




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、新版小学小升初英语阅读理解专项习题及答案【解析】一、阅读理解1 阅读理解阅读理解,判断对错Mrs. Blacks mother was ill in bed three days ago . So she had to go and look after her .Before she left , she said to her husband ,“ I must tell you where everything is , or you dontknow what to do , but my train is leaving in half an hours time and I mus
2、t go now .”“ Dont worry ,” Mr Black said ,“ I can look after myself .” In fact , he could not do anythinwithout his wife . But when his wife came back the next day , she did not have to wash any plates because he had his metals in restaurants .( 1 ) Mrs. Blacks mother was ill in bed three days ago .
3、( 2 ) She had to go and look after her father .( 3 ) Before she left , Mrs . Black dindnt tell her husband where everything was .( 4 ) Mr . Black had his meals in restautants .( 5 ) Mrs . Brown didnt have to wash any plates because there were no plates to wash .【答案】 ( 1 ) 10011【解析】 【分析】大意:讲述布莱克先生在妻子
4、回家看望生病母亲期间为了不洗餐具而在饭店吃饭的事情。可知布莱克女士确实是在三天前可知布莱克女士的母亲生病了。“ I must tell you where everything is , or you1 )根据 Mrs. Blacks mother was ill in bed three days ago 生病了,符合题干信息。故选正确。2 )根据 Mrs. Blacks mother was ill in bed three days ago 与题干信息 her father 她的爸爸不符。故选错误。3 )根据Before she left , she said to her husban
5、d , dont know what to do , but my train is leaving in half an hours time and I must go now . 可知布”莱克女士嘱咐布莱克先生一切东西在哪里。与题干信息 didnt tell 没告诉不符合。故选错误。4 )根据But when his wife came back the next day , she did not have to wash any platesbecause he had his metals in restaurants 可知布拉克先生确实在餐馆吃饭。与题干信息符合。故选正确。5 )
6、根据But when his wife came back the next day , she did not have to wash any platesbecause he had his metals in restaurants 可知布莱克女士不用洗盘子因为布莱克先生没在家里吃饭。与题干信息符合。故选正确。【点评】考查阅读理解。首先通读全文,理解大意。其次阅读题干信息,根据题干信息找出相关句进行判断。2 .阅读理解阅读理解Thereis a frog(青蛙).He lives in a well(井)and he never(从未)goes out of the well. Het
7、hinksthe sky is as big as the mouth of the well. One day a crow ( 乌鸦)comes to the well. He seesthe frog and say,“ Frog, lets have a talk. Then the frog asks, “ Where are you from? the sky, the crow says. Thefrog feels surprised (惊讶)and says, “ Thesky is only as bigas themouth of the well. How do you
8、 fly from the sky?” The crow says, “ The skyis very big. You alwaysstay in the well, so you dont know the world is big. Thefrog saysB). ” Budont believe (crow says, Youcan come out and have a look by yourself. So the frog comes out from thewell.He is very surprised. How big the world is!The frog liv
9、es in.A. a gardenB. a pond (池塘)C. a wellThe frog thinks the sky isA. very bigB. very smallC. very highThe crow from a well.A. isB. isntC. doesntThe frog is very surprised when he comes out from the well, becausehe doesnt know the world is so bighe doesnt know he can jump highhe doesnt know the sky i
