




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit3AhealthylifeSectionWarmingUp,Pre-reading,Reading&Comprehending一、根据句意和首字母提示写出单词1Worries over his job and his wifes health put him under great s.答案:stress2I am a to taking a walk after supper.答案:accustomed3Theyre in d need of clean water after the great earthquake.答案:desperate4She was suffering from physical and m exhaustion.答案:mental5Since then,all Chinese retailers(零售商) have been b from providing free plastic shopping bags.答案:banned6The government has set up a commission to look into the problem of drug a.答案:abuse二、单句改错1In order to strength the protection for the trees,they formed a special team.答案:strengthstrengthen2Our school put more stresses on English language teaching.答案:stressesstress3That is amazing that such an old man can climb a 1,000-meter-high mountain.答案:ThatIt4This had a great affect upon the future of her son.答案:affecteffect5A little girl was struggling in the river,crying for help desperate.答案:desperatedesperately三、用下列词组的正确形式完成句子decide onby the wayfeel likegive upaddicted toover and over again1,I find the book you have been looking for.答案:By the way2We are still trying to a place to make a film in.答案:decide on3Do you sharing your experience with the rest of your group?答案:feel like4Japanese women usually work after they get married.答案:give up5The boy was so the computer games that he spent five days and nights in the net bar.答案:addicted to6The headmaster stressed that we should be punctual .答案:over and over again四、阅读理解ASleepStruggleOne in every five young people has a sleep problem,so youre not alone.Getting enough sleep has become as important as eating vegetables and exercising regularly.Its very important for your body.Most young people only get seven hours of sleep each night,when they actually need nine hours.And making up for lost sleep during the week by sleeping on weekends doesnt really work.In fact,sleeping late on weekends may actually do you more harm than good,if you have sleep problems.What happens if you dont get enough sleep?If your sleep problem continues for a few nights,you could suffer serious problems.Lack of sleep can affect learning and memory.Worse,if your sleep difficulties last a long time,that could lead to anxiety or depression(抑郁).Therefore,youve got to have some healthy sleep habits.Below are some suggestions:GO TO BED AT THE SAME TIMEincluding weekends,if possible.WAKE UP AROUND THE SAME TIME EVERY MORNING.When you sleep late just one morning during the week,it may disturb your body clock.This will make it hard for you to sleep that night.DO SOMETHING RELAXING before going to bed.EXERCISE DURING THE DAY.Dont exercise right before going to bed.AVOID DRINKING ALCOHOL.Alcohol makes you excited.This prevents you from falling asleep or wakes you up during the night.DONT SMOKE.Smoking is always bad for the body.Smoking before bedtime keeps you awake.If trying these tips over a couple of weeks does not help you,speak to your doctor.Do not take any sleeping pills without first asking your doctor.Many of them have strong side effects.1According to the passage,if you have sleep problems for a few nights,you could be .A.lonelyB.seriousC.forgetfulD.happy答案:C解析:细节理解题。根据第三段中的“Lackofsleepcanaffectlearningandmemory.”可推断出如果缺乏睡眠可能会导致健忘。2The passage suggests that people with sleep problems should .A.eat vegetables and exercise regularlyB.make up for lost sleep on weekendsC.follow a fixed timetable for sleepD.sleep seven hours every day答案:C解析:细节理解题。从“GOTOBEDATTHESAMETIMEincludingweekends,ifpossible.”和“WAKEUPAROUNDTHESAMETIMEEVERYMORNING.”我们知道,有睡眠问题的人应该根据固定的睡眠时间表进行睡眠。3Which of the following is TRUE according to the passage?A.Sleep problems are serious among some young people.B.Sleeping late on weekends can make up for lost sleep.C.Your eating habits will be broken due to lack of sleep.D.Youll no longer have your sleep problem if you try the tips.答案:A解析:推理判断题。根据第一段的“Oneineveryfiveyoungpeoplehasasleepproblem,soyourenotalone.”可判断出年轻人存在着严重的睡眠问题。B项应改为否定;C项文中未提及;可由最后一段判断出D项叙述有误,这些建议并不一定奏效。