




下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、探索尚未知道的东西Module 1 第3课时I .单词拼写1. C means somebody who trains a person or team in sports.2. The game will be broadcast l. You may watch the game at home.3. There are four q in a basketball match.4. We must r on our own efforts. Don't ask others for help.5. Her novels have gained in(欢迎)with the stu
2、dents over recent years.6. Jeff Van Gundy is the former head c of Houston Rockets.7. She is very s. She never gives anybody any help.8. Man can control n.9. The play was very successful. It was quite a h all over the world.10. I recognized her the i I saw her.答案: 1.Coach 2.live 3.quarters 4.rely 5.p
3、opularity 6.coach 7.selfish 8.nature 9.hit 10.instantn.短语翻译1 .一直2 .如果有必要的话 3 .对粗鲁 4 .习惯于 5 .引起某人的注意 6 . compete with. 7 . in one's opinion 8 . the head coach 9 . bring up 10 . put the team first 答案:1.all the time 2.if necessary 3.be rude to. 4.be used to. 5.draw one's attention6.同比赛7.依某人之见8.
4、主教练9.抚养长大10.把全队放在首位m .完成句子1 .我不习惯午饭吃那么多。I'm notso much at lunchtime.2 .我们在价格上无法与他们竞争。一We can't them on price.3 .报纸上的一篇文章引起了我的注意。The article in the newspaper.4 .在去之前预约一下是值得瓦It's an appointment before you go.5 .批评家说他的画毫无价值。Critics say his paintings.6 .如果比赛最后比分持平,将加时51强中。If the scores are a
5、t the end of the game, there is fiveminutes.7 .你能留下来我很高兴。I was that you could stay.8 .到比赛最后,双方都筋疲力尽。Both teams at the end of the game.答案:1.used to having/eating pete with 3.drew/attracted/caught my attention 4.worth/worthwhile making 5.are worthless 6.a tie, overtime of 7.delighted/happy/pleased 8.w
6、ere exhaustedIV.单项填空1. Don't disturb your sister; she is a fairy tale.A. absorbing inB. absorbed inC. absorbing with D. absorbed with 答案:B 解析:be absorbed in意为“全神贯注于”。2. The two ships came into and 100 people were killed.A. collisionB. confuseC. combinationD. contrary答案:A解析:句意为:两艘轮船相撞,100人身亡。coll
7、ision "碰撞";confuse “使迷惑”;combination “结合(体);联合(体)”;contrary "相反"。3. When I was in the army I received an intelligence test that soldiers took, and against of 100, scored 160.A. an averageB. a totalC. an examD. a number答案:A解析:介词against在这里表示对比关系,平均成绩(an average)100分与"我”得到的160分
8、相比较,说明“我”的智力水平高。4. She has to make a living by herself because she doesn't have parents to.A. keep onB. depend withC. rely onD. go on答案:C解析:句意为:她得靠她自己谋生,因为她没有父母可以依靠。keep on “继续做某事”;depend with的搭配不对;rely on "依靠";go on "继续"。5. There was more than rain and snow last year, so som
9、e parts of the country havebeen flooded this spring.A. efficientB. permanentC. adequateD. extra答案:C解析:more than adequate "过多白T ; extra "额外的";efficient "有效率的;能干的”; permanent ”永远的;持久的“。6. The book is a for students of science.A. necessaryB. importantC. must D. use 答案:C 解析:must此处作名词
10、,意为“必需的东西”。7. (2010 秦皇岛市高二期中考试 )I wonder why Mr Green hasn't showed up at the meeting yet. I'm not sure, but he in a traffic jam driving here.A. could be stuckB. might stuckC. might have been stuckD. must have stuck答案:C解析:表示对过去已经发生事情的推测应该用情态动词的完成时形式,但might的可能性不大;结合上下文的意思可以知道应该用被动形式。8. She ha
11、d a(n)respect for Mr Green.A. valuableB. extraordinarilyC. considerateD. considerable答案:D解析:本句意为“她对格林先生相当尊重。"considerable(adj.)"相当的";而valuable "值钱的";extraordinarily "非凡地"和considerate ”考虑周到的“;都不合句意。9. Bus No. 5 runs.A . ten minutes onceB. every ten minutesC. once te
12、n minutesD. each ten minutes答案:B解析:此题考查“ every +基数词+复数名词”,表示时间的间隔。10. He is a foreigner. But now he on the right of the road in China.A . used to driveB. is used to driveC. used to drivingD. is used to driving答案:D解析:此题考查be used to doing表示“习惯于做某事";be used to do为“被用于做某事";used to do为“过去常常做某事”
13、。V .完形填空Don't Take the Fun Out of Youth SportsWhen I joined a private football league a few years ago, the sport meant everything to me. My coach(教练)said that I had lots of potential(潜力),and I became captain of my_1_. That was before all the fun was taken out of_2_ .At first, everyone on the tea
14、m got_3_playing time. Then the team moved up to the top division after winning all its games, and the_4_started. Some parents, who had paid the coach extra so their daughters could have_5_ one- on-one training, got angry when she didn't give them more playing time in our_6_ . The coach was repla
