keats didnt receive much formal literary education ,可知他没有承受过正规的文学教育,但不是没上过学。所以A错误。根据最后一段 John Keats next work was Endymion, which was published in May 1818. The story involves a shepherd who falls in love with the moon goddess and leads
44、 him on an adventure of one boys hope to overcome the limitations of being human. 可知Endymion不是真实的爱情故事。根据第三段可知1816年他发表了诗歌,1817年的两个月中不断受到批评,所以C错误,属于张冠李戴。第二节 共5小题;每题2分,总分值10分根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最正确选项。选项中有两项为多余选项。Some kids love handwriting, but others hate when its time to put their pen to paper. Ma
45、ybe they are worried about their handwriting. Are you one of them? _36_ Here are five steps that really work!Get a great graspTry this hold your pencil at the top and try to write your name. Pretty hard? But when you hold your pencil the correct way, writing is much easier. _37_
46、Hold it in place with your thumb, and your index 食指 and middle fingers.Let the lines be your guideLined paper is your friend! Those lines can help you create letters that are the right size and proportion 平衡._38_ Also be sure to fill up the lined space completely. Those capital letters sh
47、ould be from the bottom line to the top one.Slow downIf your writing is hard to read, try slowing down a little. If you rush, its hard to control where you stop and start your letters.Lower the pressure_39_That makes it harder to make the smooth lines. Try easing up and dont hold the pencil too tigh
48、tly._40_Lots of games require you to write or draw pictures. So even though its not schoolwork, youre still using the skills you need to control your pen better.A. Play gamesB. Ask for more adviceC. So “a should be half the height of a capital “A.D. Youve been writing since you were a little kid.E.
49、Some kids press down really hard when they write.F. The good news is that just about everyone can improve their handwriting.G. The best way to hold a pen or pencil is to let it rest next to the base of your thumb.【答案】36. F 37. G 38. C 39. E 40. A第三部分:英语知识运用共两节,总分值45分第一节 完形填空共20小题;每题1.5分,总分值30分阅读下面短文
50、,从短文后各题所给的四个选项A、B、C和D中,选出可以填入空白处的最正确选项。Travelers to new cities are often told to start their trip with a bus tour. It is said that they can then get a full view of the places that _41_ them. Nonsense! What you see from the _42_ of a moving bus is _43_ and completely rem
51、oved from the real sights, sounds, and _44_ outside. Be adventurous! The best _45_ to experience any place is on foot and with absolutely no travel plan._46_ go wherever your feet and your interests_47_ you. You finally will get to the _48_ sites as you are on
52、 the bus tourthe museums, the monuments, the city hall - but you will have seen much more. You will have _49_ the present life of the city.“But what if I get lost? people might ask. No one ever gets _50_ lost in a major city.At first, you can find your way back to an _51_
53、60;location. If it _52_ you to be “lost, just find a taxi and go back to where you started. However,_53_ things can happen if you get lost. You can _54_ at a sidewalk café to sit and relax. You can ask the local people at the next table about the directions. And _5
54、5_ they dont speak your language, your trip becomes more memorable because of the _56_. Here are a few more ways to get most out of your travel.Know before you do. _57_ a few hours before your trip learning about the history and culture of your destination. This will h
55、elp you understand what youre seeing.Move around like a local. Use the subways and buses of the city youre _58_ Youll not only save money, but youll also learn how people really live.Check the bulletin boards 布告牌. Sometimes you can find advertisements for free concerts and_5
56、9_ fun activities on bulletin boards around universities.So next time you see a poster advertising an introductory _60_ tour, save your money. Instead, wander on your own. I promise you a time youll remember with great pleasure.41. A. remembered B. disappointed C. interested D. remind
57、ed42. A. inside B. front C. back D. center43. A. invisible B. untrue C. unreal D. uncommon44. A. views B. cities C. beauties D. smells45. A. suggestion B. way C. thought D. tip46. A. Simply B. Particularly C. Generally D. Especially47. A. lead B. move C. tell D. help48. A. different B. mistaken C. correct D. same49. A. left
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 烤漆作业标准指南
- 2026年泉州轻工职业学院单招职业适应性测试题库及参考答案详解一套
- 《正常人体功能》课件-体温
- 劳务派遣人员工资支付担保协议
- 中药材行业中药提取技术员岗位招聘考试试卷及答案
- 2026年小学生心理健康教育工作计划
- 2025年固体分散载体材料项目合作计划书
- 2025年放射性污染防治合作协议书
- 术后虚弱的饮食调养
- 辽宁省2025秋九年级英语全册Unit3Couldyoupleasetellmewheretherestroomsare课时3SectionA(GrammarFocus-4c)课件新版人教新目标版
- 2026年保安员考试题库500道附完整答案(历年真题)
- 2025至2030中国司法鉴定行业发展研究与产业战略规划分析评估报告
- (2025年)危重病人的观察与护理试题及答案
- 膝关节韧带损伤康复课件
- 建筑施工项目职业病危害防治措施方案
- 船员上船前安全培训课件
- 袖阀注浆管施工方案
- 市政工程桩基检测技术操作规程
- 如何申请法院提审申请书
- 中医内科慢性胃炎中医诊疗规范诊疗指南2025版
- SCI审稿人回复课件
评论
0/150
提交评论