2019届高三英语一轮复习题组层级快练8Unit3Computers新人教版必修220180508139.doc_第1页
2019届高三英语一轮复习题组层级快练8Unit3Computers新人教版必修220180508139.doc_第2页
2019届高三英语一轮复习题组层级快练8Unit3Computers新人教版必修220180508139.doc_第3页
2019届高三英语一轮复习题组层级快练8Unit3Computers新人教版必修220180508139.doc_第4页
2019届高三英语一轮复习题组层级快练8Unit3Computers新人教版必修220180508139.doc_第5页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

题组层级快练8 Unit 3 Computers. 阅读理解As I was walking around Residential care this afternoon, I heard a lot of shouting and crying coming from one of the rooms. I had actually tried to connect with this little lady a few weeks ago but she cant speak English and has dementia (老年痴呆症). A caregiver was in with her and speaking but the lady wasnt responding.I took the lady into the bathroom and she was crying and looking in the mirror. To calm her down I started to brush her hair, it was all wet. The caregiver left and I grabbed a small towel and dried her hair as well as gently rubbing her head. She just kept crying and was terribly upset. So I wrapped my arms around her, rubbed her back and hugged her. At the same time, I was talking very quietly to her and rocking her.She sobbed in my arms. When she calmed down I sat with her and then, as she was Italian I kissed both cheeks and her hands. She then returned that gesture to me. I said goodbye in Italian and she was happy. Her pain had been heartbreaking. All she really needed was a big loving hug and comfort. It must be terrible to live in a world that is so strange to her. I left feeling her love and I know she felt my love. This has to be one the most beautiful connections I have ever known.1. Why didnt the old lady speak to the writer at first? A. Because she was afraid of the writer.B. Because she felt lonely all the time.C. Because she was in bad condition. D. Because she didnt like living here.2. What did the writer bring the old lady into the bathroom for? A. To get her to feel loved.B. To give her a warm bath.C. To stay with her alone.D. To make friends with her.3. What was the first response to the writers kiss on her cheeks and hands? A. She did the same to the writer.B. She sobbed in the writers arms.C. She began to talk with the writer.D. She calmed down little by little.4. What do you think makes the old lady calm down? A. Hardworking and honest.B. Brave and kind.C. Clever and nice.D. Patient and loving.答案与解析【文章大意】一位患老年痴呆的老妇人,在“我”的呵护下,感受到了人生的快乐。1. 答案C解析细节理解题。由第一段“she cant speak English and has dementia”可知,老妇人不理会作者,主要因为身体不好。2. 答案A解析推理判断题。由第二段作者为老妇人洗澡可知是为了使她感受到爱。3. 答案A解析推理判断题。由第三段“She then returned that gesture to me.”作为回报她吻了作者的双颊和双手。4. 答案D解析推理判断题。通过第二段、第三段的描述,可知道作者非常耐心且充满爱心。Are you taking a summer vacation this year? If you are, have you already started preparing for your trip? Online, there are a large number of preparation tips available for summer travelers. While preparation advice and tips may be of assistance to you, they are often hard to go by. This is because not everyone spends vacations at the same location.No matter what your vacation destination is, you will need to take the climate into consideration. If you are visiting a tropical location, you will need to bring along the appropriate clothing. While you may be expecting warm and sunny weather, it is still advised that you prepare for the worst. Raincoats and an umbrella may be a great addition to your summer clothing.Perhaps, the most popular summer vacation destination is the beach. Each year millions of individuals and families flock to beaches. When vacationing at the beach, it is important that you bring along proper clothing and sunscreen. Many vacationers do not realize the dangers of sunbathing without sunscreen. In addition to sunscreen, you will need to make sure that you have beach towels and plenty of water on hand.For the most part, if you forget to bring along certain supplies you can purchase replacements. Many popular vacation destinations have inflated prices. To prevent unnecessary expenses, you are encouraged to check your luggage before you leave. In addition to the above mentioned preparation tips, you must inform friends and family of where you are going. In case something happens back