鄂尔多斯专版2019中考英语高分复习第一篇教材梳理篇课时训练01预备级_Module4七上习题.docx_第1页
鄂尔多斯专版2019中考英语高分复习第一篇教材梳理篇课时训练01预备级_Module4七上习题.docx_第2页
鄂尔多斯专版2019中考英语高分复习第一篇教材梳理篇课时训练01预备级_Module4七上习题.docx_第3页
鄂尔多斯专版2019中考英语高分复习第一篇教材梳理篇课时训练01预备级_Module4七上习题.docx_第4页
鄂尔多斯专版2019中考英语高分复习第一篇教材梳理篇课时训练01预备级_Module4七上习题.docx_第5页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课时训练(一)预备级Module 4(七上)(限时:30分钟).2018赤峰完形填空At the beginning of the new school year, every child was given a job. It was 1 most exciting thing for the children in class. As some jobs were more interesting than 2, the children hoped to get one of the best. Rita was a kind and quiet girl. Last year she got the best job to look after the class dog. She did it 3. This year each child got one of the normal jobs, 4preparing the books for the lessons, cleaning the blackboard or looking after one of the pets. But to Ritas 5, her job was very different. She was given a little box6 some sand and one ant. Although the teacher explained that this ant was very special, Rita could not 7 feeling disappointed. “I will turn this little task into something great,” Rita said to 8. She started to study everything about the little ant, gave it the best food and made the box perfect. In the end the ant grew much bigger. One day, the teacher said that Ritas class had been chosen9to the tropical(热带的) rainforest with Doctor Martinez to study all kinds of insects in summer, because the class had cared for the little ant best. The class 10 joy. Everyone thanked Rita for being so patient. And children learnt that to be given the most important tasks you have to know how to have responsibility even in what seems the smallest tasks.1.A.aB.anC.theD./2.A.otherB.othersC.the otherD.another3.A.perfectlyB.carelesslyC.sadlyD.happily4.A.next toB.look likeC.as ifD.such as5.A.surpriseB.surprisedC.movedD.moving6.A.throughB.withoutC.withD.except7.A.thinkB.sayC.tellD.help8.A.herB.herselfC.himD.himself9.A.to goB.goneC.wentD.going10.A.fullB.was full ofC.was filledD.fill.2018兰州阅读理解After-school ActivitiesAre you interested in ball games?Teacher: Mr. BrownPlace: On the playgroundTime: Monday, 16:0018:00Age: Over 10 years oldWould you like to be a dancer?Teacher: Miss MillerPlace: In the gymTime: Friday, 19:0021:00Age: Over 5 years oldAre you good at painting?Teacher: Mr. GreenPlace: In the art roomTime: Sunday, 8:0010:00Age: Over 4 years old, under 14Do you enjoy playing chess?Teacher: Mrs. SmithPlace: In the libraryTime: Saturday, 15:3018:00Age: Over 6 years old, under 1011.If Alice wants to learn to dance, she has to be over years old.A.fourB.fiveC.sixD.ten12.Cindy is interested in drawing pictures, so she can go to the on Sundays.A.libraryB.art roomC.gymD.playground13.David is 11 years old and he likes playing tennis. Who can teach him?A.Mr. Green.B.Miss Miller.C.Mrs. Smith.D.Mr. Brown.14.Which of the following activities is NOT mentioned in the passage? A.Dancing.B.Painting.C.Singing.D.Ball games.15.How long does it take Bill to play chess on Saturday?A.Two and a half hours.B.One hour and a half.C.Two hours.D.One hour.2018绍兴改编选词填空阅读下列短文,用方框内所给单词的正确形式填空。(每词限用一次)keeptheywithuseactivethatlosetool patientintroduceThis is Tammela School, a primary school in Finland. The students are having a maths class with 16. robot teacher.The “teacher” is a small, blue machine about 25cm high, Reuters reported. Whenever students have problems, it helps them very 17. and never gets bored.