已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module 5(句型篇).句型转换1It is wrong of you to treat her like that._ _ _to treat her like that.2He can run three times faster than me.He can run_ _as_as me.3Chances are that we will win easily._ _ _ _that we will win easily.4I met Li Hua in the street yesterday._ _I_met Li Hua in the street yesterday.5However hard he tries,he wont be able to win the first prize._ _ _hard he tries,he wont be able to win the first prize.6As you can see,the number of cars on roads keeps rising these days.As you can see,the number of cars on roads is_ _ _these days.7It is likely that she does not know how to send and receive a fax._ _ _ _she does not know how to send and receive a fax.8Twothirds of the apples are rotten._ _ _ _apples are rotten.9Our school basketball team consists of 12 excellent students.Our school basketball team_ _ _ _12 excellent students.10Tom,together with his parents,is coming to China for a holiday this summer.Tom,_ _ _his parents,is coming to China for a holiday this summer.答案1You are wrong2.four times;fast3There is a chance4.It was;that5.No matter how6on the increase7.The chances are that8Two out of three9.is made up of10.as well as.完成句子1I didnt realize that I left a book at home until I reached the school.(强调句)It was_I reached the school_I realized that I left a book at home.2As a student,I_(保证努力学习) in order not to let my parents down.3Protons(质子) are nearly_(2 000 倍重) as electrons.4At present,_(的数量) young people who smoke is_(正在增加)5There is a chance that he may fail in the exam,because he is too careless.(同义句)_that he may fail in the exam,because he is too careless.6_(我是外国人这事实)was a big disadvantage.7_(众所周知),China is a developing country.8It was said that imported steel_(比有优势) steel made at home.9He added that the film should win_(它被提名的所有奖项)10He and his friends like going shopping.(同义句)He_his friends likes going shopping.答案1not until;that2.guarantee to study hard32,000 times as heavy4the number of;on the increase5The chances are6.The fact that I was a foreigner7As is known to all/we all know8had an advantage over9everything it is nominated for10.as well as.阅读理解AI am a long distance runner.When I was thirtyone,I was in a serious car accident.The doctor told me that they would try to get me to walk “normally” but I would never run againterrible news for someone who views running as the oxygen she breathes.The doctors were right.For the next nine and a half years,I was unable to run more than twentyfive feet.In 2006,I began selftraining to take part in a 60mile walk.Three months into preparing,I realized that walking 45 hours a day was too long.If only I could jog part of itthat would cost me less time.I started jogging without my knees aching.Slowly,I increased the distance.The doctors were proved wrongit only took nine and a half years to do so.While practicing,I suffered a lossa dear friend suddenly died.His work had been to help women to accept themselves and reach their fullest potential (潜力)He believed that people should let nothing hold them back from achieving their goals.Soon after his death,a crazy thought entered my mind:what if I could run the LA Marathon? I knew that if I didnt train to my fullest,the doctors would win.So I trained seven days a week.And I succeeded in crossing the finish line of the LA Marathons all over the United States to the astonishment of my doctors.They never believed I would achieve that.The aches and pains I experience while training and racing are nothing compared to the suffering people whom I respect must accept.1What can we learn about the author from Paragraph 1?AShe loved running very much.BShe lost heart after the accident.CShe often felt it was hard to breathe.DShe didnt believe what the doctors said.2The author tried jogging because she wanted to_Aprotect her feet Bget more practiceCsave some time Dcatch up with others3Why did the author decide to join in the marathon?ABecause she wanted to make more friends.BBecause she was so sorry for the loss of a friend.CBecause she wanted to prove the doctors were wrong.DBecause she was encouraged by her dead friends words.4The writers story tells us_Awhere there is a will,there is a wayBa friend in need is a friend indeedCby falling we learn to go safelyDa good medicine tastes bitter答案与解析作者酷爱长跑,一场事故几乎使她丧失了跑步的能力,在朋友的鼓励下,经过自己的努力,作者又出现在长跑的运动场上。1A推理判断题。根据第一段的I am a long distance runner.和.terrible news for someone who views running as the oxygen she breathes.可知作者热爱跑步。2C细节理解题。根据第二段的第三句If only I could jog part of itthat would cost me less time.可知作者当时试着慢跑是为了节约时间。3D推理判断题。根据第三段的第三句He believed that people should let nothing hold them back from achieving their goals.可知,作者的这位朋友认为人不应该让任何事情来阻止自己追求梦想。正是受到这位朋友所说的话的鼓励,作者决定参加马拉松比赛。4A推理判断题。作者通过自己不懈奋斗重新跑起来的事迹告诉我们有志者,事竟成。