已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module 1 Deep South Europe (建议用时35分钟). 阅读理解A(2017衡水模拟)The bed should be reserved as a place for sleep, but people tend to read an iPad a lot in bed before they go to sleep. Charles Czeisler, a professor at Harvard Medical School, and his colleagues got a small group of people for an experiment. For five days in a row, the people read either a paper book or an iPad for four hours before sleep. Their sleep patterns were monitored all night. Before and after each trial period, the people took hourly blood tests to paint a day-long picture of just how much melatonin(褪黑激素)was in their blood at any given time. When subjects read on the iPad as compared to the paper books, they reported feeling less sleepy at night and less active the following morning. People also took longer to fall asleep on the iPad nights, and the blood tests showed that their melatonin secretion(分泌)was delayed by an hour and a half. The researchers conclude in todays journal article that given the rise of e-readers and the increasingly widespread use of e-things among children and adolescents, more research into the long-term consequences of these devices on health and safety is urgently needed. Czeisler and colleagues go on, in the research paper, to note: “Reading an iPad in bed may increase cancer risk. ”However, software has been developed that can reduce some of the blue light from the screens of phones and computers according to time of day, and there are also glasses that are made to filter(过滤)short wavelengths. While they seem like a logical solution for the nighttime tech users, it needs more research. 【文章大意】越来越多的人睡觉前躺在床上看电子产品, 但研究者发现, 这种做法会严重影响人们的健康, 甚至会增加患癌症的风险。1. In Charles Czeislers experiment, all the subjects were asked to_. A. sit in a row and receive the strict testsB. have their sleep patterns observed all nightC. read a paper book and an iPad at the same timeD. have their blood tested per hour during the trial【解析】选B。细节理解题。根据第二段第三句Their sleep patterns were monitored all night. 可知, 所有参与实验者的睡眠状态整夜都被监测。2. The third paragraph tells us the iPad readers were likely to_. A. feel less sleepy and tired in the dayB. fall asleep more easily after readingC. become less energetic the next morningD. have a lot more melatonin secretion【解析】选C。细节理解题。根据第三段第一句中的they reported feeling less sleepy at night and less active the following morning可知, 他们晚上感到不困但第二天早上就没精力了。3. The special software recently developed can_. A. remove the blue light from your devices completelyB. help prevent eyes being harmed by short wavelengthsC. weaken the harm done by doing nighttime e-readingD. be used in all the e-things widely and safely【解析】选C。推理判断题。根据文章最后一段可知, 已经制造出能够减少来自手机和电脑屏幕蓝光的软件, 这就说明这种软件能够减弱晚上看电子产品带来的伤害。4. Which of the following can be the best title for the text? A. No e-reading in bed before sleepB. New software for night e-readersC. Wrong behaviors before bedtimeD. No games on iPad in bed【解析】选A。主旨大意题。由于全文都是围绕睡前躺在床上看电子产品所产生的危害展开说明, 所以A项较合适。BIt was graduation day at Etihad Training Academy, where the national airline of the United Arab Emirates holds a seven-week training course for new flight attendants. Despite her obvious pride, Ms Fathi, a 22-year-old from Egypt, was amazed to find herself here. “I never in my life thought Id work abroad, ”said Ms Fathi, who was a university student in Cairo when she began noticing newspaper advertisements employing young Egyptians to work at airlines based in the Persian Gulf. Twenty years ago, unmarried Arab women like Ms Fathi, working outside their home countries, were rare. But just as young men from poor Arab nations poured into the oil-rich Persian Gulf states for jobs, more young women were doing so. Flight attendants have become the public face of the new mobility for some young Arab women, just as they were the faces of new freedoms for women in the United States in the 1950s and 1960s. They have become a subject of social anxiety and fascination in much the same way. For many families, allowing a daughter to work may call her virtue into question. Yet this culture is changing, said Musa Shteiwi, a sociologist at Jordan University in Amman. “Were noticing more and more single women going to the gulf these days, ”he said. “Its still not exactly common, but over the last four or five years it has become quite an observable phenomenon. ”Many of the young Arab women working in the Persian Gulf take delight in their status as pioneers, role models for their friends and younger female relatives. Young women brought up in a culture that highly values community, have learned to see themselves as individuals. The experience of living independently and working hard for high salaries has forever changed their beliefs about themselves, though it can also lead to a painful sense of separation from their home countries and their families. From New York Times【文章大意】越来越多的阿拉伯国家的女孩子离开家园到国外去做空乘人员。尽管这和她们国家的观念有点违背, 但是越来越来的人接受了这样的事情。