4Whats the main idea of this passage?A.Many young people have sleep problems.B.Dont smoke before sleeping.C.How to keep healthy sleep habits.D.Smoking can make you awake.答案:C解析:主旨大意题。本文主要讲述了如何保持良好的睡眠习惯。A、B、D三个选项所述都不全面。BFeeling depressed?Try laughing more.Some researchers think laughter just might be the best medicine,helping you feel better and putting that spring back in your step.“I believe that if people can get more laughter in their lives,they are a lot better off,” says Steve Wilson,MA,CSP,a psychologist and laugh therapist(临床医学家).“They might be healthier too.”We change physiologically when we laugh.We stretch muscles throughout our face and body,our pulse and blood pressure go up,and we breathe faster,sending more oxygen to our tissues.People who believe in the benefits of laughter say it can be like a mild workoutand may offer some of the same advantages as a workout.“The effects of laughter and exercise are very similar,” says Wilson.“Combining laughter and movement,like waving your arms,is a great way to promote(提升) your heart rate.”And laughter appears to burn calories,too.Maciej Buchowski,a researcher from Vanderbilt University,conducted a small study.It turned out that 10-15 minutes of laughter burned 50 calories.While the results are interesting,dont be too hurried in carrying them out.One piece of chocolate has about 50 calories;at the rate of 50 calories per hour,losing one pound would require about 12 hours of concentrated laughter!Yet researchers arent sure if its actually the act of laughing that makes people feel better.A good sense of humour,a positive attitude,and the support of friends and family might play a role,too.“The definitive research into the potential(潜在的) health benefits of laughter just hasnt been done yet,”says Robert R.Provine,professor of psychology and neuro-science at the University of Maryland.But while we dont know for sure that laughter helps people feel better,it certainly isnt hurting.5The main idea of the passage is supported by .A.authoritative researchers discoveriesB.the theory that has been provedC.experiments that were carried out in the pastD.the careful day-to-day observation答案:A解析:细节理解题。本文引用了一些科学家和学者的发现来阐述观点。6Who doubts the idea that laughter is helpful to ones health?A.Steve Wilson.B.Maciej Buchowski.C.Robert R.Provine.D.Steve Wilson and Robert R.Provine.答案:C解析:细节理解题。文章前面几位科学家认为笑能使人健康,而由倒数第二段的内容可知答案为C项。7The underlined word “workout” in the passage means .A.jobB.exerciseC.restD.treatment答案:B解析:词义猜测题。由第四段第二句“Theeffectsoflaughterandexerciseareverysimilar.”可知。8According to the passage,losing one pound means burning calories.A.50B.150C.600D.2,500答案:C解析:细节理解题。由第六段“.attherateof50caloriesperhour,losingonepoundwouldrequireabout12hoursofconcentratedlaughter!”可推算出。五、七选五阅读理解(导学号55580012)(2017全国高考)Lots of people find it hard to get up in the morning,and put the blame on the alarm clock.In fact,the key to easy morning wake-up lies in resetting your body clock.1 Heres how to make one.2 In order to make a change,you need to decide why its important.Do you want to get up in time to have breakfast with your family,get in some exercise,or just be better prepared for your day?Once you are clear about your reasons,tell your family or roommates about the change you want to make. Rethink mornings.Now that you know why you want to wake up,consider re-arranging your morning activities.If you want time to have breakfast with your family,save some time the night before by setting out clothes,shoes,and bags.3Thats a quarter-hour more you coul
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- GB/T 45999.2-2025牙科学牙科烧结炉第2部分:上釉烧结评价烧结炉程序设计的测试方法
- 2025年儿童安全常识题及答案打印
- 草坪园艺技术常见问题解答参考
- 2025年民航安检技术员考试试题及答案解析
- 2025年金融风险管理师职业资格考试题及答案解析
- 2025年初级UT无损检测员面试题库集
- 2025年学校宿舍安全培训题及答案
- 2025年中学生防欺凌试题及答案
- 2025年安全员考试案例分析题库
- 机电电气知识培训课件
- 中学生自残课件
- 拍卖保留价协议
- 2025年度中职学校教师培训工作计划
- 2025年4月自考00107现代管理学试题及答案含评分标准
- 烟气脱硝工艺培训课件
- 仪表安全培训课件
- 汽车维修工(新能源汽车电控技术)赛项竞赛规程
- 2025年中职高考对口升学(旅游概论)真题试卷附参考答案
- 电商模特合同协议
- 行业协会投诉处理流程标准
- 肝性脑病护理病例讨论
评论
0/150
提交评论