BGolf has always prides itself on its standards and rich tradition. But increasingly a victim of its own image and conventional ways, golf has lost five million players in the last decades, according to the National Golf Foundation, with 20 percentage of the existing 25 million golfers tending to quit in the next few years. People under 35 have especially rejected the game, saying it takes too long to play, too difficult to learn and has too many tiresome rules. Many of golfs leaders are so convinced the sport is in danger of following the baby boomer generation (born between the years 1946 and 1964) into the grave that they start an alternative movement leading to unconventional forms of golf with new equipment, new rules and revolutionary changes to courses. Among the unconventional types of golf is an entrylevel version in which the holes are 15 inches wide, about four times the width of a standard one. A 15inchhole event was held here at the Reynolds Plantation resort on Monday. It featured the top professional golfers Sergio Garcia and Justin Rose. “A 15inchhole could help junior golfers, beginning golfers and older golfers score better, play faster and like golf more,” said Garcia. Rose said he was planning to use an expanded hole to reintroduce the game to his fiveyearold son, who rejected the game recently after he had grown tired of failing at it. Golf still ranks among the USs top 10 recreational sports activities, and given its tradition, it is no surprise that all golfers dont agree with the alternative movement. “I dont want to reform the game and cheapen it,” said Curtis Strange, a twotime United States Open Champion and an analyst for ESPN. “I dont like any of that staff. And, its not going to happen, either. Its all talk.” But Ted Bishop, the president of the PGA of America, argues that it is those purists worry that has held the sport back for 20 years. “I went to a golf clubs 125th anniversary dinner not long ago, and the absolute majority of the people in the room were over 55,” said Bishop. “We should be asking, on that clubs 150th anniversary, whos going to attend?” 1According to the passage, golf_A. is unpopular among the young people B. has 20, 000,000 golf players now C. has caused too much trouble to people D. is developing rapidly over the years2The golf leaders in favor of an alternative movement_ A. hope to attract more elder golf players B. feel worried about the games future C. experience rejection from all the golfers D. decide to improve security on the golf course3What do we learn about the golf event held on Monday?A. It was set up especially for young children. B. It proved to be more difficult to play than usual.C. It used holes much wider than the standard ones. D. It was a practical experiment of the traditional golf.4Which of the following can describe Ted Bishops attitude towards reforming golf?A. Opposite. B. Indifferent. C. Critical. D. Supportive.答案与解析文章首先阐述了因为高尔夫很难学,有很多规则,耗时长,现在打高尔夫的人越来越少了,随后指出面对高尔夫运动的困境,很多人就提倡简化高尔夫的运动,让高尔夫球的门槛变低,让这项运动变得更加大众化。又以举例子的方式,分别阐述了支持和反对这项改革的人们的观点。1A细节理解题。根据文章第一段的句子“People under 35 have especially rejected the game,”可知,35岁以下的人们尤其不喜欢高尔夫这项运动,故选A。2B推理判断题。根据文章前面三段可知,因为高尔夫很难学,有很多规则,耗时长,现在打高尔夫的人越来越少了,推动高尔夫改革的人们认为这些改革使高尔夫运动简化了,更加容易了,会使很多人更加容易入门,由此可见这些提倡改革的人就是因为担心高尔夫这项运动的未来才会提倡这些改革的,故选B。3C细节理解题。根据文章第三段的句子“the holes are 15 inches wide, about four times the width of a standard one.”可知,现在的15英寸球洞是以前的标准球洞的四倍宽,故选C。4D观点态度题。根据文章最后一段的描述,Ted同意那些推动高尔夫运动改革的人们的观点,认为高尔夫运动现在存在的一些问题,让这个运动倒退了20年,并举自己参加高尔夫俱乐部125周年晚宴的事情来再次论证自己的观点,因此可知Ted对高尔夫改革的事情是持支持态度的。.根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。_1_Being angry doesnt really solve much,but what people do when they feel angry is important.The goal is to calm down and try to solve what is bothering you.This is hard for some kids and adults,too.Instead of calming down,some kids might keep getting more and more upset until they explode like a volcano!_2_Their anger might be so strong that they lose control of their temper.They may act in ways unacceptable and hurtful.People may say that someone has trouble controlling their temper._3_Some kids might get so angry that they scream at their parents,break something,or even worse,hit their brothers or sisters._4_However,its not OK for a kid to do any of those things.Kids dont want to act in this way,but sometimes angry feelings can be hard to manage.So what to do?Well,the good news is that kids dont just have to keep making the same mistakes over and over again._5_Imagine your temper as a puppy(小狗) inside you that needs some training.The puppy is not badit will
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 许昌市农村信用社联合社秋季校园招聘笔试备考题库(浓缩500题)含答案详解(考试直接用)
- 2025年制造业绿色制造合规考核试卷-企业碳排放量统计与《碳排放权交易管理办法》合规
- 2025年中职体育与健康课程课程资源开发(社区体育服务)考核试卷
- 2025年法官审判业务能力考试-个人破产重整计划批准条件考核试卷
- 2025年消费者精神损害赔偿认定与权益保护法应用考试考核试卷
- 2025年STEAM在线教育《STEAM在线学习效果评估规范》应用认证考核试卷
- 2025年学前教育普及能力家长开放日活动设计考核试卷
- 2025年互联网与信息技术行业准入考试人工智能算法伦理评估-AI生成虚假信息的平台审核伦理责任考核试卷
- 2026年厦门演艺职业学院单招职业适应性测试必刷测试卷必考题
- 2026年安顺职业技术学院单招职业适应性测试必刷测试卷及答案1套
- 商会财务工作报告
- 国家开放大学《Python语言基础》实验9:函数定义和调用参考答案
- 干部履历表(中共中央组织部2015年制)
- 学大教育一对一辅导协议
- 产房医院感染控制风险评估表
- 运用PDCA循环降低低分子肝素钠注射后皮下出血发生率
- 地产销售40:思维、标准与技术要点
- 七年级经纬线练习题
- 三菱汽车销售团队建设培训课件
- 7S目视化管理标准
- 【压力管道设计】-长输管道
评论
0/150
提交评论