下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、 2020-2021 年 英语七年级英语上册任务型阅读 20(附带答案解析)一、七年级英语上册任务型阅读专项目练习(含答案解析)1阅读下面的短文,然后根据其信息填写表格,每空一词。My name is Jack. Im 25 years old. I think I can help you for your Beidaihe School Trip. I likesports. I can play basketball, soccer and tennis. And I like music, too. I can sing and dance andplay the drums. And
2、 I can also work on the computer. I believe (相信) I can help kids withthese things. I like kids and want to be their friends. Im a funny man. Im sure children like me.Please offer (提供) me this job._Music Jack can do and playHe can _ and dance and play the _.【答案】 Jack;25(twenty-five);basketball;sing;d
3、rums【解析】【分析】大意:本文是一篇找工作的自我推荐。(1)根据 My name is Jack. 可知,姓名为 Jack。故答案为 Jack。(2)根据 Im 25 years old.可知,年龄为 25。故答案为 25(twenty-five)。(3)根据 I can play basketball, soccer and tennis. 可知,他会打篮球、踢足球和打羽毛球。故答案为 basketball。(4)根据 I can sing and dance .可知,他会唱歌。故答案为 sing。(5)根据 and play the drums. 可知,他会打鼓。故答案为 drums。
4、【点评】考查任务型阅读,关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文章的语言填写答案。在文章中找不到答案时,要完全理解句子,根据同义词,句型转换的方式找到可以替换文章中的单词,短语或者句子的词。2阅读下面短文,根据其内容完成后面各项任务。Im Mike Im a middle school student. I learn many subjects in school. 我最喜欢的科目是科学The science teacher Mrs Green, is my friend Jills mother. She is nice and she teaches very well.I l
5、ike maths because I think it is so interesting. I always do very well in the mathstests (测试). My friends say I am clever (聪明的), but I don t think so. I just work very hard.I also like geography. I like learning about people and places. I want to know what they are likeand what theyre doing. I travel
6、 a lot. Im making plans for my trip on Sunday.I dont like English It is not very interesting. We read a lot, sometimes write, but we dont oftenspeak or listen. Most children want to talk with others in English.(1)将文中划线的汉语句子译成英语。(2)回答问题:What does Mike think of maths?(3)将文中划线的英语句子译成汉语。(4)回答问题:Whats Mi
7、ke doing?(5)回答问题:下划线单词 It 指代的是什么? 【答案】 (1)My favourite subject is science(2)It is so interesting(3)我只是学习很刻苦。(4)He is making plans for his trip on Sunday.(5)English【解析】【分析】本文讲述了麦克的一些情况,他是一个学生,他在学校学很多科目,文章描述了他喜欢的科目和不喜欢的科目以及原因。(1)本题考查汉译英,主语是我最喜欢的科目(my favorite subject),谓语动词是是(因为主语是第三人称单数,谓语动词也用单数形式,故用
8、is),科学(science),故答案为My favourite subject is science。(2)问题:麦克认为数学怎么样?根据第二段I like maths because I think it is so interesting.可知他认为数学很有趣,故答案为 It is so interesting。(3)本题考查英译汉,I 意思是我,是句子主语,just 为副词,意思是只是,work hard 意思是学习很刻苦,故答案为我只是学习很刻苦。(4)麦克正在做什么?根据第四段 Im making plans for my trip on Sunday. ,可知他正在为周日的旅行做
9、计划,故答案为 He is making plans for his trip on Sunday.(5)根据最后一段 I dont like English It is not very interesting. (我不喜欢英语,它不是很有趣)可知 it 就是指代 English。【点评】本题为任务型阅读,有英译汉和汉译英,这两道题要求学生掌握基本的单词和短语并知道单词的汉语意思。回答问题题型很简单,都可以在文章找出对应的语句,只要根据问题变换主语就可以了。3阅读理解Dear friend,My name is Erick. I am 12. My birthday is on Octobe