home, you can easily be reached.5. In the passage the author intends to _A. give advice on how to prepare for vacationB. make a plan for his summer vacationC. share his experience about summer vacationD. warn readers against cheaters during vacation6. As for the preparation advice and tips online, _A. they are useful as well as practicalB. they are designed to cheat travelersC. they may make you puzzled in a wayD. they can include all the destinations7. If you travel to a tropical country, _A. you must consider the climate firstB. you should wear shorts and TshirtsC. you must prepare proper clothesD. you should expect the sunny weather8. According to the passage we can know that _A. vacationing at the beach is the first but oneB. vacationers on beach are at the risk of sunburnC. you must drink plenty of water before going to beachD. you have to stay outdoors when going camping答案与解析【文章大意】本文属于说明文,向读者介绍了外出旅游需要注意的相关问题。5. 答案A解析目的意图题。作者在文中简述了假期外出旅游之前需要注意的事项,由此可知选项A正确。6. 答案C解析细节理解题。根据文章第一段的第四句可知,虽然那些关于如何准备的建议和提示可能对你有帮助,但是常常难以判断。由此可知选项C正确。go by表示“判断”。7. 答案C解析细节理解题。根据文章第二段的第二三句可知,在热带地区旅游时,也要注意带上合适的衣服,做应对最坏的天气的打算,由此可知选项C正确。8. 答案B解析判断推理题。根据文章第三段的第二、三、四句可知,当你在海边度假时,要带上合适的衣服和防晒霜,很多人没有意识到在不抹防晒霜的情况下晒太阳的危险,由此可知选项B正确。. 七选五(2017安徽六安)Imagine that youre an actor or actress performing in a play for the first time. Youve learned all your lines and you know where to walk on stage. Waiting behind the closed curtain, you can hear the audience whispering. Then your big moment arrives! The curtain goes up, and the crowd falls silent. All you can see is the spotlight shining down on you. _1_ The inside of your mouth is dry, and your hands are wet.If youve experienced a moment like this, you know all too well what it means to have stage fright. Its one of the most common types of fear. _2_ You can experience this kind of fear when playing sports, giving a talk, or even speaking in class._3_ The experience differs from person to person, but the same chemical process occurs on each of us. In reaction to anxiety, our bodies produce a chemical that prepares us to either fight or run away quickly. Scientists refer to this as our bodies “fight for flight” reaction. As a result, we feel the great energy that makes our hands sweat, our hearts race and knees shake._4_ Practicing your performance and following some simple tips can help you calm down and manage the feelings caused by anxiety. Firstly, dress comfortably and appropriately. Secondly, before the performance, take deep breaths and stretch to help relax your body. Thirdly, stay away from drinks that contain caffeine. _5_ Instead, try a banana! Some doctors believe that eating a banana can help calm your heart and the rest of your body. Finally, when you look into a crowd, try to focus on particular people rather than the whole group. These tips have helped many people learn to deal with their fears.A. However, the good news about stage fright is that there are ways to deal with it.B. These might make your heart race even faster.C. Maybe you dont have to be on stage to get stage fright.D. Stage fright is really part of the bodys reaction to stress.E. With practice, we can learn how to relax while playing sports.F. Then you try to speak your lines, but nothing seems to come out.G. Theres a time when stage fright prevents you from stepping on stage.答案与解析【文章大意】文章介绍舞台紧张的具体表现和怎么解决这样的问题。1. 答案F解析根据下文“The inside of your mouth is dry, and your hands are wet.”可知这些都是舞台紧张的表现:你努力说自己的台词,但是想不出来,所以选F项。2. 答案C解析根据下文“People experience this fear when playing sports, giving a presentation, or even speaking in class.”可知:你不一定是在舞台上感受到紧张,所以选C项。3. 答案D解析根据下文“In reaction to anxiety, our bodies produce a chemical that prepares us to either fight or run away quickly.”可知:舞台紧张是身体对压力的反应的一部分,所以选D项。4. 答案A解析根据下文“Practicing your performance and following some simple tips can help calm nerves and manage the feelings caused by anxiety.”可知:好消息是舞台紧张是可以有办法解决的,所以选A项。5. 答案B解析根据下文“Some doctors believe that eating a banana can help calm your heart and the rest of your body.”可知此处应是:这会使你的心跳加快。所以选B项。. 书面表达(2017陕西宝鸡高三模拟)假定你是某国际学校的学生李华,你校学生会准备举行一次“读书月”活动。请你根据下

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论