




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Module 1 Our Body and Healthy Habits课时跟踪检测(二)Introduction & Reading Language Points.根据提示写出单词的正确形式1Many students are crazy (着迷) about chatting online,which wastes them plenty of time.2In order to keep fit (健康的) he takes exercise every day.3You will have to diet (节食) before you get well again. 4A painful (痛苦的) injury forced her to withdraw from the game.5Rarely (很少) have I seen such a beautiful sunset.6I dont think its healthy (health) for her to spend so much time alone.7The president is visiting New York in connection (connect) with the trade talks.8She is still absent from the meeting. Im anxious (anxiety) about her health and safety.9When I had a toothache (tooth), I would go to see a dentist.10We need people to save the injured (injure) here.选词填空1Do you know how most Americans keep bad luck away?2Make_sure that our television is in good condition. 3.His temperature was two degrees above_normal.4The expert thought that his illness was_connected_with his diet.5Tom was absent from class because_of his illness.6Why are you so crazy_about music?Because I can always find in music the peace that is missing in a world full of challenges. .完成句子1受伤者被立即送往医院。The_injured were sent to the hospital immediately. 2每个人都不一样,这就是让我们这个世界更美好的事情。Everyone is different and that_is_what makes our world so much better. 3你看见他进来了吗?Did you notice_him_coming_in? 4我们经常为笑话而大笑,但极少去思考它们如何使人发笑。We often laugh at jokes, but rarely_do_we_think about how they work.5玛丽今晚将观看音乐会,因为她渴望见到那位著名的歌手。Mary will appear at the concert tonight because she is_anxious_to_see the famous singer.阅读理解AMoving in with a boyfriend causes women to eat more unhealthily and put on weight. But the opposite is true for men, who have longterm health benefits when they move in with a female partner. Dieticians at Newcastle University said both partners try to please each other, and so change their dietary habits to suit their other half.It leads men to eat more light meals, such as salads,fruit and vegetables, while women choose to make creamier, heavier dishes like curry (咖喱) or rich pasta sauces,which may please their partners.Women still have the strongest longterm influence over the couples diet and lifestyle, as they still have the traditional role of the shopper and cook in most households.The report, by Newcastle Universitys Human Nutrition Research Centre, reviewed the finding of a variety of research projects from the UK, North America and Australia, which looked at the eating and lifestyle habits of couples.The research shows that women are more likely to put on weight and increase their consumption of foods high in fat and sugar when they move in with their partners.Women also use food as a comfort when dealing with emotional stress and have been found to gain weight when a relationship ends, while the same finding has not been observed in men.Many couples reported food as being central to their partnership, and eating together in the evening was particularly important to many.Report author and registered dietician Dr. Amelia Lake said, “The research has shown that your partner has a strong influence on your lifestyle and people trying to live healthier lives should take this factor into consideration.”语篇解读:同异性一同进餐会使身体发胖,作者分析了原因。1According to the passage, moving in with a girlfriend,men_.Ahave few changes in their dietary habitsBhave to eat more unhealthy foodsCdont like foods high in fat and sugar at allDtry to eat foods that their girlfriends like解析:选D细节理解题。由第二段,特别是最后一句“which may please their partners”可知,男女双方会改变自己的饮食习惯来迎合对方,因此男士会吃他的女伴喜欢吃的食物。2The underlined word “light” in the second paragraph probably means “_”Anot very heavyBless in fat and sugarCgentleDnot serious or important解析:选B词义猜测题。由其后所举的例子“salads,fruit and vegetables”可推断,light在此是“清淡的”的意思,脂肪和糖的含量比较少。3According to the report by Newcastle Universitys Human Nutrition Research Centre, _.Awomen put on weight only because they want to suit their other halfBwhen men are faced with emotional stress, they change their dietary habitsCeating together in the evening is a good way for couples to communicateDit is wrong to change your dietary habits to suit your partner解析:选C推理判断题。根据倒数第二段可知C项正确。根据倒数第三段可知女士增肥不仅是因为迎合了对方的口味,还有缓解情绪的原因,故A项错误;根据倒数第三段最后“while the same finding has not been observed in men”可知B项错误;D项文中没有提及。4What would be the best title for the passage?ADont be silly any more, women!BWhich are better dietary habits?CBoyfriends make you fatDDr. Amelia Lake and his study解析:选C标题归纳题。C项幽默风趣,能吸引读者的注意,并切中文章的主题。