10、r 12 th. I am from America. Im in Class 3,Grade 7. We are learning Chinese in our school. Our Chinese teachers name is Wang Hao.Here are some of my friends. Jimmy is tall and he has black hair. He is good at playingbasketball. He is a member of the Basketball Club. May is short and she wears glasses
11、 and ayellow dress. She likes English very much and speaks English very well. Sally is a black girl. She hasshort hair. She likes swimming. She swims best in the swimming team. I like music. Im the boywith glasses.Yours,ErickEricks_Jimmy He has_hair and is tall.He is a_of the Baketball Club. May She
12、_ glasses and a yellow_.She can speak English very_.Sally Her hair is_.She is a very good_.【答案】 friends;Hobbies;black;member;wears;dress;well;short;swimming;swimmer【解析】【分析】本文是一位来自美国的男孩 Erick 以书信的形式来介绍他的朋友及他们的兴趣爱好。Jimmy 个子高,留着黑色的头发,是篮球俱乐部的一个成员。May 个子矮,戴着眼镜,说英语说得非常好。Sally 留着短发,喜欢游泳。根据 Here are some of
13、 my friends. “这是我的一些朋友”,故此处是介绍 Erick 的一些朋友,故用复数名词 friends。根据 She can speak English very . “她说英语说得非常好”可知此处是介绍朋友们的兴趣爱好,故用复数名词 Hobbies。根据 Jimmy is tall and he has black hair. 可知 Jimmy 个子高,留着黑色的头发,故为black。根据 He is a member of the Basketball Club.可知 Jimmy 是篮球俱乐部的一个成员,故为member。根据 May is short and she wear
14、s glasses可知 May 个子矮,戴着眼镜,故为 wears。根据 May is short and she wears glasses and a yellow dress. 可知 May 穿着一件黄色的裙子,故为 dress。根据 She likes English very much and speaks English very well.可知 May 说英语说得非常好,故为 well。根据 Sally is a black girl. She has short hair.可知 Sally 留着短发,故为 short。根据 She likes swimming.可知 Sally
15、 喜欢游泳,故为 swimming。根据 She swims best in the swimming team.可知 Sally 在游泳队游得最好,故推断她是一个好的游泳者,故为 swimmer。4阅读短文,完成句子。Do you know from what English people get their family names? (你知道英国人的姓是怎么来的吗?)Finish the sentences after you read the story.Everyone has a family name. But what does it mean? From what do fa
16、mily names come?First, some family names come from the place of their homes. If a man lives on or near a hill,his family name may be Hill. In England peoples names may be Wood, Lake, because they livenear the wood or lake.Second, family names come from a persons job. If a person is a cook, he may be
17、 Cook.Third, many people get their family names from their fathers given name. If you hear the nameJackson, you know that he is the son of Jack.(1)English people usually have _ways to get their family names.(2)Some people get their family names from _.(3)Some people get their family names from _. (4
18、)Some people get their family names from _.(5)A persons family name is Jackson, because he is_.【答案】 (1)three(2)the place of their homes(3)a persons job(4)their fathers given name(5)the son of Jack【解析】【分析】主要讲了英国人的姓是怎么来的。(1)根据第三段到第五段可知讲了 3 种得到姓的方式,故填 three。(2)根据 some family names come from the place o
19、f their homes.有些姓氏来自他们的家乡。故填 the place of their homes。(3)根据 family names come from a persons job.姓氏来源于一个人的工作。故填 a personsjob。(4)根据 many people get their family names from their fathers given name.许多人的姓氏是从他们父亲的名字中取出来的。故填 their fathers given name。(5)根据 If you hear the name Jackson, you know that he is