10、s blueThe best(最好的)Chinese title of the story isA.青蛙和乌鸦匿蛙看天空O底之蛙【答案】(1) CBBAC【解析】【分析】文章大意:本文主要讲述一只青蛙坐井观天的故事。(1)根据 There is a frog(青蛙).He lives in a well(井)and he never(从未)goes out of the well.知 青蛙住在井里,故答案为Co(2)根据 He thinks the sky is as big as the mouth of the well.知,青蛙认为天空只有井口那么大,故答案为B。(3)根据 One da
11、y a crow (乌鸦)comes to the well.知,乌鸦来到井边,不是来自井里,故答案为B。( 4 )根据 You always stay in the well, so you dont know the world is b ig. 知,青蛙不知道世界”有多大,故答案为A。( 5 )根据文章大意知,主要讲述井底之蛙的故事,故答案为 C。【点评】考查阅读理解,浏览文章大意,理解问题意思,根据问题在原文寻找原句,选择答案。 阅读理解阅读理解并判断。The traffic lights are the same in every country. There are always
12、three lights: red, yellow and green. Red means stop Yellow means Wait, and green means Go. In most parts of China, drivers drive on the right side of the road. In the US, drivers drive on the right side too. In England and Australia, however, drivers drive on the left side of the road. If you go by
13、car, by bike or on foot, you must know the traffic rules.1 ) The traffic lights are different in every country.2 ) Red means Stop. Yellow means Wait, and green means Go.In most part of China, drivers drive on the left side of the road.In England and Australia, drivers drive on the right side of the
14、road.5 ) People must know the traffic rules.【答案】 ( 1 ) 01001【解析】 【分析】 根据所给的短文, The traffic lights are the same in every country. 每个 国家的交通灯都是一样的 .故答案为错误 .根据所给的短文, Red means stop Yellow means Wait, and green means Go. 红色表示“停止 ”黄色表示 “等待 ”,绿色表示 “走”. 故答案为正确 .根据所给的短文, In most parts of China, drivers drive
15、 on the right side of the road. 在中国 的大部分地区,司机开车行驶在马路的右侧.故答案为错误.根据所给的短文, In England and Australia, however, drivers drive on the left side of the road. 然而,在英国和澳大利亚,司机靠左行驶.故答案为错误.根据所给的短文, If you go by car, by bike or on foot, you must know the traffic rules. 如果你 开车去,骑自行车或步行,你必须了解交通规则 .故答案为正确 .【点评】本题考查
16、了阅读理解,首先理解短文意思,然后根据所给的句子判断句子是否正 确.4 阅读理解阅读理解Hi, I am Susan. I am from the U. K. But now Im studying( 学习 ) in China. Im going to do many things in the winter holiday. First, Im going to finish my homework. Then Im going to take a trip.Im going to Beijing. Its snowy in Beijing. There is white snow eve
17、rywhere. So Im going to make a snowman. I can ski. My parents will come to China with me. We are going to fly there. We are going to have a nice trip.根据短文内容判断正误。Susan is from China.Now Susan is in the U. K.There is white snow everywhere in China.Susan is going to play with the snow in Beijing. They
18、are going to Beijing by plane.【答案】(1)00011【解析】【分析】大意:讲述主人公的寒假活动计划。(1)根据Hi, I am Susan. I am from the U. K.可知主人公来自英国,与题干信息 from China来 自中国不符合。故选错误。(2)根据 Hi, I am Susan. I am from the U. K. But now Im studying( 学习)in China 可知主人公 Susan现在在中国学习。与题干信息in the UK在英国不符合。故选错误。(3)根据 There is white snow everywhe
19、re可知北京确实到处是雪。与题干信息 in China全 中国不符合,故选错误。(4) 根据 There is white snow everywhere. So Im going to make a snowman.可知主人公想去北京玩雪对雪人。与题干信息 play with snow玩雪符合。故选正确。(5)根据 We are going to fly there.我们打算坐飞机去那里可知,与题干信息by plane坐飞机符合。故选正确。【点评】考查阅读理解。首先通读全文,理解大意。其次阅读题干,根据题干信息来寻找 相关句来进行正确的判断。5 .阅读理解阅读理解Sara: Hi, Ann!