5. It can be inferred from the passage that young Arab women_. A. go to work abroad after American womens exampleB. didnt start to work abroad until the late 20th centuryC. are commonly used to living and working separatelyD. expect to take the same family responsibilities as men【解析】选B。推理判断题。根据第三段中的Twenty years ago, unmarried Arab women like Ms Fathi, working outside their home countries, were rare. 可知直到20世纪末, 才有少量女孩到国外从事这样的工作。6. According to the passage, the Arab women flight attendants can be described as_. A. proud, homesick or independentB. honest, outstanding or optimisticC. mature, enthusiastic or energeticD. painful, desperate or conservative【解析】选A。推理判断题。根据最后一段中的Many of the young Arab women working in the Persian Gulf take delight in their status as pioneers, role models for their friends and younger female relatives. 和最后一句话可知这些女孩子离开家后尽管有些思念家乡, 但是变得独立了。故选A项。7. How do the public respond to young Arab womens new mobility? A. The public think highly of it. B. The public care very little about it. C. The public show both interest and anxiety. D. The public are strongly against it. 【解析】选C。细节理解题。根据第四段中的They have become a subject of social anxiety and fascination in much the same way. 可知选C项。8. The author intends to tell the readers that_. A. Arab women can hardly find any workB. flight attendants are badly needed in the gulfC. flight attendants lead quite a different lifeD. young Arab womens values are changing【解析】选D。细节理解题。根据倒数第二段中的For many families, allowing a daughter to work may call her virtue into question. Yet this culture is changing, 可知阿拉伯世界中人们的思想也在发生变化。. 阅读填句根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项, 选项中有两项为多余选项。Keeping or restoring health in the later years often requires more effort and determination than when we are younger. It includes: 1If your relative or friend has medical problems, you can ask the doctor if changes in diet should be made and whether you should go to an expert for additional information. 2Always remember that more is not always better, that nothing takes the place of a healthy diet, and that some vitamins and herbs can be dangerous, if taken in excess(过量)or in the presence of certain medical conditions. 3If your older relative or friend is reasonably healthy, he or she can begin a regular program of exercise including stretching, weight training, and low impact aerobics(有氧健身法), after discussing it with his or her doctor. Exercise can help to avoid accidents, improve strength and mobility, lower blood pressure, and help to prevent or control some diseases. If your care receiver is weak or ill, you can ask the doctor about what exercises may be appropriate. 4The expert can show you how to do a range of motion, stretching, and strengthening exercises. Over time, these exercises can help to increase strength and mobility. Staying involved with family and friends. 5Keeping an active mind with activities ranging from reading to card and board games as well as using a computer. Learning about assistive devices that can enhance your older relative or friends independence and safety. A. Exercise. B. A healthy diet. C. A medical examination. D. Supplements of certain vitamins and minerals, if advised by the doctor or expert. E. Taking part in community activities, such as going to senior center activities. F. It is not necessary for old people to take supplements(补充)of vitamins and minerals. G. Your older relative or friend may want to begin such an exercise program under the direction of an expert. 【语篇导读】本文主要介绍了老年人保持健康的具体建议。1.【解析】选B。逻辑推理题。后面的if changes in diet should be made中提到的diet与B中的diet一致。故选B。2.【解析】选D。逻辑推理题。根据后面的Always remember that more is not always better, . . . that some vitamins and herbs can be dangerous可知摄入的维生素和草药太多, 是一件危险的事情, 与D中的Supplements of certain vitamins and minerals相呼应。3.【解析】选A。逻辑推理题。根据后面的a regular program of exercise including stretching, weight training, and low impact aerobics可知, 这里讨论的是锻炼。故选A。4.【解析】选G。逻辑推理题。根据前面的If your care receiver is weak or ill可知寻找合适的锻炼形式, 与G的意义一致。5.【解析】选E。逻辑推理题。根据空格前面的Staying involved with family and friends可知与家人和朋友经常联系, 与E中的community信息一致。. 短文改错假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处错误, 每句中最多有两处。错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加: 在缺词处加一个漏字符号(), 并在其下面写出该加的词。删除: 把多余的词用斜线()画掉。修改: 在错的词下画一横线, 并在该词下面写出修改后的词。注意: 1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改10处, 多者(从第11处起)不计。China is the third country to successful launch a human into orbit on its own. And it launched two astronauts into space in 19th October, that marks the beginning of Chinas longest human space flight. The carrier rocket sent the Shenzhou-11 spacecraft with
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 认识自我趣味活动方案
- 行业精英招募活动方案
- 消毒作业指导书
- 南京市2022年中考语文模拟试卷解析
- 裂变邀请活动方案
- 蛙跳接力活动方案
- 街办垃圾分类活动方案
- 观看榜样写活动方案
- 装修公司乔迁开业活动方案
- 设计活动优惠活动方案
- 2025河南许昌禹州市招聘巡防队员120人考试参考试题及答案解析
- 2025年车管12123学法减分考试题及答案
- 2025北京市大兴区旧宫镇招聘编外用工人员16人备考考试题库附答案解析
- 2024年人教PEP版小学三年级下册英语教学计划及进度表(三年级起点)
- 2025年6月16日更新的第34批REACH250项高度关注物质SVHC清单
- 2025年(完整版)全国高考一卷数学试题及答案
- 读书分享成品-绿色卡通风假如给我三天光明好书分享模板课件
- 小学教育中的教育惩戒问题及对策研究
- 肿瘤干细胞课件
- 高警示药物培训课件
- 江苏省苏州市2024-2025学年高二上学期期中考试地理试卷(含答案)
评论
0/150
提交评论