20、 the son of Jack.可知一个人的姓是 Jackson,他是 Jack 的儿子,故填 the son of Jack。【点评】考查任务型阅读。首先读懂题意,然后从文中仔细寻找答案。5根据内容,补全短文。Dear Anna,Thank you for the photo of your family. This is my family photo. My grandfather is on the right.My parents are on the left. My fathers name is Mike Smith. He is an English teacher. My
21、 motheris Linda Smith. She is not a teacher. That boy is my brother. His name is Mark. He is 12. He is inClass 2 Grade 5. That girl is me. Im 14. Im in Class 1 Grade 7.SusanIn this letter, Susan shows(展示) her _ to Anna. There are _ people in thisphoto. Her grandpa is on the right and her parents are
22、 _. Mike Smith is an Englishteacher. _ is her mother. Mark is Susans _ and hes 12. Susan is 14 and shes inClass 1 Grade 7.【答案】 family photo;five;on the left;Linda Smith;brother【解析】【分析】主要讲了 Susan 向 Anna 介绍了自己的全家福。(1)句意:Susan 向 Anna 展示了她的全家福。根据 This is my family photo.这是我的全家福,可知是 family photo 全家福,故填 f
23、amily photo。(2)句意:在这张照片里有 5 人。根据 My grandfather is on the right. My parents are onthe left.That boy is my brother. 可知家里有爷爷、爸爸、妈妈、弟弟和Susan,一共 5 人,即five,故填 five。(3)句意:他的爷爷在右边,他的父母在左边。根据My parents are on the left.可知父母在左边,故填 on the left。(4)句意:Linda Smith 是她的妈妈。根据 My mother is Linda Smith.可知妈妈是 Linda Smi
24、th,故填 Linda Smith。(5)句意:Mark 是 Susan 的弟弟。根据 That boy is my brother. His name is Mark.可知 Mark是弟弟,故填 brother。【点评】考查任务型阅读,首先读懂题意,然后从文中仔细寻找答案。6任务型阅读Welcome to our Home Club Supermarket(超市). Its a very big and clean supermarket. Youcan buy (买) lots of food like drinks, vegetables, fruits and some other k
25、inds of food. Here wehave meat, chicken, coffee, milk, apple juice and jiaozi. Look there, there are hamburgers,tomatoes, bread, strawberries, pears, eggs, broccoli and potatoes. OK, here are carrots, peaches,bananas, cakes, noodles and coke. We also sell (卖) clothes, bikes and many school things fo
26、rthe students. Many of them are cheap (便宜的) but some of them are expensive (贵的).Our supermarket is open every day from 8:30 a. m. to 10:00 p. m. The workers (工作人员) inour supermarket are all friendly(友好的) to people coming to our supermarket.(1)The name of the supermarket is _.(2)We have drinks, veget
27、ables, _ and some other kinds of food.(3)If you are thirsty (渴的) , there is coffee, _, apple juice and coke here.(4)Do you like fruits? We have _, pears and _ here.(5)We have lots of healthy food here, most of them are _, such as tomatoes, broccoli,potatoes.【答案】 (1)Home Club Supermarket(2)fruits(3)m
28、ilk(4)strawberries;bananas (5)vegetables【解析】【分析】( 1 ) 根 据 文 中 Welcome to our Home Club Supermarket 可 知 本 空 填 Home ClubSupermarket;(2)根据文中 You can buy lots of food like drinks, vegetables, fruits and some other kinds offood 可知本空填 fruits;(3)根据文中 we have meat, chicken, coffee, milk, apple juice and jia
29、ozi可知本空填 milk;(4)根据文中 there are hamburgers, tomatoes, bread, strawberries, pears, eggs, broccoli andpotatoes 和 here are carrots, peaches, bananas, cakes, noodles and coke 可知本空填strawberries;bananas;(5)根据文中信息可知本空填 vegetables。7根据材料内容,从方框中选出合适的选项填入文中空缺处,使材料完整,通顺。A. How much are they?D. Come and buy at M