20、 Look at this map. Do you see a park?Ann: Yes, its very big. I always play in it after dinner. Across the road, there is a big supermarket. Sara: Yeah! I often buy fruit, vegetables and other healthy food in it with my mum and dad. I love it.Ann: Behind the supermarket is a flower shop. A book shop
21、is between the flower shop and the hotel.Sara: .Where does Ann play after dinner?A. The park.B. The library.C. The zoo.Where is the flower shop?A. Behind the park. B. Behind the supermarket. C. In front of the supermarket.Where does Sara buy things?A. A flower shop.B. A clothes shop.C. A supermarket
22、.Where is the book shop?Between the park and the hotel.Between the flower shop and the hotel.Between the flower shop and the supermarket. Does Ann love the park?A. No, she doesnt.B. Yes, she does.C. We dont know.【答案】(1) ABCBC【解析】【分析】文章大意:本文主要是安妮和萨拉讨论一张关于公园的地图。(1)根据 Do you see a park?和I always play i
23、n it after dinner.知安妮晚饭后经常在公园玩,故答案为Ao TOC o 1-5 h z (2)根据 Behind the supermarket is a flower shop.知超市后面是花店,故答案为B。根据 Across the road, there is a big supermarket. 和 Yeah! I often buy fruit, vegetables and other healthy food in it with my mum and dad. 知萨拉经常在超市买东西,故答案为C(4)根据 A book shop is between the f
24、lower shop and the hotel.知书店在花店和宾馆之间,故答案为Bo(5)根据全文知文章没有提到安妮是否喜欢公园,故答案为Co【点评】考查阅读理解,浏览文章大意,理解问题意思,根据问题细读文章,在原文寻找问题所在句子选出答案。6 .阅读理解阅读表格信息,完成下列任务NameFeelingActivitiesWhenAmygoodsaw a film and went shoppinglast SaturdayMikebusycleaned rooms and washed clotheslast SundayNickbadhad a cold and sleptlast ni
25、ghtSarahboringstayed at home and watched TVyesterday根据表格信息补全对话。Mr White and his students are talking about their activities last weekend.Mr White: Children, how was your weekend? Tell me what you did.Mike: I had a weekend. I cleaned rooms and washed clothes.Amy: My last weekend was.I and went shoppi
26、ng last Saturday.Nick: I last night.It was.Sarah:.That was really.【答案】 busy; last Sunday; great; saw a film; had a cold and slept ; bad; I stayed at home and watched TV yesterday; Boring【解析】【分析】表格描述了艾米上个星期六看电影去买东西,麦克上个星期天忙于打扫房间和洗衣服,尼克昨天晚上感冒了,睡觉了,莎拉昨天真无聊呆在家里看电视。(1)根据所给的表格和对话,可知麦克上个星期天忙于打扫房间和洗衣服,busy繁
27、忙的,last Sunday上个星期天,故答案为busy, last Sunday.(2)根据所给的表格和对话,可知艾米上个星期六看电影去买东西了,是个极好的星期六,great棒极了,see a film看电影,本句用一般过去时, see-saw看,故答案为 great, saw a film.(3)根据所给的表格和对话,可知尼克昨天晚上感冒了,睡觉了,本句用一般过去时,谓语用过去式 had a cold and slept感冒了,目i觉了,bad悲伤的,故答案为 had a cold andslept, bad.(4)根据所给的表格和对话,莎拉昨天真无聊呆在家里看电视,本句用一般过去时,ye
28、sterday昨天,谓语用过去的形式stayed at home and watched TV呆在家里看电视,无聊boring , 故答案为 I stayed at home and watched TV yesterday , Boring.【点评】本题考查了阅读理解,根据表格内容,补全对话,使对话完整。7 .阅读理解阅读理解Zhang Peng: Hi, Wang Ping. You look fine. How heavy are you?Wang Ping: Im 48 kilograms. You are thinner than me, but you look taller th
29、an before. How tall are you?Zhang Peng: Im 1.6 metres and 45 kilograms.Wang Ping: Oh, really? You are 0.05 metres taller than me. But Im 3 kilograms heavier than you.You should eat more.Zhang Peng: OK, I will. Thank you.Zhang Peng is than Wang Ping.A. tallerB. shorterC. longerWang Ping is than Zhang
30、 Peng.A. thinnerB. heavierC. smallerWang Ping is kilograms.A.42B. 48C. 45Wang Ping is metres tall.A. 1.55B. 1.50C. 1.6 Zhang Peng should eat.A. smallerB. littleC. more【答案】(1) ABBAC【解析】【分析】这是一篇对比身高和体重的对话.11)这是细节理解,根据对话叙述 Wang Ping: Oh, really? You are 0.05 metres taller than me.(王平: 真的吗 ? 你比我高 0.05 米