BOne morning in midsummer, I headed out to have a good time by myself on the paths of Fontenelle Forest in Bellevue Nebraska.It was a typically warm and wet summer day in Nebraska. The bugs were everywhere: mosquitoes, flies, bees, you name it. I followed the stream path, which made its way through fourfoot high grass. I tried to enjoy the beautiful scenery but had to constantly fan away the bugs in front of my face. I grew increasingly upset.Eventually becoming angry with the bugs, I stopped and waved my arms all round while turning around in a circle. At the very moment, I saw what I had missed the moment before.It seems that a deer had been hidden in the tall grass just one foot away from where I stood. I missed it because of my concentration on the bugs. When I was ready to watch it, the deer was forced to abandon its spot. It leaped in the air right before my eyes and rushed off for better cover.It was too late. I missed it. Now I was attentive and ready to see what was around me, but the sight that might have been seen was gone. I missed the enjoyment of being so close to wildlife! Immediately I wondered what else I was missing, and not just there on the path. I wondered how the bothersome bugs of my life kept me from noticing really important stuff. Maybe it is very useful for my life. This has become a life lesson that Ive remembered often. Its affected my visits with my grandma, the time alone with my husband, and gettogether with friends. Ive learned from my mistake.语篇解读:作者在内布拉斯加州丰特奈尔森林旅行时,由于蚊虫围着她,令她感到愤怒,从而错过看美好的景物。作者由此得到了一个教训人应该享受美好的事物,而不是经常处于烦恼中。5The author went to Fontenelle Forest to _.Aget close to wildlifeBexplore the pathsCsearch for deer Denjoy herself 解析:选D细节理解题。由第一段“I headed out to have a good time by myself on the paths of Fontenelle Forest in Bellevue Nebraska”可知,作者去Fontenelle Forest是为了享受旅行生活。故选D。6How did the author probably feel when she missed the deer?ASurprised. BCheerful. CRegretful. DPleased.解析:选C推理判断题。由最后一段“It was too late. I missed it. Now I was attentive and ready to see what was around me, but the sight that might have been seen was gone.”可知,作者错过了鹿后,感到很后悔。故选C。7What does the underlined word “stuff” in the last paragraph mean?AThings. BProblems.CLessons. DMoments.解析:选A词义猜测题。由最后一段“I wondered how the bothersome bugs of my life kept me from noticing really important stuff. Maybe it is very useful for my life.”可知,我想知道我的生活中的一些错误是如何让我没注意到真正重要的东西。这也许对我的生活很有用。故选A。8Whats the authors purpose in writing the passage?ATo describe an unusual experience.BTo tell us a serious mistake she made.CTo share a lesson she learned.DTo show her dislike for bugs.解析:选C写作意图题。通观全文以及最后一段关键句“Ive learned from my mistake.”可知,作者通过Fontenelle Forest的旅行得到了一个教训人应该享受美好的事物,而不是经常处于烦恼中。并在文中分享了这次教训。故选C。.阅读七选五The history of vaccinesFew people enjoy getting shots (打针) at the doctors office, but many of these shots are important vaccines (疫苗). _1_Vaccines got their start in Europe in the 1720s, when a British woman named Lady Mary Wortley Montagu was visiting Turkey (a country of southwest Asia and southeast Europe). She saw Turkish doctors purposefully inoculating (为做预防接种) people with small amounts of smallpox, which is a painful, deadly disease. Soon those patients not only got better, but then proved to be immune (免疫的) to the disease._2_Lady Montagu quickly returned to England, excited to share this new medical treatment. But inoculation took many years to catch on. One problem was that no one had a way of inoculating people safely._3_ Anyway, inoculation saved many people and it finally became the common practice for preventing smallpox._4_ He found that people who had caught a disease called cowpox became immune to smallpox. Cowpox was much less harmful (有害的) than smallpox.Edward Jenner advised doctors to inoculate people with cowpox, which led to a very safe vaccine and far fewer outbreaks of smallpox. Finally, a French scientist named Louis Pasteur realized that Edward Jenners idea could be used to treat other diseases._5_ Today, scientists and doctors continue to create new vaccines that could probably save millions of lives all over the world.AThere are several kinds of vaccines.BLady Montagu was very surprised to get to know that.CSmallpox killed as many as one in every three children.DThey can help prevent us from getting certain diseases.ESometimes, patients would suffer more health problems.FSince then, vaccines have been made for many other diseases.GYears later, another scientist Edward Jenner made a new discovery.语篇解读:本文是记叙文。文章主要回顾了人们研发疫苗的历史。1解析:选D由该空前的vaccines可知,注射疫苗能够帮助人们抵抗某些疾病,所以D项内容符合此处语境。2解析:选B由该空前的“She saw Turkish doctors . immune (免疫的) to the disease”和第三段中的“Lady Montagu . excited to share this new medical treatment”
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 智能语音财务分析工具创新创业项目商业计划书
- 智能通风算法创新创业项目商业计划书
- 农作物保险服务创新创业项目商业计划书
- 量子隧道检测装置创新创业项目商业计划书
- 智能招聘系统创新创业项目商业计划书
- 2025年线下演出市场复苏后演出市场政策环境与市场机遇研究报告
- 2025年环境影响评价公众参与机制优化与绿色产业集聚区建设研究
- 2025年无人机物流配送在物流行业物流配送服务创新中的应用报告
- 2025年沉浸式戏剧剧本创作与市场推广策略研究报告
- 2025年海上风力发电场运维信息化平台建设与运维报告
- 2025至2030中国竹纤维行业市场行业市场深度研究及发展前景投资可行性分析报告
- 豆芽成长记录课件
- 担保合同与保证合同(标准版)
- 直肠恶性肿瘤护理查房
- 皮肤 T 细胞淋巴瘤诊疗指南(2025年版)
- (完整版)钢结构厂房施工组织设计(含土建)
- 水饺加盟合同协议
- DLT 572-2021 电力变压器运行规程
- 加强师德师风建设学校师德师风警示教育讲座培训课件
- 中国传统文化完整版课件全套ppt教学教程汇总最新最全
- 汽车构造底盘介绍(课堂PPT)
评论
0/150
提交评论