30、s. Browns Clothes Store now!E. And only $ 10 for twelve.Do you want to have a new look? _Why not come and buy clothes at our great sale?All clothes are nice and cheap(便宜的).For men, we have jackets for $ 15, and only $25 for two. For women, we have red, blue andwhite sweaters._ They are only $11. For
31、 boys, you can buy T-shirts in blue, black or white,and trousers in black. They are only $8. We have long and short socks in eight colors for girls.How much are they? Only $1 for one pair._Do you like sports? We have great sportsshoes for $12 and only $ 20 for two pairs._ Do you need bags? We have b
32、ags in black,brown and white for only $5. _【答案】 C;A;E;B;D【解析】【分析】主要讲了布朗先生的服装店大促销。A.How much are they?它们多少钱?B.And the sports hat is at the price of $8.运动帽子价格是 8 美元。C. Do you need new clothes?你需要新衣服吗?D. Come and buy at Ms. Browns Clothes Store now!现在来布朗先生的服装店买衣服吧!E. And only $ 10 for twelve.仅仅 10 美元 1
33、2 双。(1)根据 Do you want to have a new look? 你想要看看吗?可知后句问你需要新衣服吗,故选 C。 (2)根据 They are only $11.它们 11 美元,可知前句讲的是它们多少钱,故选A。(3)根据 Only $1 for one pair.1双 1 美元,可知后句是 10 美元 12 双,故选 E。(4)根据 Do you like sports?你喜欢运动服装吗,可知后句与运动有关,故选B。(5)根据全文可知是最后一句,即总结句,故选D。【点评】考查任务型阅读,首先读懂题意,然后选择正确答案。8阅读短文,回答问题 Mary 09:45:10H
34、i, Jim. Nice to meet you! Im a girl.My name Is Mary Green.My favorite(最喜爱的) color isred. I have a red bag.My telephone number is 873-3516.Jim 09:46:05Hi, Mary. Nice to meet you, too! Im a boy. My names Jim Hand.My favorite color is blue. Ihave a blue quilt.And my telephone number is 894-2015.Questio
35、nsAnswersIs Mary a girl?Whats Marys last name? Her last name is _.Whats Jims last name? His last name is _.【答案】she is;red;blue;Gree;Hand【解析】【分析】主要讲了 Mary 和 Jim 的喜好,物品和电话号码。(1)根据 Im a girl 我是一个女孩,可知 Mary 是个女孩。故答案为 she is。(2)根据 I have a red bag 我有一个红包,可知 Mary 的包是红色的。故答案为 red。(3)根据 I have a blue quilt
36、我有一床蓝色的被子,可知 Jim 的被子是蓝色的。故答案为blue。(4)根据 My name is Mary Green 我的名字是 Mary Green,可知 Mary 的 last name(姓)是 Green。故答案为 Green。(5)根据 My names Jim Hand 我的名字是 Jim Hand 可知 Jim 的 last name(姓)是 Hand。故答案为 Hand。【点评】考查任务型阅读,关键在看懂文章,然后根据题目要求作答。9任务型阅读 CA king (国王) has daughter. Her name.is Christina. The king loves
37、his daughter a lot and heasks his people to be pleasant (友好的) to her Every day, Christina stands on the castle wall(城墙), So everyone can be pleasant to her. But every day, only some people look uppleasantly. And no one waves(挥手) or smiles (微笑)._It is fine day. Christina finds a girl in the marketpla
38、ce (集市). The market girl waves andeveryone waves back to her. They also smile at her. They look pleasant. Christina wants to knowwhy they are happy._When the market girl comes, Christina asks her, _Why are they pleasant? The market girl answers, _After the market girl leaves, Christina thinks for a