31、 .)可知应填taller. 故答案为 : A.( 2 )这是细节理解, 根据对话叙述Wang Ping: Oh, really? You are 0.05 metres taller than me.But Im 3 kilograms heavier than you. ( 王平 : 真的吗 ? 你比我高 0.05 米 . 可是我比你重3 公斤 .)可知应填heavier. 故答案为 : B.(3)这是细节理解, 根据对话叙述 Wang Ping: Im 48 kilograms.( 王平 : 我 48 公斤 .)可知应填48. 故答案为 : B.(4)这是推理计算题,根据对t叙述 Im
32、1.6 metres(我 1.6 米.)和 You are 0.05 metres taller than me.(你比我高0.05米.)可知高1.55米.故答案为:A.(5)这是推理计算题,根据对话叙述 You should eat more.(你应该多吃点.)可知应填more.故答案为 : C.【点评】这是考查阅读能力的题目 . 一般题目注意细节 , 填上合适的选项即可, 对于计算的一定要细心 . 阅读理解读下两这封信,回答问题Dear Mum,How are you? Every day I had fun with my cousins. On Monday we went to a
33、restaurant. We ate good food. On Tuesday we went to a park. We sang and danced. On Wednesday we played ping-pong. On Thursday we climbed a mountain. We took many pictures. Tomorrow Ill be back home!Miss you and dad.Love.John( 1 ) What did John do on Monday?( 2 ) Where did John go on Tuesday?( 3 ) Wh
34、at did John do on Tuesday?( 4 ) Did John play badminton on Wednesday?( 5 ) Did John climb a mountain on Thursday?【答案】 ( 1 ) He ate good food.( 2 ) He went to a park.He sang and danced.No, he didnt.( 5 ) Yes, he did.【考点】阅读理解【解析】 【分析】这是写给父母,介绍自己一周生活情况的信。( 1)根据短文叙述On Monday we went to a restaurant. We
35、ate good food. (周一我们去了饭店。我们吃了美食。)可知周一吃美食。故答案为: He ate good food.(2)根据短文叙述On Tuesday we went to a park. (周二我们去了公园。)可知是去了公园。故答案为: He went to a park.( 3)根据短文叙述We sang and danced. (我们唱歌和跳舞。)可知是唱歌跳舞。故答案为: He sang and danced.( 4)根据短文叙述On Wednesday we played ping-pong. (在星期三我们打乒乓球。)可知不是打羽毛球,用否定回答。故答案为: No,
36、 he didnt.(5)根据短文叙述On Thursday we climbed a mountain. (周四我们爬山了。)可知用肯定回答。故答案为: Yes, he did.【点评】这是考查阅读理解的题目。首先仔细阅读短文,然后根据题目问题的相关叙述,来回答问题。 阅读理解阅读理解Thanksgiving is a family holiday in autumn in Canada and the USA. In Canada, Thanksgiving is in October. In the USA, it is in November. On Thanksgiving, peo
37、ple have a big dinner with their family. They usually eat roast turkey and other delicious food. They also tell Thanksgiving stories and give thanks to their friends and families.In China, we also have a family holiday in autumn. It is Mid-Autumn Festival. People get together with their families to
38、have a big dinner, too. They eat mooncakes, talk happily and enjoy looking at the beautiful round moon. Mooncakes are round like the full moon. Some people cannot go back home, but they can look at the moon and think about their families.( 1 ) When is Thanksgiving?( 2 ) What people usually eat at Th
39、anksgiving?What does the mooncake look like ?( 4 ) What is the common point between Thanksgiving and Mid-Autumn Festival?【答案】 ( 1 ) In October or November.( 2 ) They usually eat roast turkey and other delicious food.( 3 ) Mooncakes are round like the full moon.( 4 ) People get together have a big di
40、nner with their families.【考点】阅读理解【解析】 【分析】大意:短文讲述了感恩节和中秋节。( 1)句意:感恩节是什么时候?根据In Canada, Thanksgiving is in October. In the USA, it is inNovember. 可知加拿大或美国,感恩节是在十月或十一月,故答案为 In October or November.( 2)句意:感恩节人们通常吃什么?根据They usually eat roast turkey and other deliciousfood. 可知通常他们吃烤火鸡和其他美味的食物,故答案为 They us