“The robot can make students 18. in class than usual. I see Elias as one of the 19. to get different kinds of practice and activities into the classroom,” a teacher told Reuters.So far the school 20. four robot teachers, one of whom is a language teacher 21. can speak 23 languages and dance to music. “It is necessary to encourage kids to come up 22. new ways to make use of technology in school life,” the head of the school added in the interview.The robot teachers 23. to help improve learning. This doesnt mean that human teachers 24. their jobs. The robots can teach well, but they are not able 25. class in order. The school still needs human teachers.2018东营改编任务型阅读Last month some parents visited a pizza restaurant in Florida with their children. On the door, they saw a sign “NO CHILDREN.” “Why cant we bring our children?” “What on earth does the owner want to do?” The parents were surprised and complained angrily.So why did the restaurant put up the sign on its door?Troy Taylor, the owner of the pizza restaurant, found that many parents couldnt control their children and many children couldnt have meals quietly, so they (A)disturbed other customers. Some people said that this was unfair. Mr. Taylor explained his decision. He said that the restaurant was near a busy road, so there might be some danger if the parents didnt take good care of their children. (B)So he made up his mind to stop children from his restaurant.Others supported his decision. They said they were bored of noisy children in restaurants and now they could finally have a place for adults only.In fact, many other restaurants have also met the same problem. Some have done nothing and others have tried to ban children during certain times of the day. Theres one restaurant in Italy. It has been creative in dealing with the problem. They rewarded (奖励) well-behaved children to encourage parents to control their children.(C)These methods may be useful for a while, but it is difficult to solve this problem completely.26.(A)处画线单词“disturbed”means in English.A.pleasedB. controlledC. troubled27.根据短文内容回答问题。Why does Mr. Taylor ban children from his restaurant?28.写出(B)处画线句子的同义句。(每空一词) So he children from his restaurant. 29.将(C)处画线句子翻译成汉语。30.给短文拟一个英文标题。.根据中文提示补全句子(每空一词)31.2018陕西同学们, 请靠马路右边行走。Boys and girls, please walk side of the road.32.2019原创我认为抖音对孩子们不好, 因为有些不好的视频在里面。I dont think Tiktok(抖音)children, because there are some bad videos in it.33.2019原创今后鄂尔多斯和北京之间将有高铁。There will be a high-speed railway Ordos Beijing in the future.34.2018孝感我爷爷通过健康饮食和定期锻炼来保持健康。My grandfather by eating well and exercising regularly.35.在购物中心的十二楼有一家电影院。 a cinema on the floor of the shopping centre.参考答案.主旨大意 本文是一篇记叙文。文章主要讲述的是新学年伊始, 班里的每个孩子都领到了一份正常的班务工作。去年做得非常优秀的Rita今年的任务是照顾一只蚂蚁。尽管她内心不太情愿, 但是她仍然把蚂蚁呵护得非常完美。因为她出色的任务,她们班里的同学可以去热带雨林游玩。文章告诉我们:不要轻视生活中细微的小事, 如果你能把小事做得非常出色, 也许会收到意想不到的效果。1.C形容词的最高级most exciting意为“最令人兴奋的”, 其前要用定冠词the。故选C。2.B句意:由于一些工作比其他的工作更有趣, 因此孩子们都希望得到当中最好的一个。other用作形容词, 意为“其他的”, 其后常跟名词;others用作代词, 意为“其他人/物”;the other表示“两者当中的另一个”;another表示“三者或三者以上当中的另一个”。固定用法:someothers意为“一些其他”。故选B。3.A根据下文中的“gave it the best food and made the box perfect”可知, 小女孩对于自己不太满意的任务仍然细心圆满完成, 故判断句意为:去年她把照顾班里的小狗这个工作完成得很完美。perfectly意为“完美地”;carelessly“粗心地”;sadly“伤心地”;happily“快乐地”。故选A。4.D5.A6.C根据下文中的“the teacher explained that this ant was very special”可知, 老师给Rita的是一个小箱子, 里面有一些沙土和一只蚂蚁。through意为“通过”;without“没有”;with“有”;except“除了之外”。故选C。7.Dcant help doing sth. 意为“忍不住做某事”。故选D。8.B此处指Rita在自言自语,故用反身代词herself。故选B。9.A10.B.主旨大意 本文是一篇图表应用文。文章介绍了四种课后活动球类运动、跳舞、绘画和下国际象棋, 以及这四种课后活动的授课老师、地点、时间和招收学员的年龄。11.B细节理解题。根据表格信息中有关“Would you like to be a dancer?”的内容“Age: Over 5 years old”可知,如果Alice想学习跳舞, 她必须五岁以上, 故选B。12.B细节理解题。根据表格信息中有关“Are you good at painting?”的相关内容“Place: In the art room”可知,绘画的地方在美术室, 由此可知Cindy喜欢画画, 她周日可以去美术室, 故选B。13.D细节理解题。根据表格信息中有关“Are you interested in ball games?”有关内容“Teacher: Mr. Brown”及所提供图片可知,Mr. Brown教球类运动, 包括网球, 故选D。14.C细节理解题。该表格信息向我们介绍了四种课后活动球类运动、跳舞、绘画和下国际象棋, 并未提到唱

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论