39、long time.A new day comes. Christina stands on the castle wall and waves. She even smiles. Down in themarketplace, the market girl waves and smiles back and some other people wave and smileback._根据材料内容,从方框中选择恰当的句子填入文中空缺处,使材料完整、通顺。A. Why do people wave and smile at you?B. This makes Christina sad and
40、 angry.C. She asks .the girl to come to the castle.D. This makes Christina happy.E. Because I wave and smile at them first.【答案】B;C;A;E;D【解析】【分析】A. Why do people wave and smile at you?为什么人们向你挥手和微笑?B. This makes Christina sad and angry.这使得 Christina 悲愤交加。C. She asks .the girl to come to the castle.她让这
41、个女孩来到城堡。D. This makes Christina happy.这使得 Christina 很高兴。E. Because I wave and smile at them first.因为我先挥手和微笑。(1)根据前文的 only some people look up pleasantly. And no one waves (挥手) or smiles可知 Christina 由于自己站在城堡的城墙上却没有人对自己挥手和微笑而感到非常的生气和伤心,故选 B。(2)根据前文的 Christina wants to know why they are happy 可知 Christ
42、ina 看见所有人都向这个女孩挥手和微笑所以她想知道这其中的原因,所以她让这个女孩来到城堡,故选C。(3)根据后文的 Why are they pleasant 可知前面这句是询问为什么人们向这个女孩挥手和微笑,故选 A。(4)根据后文的 Christina stands on the castle wall and waves. She even smiles. 可知此处的回答是这个女孩会主动向人们挥手和微笑,故选E。(5)根据后文的 the market girl waves and smiles back and some other people wave and smileback
43、可知 Christina 在看到人们也向她挥手和微笑时她觉得非常高兴,故选D。【点评】任务型阅读的关键在看懂文章,然后根据题目要求作答,注意尽量用文中的语句填写答案。在文章中找不到答案时,要完全理解句子,根据同义句,句型转换的方式找到可以替换文章中的单词,短语或者句子的词10任务型阅读 CBilly doesnt go to school today He wants to read a storybook His brother bought (买)one for him yesterday_Billy likes this bookBilly goes to his bookcaseThe
44、 book is not thereBilly looks under the bed, but it isntthere _No, it isntHe looks inside his schoolbag ,but he still(仍然)cant find thebook Billy isnt happy _Billy goes to the living room(客厅)His mom is reading a book on the sofa _ asks BillyWhich one? says his momThe one about a dog, says BillyIts in
45、 your brothers bedroom, says his momI found it on the table after breakfastIthought it was his book _Great! Thanks, Mom, says Billy根据材料内容:从方框中选择合适的句子填入文中空缺处,使材料完整、通顺。BDoes he lose the book?CIt is about a nice dogDSo I put it in his bookcaseGMom, did you see my storybook?【答案】C;A;B;E;D【解析】【分析】AIs it u
46、nder the chair?它在椅子下面吗?BDoes he lose the book?他丢了书吗?CIt is about a nice dog它是关于一只漂亮小狗的。DSo I put it in his bookcase所以我把它放在他的书柜里了。GMom, did you see my storybook?妈妈,你看到我的故事书了吗?(1)根据上文句子 He wants to read a storybookHis brother bought(买)one for himyesterday。和下文句子 Billy likes this book可以推测这里是说这本书的内容的,与答案
47、 C相符,故答案选 C。(2)根据上文句子 The book is not thereBilly looks under the bed, but it isnt there和下文句子 No, it isnt可知上文应该是一个 Is 开头的一般疑问句询问书在某地的,与 A 相符合,故答案选 A。(3)根据上文句子 He looks inside his schoolbag,but he still(仍然) cant find thebook Billy isnt happy 可知 Bill 到处找不到书,他不开心,他怀疑他把书弄丢了,与B选项符合,故答案选 B。(4)根据上文句子 His mo
48、m is reading a book on the sofa 下文句子 asks Billy Whichone? says his mom可知这里是 Bill 询问妈妈是否看到了他的故事书,与答案E 相符合,故答案选 E。(5)根据上文句子 I thought it was his book可知妈妈误认为书是 Bill 的哥哥的,就把书放在了他哥哥的书柜里,与答案 D 相符合,故答案选 D。【点评】考查任务型阅读。要联系上下文,把所给的句子带入原文中看是否与上下文协调,可运用排除的方法去做。11请为每个笑话选择最合适的标题,并将答案写在题前的括号内。A. I cant find it.B.
