




全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module 2Integrating Skills(综合演练) .单句语法填空1The opposition have demanded that all the facts_(make) public.2Showing respect to parents is one of the Chinese_(tradition) moral values.3_(person),I dont think smoking is a good way of relaxation.4This_(analyse) shows that glass is able to conduct electricity after being heated up.5He told me he_(leave) for Shanghai tomorrow.6The Harry Potter books are quite popular;they are_great demand in this city.7I paid him 300 yuan for the sneakers.Oh,he charged you too much.You_have bought them with half the money.8Child_he is,he has a good command of English.9China is the birth place of kites,from_kite flying spread to Japan,Korea,Thailand and Indian.10What I have said applies only_some of you.答案1be made2.traditional3.Personally4analysis5.was leaving6.in7.could8as/though9.where10.to.单句改错1Thanks for him, I have made rapid progress in English._2He volunteered to helping the passengers injured in the traffic accident._3I think youd better get your hair be cut._4I together with my parents go to the supermarket every several days._5He bend over to pick up the paper from the floor._6He took this for granted that you have read this book._7They are making preparation to go to war._8He only has a small income to live._9He knows a lot of about that thing._10My car is old, but in a good condition._答案1forto2.helpinghelp3.去掉be4severalfew5.bendbent6.第一个thisit7preparationpreparations8.live后加on9去掉of10.去掉a.阅读理解AWhen Josephine Cooper was growing up,she learned the importance of charity from her parents.Although they made a modest living for their family of 10,they insisted on sharing with those less fortunate.Half a century later,Mrs. Cooper became a beloved volunteer at the San Diego Food Bank,where she devoted herself to helping others.She organized and ran a distribution center from a church,helping it become the organizations largest emergency food distribution center in San Diego.She was one of 25 outstanding senior volunteers in the nation selected and invited to Washington D. C. to receive the award.“She was the main person who helped us make that program grow,” said Mike Doody,former director of the Food Bank.“She had a way of getting people to work together and to work hard.She was determined and stubborn,but in a good way.She had a good heart.” People knew her as “Grandma” because of her selflessness and her devotion to helping hungry children and families.“She reminded people of their Grandma.” Doody said.As a widow with a young child in 1979,Mrs. Cooper was helped through a difficult financial time when the Food Bank provided her with groceries.“She dedicated her life to giving back,” said her daughter,Monica Cooper.It wasnt unusual for a local church to call Mrs. Cooper to ask her to aid a needy family.She would give people food out of her cupboard.“Sometimes we would cook a meal for a family living out of their car,” Cooper said.Although Mrs. Cooper was honored to receive the national award for her volunteer work,she said being able to help others was her reward.She died of liver disease and kidney failure,aged 93.1The underlined word “charity” in Paragraph 1 refers to “_”Aoffering help Bdonating moneyCproviding services Dshowing sympathy2The San Diego Food Bank is meant to_Adistribute food in case of emergencyBhelp hungry children and familiesCgive basic firstaid treatmentDtrain some senior volunteers3Which of the following is TRUE of Mrs. Cooper?AShe died at an early age.BShe refused the national award.CShe was kind and devoted.DShe was not easy to get along with.4From what Monica Cooper said,we know that_Ashe is in financial troubleBshe was finally rewardedCshe once misunderstood her motherDshe thinks highly of her mother答案与解析1A词义猜测题。根据第二段首句“Half a century later,Mrs. Cooper became a beloved volunteer at the San Diego Food Bank,where she devoted herself to helping others.”可知,文中charity 的意思是helping others,故A项正确。2B推理判断题。