41、ually eat roast turkey and other delicious food.( 3)句意:月饼是什么样的?根据Mooncakes are round like the full moon. 可知月饼圆得像满月,故答案为 Mooncakes are round like the full moon.( 4 )句意:感恩节和中秋节的共同点是什么?根据On Thanksgiving, people have a bigdinner with their family. People get together with their families to have a big di
42、nner, too. 可知人 们聚在一起,与家人共进晚餐,故答案为 People get together have a big dinner with their families.【点评】本题考查了阅读理解,首先通读短文,理解大意;其次阅读题干,根据题干信息找出相关句进行回答。10 阅读理解读短文,判断下列句子与短文内容是否相符。Little Tom is a naughty boy. He doesnt like school very much. He likes playing games at home.Last Monday Toms parents went out for a
43、 trip. Little Tom didnt want to go to school. He got up late. He had an egg and some bread for breakfast. Then he wanted to play computer games at home.But first he called the teacher. He pretended( 假装 ) to be his father and said in a low voice, Hello! Is that Toms teacher speaking? My little Tom ha
44、s a bad cold today. The doctor says he has to stay in bed. So he cant go to school today. He wants me to ask you for a days leave.The teacher was very surprised. It was not like a mans voice. That sounds like Tom. So she asked, Who is that speaking? Its my father, Madam, answered Tom.( 1 ) Tom likes
45、 school very much.( 2 ) Toms parents went out for a trip last Monday.( 3 ) Little Tom didnt want to go to school.( 4 ) Little Tom wanted to play computer games at home.( 5 ) The teacher didnt believe Tom was ill.【答案】 ( 1 ) 01111【考点】阅读理解【解析】【分析】这是讲述调皮男孩汤姆请假的笑话。(1)句意:汤姆非常喜欢学生。根据短文叙述 He doesnt like sch
46、ool very much. (他不怎么 喜欢学校。)可知题目叙述错误。故答案为:错误。( 2)句意:汤姆的妈妈上星期一去旅行。根据短文叙述Last Monday Toms parents wentout for a trip. (上周一汤姆的父母去旅行。)可知题目叙述正确。故答案为:正确。(3)句意:小汤姆不想去上学。根据短文叙述Little Tom didnt want to go to school. (小汤姆不想去上学。)可知题目叙述正确。故答案为:正确。4)句意:小汤姆想在家玩电脑游戏。根据短文叙述Then he wanted to play computergames at hom
47、e. (然后他想在家玩电脑游戏。)可知题目叙述正确。故答案为:正确。5)句意:老师不相信汤姆病了。根据短文叙述The teacher was very surprised. It was notlike a mans voice. That sounds like Tom. (老师很奇怪。这不想一个成年人的声音。听起来像汤姆。)可知题目叙述正确。故答案为:正确。 【点评】这是考查阅读理解的题目。首先仔细阅读短文,然后根据短文细节叙述来判断正 误。新版小学小升初英语阅读理解练习题及答案一、阅读理解1 阅读理解阅读理解,判断正误。This is a photo of my family . Im
48、John . Im ten . My sister is seven . We are in the same school .My grandparents are Americans . My father is 42 .He is a driver . My mother is 40 . She is a teacher . We are very happy .1 ) John is seven .2 ) John and his sister are in the same school .( 3) My grandparents are Chinese .( 4 ) My fath
49、er a driver .( 5) My mother is a teacher .【答案】 ( 1 ) 01011【解析】 【分析】大意:介绍主人公约翰一家人的情况。1 )根据 Im John . Im ten . 可知约翰今天十岁。与题干信息 seven 七岁不符。故选错误。2 )根据Im John . Im ten . My sister is seven . We are in the same school 可知主人公和姐妹确实在同一所学校。符合题干信息。故选正确。3 )根据My grandparents are Americans 可知我的祖父母都是美国人可知,与题干信息Chine
50、se 中国人不符。故选错误。根据My father is 42 .He is a driver 可知我爸爸今天42 岁。他是一名司机。与题干信息a driver 一名司机符合。故选正确。5 )根据My mother is 40 . She is a teacher 可知主人公的妈妈今年是40 岁,她是一名教师。与题意信息 a teacher 符合。故选正确。【点评】考查阅读理解。首先通读全文,了解大意。其次阅读问题,根据题干信息找出相关句进行判断。2 阅读理解阅读理解Mrs Black lived in a city of England. Her husband died two years
51、 ago and one of her children worked in the capital and the other three lived in another town. Her husband didnt leave her much money and she had to live a simple life. Sometimes her children went to see her during their holidays , but they stayed with her for only two or three days. Luckily she had