15、ced.The new coach, however, took all the fun out of the game: All we did during practice was_7 1I always wished to God that it would rain so we would not have the_8_Of course, all teams run drills; they were_9_ . But we ran so much that, afterwards, we had trouble_10. Younger peopleshouldn't be
16、doing exercises_11_for 18- year-old.I was very thin 12 I started football, but as a member of this team I wouldn't eat much , because I was afraid of being too_13_to run. I feared making mistakes, and the added pressure caused me to make more than my usual_14 .Is all this pressure necessary? I 1
17、5, up leaving the football team. Four other girls did the same, and two of them stopped playing football completely. That's 16_, because they had so much potential. They were just burned- out with all the pressure they_17from the coach or their parents.I continued playing football at school and_
18、18_my love for it. I joined a private team coached by my school coach. When I started playing_19 him, he told me I needed to relax because I looked nervous. After I_20_down, I played better. When you enjoy something, it's a lot easier to do it well.1. A.class B. club C. team D. board 答案:C解析:从上文“
19、I joined a private football league.可知,后'来我成为该队的队长。2. A.playingB. living C. learning D. working 答案:A 解析:那都是发生在踢球的乐趣被剥夺之前的事,playing在此指“踢球”这件事。3. A.great B. equal C. right D. extra 答案:B解析:一开始,大家上场踢球的时间是一样多的。4. A.business B. struggle C. attempt D. pressure 答案:D解析:上文开始讲孩子们的压力来源。5. A.free B. private C
20、. good D. basic 答案:B解析:有些父母额外付费,以使他们的孩子获得私下里一对一的训练。6. A.matches B. courses C. lessons D. programs 答案:A 解析:当压力很大时,教练不给那些(额外付费的)孩子更多比赛时上场的时间,这样他们的父母就生气了。7. A.jump B. play C. run D. shoot 答案:C 解析:我们所做的练习就是一个字:跑。8. A.duty B. meeting C. operation D. training 答案:D 解析:training "训练"。9. A.necessary
21、 B. boringC. scientific D. practical 答案:A 解析:这些训练是必须的。10. A.speakingB. moving C. sleeping D. breathing 答案:D 解析:跑的训练进行了那么多,后来我们气都喘不上来。11. A.usedB. intended C. made D. described 答案:B 解析:exercises intended for 18-year-olds(我们进行的)训练是为18岁的孩子准备的。12. A.tillB. since C. before D. because 答案:C 解析:在开始踢球之前。13.
22、A.fullB. tiredC. lazy D. big 答案:A 解析:full表示“吃饱的”。14. A.sizeB. shareC. space D. state 答案:B 解析:share在此用作名词,“平均;均分”;句意为:我害怕犯错误,而额外的这些压 力却使我比平时犯的错误还多。15. A.gaveB. kept C. ended D. picked 答案:C 解析:end up doing "以做某事而告终”;指离开足球队。16. A.sadB. shamefulC. sillyD. serious 答案:A 解析:真是令人感到悲哀的事。17. A.receivedB.
23、 suffered C. brought D. felt答案:D解析:句意为:她们因为感受到来自于教练和父母的压力而疲惫不堪。18. A.reconsideredB. rediscoveredC. reformedD. replaced 答案:B 解析:重新找到了对足球的热爱。19. A.atB. by C. for D. around 答案:C 解析:“为教练而踢”,后面教练给“我”指出这种想法不对,要我放松。 20. A.fellC. steppedD. slowedE. calmed 答案:D 解析:calm down "平静/镇定下来”。F. .阅读理解When you ar
24、e working at a job, it is important to be a“team player. " A team player is one wworks well with the other people on the job. Employers look for people who can get along with other employees and still get the job done.There are many things you can do to be a good team player. By recognizing peo
25、ple's differences in gender, age or culture, you show them that you respect them. Adding to other team members' ideas to improve it, lets them know that you think their ideas are good.When working with others, be willing to compromise(妥协).Come up with a way to solve theproblem instead of dem
26、anding that your idea is used. Try to understand and add to the goals and mission(使命)of your team.Show devotion to your team and show that you are committed to( 忠于)the team's growth and improvement. Help to develop and meet the team's needs in the future.Find a way to work in different conditions. Be able to adapt to(调整可以适应 )change withinthe work settings. Be responsible in accepting new work methods.Following these suggestions wil
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年同济大学附属东方医院胶州医院招聘人才(100人)模拟试卷及一套完整答案详解
- 高压釜温控工信息保密与网络安全考核试卷及答案
- 发酵工程制药工安全技术规程
- 2025甘肃定西郑州麦克莱恩心理医院后勤人员招聘27人模拟试卷及一套完整答案详解
- 公司混凝土模板工岗位工艺技术规程
- 除尘工领导力与决策能力考核试卷及答案
- 2025吉林市事业单位招聘1381名工作人员(含专项招聘)考前自测高频考点模拟试题及答案详解(必刷)
- 2025安徽巢湖学院招聘专职辅导员6人考前自测高频考点模拟试题及一套完整答案详解
- 飞机蒙皮落压钣金工安全生产合规考核试卷及答案
- 公司击奏乐器制作工工艺技术规程
- 2025-2026学年七年级英语上学期第一次月考 (福建专用) 2025-2026学年七年级英语上学期第一次月考 (福建专用)原卷
- 国自然培训课件
- 2025安徽普通专升本《大学语文》统考试题及答案
- 2024网络主播新职业发展报告-快手
- 《党政机关国内公务接待管理规定》试题附答案
- 2025年少先队知识考试测试题库(含答案)
- 塔吊基础施工安全保证措施
- 2025中国轻医美行业现状报告-嘉世咨询
- 2025至2030中国触控屏行业项目调研及市场前景预测评估报告
- 危险废物管理计划参考表(HJ-1259-2022-)
- 2025年中国定制鞋行业市场全景分析及前景机遇研判报告
评论
0/150
提交评论