结合文章第二段的第二句、第三段的倒数第二句以及第四段的第一句可知,该机构致力于帮助饥饿人群,而在紧急情况下分发食物只是该机构的一项工作,故B项正确。3C推理判断题。A、B两项根据文章最后一段可排除;人们亲切地称她Grandma,所以可以排除D项;通读全文可知Cooper 是一个善良、乐于奉献的人,故C项正确。4D细节理解题。根据第四段第二句中的“She dedicated her life to giving back.”即Monica Cooper 对母亲的高度评价,故D项正确。BWhat exactly is a Dream Career? I am sure it means different things to different people.You could presently be unsure about what your final job would be.If you have any doubts about what your dream career is,you may know which careers you definitely would not like to do.For example,if you have an interest in art,and do not like math,you most certainly would not be an engineer.If you love art and have no artist talent,maybe you would like to be around art instead,as an art curator(馆长)A career related to your passion,hobby,or special interest,is the path to follow in finding your dream job.Try thinking about what things you like to do in your spare time.Many are attracted toward turning what they love to do in their off work hours into a full time job.For example,if you like to put together model cars,maybe you would like opening your own hobby shop,or work for someone who owns one.Once you find what you are interested in doing,you can then match this to a career which will be similar to what you are passionate about.What you consider a dream career has to centre around what kind of person you actually are.This is called your Career Personality.What type of person do you consider yourself to be? People are naturally attracted to those things which reflect who they are as unique individuals.For example,if you are slightly on the shy side,maybe you would like a job where you work on your own,relatively unsupervised,behind a computer.If you are outgoing,maybe you would like to work with others and be the supervisor.All it may take to find our dream career is to know ourselves a little better,trust in our own judgment,and be realistic about what we can attain occupationally.This is how I found what I am doing now.1What is the main purpose of the passage?ATo explain what a dream career really is.BTo offer tips on finding a dream career.CTo tell us what Career Personality means.DTo give examples of different personalities.2Which of the following about Career Personality is TRUE?AOne should choose a dream career by his/her personality.BChoosing a dream career depends on a persons ability.COne should choose a dream career according to the reality.DOne should try different types of careers by his/her ability.3From the second paragraph we learn your dream career has something to do with the following EXCEPT_Ayour hobby Byour special interestCyour parttime job Dyour passion4It can be inferred from the passage that_Aa dream job is one that most people are fond ofBpeople all want to turn their parttime jobs into fulltime onesCfinding our dream career should follow different suggestionsDthe authors present dream job is chosen by his personality答案与解析1B细节理解题。根据文章最后一段“All it may take to find our dream career is to know ourselves a little better,trust in our own judgment,and be realistic about what we can attain occupationally:This is how I found what I am doing now.”可知本文是作者给出的关于理想的职业的一些建议,也就是要考虑的东西。故B正确。2A推理判断题。根据第三段中的“What you consider a dream career has to centre around what kind of person you actually are.This is called your Career Personality.What type of person do you consider yourself to be? People are naturally attracted to those things which reflect who they are as unique individuals.”可知当我们选择职业的时候一定要
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 安全生产大检查测试题及答案解析
- 安全生产法题库b及答案解析
- 中药散剂(研配)工三级安全教育(班组级)考核试卷及答案
- 材料作文“话说家乡”(2019年浙江宁波中考满分作文7篇附审题指导)
- 中电52所安全生产题库及答案解析
- 2025年院感知识考试题及答案
- 2025年口腔医学专业毕业考试试题及答案
- 2025年贵州二建公路考试模拟题库及解析答案
- 《封闭小空间自动灭火装置技术规程》
- 成人函授高考试题及答案
- 中医课题申报书的范文怎么写
- 五粮液企业文化知识竞赛题及答案
- 羽毛球起源教学课件
- 2025年公基常识题及答案
- 诺如病毒胃肠炎诊疗方案(2025年版)解读学习课件
- 2025年地方AMC行业研究报告及未来行业发展趋势预测
- 农业综合行政执法大比武试题库(试题及答案)
- 2025年零碳园区发展白皮书-荣续ESG智库
- 国企新员工入职纪检培训
- 《模拟电子技术》课件第4章场效应管及其基本放大电路
- 边境守护者边境管控信息化平台建设方案分析
评论
0/150
提交评论