49、He is really somebody.(他是一个大人物)C. Youre right. D. A great manE. Where is the egg?F. I am not wrong._Tom: Dad, give me adime(十美分).Father: Boy, you are too old to ask parents for dimes.Son: Youre right, Dad. Give me adollar(美元)._Teacher: Can you make asentence(句子) with the word egg?Student: Yes. I had
50、 a piece of cake yesterday.Teacher: Then where is the egg?Student: In the cake, Sir._Teacher: Would Shakespeare(莎翁)be a great man if he werealive(活着) today?Student: Of course. Nobody has been 400 years old. ._Child: My uncle has 1000 men under him.Man: He is really somebody. What does he do?Child: A
51、 gatekeeper(门卫)at the cemetery(墓地)._Mum: Look at your socks. One is short; the other is long. You put on the wrong ones.Helen: I am not wrong. Look there! One sock is short and the other sock is long, too.【答案】C;E;D;B;F【解析】【分析】(1)Tom:爸爸,给我十美分。Father:孩子,你已经长大了,不应该给父母要美分了。 Tom:你是对的,爸爸,给我一美元。结合方框内的标题。可知
52、 C. Youreright. ”你是对的“,符合要求。故选 C。(2)Teacher:你能用单词 egg 造个句子吗?Student:好的,昨天我吃了一块蛋糕。Teacher:那么 egg 在哪? Student:老师,在蛋糕里。结合方框内的标题。可知egg? ”egg 在哪里?,符合要求,故选 E。E. Where is the(3)Teacher:莎翁如果活到今天,是个伟人吗?Student:当然了,没有人活到 400 岁。结合方框内的标题。可知 D. A great man“一个伟人”符合要求,故选 D。(4)Child:我的叔叔手下有 1000 人。Man:他确实是个人物,他是干什么
53、的?Child:墓地的门卫。结合方框内的标题。可知 B. He is really somebody.“ 他是一个大人物”符合要求,故选B。(5)Mum:看你的袜子,一只短,一只长,你穿错了。 Helen:没错!看那里,也是一只短,一只长。结合方框内的标题。可知 F. I am not wrong.“我错了”,符合要求,故选 F。【点评】考查补全对话,要求考生在理解细节信息的基础上,进一步概括归纳,从而选出正确答案。12任务型阅读 Look at this classroom. What is in it? There is (有) a schoolbag. Is this schoolbag
54、 Tims?No,it isnt. Its , but Tim doesnt like brown. Its on Jacks desk. Maybe(也许) its his. Isthis yellow ruler Kates? Yes, it is. She likes rulers very much. Whats this? Oh, its an Englishdictionary. Whose (谁的) dictionary is it? Let me see. Tinas name is on the dictionary, so thedictionary must (一定) b
55、e hers. Look at those pencils. They are white, green and purple. Theyare on Georges desk. Here is a black pen. Its on the teachers desk. It must be Mr Greens. Lookat these English books; they are mine. I like English.(1)判断:The yellow ruler is Kates.(2)在文中横线上,填写一个恰当的单词:_(3)The dictionary is _(4)Where