52、a cat with her. She liked it very much and took it everywhere she went. One winter morning the old woman got up early. She was going to buy some food in a shop. And when she came out, she found there was much snow in the street. She had to sweep it away. And suddenly she found the cat at the corner
53、of the house. And then she laughed .Her cat caught a big mouse.One of the old womans children worked in.A. MoscowB. ParisC. LondonD. New YorkMrs Black lived a simple life because.A. she wasnt rich enoughB. she hoped to save money for her childrenC. she had four childrenD. her children hated herHer c
54、hildren went to see her.A. Every dayB. during Mrs Blacks duringC. when they had holidaysD. When she felt excitedOne winter morning the old woman got up early. She wanted .A. to make a snow man B. to sweep the snow C. to go shopping D. to find her cat Mrs Black laughed because.A. she saw her catB. A
55、big mouse was caught by her catC. her cat was at the corner of the house D. she thought she could catch a big mouse 【答案】(1) CACCB【解析】【分析】大意:讲述布莱克女士的生活概况和家庭情况。根据 one of her children worked in the capital and the other three lived in another town. 可 知布莱克女士其中的一个孩子在首都工作,并且其他三个孩子在其他城市工作。capital这里代指伦敦Lond
56、on ,因为它是英国的首都。故选 C。根据 Her husband didnt leave her much money and she had to live a simple life. 可知她的 丈夫去世时候没有给她留下太多的钱因此她过着简单的生活。关键词isnt rich表达没有钱符合题干内容。故选 Ao根据 Sometimes her children went to see her during their holidays , but they stayed with her for only two or three days.可知当她的孩子们放假时候,孩子们会过来看望她。关键
57、词 had holidays表达放假。故选 a根据 One winter morning the old woman got up early. She was going to buy some food in a shop.可知主人公起的早是打算去商店里购物。go shopping表达去购物。故选 C。根据 And then she laughed .Her cat caught a big mouse.可知布莱克女士大笑是因为她的 猫抓到了一只老鼠。故选Bo【点评】考查阅读理解。首先通读全文,理解大意。其次阅读问题,根据题干信息找出相 关句进行选择。3 .阅读理解读短文,判断下列句子与短
58、文内容是否一致Marie Curie was a Polish scientist. She was born in1867 and was firm and fantastic. She discovered a kind of new element-radium with her husband. And she got the Nobel Prize twice. People think that Marie Curie was the greatest woman scientist of the twentieth century.Marie and her husband be
59、lieved that there was an element and they wanted to find it. So they worked hard in the lab all day long. One night, Marie Curie went to the lab. In the dark, she saw the element was blue and beautiful. They discovered radium in 1898!In 1903, Marie and her husband got the Nobel Prize. They got seven
60、ty thousand francs. Marie just took a little money to go on with her study. She gave the money to others and helped the poor. Marie didnt care for the money or gold medals. She only cared about the science study.Marie Curie worked very hard for long. She was sick. In 1934, Marie Curie closed her eye
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 中国五氟利项目创业计划书
- 佳木斯市中医院肿瘤患者随访管理质量考核
- 运城市人民医院药物抗体检测考核
- 通辽市中医院循证医学应用考核
- 中国塑胶栈板项目投资计划书
- 唐山市人民医院科室服务改进考核
- 中国三氯溴甲烷项目投资计划书
- 大庆市中医院审计基础知识与迎审准备试题
- 邯郸市人民医院临床技能带教考核
- 晋中市人民医院粪便检验技术准入考核
- 全等三角形-倍长中线法
- 集约化猪场的规划设计
- 数星星的孩子习题精选及答案
- GB/T 9162-2001关节轴承推力关节轴承
- 建筑机电安装工程标准化施工做法图集课件
- 可下载打印的公司章程
- 小学数学人教五年级上册小数除法《用“进一法”和“去尾法”解决实际问题》教学设计
- 螺旋千斤顶设计大作业
- 超声流量计技术规格书9
- (新教材)苏教版四年级上册科学第一单元《动物大家族》教材分析
- 《危险品航空运输培训》课件08危险品的标记与标签
评论
0/150
提交评论