56、 are the pencils?_(5)Whats on the teachers desk?_【答案】(1)1(2)Brown(3)Tinas(4)They are on Georges desk.(5)A black pen.【解析】【分析】这篇文章主要说了这个教室。里面有什么?有一个书包。这个书包是提姆的吗?不,不是。是的,但是提姆不喜欢棕色。在杰克的书桌上。也许是他的。这把黄色的尺子是凯特的吗?是的,它是。她非常喜欢尺子。这是什么?哦,这是一本英语字典。它是谁的字典?我想一下.蒂娜的名字在字典上,所以字典一定是她的。看那些铅笔。它们是白色、绿色和紫色。它们在乔治的书桌上。这是一支黑钢
57、笔。它在老师的桌子上。一定是格林先生。看这些英语书,它们是我的。我喜欢英语。(1)细节理解题,根据“Is this yellow ruler Kates? Yes, it is. ” 可知黄色的尺子就是 Kate 的。故答案为正确。(2)推理判断题,根据“ Its, but Tim doesnt like brown. ” 可知后文表转折说 Tim 不喜欢棕色,既括号中应填棕色。故答案为brown。(3)细节理解题,根据“ Tinas name is on the dictionary, so the dictionary mu st (一定) behers.”可知字典上有 Tina 的名字,
58、所以字典是 Tina 的。故答案为 Tinas。(4)细节理解题,根据“ Look at those pencils. They are white, green and purple. They are onGeorges desk. ”可知这些铅笔在 George 的桌子上。故答案为“They are on Georges desk.”。(5)细节理解题,根据“ Here is a black pen. Its on the teachers desk. ” 可知讲桌上有一支黑色的钢笔。故答案为“A black pen.”。【点评】任务型阅读的答案都在文中,因此,做好任务型阅读的要领 :1
59、.明确题意,顺藤摸瓜;2.按照要求,寻找答案来源;3.找准关键词,明白其中暗示作用;4.多读课文,正确使用排除法。 13任务型阅读 Sunshine Clothes StoreHi, boys and girls! Please come to our store. We have white and blue socks for $3.The black hatis only $4.The T-shirt is on sale for only $6.We have red T-shirts, white T-shirts and black T-shirts.The white sweat
60、er is $8, the red sweater is $9 and the blue sweater is $10.We also have blacktrousers and blue trousers. They are $11.The shorts are $14, and the shoes are $14, too.(1)What can you buy in Sunshine Clothes Store?A. The white hat.(2)How much are two black hats and a white sweater?A. $16. B. $17. C. $
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 榆林市2024陕西榆林靖边县招聘驻矿安监员9人笔试历年参考题库典型考点附带答案详解(3卷合一)试卷2套
- 建邺区2024江苏南京市建邺区学前教育事业单位招聘编外工作人员2人(一)笔试历年参考题库典型考点附带答案详解(3卷合一)试卷2套
- 国家事业单位招聘2023中国煤矿文工团招聘拟聘笔试历年参考题库典型考点附带答案详解(3卷合一)试卷2套
- 南京市2024江苏南京理工大学招聘工程训练中心专职实验岗4人(江阴校区)笔试历年参考题库典型考点附带答案详解(3卷合一)试卷2套
- 2025广东广州花都城投铁工建设工程有限公司招聘人选及安排笔试历年备考题库附带答案详解
- 2025山东滨州华纺股份有限公司高薪诚聘精英笔试历年常考点试题专练附带答案详解
- 2025四川绵阳科技城新区新投产业发展有限责任公司所属子公司人力资源需求招聘应聘人员复试(2025年第一批次)笔试历年难易错考点试卷带答案解析
- 2026年南京旅游职业学院单招职业技能笔试备考试题带答案解析
- 2026年石家庄科技职业学院单招职业技能笔试备考题库带答案解析
- 2026年衢州职业技术学院单招职业技能笔试备考试题带答案解析
- 厥脱患者中医急救与护理
- 设计团队介绍
- 中燃气计量管理制度
- 天然气公司输配管理制度
- 2026届高考生物一轮复习:人教版(2019)选择性必修3《生物技术与工程》必背知识点考点提纲
- 2025年连云港市中考生物试卷真题(含答案)
- 物流行业项目实施的协调措施
- 2025年上海市各区初三二模语文试题汇编《说明文阅读》
- 母牛出租合同协议
- 2025年结算工作总结
- 燃气管道施工事故应对方案
评论
0/150
提交评论